• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
به نظر من برای انتخاب بیمه عمر فقط باید از طریق بیمه مرکزی بفهمیم چون ملاک انتخاب بهترین بیمه فقط بیمه مرکزی است چون تمام بیمه ها زیر نظر بیمه مرکزی هستن . بر اساس آمار منتشر شده در روزنامه اقتصاد 400 نفر از کارمندان بیمه مرکزی تحت پوشش بیمه سامان هستن . الان نظرتون رو بگین
دوست عزیزم این ملاک نیست . یک نمونه کوچک کل کارکنان شرکت پپسی بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه "ما"رو خریداری کردن . ملاک اعتبار و پشتوانه و صداقت شرکت بیمه هست .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی اطلاعی داره کدوم خدماتش بهتره ؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بستگی به نوع قراردادی داره که اون سازمان با بیمه گر منعقد میکنه .
مثلا از بیمه ی آسیا اگه 100 تا سازمان یا شرکت بیمه تکمیلی گرفته باشن میشه 100 نوع خدمات با طیف های مختلف متصور شد ، هر سازمان احتیاجات خاصی داشته و نوع خاصی از تعهدات رو طلب کرده و بالطبع هر کدوم هم ماهیانه حق بیمه ی خاصی رو پرداخت میکنن .
مثال واضحش اینه که اگه شما سقف تعهدات دندانپزشکیت در سال 1 میلیون باشه ماهی 15 تومن و اگه همین تعهد 5 میلیون باشه 25 هزار حق بیمه پرداخت میکنی . (اعداد جهت مثال )
البته تا اونجایی که من یادمه زیر 50 نفر نمیشد بیمه تکمیلی گرفت و باید از طریق یه ارگانی این کار انجام میشد .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
درود
بله از طریق یه انجمن می خوام اقدام کنم
بهم گفتن بیمه تکمیلی بیمه ایران هست
می خواستم ببینم چطوره
در ضمن شنیدم بیمه تکمیلی sos خوبه

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیزم این ملاک نیست . یک نمونه کوچک کل کارکنان شرکت پپسی بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه "ما"رو خریداری کردن . ملاک اعتبار و پشتوانه و صداقت شرکت بیمه هست .
آقا بهمن سلام، دلیل شما اصلاً جواب مناسبی برای آقای سیدعلی حسینی نیست، شما دارین مغلطه می کنین،همه بیمه ها زیر نظر بیمه مرکزی هست، و وقتی 400 نفر از کارمندان بیمه مرکزی، نزد بیمه سامان بیمه عمر خریداری میکنن، بسیار دلیل محکمی هست که محصول بیمه عمر سامان بسیار منحصر بفرد هست
اینکه کل کارکنان شرکت پپسی از بیمه ما بیمه رو خریداری کردن خوشحالم، ولی خیلی بی ربط بود دلیلتون داداش من:)

persian mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا یک سوال اقا سینا .
این 60 تومان ماهیانه و یک میلیون اولیه و 30 سال پرداخت پول .
باید در کدام بیمع عمر بگذاریم . که این مقدار مبلغ را بعد از 30 سال می دهد .
1 میلیارد و 476 میلیون .
این گنجینه سپهر و هر چیز دیگه ای که میخواید به عنوان یک ذخیریه بش نگاه کنید که بعد 30 سال به شما سود هنگفت بده به نظر من روش به صرفه ای نیست مگر اینکه واقعا دستتون تو خرج باشه و حتی 4 میلیون هم تو بساط نداشته باشید و گرنه....

