• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

M a h S h i D

Registered User
لایک‌ها
190
I am legend
Saw (همه ی پارت هاش)
درباره ی الی
اینجا بدون من
طلا و مـس

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
همه ی کارای تارانتینو رو هم من دوست ندارم . Django, kill bill , inglorious bastards رو خوشم میاد . صحنه های اقرار امیزش بعضی هارو اذیت میکنه ولی چون کاراکتر رو طوری معرفی میکنه که شما ازش خوشتون میاد و این باعث میشه که ازش قبول کنید و خوشحال هم بشین ! مثلا همون کیل بیل , واقعا چه چیزی بیشتر از حس شیرین انتقام میتونست ماهارو همراه با عروس زخم خورده کنه ؟؟
و اما کوبریک .. ادیسه فضایی به قدری ریتم کندی داشت که با اینکه از این کار بدم میاد ولی وسطاش خاموش کردم . استرنج لاو رو هم که انگار یه تیکه از یه فیلم دیگه بوده بقیش پخش نشده. فول متال جکت خوب بوب بود , شاینینگ رو هم خوشم اومد و البته بگم انتخاب هنرپیشه شدیدا کمکش کرد .

من کلا فیلم زیاد میبینم , بر عکس خیلی ها فیلم رو خیلی خوب هم می بینم نه اینکه فقط نگاه کنم . همیشه واسم عجیب بوده که چطور یه فیلم انقدر الکی معروف میشه و اسم و رسم برای کارگردانش میاره !

به نظر من فیلم ها ساخته شدن تا داستانشون رو تعریف کنن , هر فیلم خودش باید حرف بزنه و خودش از حق خودش دفاع کنه .. نه اینکه چون این رو فلانی ساخته فیلم خوبیه و بگردیم توش نشونه های خوب و ارزشمند پیدا کنیم .

from Lg

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
I am legend
Saw (همه ی پارت هاش)
درباره ی الی
اینجا بدون من
طلا و مـس

من می‌خوام یه نفر به من بگه این درباره الی چرا مورد علاقس؟! :eek:

چرا فیلم زیبائی از نظر خیلیا؟!

به شخص کارتون تام و جری رو بیشتر قبول دارم تا این فیلم بی‌ داستان بی‌ محتوارو!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
من می‌خوام یه نفر به من بگه این درباره الی چرا مورد علاقس؟! :eek:

چرا فیلم زیبائی از نظر خیلیا؟!

به شخص کارتون تام و جری رو بیشتر قبول دارم تا این فیلم بی‌ داستان بی‌ محتوارو!

دقیقا سعید جان این مشکل منم هست
بالا گفتم که فیلم ساخته شده که خودش روایت کنه و از خودش دفاع کنه ... بنده جدایی نادر رو هم فیلم ارزشمندی ندیدم و جالبه که اکثر بحث ها با طرفداران هم به اینجا ختم میشه که شما باید خوشحال باشی چون کارگردان یه ایرانیه !!!! انگار مثلا فوتباله !
یه فیلم شدیدا گسسته و درهم , فیلمبرداری های ازار دهنده غیر قابل حضم , سناریوی ساده ای که به طرز ایرانی پیچیده شده .. از مولفه های کار ایشون هستش !
البته انصافا دوستانیگه با سینمای جهان اشنایی داشتن و از سواد دیدن فیلم به اندازه کافی برخوردار بودن و درکشون از فیلم به درک زیرنویس کننده مربوط نمیشده , اکثرا با بنده هم عقیده بودن .

from Lg

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
صحیح، انتخاب بازیگر یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت یه اثر، ولی مهمتر از اون بازی گردانی، جک نیکلسون توی فیلم the shining به واسطه ی کارگردانی استنلی کوبریک تونست یه بازی فراموش نشدنی از خودش به جا بذاره، به همین دلیل که پرتکلی که من استفاده می کنم برای انتخاب فیلم هایی که می بینم کارگردان محورِ ! درسته ممکن یه کارگردان نه چندان معروف با یه تیم گم‌نام یه اثر هنری خلق کنن ، ولی درصد احتمال رخ دادن این اتفاق چه قدره ؟
یکی دیگه از فیلم‌هایی که من واقعا از دیدنش لذت بردم Amélie بود، که زیبایی فیلم به واسطه ی آهنگ های yan tiersen چند برابر شده بود

