• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
شما بسیار بیجا می‌کنید که تو تاپیک فیلمای هالیوودی به استاد استنلی کوبریک می‌گید هر کس و ناکس! :hmm:

اصلا این تاپیک وجودش اینجا غیر قانونیه بعد شما داری شاخ و شونه هم می کشی؟!
اینجا بخش سینمای ایران نه سینمای خارجی
اگر قرار بود همچین تاپیکی باشه که بخش سینمای خارجی پاک نمیشد!
این تاپیک حتما تا حالا از چشم ادمین دور مونده و گرنه پاک میشد.
منم الان ریپورتش می کنم تا پاک بشه و اونوقته که معلوم میشه کی شرش کم شده!

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
images

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
این بابا اگه ریپورت کنه که اول خودشو به خاطر ترولیسم مفرط بن میکنن:lol:

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
تا چند ساعت دیگه که تاپیک پاک شد می فهمید انگشت وسط یعنی چی
فعلا خوش باشید قراضه ها

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
امروز فیلم Gran Torino zرا دیدم، که به نظرم فیلم خیلی خوبی اومد چه از نظر داستان پردازی و شخصیت سازی و چه بازی و بازیگردانی هنرپیشه ها. اگه کسی این فیلم رو ندیده پیشنهاد می‌کنم حتنا ببینید

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
امروز فیلم Gran Torino zرا دیدم، که به نظرم فیلم خیلی خوبی اومد چه از نظر داستان پردازی و شخصیت سازی و چه بازی و بازیگردانی هنرپیشه ها. اگه کسی این فیلم رو ندیده پیشنهاد می‌کنم حتنا ببینید
به نظرم خیلی فیلم خوبی نبود. مشکلات جدی شخصیت پردازی داشت.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سه گانه ی سفید , ابی و قرمز

قرمز رو هرگز ندیدم ولی دوتای اول واقعا زیبا بودن

from Lg

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سه گانه ی سفید , ابی و قرمز

قرمز رو هرگز ندیدم ولی دوتای اول واقعا زیبا بودن

from Lg

کیشلوفسکی...
واقعا چندین ساله دارم فیلم میبینم به عشق دیدنه یه فبلم مثل سه گانه آبی قرمز سفید که تکرار بشه ولی نشد که نشد...

توی سایت سابسنس زیرنویس به عشق دیدن این فیلم 24 ساعت وقت گذاشتم زیرنویس رو دستی تبدیل کردم به SRT اون موقع نرم افزار نبود...

فیلم هایی که باهاشون زندگی کردم...

1- Life Is Beautiful

2-Amélie

3-City Of God

4-Léon: The Professional

5-Three Colors: Blue -Red - White

6-The Shawshank Redeption

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
من عاشق موسیقی متن هستم , ماله خیلی از فیلمارو دارم همراهه خودم و همیشه گوش میکنم .... موسیقی متن فیلم ابی ساخته زبیگنیو پراگنر zbigniev prisener واقعا هیچوقت از لیستم بیرون نیومده

راستی بیاین یه تاپیک راجع به موسیقی متن بزنیم ببینیم چه فیلمایی رو دوست داریم

موسیقی متن فیلم لیون ... اثر اریک سرا , باعث شد من وارد این وادی بشم ... واقعا من با لیون زندگی کردم جوونی کردم , اسم ماشینم ماتیلدا بود دیگه شما حساب کن !! دوست دخترم حسودیش میشد طفلک بهش !

پیشنهاد میکنم این ترکش رو گوش کنید
whats happeing out there!!!