یک مثال میزنم تا دستتون بیاد:
الآن بسیاری از بانک ها سود 5 ساله 170 یا حتی 180 درصد دارند مثل انصار.
حالا اگر کمی حسابگر باشید و مثلا یک میلیون تومان اولیه را داشته باشید با کمی صرفه جویی قسط های 60 تومانی فقط 4 سال اول را هم که میشود 48 ضربدر 60هزار تومان مساوی با 2میلیون و 880 هزار تومان بگذارید روش. جمعا 3/880 میلیون داشته باشید با این سود بانکی که من 170 درصد 5 ساله میگیرم به ترتیب در بازه های زمانی هر 5 سال اصل سرمایه شما اینگونه خواهد شد:

5سال اول 10.476 میلیون
5 سال دوم 28.2852
سوم 76.37004
چهارم 206.199108
پنجم 556.7375916
ششم 1503.19149732

به این ترتیب در پایان 30 سال یا 6 دوره 5 ساله سرمایه شما بیش از 1.5 میلیارد خواهد شد. توجه کنید که این سود تنها با هزینه کرد 4 سال اول به دست میاد. (البته یکجا) و به شرط آنکه تا 30 سال سرمایه رو برداشت نکنید. خودتون هم خیلی راحت میتونید حساب کنید. با 10 میلیون اولیه بعد از 30 سال 3/887 میلیارد تومان خواهید داشت. حالا ببینم کی میره دنبال گنج و لنج و ....

این مطلب رو صرفا برای اون دسته از افرادی گفتم که نگاهشون سرمایه گذاری برای آینده دور هست و فقط پول براشون مهمه نه خدمات درمانی و .... و ضمنا حاضرن از پولی به اندازه یه سفر توریستی در کشورهای همسایه چشم پوشی کنن و سرمایه اولیه قرار بدن.

جدای از تمام اینها فکر میکنم تا الآن سود ذخیره کردن طلا از همه اینها بیشتر بوده. و شاید زمین هم بیشتر از آن ب خصوص اطراف تهران مثلا جایی رو میشناسم که 10 سال پیش متری 8 تومن بود الآن شده متری 160 تومن یعنی طی 10 سال 20 برابر! (1900 درصد سود) شک نکنید هیچ بانکی چنین سودی ندارد. اما ما در مورد سرمایه نقدی داریم صحبت میکنیم و این موارد مستقیما شامل این موضوع نیست.

Last edited:

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
آقا بهمن سلام، دلیل شما اصلاً جواب مناسبی برای آقای سیدعلی حسینی نیست، شما دارین مغلطه می کنین،همه بیمه ها زیر نظر بیمه مرکزی هست، و وقتی 400 نفر از کارمندان بیمه مرکزی، نزد بیمه سامان بیمه عمر خریداری میکنن، بسیار دلیل محکمی هست که محصول بیمه عمر سامان بسیار منحصر بفرد هست
اینکه کل کارکنان شرکت پپسی از بیمه ما بیمه رو خریداری کردن خوشحالم، ولی خیلی بی ربط بود دلیلتون داداش من:)
دوست عزیز که اسمتون رو نمیدونم ، لفظ شما ( مغلطه ) هم زیبا نیست و مناقشه در این بحث هست . پس هرکسی در بیمه مرکزی بیمه عمر سامان را خریداری کرد دلیل بر قدرت این بیمه دارد !!!؟ پس من این برداشت را دارم که چون بیمه ضعیفی هست کلیه کارمندان بیمه مرکزی آن را خریداری نکردند ! آیا این حرف منطقی است !؟ حرف من هم مزاحی در برابر حرف دوست عزیزمون بود . حرف شما و خرید آن تعداد ( که خوشحال میشم سند 400 نفر رو ببینم و میدونم که هستن ) دلیل بر قدرت این بیمه نیست . قدرت شرکت بیمه در پشتوانه ، قدرت مالی ، فعالیت مناسب ، مشارکتهای سود ده ، پشتیبانی قوی ، پوششهای عالی ، پرداخت مناسب و ... می باشد .
متاسفانه در کلاسهایی که برای نمایندگان بیمه "ما" برگزار کردند به صراحت و محکمی آورده شده که همه در این صنعت همکار هستیم و باید به رشد این صنعت کمک کنیم ، ولی در این تاپیک پستهای بعضی از دوستان همچون شما دلیل بر مقابله و دشمنی با همکارانتان! را مشهود میکند .