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دقیقا سعید جان این مشکل منم هست
بالا گفتم که فیلم ساخته شده که خودش روایت کنه و از خودش دفاع کنه ... بنده جدایی نادر رو هم فیلم ارزشمندی ندیدم و جالبه که اکثر بحث ها با طرفداران هم به اینجا ختم میشه که شما باید خوشحال باشی چون کارگردان یه ایرانیه !!!! انگار مثلا فوتباله !
یه فیلم شدیدا گسسته و درهم , فیلمبرداری های ازار دهنده غیر قابل حضم , سناریوی ساده ای که به طرز ایرانی پیچیده شده .. از مولفه های کار ایشون هستش !
البته انصافا دوستانیگه با سینمای جهان اشنایی داشتن و از سواد دیدن فیلم به اندازه کافی برخوردار بودن و درکشون از فیلم به درک زیرنویس کننده مربوط نمیشده , اکثرا با بنده هم عقیده بودن .

from Lg

میدونی جواب خیلی‌ از طرفدارای این فیلم و جدایی نادر از سیمین اینه که جایزه‌ی خارجی‌ زیاد بردن!اما غافل از این هستن که از دیده کشورای دیگه این بدبختیأ ما جالب بنظرشون میاد ! جدایی نادر از سیمین مصداق بارز این حرف

M a h S h i D

Registered User
لایک‌ها
190
والا بنده جوابم بخاطر جایزهُ این حرفا نیست !!
من درباره الیُ ده بار بیشتر دیدم و جدایی نادر از سیمینُ هم سه بار ..
وقتی این دو فیلمُ میدیدم،انگار کاااملا خودم درفضای داستانش قرار داشتم ؛ واسم فیلمی نبود که حس کنم چن نفر اومدن و دارن بازی میکنن
از اول تا آخرش انگار وسط یه جریان ملموسُ واقعی بودم .
بازی محشر گلشیفته فراهانی،شهاب حسینی و پیمان معادی هم که بمـــــاند ..

درضمن بنظرم آدما نظراتُ دیدگاهُ علایقشون خیلی باهم فرق داره و اینکه خیلی ازشماها پسند نکردین،دال بر ضعف فیلم نیست !
هرکسی زیبایی ها و نقاط قوت یک فیلمُ به نحوی توصیف میکنه .

با تشــــکر

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
والا بنده جوابم بخاطر جایزهُ این حرفا نیست !!
من درباره الیُ ده بار بیشتر دیدم و جدایی نادر از سیمینُ هم سه بار ..
وقتی این دو فیلمُ میدیدم،انگار کاااملا خودم درفضای داستانش قرار داشتم ؛ واسم فیلمی نبود که حس کنم چن نفر اومدن و دارن بازی میکنن
از اول تا آخرش انگار وسط یه جریان ملموسُ واقعی بودم .
بازی محشر گلشیفته فراهانی،شهاب حسینی و پیمان معادی هم که بمـــــاند ..

درضمن بنظرم آدما نظراتُ دیدگاهُ علایقشون خیلی باهم فرق داره و اینکه خیلی ازشماها پسند نکردین،دال بر ضعف فیلم نیست !
هرکسی زیبایی ها و نقاط قوت یک فیلمُ به نحوی توصیف میکنه .

با تشــــکر

میدونی دوست عزیز درسته که هرکسی دیدگاهی‌ داره اما باید واقعا دید چرا یه فیلم مثلا منی‌ که تاحالا هزارتا فیلم دیدم یا بیشتر اصلا قانع نمی‌کنه که حتی فیلم خوبی هست!