این اون صحنه ایه که ناتالی پورتمن از سوپر مارکت شیر خریده داره میره خونه و پلیسا بالا خونوادش رو قتل عام کردن ... صورت خونی معصوم ماتیلدا , اسلو موشن , استرس تماشگر از بلایی که قراره سرش بیاد , خونخواهی پلیس, موسیقی متن حیرت انگیز .. یکی از فراموش نشدنی ترین سکانسهای تاریخ فیلم سازیه

from Lg

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من عاشق موسیقی متن هستم , ماله خیلی از فیلمارو دارم همراهه خودم و همیشه گوش میکنم .... موسیقی متن فیلم ابی ساخته زبیگنیو پراگنر zbigniev prisener واقعا هیچوقت از لیستم بیرون نیومده

راستی بیاین یه تاپیک راجع به موسیقی متن بزنیم ببینیم چه فیلمایی رو دوست داریم

موسیقی متن فیلم لیون ... اثر اریک سرا , باعث شد من وارد این وادی بشم ... واقعا من با لیون زندگی کردم جوونی کردم , اسم ماشینم ماتیلدا بود دیگه شما حساب کن !! دوست دخترم حسودیش میشد طفلک بهش !

پیشنهاد میکنم این ترکش رو گوش کنید
whats happeing out there!!!

این اون صحنه ایه که ناتالی پورتمن از سوپر مارکت شیر خریده داره میره خونه و پلیسا بالا خونوادش رو قتل عام کردن ... صورت خونی معصوم ماتیلدا , اسلو موشن , استرس تماشگر از بلایی که قراره سرش بیاد , خونخواهی پلیس, موسیقی متن حیرت انگیز .. یکی از فراموش نشدنی ترین سکانسهای تاریخ فیلم سازیه

from Lg

14 بار لئون رو دیدم...بازم دوست دارم ببینم

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
به پای Unforgiven نمیرسه

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
به پای Unforgiven نمیرسه
Unforgive یکی ار بهترین کارهای ایست وودِ ، ولی من کلا از این تم داستان بدم نمی یاد به عنوان مثال یکی دیگه از فیلم هایی که با این تم داستان دوست داشتم harry brown بود
به نظرم خیلی فیلم خوبی نبود. مشکلات جدی شخصیت پردازی داشت.

به نظر من بد نیومد، بهترین کار ایست وود مسلما نبود

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]The Shawshank Redemption آخرش آدم چند سال جوون میشه
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Fight Club[/SIZE][/FONT]از اون فیلماست که آخرش آدم شککه میشه
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Sin City [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT]مجموعه ای از ستاره های سینما تو به فیلمی که تو سبکش لنگه نداره [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Pulp Fiction
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Inception هنوزم نفهمیدم آخرش چی شد / یعنی تا 99 درصد فهمیدم اون فرفره ثانیه آخر زد هر چی فهمیده بودم و پنبه کرد
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Forrest Gump کمدی و درام جالب و شاهکار دیگه ای از [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]عشقم[/SIZE][/FONT] تام هنکس
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Memento فیلمیه که از آخر شروع میشه به اول :دی کلا اخرش میفهمین چی به چیه
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]The Green Mile شاهکار سینمایی با بازی [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]عشقم[/SIZE][/FONT] تام هنکس
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Braveheart فیلم تاریخی و حماسی و اشک اور با بازی و کارگردانی مل گیبسن
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Saving Private Ryan بهترین فیلم جنگ جهانی از نظر من / با بازی عشقم تام هنکس[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]V for Vendetta ماسکش شده نماد / الانم تو بعضی کشور ها که واسه ازادی شورش یا اعتراض میکنن این ماسک رو میزنن
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Life of Pi فیلم خیلی جالبه / اخرش نفهمیدیم کدوم داستانش حقیقی بود ؟
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]
[/SIZE][/FONT]پ.ن : همه اینا جزء 250 فیلم برتر از دیدگاه IMDB هستن

Shutter Island فیلم مارتین اسکورسزی که آخرش شککه کنندس / آخر همون آخرش باز شککه کنندس :دی

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
Unforgiveبه نظر من بد نیومد، بهترین کار ایست وود مسلما نبود
راستش به نظر من یه خورده مسخره اومد. همه چیز توی این فیلم تا سر حد مرگ اغراقه. به حدی که به نظرم به فیلم های تین ایجری نزدیک میشه. شخصیت ها همه اغراق شده. اتفاقات همه اغراق شده. خیلی فیلم بدی بود!

بالا