من تمایل خودم را برای صحبت دوستانه در مورد حذف ضعفهای دیده شده در بیمه عمر و سرمایه گذاری در این چند سال که در ایران رایج شده توسط شرکت بیمه "ما" ، اعلام میکنم . اینکه بیمه فلان جا دست شرکتمان هست دلیل منطقی نیست . شاید دلیل بر آشنایی و داشتن فردی در مجموعه باشد که بقیه را موظف به خرید کرده باشد . همه ما تحصیل کرده هستیم و علم و دانش صحبتهای منطقی را نیز داریم .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
درود
بله از طریق یه انجمن می خوام اقدام کنم
بهم گفتن بیمه تکمیلی بیمه ایران هست
می خواستم ببینم چطوره
در ضمن شنیدم بیمه تکمیلی sos خوبه

باید متن قرارداد رو بگیرید و کامل مطالعه کنید تا ببینید با توجه به خدماتی که داره و هزینه ای که میگیره برای شما میصرفه یا نه .
همونطور که گفتم این قرارداد میتونه به n نوع مختلف نوشته شده باشه .

.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
من فقط یه چیزی بگم چون خودم تو این کارا بودم بیمه ها و بانک ها همشون کلاهبردارن و هر کس سرمایه گزاری کنه سرش کلاه رفته
اگه دنبال سرمایه گزاری برای ایندتون هستین بهتره یه فکر دیگه بکنید

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
من فقط یه چیزی بگم چون خودم تو این کارا بودم بیمه ها و بانک ها همشون کلاهبردارن و هر کس سرمایه گزاری کنه سرش کلاه رفته
اگه دنبال سرمایه گزاری برای ایندتون هستین بهتره یه فکر دیگه بکنید
دوست عزیزم اصلی در دنیا بر مبنای منطق بنا شده و آن دلیل منطقی در رابطه با گفته هاست . دلیل شما چیه ؟ اتفاقی افتاده که کلاهبرداری کردن ؟ پول کسی رو ندادن ؟ بر ضد قوانینشون فعالیت کردن ؟ ... ؟ واقعا بده ید گرفتیم در رابطه با هر چیزی از دور قضاوت کنیم . واقعا دوست دارم دلیل شما رو بدونم که در آینده بکار خودمم حتما میاد .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوست عزیزم اصلی در دنیا بر مبنای منطق بنا شده و آن دلیل منطقی در رابطه با گفته هاست . دلیل شما چیه ؟ اتفاقی افتاده که کلاهبرداری کردن ؟ پول کسی رو ندادن ؟ بر ضد قوانینشون فعالیت کردن ؟ ... ؟ واقعا بده ید گرفتیم در رابطه با هر چیزی از دور قضاوت کنیم . واقعا دوست دارم دلیل شما رو بدونم که در آینده بکار خودمم حتما میاد .
واقعا شما فکر میکنید تو ایران کارها با منطق انجام میشه
اگه بخوام منطقی فکر کنیم خیلی چیزها باید عوض بشه
شما فکر میکنید بانکها و بیمه ها منطق حالیشون میشه
میگم من خودم و دوستام تو همین کار هم هستیم و همه به اتفاق قبول دارند که بیمه عمر بدرد نمیخوره حتی یک نفر از کسانی که من میشناسم تو همین کارند برای خودشون هیچ وقت بیمه نمیزنند شما اگه خودتون یکم فکر کنید میفهمید که برای چی میگم شایدم براتون سود داره که نمیفهمید چی میگم

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
آقای mmf66 یه سوال ازتون می پرسم، وقتی تو تصادفات کسی کشته میشه و اون ماشین بیمه شخص ثالث داشته باشه، کی دیه رو پرداخت می کنه؟
مگه بیمه پرداخت نمی کنه؟
بیمه یه چتره، یه پشتوانه برای آینده ست، بهتون پیشنهاد میدم که اون عینک غبارآلودی رو که به چشمات زدین رو عوض کنین، و جور دیگه ای به مسایل نگاه کنید

موفق باشین

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
آقای mmf66 یه سوال ازتون می پرسم، وقتی تو تصادفات کسی کشته میشه و اون ماشین بیمه شخص ثالث داشته باشه، کی دیه رو پرداخت می کنه؟
مگه بیمه پرداخت نمی کنه؟
بیمه یه چتره، یه پشتوانه برای آینده ست، بهتون پیشنهاد میدم که اون عینک غبارآلودی رو که به چشمات زدین رو عوض کنین، و جور دیگه ای به مسایل نگاه کنید