من اصلا از اون نفرات نیستم که بگم چون ایرانی‌ قبولش ندارمو خارجیا فلانن خوبن نه!من حتی میگم یکی‌ از بهترین فیلمای تاریخ مارمولک،لیل با من است،از کرخه تا راین هستن اما این فیلم یجورایی نون اون جوی که واسش را افتادو خورد!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
واقعا از کرخه تا راین , با اون بازی های فوق العاده, اون سوژه ی پیچیده , سناریوی پر کشش , فیلمبرداری زیبا , و از همه مهمتر موسیقی متن حیرت انگیز ... کجا و الی و نادر کجا!!!

from Lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
همه ی کارای تارانتینو رو هم من دوست ندارم . Django, kill bill , inglorious bastards رو خوشم میاد . صحنه های اقرار امیزش بعضی هارو اذیت میکنه ولی چون کاراکتر رو طوری معرفی میکنه که شما ازش خوشتون میاد و این باعث میشه که ازش قبول کنید و خوشحال هم بشین ! مثلا همون کیل بیل , واقعا چه چیزی بیشتر از حس شیرین انتقام میتونست ماهارو همراه با عروس زخم خورده کنه ؟؟
و اما کوبریک .. ادیسه فضایی به قدری ریتم کندی داشت که با اینکه از این کار بدم میاد ولی وسطاش خاموش کردم . استرنج لاو رو هم که انگار یه تیکه از یه فیلم دیگه بوده بقیش پخش نشده. فول متال جکت خوب بوب بود , شاینینگ رو هم خوشم اومد و البته بگم انتخاب هنرپیشه شدیدا کمکش کرد .

من کلا فیلم زیاد میبینم , بر عکس خیلی ها فیلم رو خیلی خوب هم می بینم نه اینکه فقط نگاه کنم . همیشه واسم عجیب بوده که چطور یه فیلم انقدر الکی معروف میشه و اسم و رسم برای کارگردانش میاره !

به نظر من فیلم ها ساخته شدن تا داستانشون رو تعریف کنن , هر فیلم خودش باید حرف بزنه و خودش از حق خودش دفاع کنه .. نه اینکه چون این رو فلانی ساخته فیلم خوبیه و بگردیم توش نشونه های خوب و ارزشمند پیدا کنیم .

from Lg
ترنتینو اگه کیل بیل رو تو فرم کمیک می ساخت تمام اون حوادث خرق عادت و سوتی های وحشتناک معنا پیدا میکرد؛ مثل فیلم سین سیتی که به واسطه فرم کمیکیش محتوا یک بارم ازش بیرون نمیزنه ولی سعی کرد فیلم رو توی دنیای خودش بسازه و از این طریق به اون فرم بده که به نطر من موفق نبوده
دو جمله از ترنتینو شنیدم که قابل تامله:
در رابطه با فیلم کیل بیل: من عاشق سینما هستم و فیلمامو طوری می سازم که خودم ازش لذت ببرم
در جواب منتقدین فیلم جانگو: کارگردانان قرار نیست با بالا رفتن سنشان ترقی کنند

و اما کوبریک اینکه شما ازش خوشت نیاد حق طبیعیتونه، اما مضخرف خطاب کردن آثار کارگردانایی که امتحانشونو پس دادن و سینما پیشرفت کنونیشو مدیون اونهاست از یک بیننده حرفه ای برام تعجب آوره
هدف همه فیلمها قصه گویی نیست؛ مخاطب و فیلمساز دو بال یک پرنده هستند؛ همونطور که یک فیلمساز تلاش میکنه مخاطب رو راضی نگه داره مخاطب هم باید سعی کنه خودش رو با آثار وقف بده اینکه اگر موفق به درک اثری نشیم اون رو متهم کنیم که نتونسته خودش رو نشون بده کاری ظالمانه است برای مثال خود من که تا الان هم موفق به درک سینمای دیوید لینچ نشدم یا هنوز هم دارم با خودم کلنجار میرم که فیلم پرسونای اینگمار برگمن چه چیزی رو می خواست انتقال بده
نکته بعدی اینکه فلانی چطور شده فلانی که حالا عده ای بهش اعتماد میکنن و فقط و فقط به واسطه نامش یک فیلم رو میبینن؟ آیا روی پیشونیش نوشته کارگردان بزرگ؟ یا اینکه سالها قبل امتحانشو با آثارش پس داده؟

