• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
همین دیگه ! سورئالیسم فرم نداره که ! و غیرواقع گرایانه ست :D منظورتم از سوتی نمی فهمم ، راستیاتش
متاسفانه این فیلم رو ندیدم ولی کلا با آثار لینچ خیلی حال نمی‌کنم !! ولی اگه شما پیشنهاد می کنید حتما می بینمش
کلا من فیلم رو برای درک و تفسیرکردن تماشا نمی کنم ! بیشتر برای گذران وقتِ :D
۹۰٪ فیلم هایی هم که دیدم رو درک نکردم ، کلا فکر نمی کنم درک یک فیلم برای تماشاچی مهمِ، اون ارتباطی که با فیلم برقرار می کنه که ختم به حس علاقه یا تنفر نسبت به اثر می ‌شه اهمیت داره
متاسفانه خیلی وقت پیش دیدم ولی سوتی هایی که یادمه رو مینویسم:
1: شخصی که چندین سال در کما بوده دو دقیقه بعد از به هوش اومدن نه تنها می تونه دو نفر رو بکشه بلکه میتونه با یه ماشین از اونجا فرار کنه
2: خونه ای که داغون شده رو میشه انداخت گردن یه سگ
3: مادر یه دختر بچه توی ظرف غذاش اسلحه میذاره که نکنه یه وقت کسی که مرده بخواد برای انتقام برگرده
4: یه زن غربی بلوند میتونه بره رو سقف یه رستوران ژاپنی هیچ کس هم توجهش جلب نمیشه
5: پلیس در ژاپن و آمریکا وجود نداره
6: بعد از اینکه از کما پا میشه خرج سفر به ژاپن و انواع شهر هاش تو جیشه
7: برای چی کسی که از کما به هوش اومده با شنیدن صدای پا باید خودشو به بی هوشی بزنه؟
تازه اینا یادم مونده بود!

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
میدونی دوست عزیز درسته که هرکسی دیدگاهی‌ داره اما باید واقعا دید چرا یه فیلم مثلا منی‌ که تاحالا هزارتا فیلم دیدم یا بیشتر اصلا قانع نمی‌کنه که حتی فیلم خوبی هست!

من اصلا از اون نفرات نیستم که بگم چون ایرانی‌ قبولش ندارمو خارجیا فلانن خوبن نه!من حتی میگم یکی‌ از بهترین فیلمای تاریخ مارمولک،لیل با من است،از کرخه تا راین هستن اما این فیلم یجورایی نون اون جوی که واسش را افتادو خورد!
راستش کسی اگر هزار تا فیلم دیده باشه دلیل بر این نیست که فیلم شناس خوبی باشه یا دید و جهان بینی خوبی داشته باشه (اصلا منظورم شما نیست).
من هم فیلم های فرهادی رو دوست ندارم، اما نمیشه انکار کرد که فیلم های خوبی هستند (حداقل از لحاظ تکنیکی). به بازیگری، کارگردانی، فیملبرداری، فیلمنامه، و موارد دیگه ایراد جدی نمیشه گرفت.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
دوست عزیز تارانتینو هنرمند پست مدرنیست ه. اول باید پست مدرنیسم رو درک کرد تا بشه فیلم های تارانتینو رو به درستی فهمید. (سورئال هم نیست در ضمن.)
آخ بازم پای پست مدرن اومد وسط
خدا میدونه چقدر از این واژه بیزارم
جدیدا مد شده خیلی از هنرمندا ضعفا و تنبلی هاشون رو پست مدرنیسم معنی میکنن آدم میخواد خفه شون کنه (منظورم ترنتینو نیست)
در ضمن منظور من و این دوستمون از سوررئال معنای لغوی اون هست نه اینکه پیرو مکتب سوررئال باشه

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
معذرت می خوام، ولی می شه تعریف خودتون رو از پست مدرنیسم و سورئالیسم بگید، شاید من اشتباه می کنم و سورئالیسم با توجهبه تعریف که من از این جنبش فرهنگی می دونم داخل کارای تورنتینو کاملا مشهوده
و در این که تورنتینو یک آرتیست پست مدرنیست ، شکی نیست !
پسانوگرایی به مکتب فرهنگی، فکری و هنری اشاره دارد که فاقد سلسله مراتب مرکزی یا اصول ساخت یافتهٔ مشخص و در برگیرندهٔ پیچیدگی مفرط، تناقض، ایهام، تنوع و عدم انسجام درونی است.
بنای مکتب هنری بر اصالت خیال، تصورات ناخودآگاه، تداعی آزاد و ادعام حقیقت و رویاست.
......