موفق باشین
من منظورم بیمه سرمایه گزاری عمر هست شما مثل این که اصلا تو جریان نیستی
وگرنه همه میدونن بیمه ثالث و حوادث چیز خوبیه و واجب

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
واقعا شما فکر میکنید تو ایران کارها با منطق انجام میشه
اگه بخوام منطقی فکر کنیم خیلی چیزها باید عوض بشه
شما فکر میکنید بانکها و بیمه ها منطق حالیشون میشه
میگم من خودم و دوستام تو همین کار هم هستیم و همه به اتفاق قبول دارند که بیمه عمر بدرد نمیخوره حتی یک نفر از کسانی که من میشناسم تو همین کارند برای خودشون هیچ وقت بیمه نمیزنند شما اگه خودتون یکم فکر کنید میفهمید که برای چی میگم شایدم براتون سود داره که نمیفهمید چی میگم
فقط تاسف خوردم که همشهری خودم من رو یک انسان کم درک و شعور ( بقول شما نفهم ) خطاب کرد ! دوست عزیز تا به امروز بر روی کره خاکی از زمانی که انسان در دوره جدید زندگی کرد ، کسی که به قول شما نفهم باشه وجود نداشته .
متاسفانه افکار شما بصورت همه گیر شده و اکثرا به این علت که مشکلاتی در کشورمان هست ، به هیچ چیز عهد نداشته و دیدگاه بدی دارن . درسته خیلی جاها پارتی ، پول و زور حرف اول رو میزنه ولی به جرات میگم 80% کارها در ایران منطقی پیش میرن چون خودمون اون کارها رو در اختیار داریم .
به صراحت بگم ، یا شما واقعا پولدارین و یا شخص عادی هستین . با بخش اول کاری ندارم و بخش دوم رو پیگیری میکنم ( حتی بخش اول هم من چندین مورد داشتم که با صحبتهای منطقی قانع کردم ) . فرض کن پول ندارین و خدایی نکرده اتفاقی میوفته و هزینه بیمارستان بوجود میاد فرض میگیریم 1 تومان ، خب میبینی پول دستتون نیست ، دوست دارین دستتون جلوی بقیه دراز باشه ؟؟ دنبال آدم برای گرفتن پول کنین ؟؟ اگر گرفتین استرس داشته باشین که چطوری پول رو جور کنم و این مبلغ رو برگردونم ؟؟
خدایی نکرده یکی از این چند امراض خاص ، فکر میکنین هزینه هاش کم هستن ؟؟ من خودم به شخصه فکر میکردم ( چون الان بیمه گرفتم دیگه فکر نمیکنم ) اگر سکته کنم یا سرطان بگیرم یا اصلا الان بمیرم با این ائضاع مالی الان خانواده پول کفن و دفن هم ندارن ، حالا من که نمردم ولی غیرت دارم هنوز و خانوادم برام مهمن ( شما که مشهدی ببین جای قبر توی بهشت رضا یا بقیه آرامستان ها چنده ) ، خب حادثه که نمیگه کی اتفاق میوفته ، خب چکار باید کرد که دغدغه اینا از بین بره ؟؟ خب بهترین حالت اینه بیام به یکی این مسئولیت رو بقبولونم ، بدون منت و به سخره گرفتن پول میدن ، اگر پول ندن کلا کارشون با بیمه مرکزیه . و ...
خب شما کسایی که نتونستن به حقشون برسن رو بررسی کنین ، میبینین مدارکشون ناقصه یا قوانین که در برگه بهشون داده میشه رو رعایت نکردن و یا به قصد و نیت کلاهبرداری قدم به شرکت گذاشتن . من تا بحال ندیدم کسی که این 3 پارامتر رو نداشته باشه به حقش نرسه و همه به حقشون رسیدن .
برای اینکار باید دید مناسب به این قضیه داشته باشین ، شما با شک در ایران زندگی میکنین و این یعنی اتلاف عمر بصورت بیهوده . مطالعه و تحقیق کنین ، دیدتون نسبت به خیلی چیزها باز میشه ، من هم یکی مثل شما هستم و نه آشنایی و نه پارتی داشتم ( پاسخ جمله آخرتون ) و نه رتبه و درجه ای در این مملکت ، با مدرک مهندسی برق پا به این عرصه گذاشتم ، در زمینه بیمه خیلی مطالعه کردم و از این و آن اطلاعات کسب کردم ، دوره های بازاریابی بیمه و دوره های تخصصی بیمه ها شرکت کردم و کتابهای خارجی رو خوندم و الان دیدم رو تغییر دادم . بهتون پیشنهاد میکنم شما هم این کار رو بکنین .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