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
face off
saw
کینه
حلقه
هفت(هفت گناه)
گلادیاتور
من یک افسانه ام i am legend
con air
mamma
مردی که نان میخورد آنجایش تکان میخورد

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
ترنتینو اگه کیل بیل رو تو فرم کمیک می ساخت تمام اون حوادث خرق عادت و سوتی های وحشتناک معنا پیدا میکرد؛ مثل فیلم سین سیتی که به واسطه فرم کمیکیش محتوا یک بارم ازش بیرون نمیزنه ولی سعی کرد فیلم رو توی دنیای خودش بسازه و از این طریق به اون فرم بده که به نطر من موفق نبودهدو جمله از ترنتینو شنیدم که قابل تامله:در رابطه با فیلم کیل بیل: من عاشق سینما هستم و فیلمامو طوری می سازم که خودم ازش لذت ببرمدر جواب منتقدین فیلم جانگو: کارگردانان قرار نیست با بالا رفتن سنشان ترقی کنندو اما کوبریک اینکه شما ازش خوشت نیاد حق طبیعیتونه، اما مضخرف خطاب کردن آثار کارگردانایی که امتحانشونو پس دادن و سینما پیشرفت کنونیشو مدیون اونهاست از یک بیننده حرفه ای برام تعجب آوره هدف همه فیلمها قصه گویی نیست؛ مخاطب و فیلمساز دو بال یک پرنده هستند؛ همونطور که یک فیلمساز تلاش میکنه مخاطب رو راضی نگه داره مخاطب هم باید سعی کنه خودش رو با آثار وقف بده اینکه اگر موفق به درک اثری نشیم اون رو متهم کنیم که نتونسته خودش رو نشون بده کاری ظالمانه است برای مثال خود من که تا الان هم موفق به درک سینمای دیوید لینچ نشدم یا هنوز هم دارم با خودم کلنجار میرم که فیلم پرسونای اینگمار برگمن چه چیزی رو می خواست انتقال بدهنکته بعدی اینکه فلانی چطور شده فلانی که حالا عده ای بهش اعتماد میکنن و فقط و فقط به واسطه نامش یک فیلم رو میبینن؟ آیا روی پیشونیش نوشته کارگردان بزرگ؟ یا اینکه سالها قبل امتحانشو با آثارش پس داده؟
فیلم کیل بیل هیچ وقت به هنوان یه فیلم رئال مطرح نشده که خرق عادت فیلم یه سوتی محسوب بشه !
شما سوپرمنی رو در نظر بگیر که پرواز نکنه و قدرت خارق العاده نداشته باشه چون خرق عادت محسوب می شه! سین سیتی به واسطه تم کامیکش به اون نحو بود ولی این دلیل نمی شه که همه ی کامیک ها از یه تم پیروی کنن !
از آثار دیود لینچ هم من شخصا فقط با elephant man و blue velvet تونستم ارتباط برقرار کنم و بقیه ی آثار دیوید لینچ رو نپسندیدم
پی‌نوشت: یکی از خصوصیات شخصیتی دیوید لینچ که من قابل تحسین می‌دونم ! انتخاب مدل موهای الهام گرفته از آثار نقاشان بزرگِ، که جالبِ

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
فیلم کیل بیل هیچ وقت به هنوان یه فیلم رئال مطرح نشده که خرق عادت فیلم یه سوتی محسوب بشه
بنده در پستم خرق عادت و سوتی رو جدا نوشتم
فرم کمیک یکی از راه حل هاست نه ایکه تنها راه باشه

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
بنده در پستم خرق عادت و سوتی رو جدا نوشتم
فرم کمیک یکی از راه حل هاست نه ایکه تنها راه باشه
شما بطن حرف من رو متوجه نشدید و تقصیر کار توضیحات ناقص بنده است
شما اگه. فیلم کیل بیل رو به چشم یک فیلم سورئالیستی بش نگاه کنید، عادتی در سورئالیسم مطرح نمی‌شه که خرق عادت عنوان بشه !