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
آخ بازم پای پست مدرن اومد وسط خدا میدونه چقدر از این واژه بیزارمجدیدا مد شده خیلی از هنرمندا ضعفا و تنبلی هاشون رو پست مدرنیسم معنی میکنن آدم میخواد خفه شون کنه (منظورم ترنتینو نیست)در ضمن منظور من و این دوستمون از سوررئال معنای لغوی اون هست نه اینکه پیرو مکتب سوررئال باشه
هنر بدون پست مدرنیسم هیچ وقت در هیچ زمینه ای به این مرتبه نمیرسید، و من بر خلاف نظر دوستمون عقیده دارم که پست مدرنیسم رو نباید درک کرد! باید قبول کرد به عنوان مثال شما صحنه های سورئالیست فیلم کیل بیل رو قبول نمی کنی ! و این بسته به برداشت شما داره ، یکی قبول می کنه و از اون حالت دفاعی نسبت به اثر در می یاد و شانس خودش رو برای ارتباط با اون اثر امتحان می‌کنه یکی هم کلا خوشش نمی یاد ! زور که نیست ! :D

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
سو رئالیسم یا غیرواقع گرایی در هر مکتبی و زمینه ای تعریف خودش رو پیدا می کنه، و همچنین پست مدرنیسم یا همون پسانوگرایی که جنبشی در جواب به های مدرنیسم بوده در صنعت سینما ، به عنوان مثال شما می تونید صحنه های سورئالیستی رو در فیلم های یه آرتیست پست مدرنیسم ببینید ! تصاویری که الهام گرفته ادغام حقیقت و رویا می تونه باشه و مرز بین واقعیت و رویا توی اون اثر قابل تمییز نیست ! با توجه به تعریف شما در فیلم های پست مدرنیته سعی می شه واقعیت عینی درک شده توسط عموم ،نابود و یا به بازی گرفته بشه دقیقا مثل کاری که تورنتینو. توی اکثر فیلم هاش می بینه و من منظور شما رو هنوز متوجه نمی شم ؟ شیاید هم من تفسیر درست و دقیق ی از این دو جنبش فرهنگی ندارم!! ممنون می شم اگه منظورتون رو روشن تر بیان کنید
در نظر داشته باشید که من نگفتم تورتینو هنرمند سورئالِ بلکه گفتم صحنه های سورئالیستی توی آثار قابل شهوده ! و احتمالا سوء تفاهم ایجاد شده ، دلیلش شاید همین می تونه باشه !

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
هنر بدون پست مدرنیسم هیچ وقت در هیچ زمینه ای به این مرتبه نمیرسید، و من بر خلاف نظر دوستمون عقیده دارم که پست مدرنیسم رو نباید درک کرد! باید قبول کرد به عنوان مثال شما صحنه های سورئالیست فیلم کیل بیل رو قبول نمی کنی ! و این بسته به برداشت شما داره ، یکی قبول می کنه و از اون حالت دفاعی نسبت به اثر در می یاد و شانس خودش رو برای ارتباط با اون اثر امتحان می‌کنه یکی هم کلا خوشش نمی یاد ! زور که نیست ! :D

الان شما اون سوتی ها رو قبول کردید یا بازم میذاریدش به حساب سوررئال و پست مدرن بودن
من درست متوجه نشدم
در ضمن من به غیر از یه سری کارگردانای ایرانی در مقابل هیچ فیلمسازی موضع نمیگیرم حتی کوبریکی رو هم که اینقدر دوست دارم با شاینینگش حال نکردم یا از نولان که خیلی ازش خوشم نمیاد از ممنتوش خیلی خوشم اومد یا از رایدلی اسکاتی که ازش تقریبا بدم میاد با بلید رانرش حال میکنم
برای من در وهله اول اثر مهمه نه سازندش

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
الان شما اون سوتی ها رو قبول کردید یا بازم میذاریدش به حساب سوررئال و پست مدرن بودن
من درست متوجه نشدم
در ضمن من به غیر از یه سری کارگردانای ایرانی در مقابل هیچ فیلمسازی موضع نمیگیرم حتی کوبریکی رو هم که اینقدر دوست دارم با شاینینگش حال نکردم یا از نولان که خیلی ازش خوشم نمیاد از ممنتوش خیلی خوشم اومد یا از رایدلی اسکاتی که ازش تقریبا بدم میاد با بلید رانرش حال میکنم
اگه پست مدرن رو متوجه بشید میفهمید که این مواردی که گفتید سوتی نیستند.

سو رئالیسم یا غیرواقع گرایی در هر مکتبی و زمینه ای تعریف خودش رو پیدا می کنه، و همچنین پست مدرنیسم یا همون پسانوگرایی که جنبشی در جواب به های مدرنیسم بوده در صنعت سینما ، به عنوان مثال شما می تونید صحنه های سورئالیستی رو در فیلم های یه آرتیست پست مدرنیسم ببینید ! تصاویری که الهام گرفته ادغام حقیقت و رویا می تونه باشه و مرز بین واقعیت و رویا توی اون اثر قابل تمییز نیست ! با توجه به تعریف شما در فیلم های پست مدرنیته سعی می شه واقعیت عینی درک شده توسط عموم ،نابود و یا به بازی گرفته بشه دقیقا مثل کاری که تورنتینو. توی اکثر فیلم هاش می بینه و من منظور شما رو هنوز متوجه نمی شم ؟ شیاید هم من تفسیر درست و دقیق ی از این دو جنبش فرهنگی ندارم!! ممنون می شم اگه منظورتون رو روشن تر بیان کنید
اصلا سورئالیسم کجا پست مدرنیسم کجا! یک دنیا فرق دارن!

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
من درست متوجه نشدم
خوب این خودش عین روشنفکری یه تماشاچی هست :D حالا شما اینقدر روشن فکری در زمینه فیلم دیدن ،چرا صحنه های غیرواقع گرایانه ی فیلم کیل بیل رو پای سوتی محسوب می کنی ! اسمش روش هست دیگه پست مدرنیسم :D البته الهام گرفته از تنبلی نیستا :D

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
اگه پست مدرن رو متوجه بشید میفهمید که این مواردی که گفتید سوتی نیستند.اصلا سورئالیسم کجا پست مدرنیسم کجا! یک دنیا فرق دارن!
یکی ۱۲۰ سال حدودا بعد از اون یکی اتفاق افتاد ! من که نگفتم دو مکتب یکی هستن :D شما پست من رو یه بار دیگه بخون ، ببین من اگه اشتباه می کنم ! ممنون می شم راهنماییم کنید ;)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
اگه پست مدرن رو متوجه بشید میفهمید که این مواردی که گفتید سوتی نیستند
یکی از دوستام تعریف میکرد که به یه نمایشگاهی رفته بود، یه هنرمندی کاسه توالت فرنگی رو شکونده بود گذاشته بودش اونجا و میگفت این اثر هنری منه هر کسی هم باهاش مشکل داره درک هنریش پایینه بله من هنوزم نتونستم پست مدرنیسم رو درک کنم و بعید می دونم موفق هم بشم

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
یکی از دوستام تعریف میکرد که به یه نمایشگاهی رفته بود، یه هنرمندی کاسه توالت فرنگی رو شکونده بود گذاشته بودش اونجا و میگفت این اثر هنری منه هر کسی هم باهاش مشکل داره درک هنریش پایینه بله من هنوزم نتونستم پست مدرنیسم رو درک کنم و بعید می دونم موفق هم بشم
بالاخره هندونه فروش بد هم پیدا می شه ! چه برسه به هنرمند پست مدرن :D ولی شما شاید به این نظر نگاه نکردید که اون کاسه توالت نماد جذب کننده خزعبلات و بیان گر زندگی فردی یه انسان معمولی می تونه باشه ! که مدیا ی جهانی و افرادی که بر مسند قدرت ان هر چیزی رو که دلشون خواست به خوردمون می دن و یه سیفون هم نمی کشن !! :D

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بالاخره هندونه فروش بد هم پیدا می شه ! چه برسه به هنرمند پست مدرن :D ولی شما شاید به این نظر نگاه نکردید که اون کاسه توالت نماد جذب کننده خزعبلات و بیان گر زندگی فردی یه انسان معمولی می تونه باشه ! که مدیا ی جهانی و افرادی که بر مسند قدرت ان هر چیزی رو که دلشون خواست به خوردمون می دن و یه سیفون هم نمی کشن !! :D
پس خدا پدر این سبک رو بیامرزه من هم یه تعدادی آثار هنری دارم بهتره تا فاسد نشده ببرم یه نمایشگاه بزنم:lol:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
پس خدا پدر این سبک رو بیامرزه من هم یه تعدادی آثار هنری دارم بهتره تا فاسد نشده ببرم یه نمایشگاه بزنم:lol:

واقعا یه نگاه به لیست اثار فروخته شده در حراج ساتبی sothbeyبندازی از دیدن اثار و از همه مهمتر قیمتهایی که براشون پرداخت میشه , شما هم عین من مخت سوت میکشه ! شاید باهم یه طرح کاسه توالت هم دادیم و فروختیم !

بحث فیلمای دیوید لینچ شد , eraser head رو گذاشتم ببینم ... خدایا یه ربع گذشت دیدم شقیقه هام درد میکنه !!
اگر قرار به فیلم های غیر عامه پسند باشه من جارموش رو میپسندم هرچند واقعا اون هم فیلمی نداره که بدون توضیحات اضافه کامل بشه فهمید .

یه خاطره هم از کوبریک بگم ... یه شش هفت سال پیش بود ظهر خواب بودم زیر تلویزیون تو سالن...داداشم اومد یهو بیدارم کرد گفت پاشو استنلی کوبریک اومده شبکه چهار !!! اقا مارو میگی , شاخام زد بیرون, خواب و بیدار برگشتم ببینم چی میگه ؟؟ دیدم راست میگه اومده کانال چهار داره فارسی حرف میزنه و از اسلام دفاع میکنه ! :D
دیدم داداشم داره میخنده دوزاریم افتاد , یارو ننیدونم اسمش چیه یه دله پری هم از غرب داره میاد سخنرانی میکنه ... یعنی همزاده کوبریکه قشنگ !
البته وسط خواب بودما وگرنه اینجوری نمیرفتم سره کار !
:p

from Lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
واقعا یه نگاه به لیست اثار فروخته شده در حراج ساتبی sothbeyبندازی از دیدن اثار و از همه مهمتر قیمتهایی که براشون پرداخت میشه , شما هم عین من مخت سوت میکشه ! شاید باهم یه طرح کاسه توالت هم دادیم و فروختیم !

بحث فیلمای دیوید لینچ شد , eraser head رو گذاشتم ببینم ... خدایا یه ربع گذشت دیدم شقیقه هام درد میکنه !!
اگر قرار به فیلم های غیر عامه پسند باشه من جارموش رو میپسندم هرچند واقعا اون هم فیلمی نداره که بدون توضیحات اضافه کامل بشه فهمید .

یه خاطره هم از کوبریک بگم ... یه شش هفت سال پیش بود ظهر خواب بودم زیر تلویزیون تو سالن...داداشم اومد یهو بیدارم کرد گفت پاشو استنلی کوبریک اومده شبکه چهار !!! اقا مارو میگی , شاخام زد بیرون, خواب و بیدار برگشتم ببینم چی میگه ؟؟ دیدم راست میگه اومده کانال چهار داره فارسی حرف میزنه و از اسلام دفاع میکنه ! :D
دیدم داداشم داره میخنده دوزاریم افتاد , یارو ننیدونم اسمش چیه یه دله پری هم از غرب داره میاد سخنرانی میکنه ... یعنی همزاده کوبریکه قشنگ !
البته وسط خواب بودما وگرنه اینجوری نمیرفتم سره کار ! :p

from Lg
اون یارو پورازغدیو میگی؟ :lol: راست میگی یادم باشه از این تیکه طنز بعدا استفاده کنم
درمورد فیلم 2001 هم بگم این فیلم اگه اشتباه نکنم سال 68 ساخته شده یعنی حدود 10 سال قبل انقلاب؛ حسابشو بکن برای مخاطب اون زمان این صحنه ها مثل یه رویا می مونه. من کندی فیلم رو به حساب این می ذارم که بیننده هایی که دهنشون باز مونده فرصت کنن تا صحنه های بعدی نرسیده ببندنش:D به هر حال یه فیلم اگزیستنشال پیچیده اس؛ اینجور فیلما رو باید با اعصاب آروم و حواس جمع دید. منم بعضی موقع ها اعصاب فیلمای سنگینو ندارم بهتون حق میدم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
راستش کسی اگر هزار تا فیلم دیده باشه دلیل بر این نیست که فیلم شناس خوبی باشه یا دید و جهان بینی خوبی داشته باشه (اصلا منظورم شما نیست).
من هم فیلم های فرهادی رو دوست ندارم، اما نمیشه انکار کرد که فیلم های خوبی هستند (حداقل از لحاظ تکنیکی). به بازیگری، کارگردانی، فیملبرداری، فیلمنامه، و موارد دیگه ایراد جدی نمیشه گرفت.

خیلیا دوس ندران چون جدا فیلمای جالبی‌ نیستن! :)

همین دربارهٔ الی اگه از اینهمه نفری که دیدن بپرسید مثلا چیه این فیلم جالب بود شاید پاسخ درستی‌ نداشته باشن بدن!

اون جایزه بردنو اینا باعث شد ملت همه بگن این فیلم خوبی!

مث همین پیتی خودمون که اگه یه تاپیک زده بشه اولین نفر تشکر کنه باقی‌ هم اینکارو می‌کنن اگه اولین نفر انتقاد کنه بقیم همینکارو می‌کنن! :)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
خیلیا دوس ندران چون جدا فیلمای جالبی‌ نیستن! :)

همین دربارهٔ الی اگه از اینهمه نفری که دیدن بپرسید مثلا چیه این فیلم جالب بود شاید پاسخ درستی‌ نداشته باشن بدن!

اون جایزه بردنو اینا باعث شد ملت همه بگن این فیلم خوبی!
مث همین پیتی خودمون که اگه یه تاپیک زده بشه اولین نفر تشکر کنه باقی‌ هم اینکارو می‌کنن اگه اولین نفر انتقاد کنه بقیم همینکارو می‌کنن! :)
آره منم از درباره الی بدم میاد
اگرم ملاک جایزه است که این بنده خدا هیچکاک نزدیک 60 70 تا فیلم ساخت یهدونه اسکار بهش ندادن

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اون یارو پورازغدیو میگی؟ :lol: راست میگی یادم باشه از این تیکه طنز بعدا استفاده کنم
درمورد فیلم 2001 هم بگم این فیلم اگه اشتباه نکنم سال 68 ساخته شده یعنی حدود 10 سال قبل انقلاب؛ حسابشو بکن برای مخاطب اون زمان این صحنه ها مثل یه رویا می مونه. من کندی فیلم رو به حساب این می ذارم که بیننده هایی که دهنشون باز مونده فرصت کنن تا صحنه های بعدی نرسیده ببندنش:D به هر حال یه فیلم اگزیستنشال پیچیده اس؛ اینجور فیلما رو باید با اعصاب آروم و حواس جمع دید. منم بعضی موقع ها اعصاب فیلمای سنگینو ندارم بهتون حق میدم

اره همون ازغدی رو میگفتم اسمش یادم نبود!!!

در مورد ریتم کند من حق رو تا حدودی به شما میدم .. خیلی از فیلمای قدیمی برای مخاطب این نسل کند و اروم هستند ولی ازت میخوام یه نیم نگاهی هم به جنگ ستارگان بندازی !

from Lg

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
البته اینم باید در نظر داشت که ده سال اختلاف بین ۲۰۰۱ و اولین سری جنگ ستارگان :D که واقعا نمی شه نقش پیشرفت علم رو این وسط انکار کرد
ولی من خودم، کلا با ۲۰۰۱ حال نکردم و نصفه ولش کردم :D این جریان استنلی کوبریک شبکه ۴ چیه ؟ یعنی این قدر شبیه کوبریک ِ

پی‌نوشت: من جاضرم ۱۰ بار پشت سر هم جنگ ستارگان رو ببینم ولی یک بارهم ۲۰۰۱ نبینم ! البته به فکر جمع کردن فیگور های جنگ ستارگان هم افتادم ولی متاسفانه به دلیل نبود بودجه مکفی به سر انجام نرسید :D

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
بهترین نه اما یکی از بهترین فیلمایی که دیدم فیلم 21 هست.
پیشنهاد میدم نگاه کنید .

راستی یه فیلم طنز رو چند وقت پیش دیدم اسمش رو بلد نیستم .نتونستم کامل ببینم کمکم کنید پیداش کنم :confused:

داستانش در مورد یه پسر و دختر هست که روحشون جا به جا میشه و پسر میره تو بدن دختره و بر عکس .
اسم این فیلم چیه !!؟؟ هر کی بگه بهش جایزه میدم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

بالا