فقط تاسف خوردم که همشهری خودم من رو یک انسان کم درک و شعور ( بقول شما نفهم ) خطاب کرد ! دوست عزیز تا به امروز بر روی کره خاکی از زمانی که انسان در دوره جدید زندگی کرد ، کسی که به قول شما نفهم باشه وجود نداشته .
متاسفانه افکار شما بصورت همه گیر شده و اکثرا به این علت که مشکلاتی در کشورمان هست ، به هیچ چیز عهد نداشته و دیدگاه بدی دارن . درسته خیلی جاها پارتی ، پول و زور حرف اول رو میزنه ولی به جرات میگم 80% کارها در ایران منطقی پیش میرن چون خودمون اون کارها رو در اختیار داریم .
به صراحت بگم ، یا شما واقعا پولدارین و یا شخص عادی هستین . با بخش اول کاری ندارم و بخش دوم رو پیگیری میکنم ( حتی بخش اول هم من چندین مورد داشتم که با صحبتهای منطقی قانع کردم ) . فرض کن پول ندارین و خدایی نکرده اتفاقی میوفته و هزینه بیمارستان بوجود میاد فرض میگیریم 1 تومان ، خب میبینی پول دستتون نیست ، دوست دارین دستتون جلوی بقیه دراز باشه ؟؟ دنبال آدم برای گرفتن پول کنین ؟؟ اگر گرفتین استرس داشته باشین که چطوری پول رو جور کنم و این مبلغ رو برگردونم ؟؟
خدایی نکرده یکی از این چند امراض خاص ، فکر میکنین هزینه هاش کم هستن ؟؟ من خودم به شخصه فکر میکردم ( چون الان بیمه گرفتم دیگه فکر نمیکنم ) اگر سکته کنم یا سرطان بگیرم یا اصلا الان بمیرم با این ائضاع مالی الان خانواده پول کفن و دفن هم ندارن ، حالا من که نمردم ولی غیرت دارم هنوز و خانوادم برام مهمن ( شما که مشهدی ببین جای قبر توی بهشت رضا یا بقیه آرامستان ها چنده ) ، خب حادثه که نمیگه کی اتفاق میوفته ، خب چکار باید کرد که دغدغه اینا از بین بره ؟؟ خب بهترین حالت اینه بیام به یکی این مسئولیت رو بقبولونم ، بدون منت و به سخره گرفتن پول میدن ، اگر پول ندن کلا کارشون با بیمه مرکزیه . و ...
خب شما کسایی که نتونستن به حقشون برسن رو بررسی کنین ، میبینین مدارکشون ناقصه یا قوانین که در برگه بهشون داده میشه رو رعایت نکردن و یا به قصد و نیت کلاهبرداری قدم به شرکت گذاشتن . من تا بحال ندیدم کسی که این 3 پارامتر رو نداشته باشه به حقش نرسه و همه به حقشون رسیدن .
برای اینکار باید دید مناسب به این قضیه داشته باشین ، شما با شک در ایران زندگی میکنین و این یعنی اتلاف عمر بصورت بیهوده . مطالعه و تحقیق کنین ، دیدتون نسبت به خیلی چیزها باز میشه ، من هم یکی مثل شما هستم و نه آشنایی و نه پارتی داشتم ( پاسخ جمله آخرتون ) و نه رتبه و درجه ای در این مملکت ، با مدرک مهندسی برق پا به این عرصه گذاشتم ، در زمینه بیمه خیلی مطالعه کردم و از این و آن اطلاعات کسب کردم ، دوره های بازاریابی بیمه و دوره های تخصصی بیمه ها شرکت کردم و کتابهای خارجی رو خوندم و الان دیدم رو تغییر دادم . بهتون پیشنهاد میکنم شما هم این کار رو بکنین .
دوست عزیز من به هیچ کسی بی احترامی نکردم میتونید پست های بالا رو بخونید
حالا این همه ورداشتی نوشتی در حالی که حرف من اصلا این نیست
من فقط گفتم سرمایه گزاری در بانک ها و بیمه ها خوب نیست و آخرش ضرره
وگرنه بیمه ثالث و آتش سوزی زلزله حوادث و پزشکی و ... اینا همه خوبه من منظورم سرمایه گزاری در اون هاست وگرنه هرکسی میتونه بره خودش رو در مقابل همه نوع حادثه بیمه کنه ولی سرمایه گزاری نکنه

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز من به هیچ کسی بی احترامی نکردم میتونید پست های بالا رو بخونید
حالا این همه ورداشتی نوشتی در حالی که حرف من اصلا این نیست
من فقط گفتم سرمایه گزاری در بانک ها و بیمه ها خوب نیست و آخرش ضرره
وگرنه بیمه ثالث و آتش سوزی زلزله حوادث و پزشکی و ... اینا همه خوبه من منظورم سرمایه گزاری در اون هاست وگرنه هرکسی میتونه بره خودش رو در مقابل همه نوع حادثه بیمه کنه ولی سرمایه گزاری نکنه
اصل قضیه محصول بیمه ای یعنی بخش بیمه عمرش هست و بخش محصول بانکی یعنی سرمایه گذاری برای جذابتر و بهتر شدن این بسته به آن اضافه شده . برام خیلی جالبه شما با مبلغ کمی میای سرمایه گذاری میکنی در صورتیکه بتونی از کنار همون مبلغ 10 برابرش رو در همون ماه در بیاری من هم به شخصه میگم بیمه عمر و سرمایه گذاری نکن و بیمه های دیگه رو انتخاب کن ( که باز هم در حد پوششهای بیمه عمر و سرمایه گذاری نداریم ) ولی کسی که نمیدونه پولش رو چکار کنه و با اون مبلغ کم کاری نمیتونه انجام بده بهش میگم بیا استرس مخارج ریسکهات رو از بین ببر و یک سرمایه گذاری در کنارش انجام بده .
اگرم منظورتون بانکها و بیمه ها کلاهبردارن ، من به شخصه ندیدم با این همه اختلاس و ... ، بانکی از زیر بار مسئولیتی که دشته شونه خالی کنه و عهد وفا نکنه .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
من دیگه بحث نمیکنم به هر حال بیمه ها هم باید از یه جایی پول دربیارن

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
من دیگه بحث نمیکنم به هر حال بیمه ها هم باید از یه جایی پول دربیارن
خوشحالم ، هروقت طرفم رو قانع میکنم ولی طرفم بخاطر غرورش نمیخواد از حرف قبلیش عقب نشینی کنه ، این جواب رو به من میده . شرکتهای بیمه بر اساس تعریف بازرگانی بودن ثبت شدن و حالت خیریه ندارن . آنها باید مشارکت و سرمایه گذاری کنن تا بتونن خسارتها رو پرداخت کنن . همین چند روز پیش شرکت بیمه "ما" به یک شرکت در نیشابور مبلغ 24 میلیلرد ریال خسارت پرداخت کرد که طس چند روز بعد از آتش گرفتن خسارت رو دادن . در عوض چقدر دریافت کردن ؟ با اصول باید این مبالغ رو جبران کنن ولی هیچ کلاهبرداری در این زمینه نیست . سرمایه گذاری هم در بیمه عمر دقیقا به منوال طبیعی بانک پیش برده میشه و شرکتها موظف و مجبورن آن را پرداخت کنن چون در غیر اینصورت عواقب سختی در انتظارشون هست ، مثل چند شرکت که به دلیل تخطی از قوانین صدور آنها در زمانی منحل شد تا مشکل برطرف شود و مجدد شروع به فعالیت کنند . پس توی ایران قانون هم هست .