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
شما بطن حرف من رو متوجه نشدید و تقصیر کار توضیحات ناقص بنده است
شما اگه. فیلم کیل بیل رو به چشم یک فیلم سورئالیستی بش نگاه کنید، عادتی در سورئالیسم مطرح نمی‌شه که خرق عادت عنوان بشه !
معلومه که رئالیستی نیست! من عرض کردم اشکالش اینه که از فرم میزنه بیرون نه اینکه سوررئالیستی بودنش مشکل داره
به علاوه این فیلم پر از سوتی های ریز و درشته که ارزششو پایین آورده
درضمن پیشنهاد میکنم فیلم Mulholland Dr لینچ رو هم ببینید؛ به نظر من قوی ترین فیلمش هست و اونم سوررئاله. من که نتونستم کاملا از این فیلم سر در بیارم اگه شما تونستی به منم توضیح بده:D

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
معلومه که رئالیستی نیست! من عرض کردم اشکالش اینه که از فرم میزنه بیرون نه اینکه سوررئالیستی بودنش مشکل دارهبه علاوه این فیلم پر از سوتی های ریز و درشته که ارزششو پایین آوردهدرضمن پیشنهاد میکنم فیلم Mulholland Dr لینچ رو هم ببینید؛ به نظر من قوی ترین فیلمش هست و اونم سوررئاله. من که نتونستم کاملا از این فیلم سر در بیارم اگه شما تونستی به منم توضیح بده:D
همین دیگه ! سورئالیسم فرم نداره که ! و غیرواقع گرایانه ست :D منظورتم از سوتی نمی فهمم ، راستیاتش
متاسفانه این فیلم رو ندیدم ولی کلا با آثار لینچ خیلی حال نمی‌کنم !! ولی اگه شما پیشنهاد می کنید حتما می بینمش
کلا من فیلم رو برای درک و تفسیرکردن تماشا نمی کنم ! بیشتر برای گذران وقتِ :D
۹۰٪ فیلم هایی هم که دیدم رو درک نکردم ، کلا فکر نمی کنم درک یک فیلم برای تماشاچی مهمِ، اون ارتباطی که با فیلم برقرار می کنه که ختم به حس علاقه یا تنفر نسبت به اثر می ‌شه اهمیت داره

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
معلومه که رئالیستی نیست! من عرض کردم اشکالش اینه که از فرم میزنه بیرون نه اینکه سوررئالیستی بودنش مشکل داره
به علاوه این فیلم پر از سوتی های ریز و درشته که ارزششو پایین آورده
درضمن پیشنهاد میکنم فیلم Mulholland Dr لینچ رو هم ببینید؛ به نظر من قوی ترین فیلمش هست و اونم سوررئاله. من که نتونستم کاملا از این فیلم سر در بیارم اگه شما تونستی به منم توضیح بده:D
دوست عزیز تارانتینو هنرمند پست مدرنیست ه. اول باید پست مدرنیسم رو درک کرد تا بشه فیلم های تارانتینو رو به درستی فهمید. (سورئال هم نیست در ضمن.)

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
دوست عزیز تارانتینو هنرمند پست مدرنیست ه. اول باید پست مدرنیسم رو درک کرد تا بشه فیلم های تارانتینو رو به درستی فهمید. (سورئال هم نیست در ضمن.)
معذرت می خوام، ولی می شه تعریف خودتون رو از پست مدرنیسم و سورئالیسم بگید، شاید من اشتباه می کنم و سورئالیسم با توجهبه تعریف که من از این جنبش فرهنگی می دونم داخل کارای تورنتینو کاملا مشهوده
و در این که تورنتینو یک آرتیست پست مدرنیست ، شکی نیست !

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان دور هم داشتیم ۴ تا فیلم و میگفتیم بررسی میکردیم حال دادن یا نه آخه این بحثای رئالُ مدرن ُ قدیمی اینا چی بود اومد وسط؟ :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا