سلام به همگی .
اول از همه من یه نکته رو بگم به دوستان که مبادا مرتکب همچین اشتباهی بشن .
ببینید دوستان بیمه عمر فقط در صورت سالانه ، بعد 6 ماهه و نهایتا 4 ماهه (که سعی کنید 4 ماهه هم نشه) واسه بیمه شده سوداوری داره و این رو بهتون نمیگن اما من حالا میگم .
ببینید سودی که به پول شما تعلق پیدا میکنه سود مرکب است وقتی که مثلا شما بخوای خودتو به صورت ماهانه بیمه بکنی عملا هیچ سودی واستون نداره و فقط پوششهای بیمه ای هستن که اون هم حداقلشون شاملتون میشه پس سعی کنید که حتما سالانه یا 6ماه(دو قسط) خودتون رو بیمه کنید و الا سود بی سود .
در مورد شرکتها و سود پولی که میدن در 3 سال گذشته بیمه سامان بیشترین سود که همون 25% هستش رو داده . شرکت بعدی شرکت بیمه نوین هستش که 24 درصد سود داده ، کارآفرین 18% ، پاسارگاد هم 22 % .
همونطور که قبلا هم گفتم من خودم و خانوادم رو بیمه عمر سامان کردم به دلایل زیادی که در 2 پست قبلیم عرض کردم . به نظر من هم دلیل موفقیت بیمه سامان نسبت به بقیه این هستش که به صورت اختصاصی بیمه عمر رو کار میکنه و همچنین نماینده هایی داره که فقط بیمه عمر کار میکنن و به همین دلیل بازار گرم و پر مشتری ای داره .
یه نصیحت برادرانه : معطل نکنید خودتونو بیمه عمر بکنید و حتما هم به صورت سالانه یا نهایتا 6 ماهه بیمه بکنید . نزارید سرتون کلاه بره و ماهانه یا 3 - 4 ماهه خودتونو بیمه کنید .
موفق باشید .
1- آیا در بیمه عمر و سرمایه گذاری سامان و سایر شرکتهای بیمه امکان واریز مبلغ 10 تا 30 سال به صورت یکجا وجود دارد ؟
2- بعد از تمام شدن قسط بیمه امکان برداشت کل مبلغ واریز شده به همراه سود مرکب آن به صورت یکجا وجود دارد ؟
3- بعد از تمام شدن قسط بیمه آیا با برداشت کل مبلغ واریز شده، هنوز مستمری ماهیانه پرداخت میشود یا خیر ؟
4- ضریب تعدیل چیست ؟
5- کارمزد وام 90% حساب اندوخته بیمه سامان چقدر است و آیا شرکتهای دیگر بیمه هم این وام را دارند ؟
6- در قسمتی که نوشتید بیمه عمر در صورتی که سالانه یا 6 ماهه و نهایتاً 4 ماهه برای بیمه شده سود آوری داره، منظورتون
مدت بیمه است یا مدت پرداخت اقساط بیمه ؟
7- سودهایی که برای شرکتهای بیمه نوشتید سود پیش بینی شده است یا سود تضمینی ؟
8- از نظر ریسک کدام سبد بیمه سامان بهترین انتخاب است، ریسک کم، متوسط یا زیاد و اینکه 25% درصد سودی که گفتید
مربوط به سود پیش بینی شده سبد پر ریسک بیمه سامان است ؟
9- آیا بیمه عمر و سرمایه گذاری با تورم جامعه پیش می رود و بعد از 10، 20 یا 30 سال ارزش سرمایه ای که نزد بیمه
سرمایه گذاری کردیم کم نمی شود ؟ آیا سرمایه گذاری روی مسکن، زمین یا طلا بهتر نیست ؟
10- منظور از اندوخته همان واریزهای انجام شده توسط بیمه گذار به علاوه سود مشارکت است ؟