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام به همگی .
اول از همه من یه نکته رو بگم به دوستان که مبادا مرتکب همچین اشتباهی بشن .
ببینید دوستان بیمه عمر فقط در صورت سالانه ، بعد 6 ماهه و نهایتا 4 ماهه (که سعی کنید 4 ماهه هم نشه) واسه بیمه شده سوداوری داره و این رو بهتون نمیگن اما من حالا میگم .
ببینید سودی که به پول شما تعلق پیدا میکنه سود مرکب است وقتی که مثلا شما بخوای خودتو به صورت ماهانه بیمه بکنی عملا هیچ سودی واستون نداره و فقط پوششهای بیمه ای هستن که اون هم حداقلشون شاملتون میشه پس سعی کنید که حتما سالانه یا 6ماه(دو قسط) خودتون رو بیمه کنید و الا سود بی سود .
در مورد شرکتها و سود پولی که میدن در 3 سال گذشته بیمه سامان بیشترین سود که همون 25% هستش رو داده . شرکت بعدی شرکت بیمه نوین هستش که 24 درصد سود داده ، کارآفرین 18% ، پاسارگاد هم 22 % .
همونطور که قبلا هم گفتم من خودم و خانوادم رو بیمه عمر سامان کردم به دلایل زیادی که در 2 پست قبلیم عرض کردم . به نظر من هم دلیل موفقیت بیمه سامان نسبت به بقیه این هستش که به صورت اختصاصی بیمه عمر رو کار میکنه و همچنین نماینده هایی داره که فقط بیمه عمر کار میکنن و به همین دلیل بازار گرم و پر مشتری ای داره .
یه نصیحت برادرانه : معطل نکنید خودتونو بیمه عمر بکنید و حتما هم به صورت سالانه یا نهایتا 6 ماهه بیمه بکنید . نزارید سرتون کلاه بره و ماهانه یا 3 - 4 ماهه خودتونو بیمه کنید .
موفق باشید .
1- آیا در بیمه عمر و سرمایه گذاری سامان و سایر شرکتهای بیمه امکان واریز مبلغ 10 تا 30 سال به صورت یکجا وجود دارد ؟

2- بعد از تمام شدن قسط بیمه امکان برداشت کل مبلغ واریز شده به همراه سود مرکب آن به صورت یکجا وجود دارد ؟

3- بعد از تمام شدن قسط بیمه آیا با برداشت کل مبلغ واریز شده، هنوز مستمری ماهیانه پرداخت میشود یا خیر ؟

4- ضریب تعدیل چیست ؟

5- کارمزد وام 90% حساب اندوخته بیمه سامان چقدر است و آیا شرکتهای دیگر بیمه هم این وام را دارند ؟

6- در قسمتی که نوشتید بیمه عمر در صورتی که سالانه یا 6 ماهه و نهایتاً 4 ماهه برای بیمه شده سود آوری داره، منظورتون

مدت بیمه است یا مدت پرداخت اقساط بیمه ؟

7- سودهایی که برای شرکتهای بیمه نوشتید سود پیش بینی شده است یا سود تضمینی ؟

8- از نظر ریسک کدام سبد بیمه سامان بهترین انتخاب است، ریسک کم، متوسط یا زیاد و اینکه 25% درصد سودی که گفتید

مربوط به سود پیش بینی شده سبد پر ریسک بیمه سامان است ؟

9- آیا بیمه عمر و سرمایه گذاری با تورم جامعه پیش می رود و بعد از 10، 20 یا 30 سال ارزش سرمایه ای که نزد بیمه

سرمایه گذاری کردیم کم نمی شود ؟ آیا سرمایه گذاری روی مسکن، زمین یا طلا بهتر نیست ؟

10- منظور از اندوخته همان واریزهای انجام شده توسط بیمه گذار به علاوه سود مشارکت است ؟

Last edited:
بالا