• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
بهترین نه اما یکی از بهترین فیلمایی که دیدم فیلم 21 هست.
پیشنهاد میدم نگاه کنید .

راستی یه فیلم طنز رو چند وقت پیش دیدم اسمش رو بلد نیستم .نتونستم کامل ببینم کمکم کنید پیداش کنم :confused:

داستانش در مورد یه پسر و دختر هست که روحشون جا به جا میشه و پسر میره تو بدن دختره و بر عکس .
اسم این فیلم چیه !!؟؟ هر کی بگه بهش جایزه میدم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

It's a Boy Girl Thing
نیست ، احیانا.لبته من فقط پلات فیلم رو خوندم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بهترین نه اما یکی از بهترین فیلمایی که دیدم فیلم 21 هست.
پیشنهاد میدم نگاه کنید .

راستی یه فیلم طنز رو چند وقت پیش دیدم اسمش رو بلد نیستم .نتونستم کامل ببینم کمکم کنید پیداش کنم :confused:

داستانش در مورد یه پسر و دختر هست که روحشون جا به جا میشه و پسر میره تو بدن دختره و بر عکس .
اسم این فیلم چیه !!؟؟ هر کی بگه بهش جایزه میدم.

HOT CHICK :D

from Lg

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
البته اینم باید در نظر داشت که ده سال اختلاف بین ۲۰۰۱ و اولین سری جنگ ستارگان :D که واقعا نمی شه نقش پیشرفت علم رو این وسط انکار کرد
ولی من خودم، کلا با ۲۰۰۱ حال نکردم و نصفه ولش کردم :D این جریان استنلی کوبریک شبکه ۴ چیه ؟ یعنی این قدر شبیه کوبریک ِ

پی‌نوشت: من جاضرم ۱۰ بار پشت سر هم جنگ ستارگان رو ببینم ولی یک بارهم ۲۰۰۱ نبینم ! البته به فکر جمع کردن فیگور های جنگ ستارگان هم افتادم ولی متاسفانه به دلیل نبود بودجه مکفی به سر انجام نرسید :D

پسر میگم همزادشه !!! خشک شدم یهو جلو تلویزیون !!! همین الان سرچ کن ببین چیه ! خخخخ

from Lg

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
پسر میگم همزادشه !!! خشک شدم یهو جلو تلویزیون !!! همین الان سرچ کن ببین چیه ! خخخخ

from Lg
هاهاها... عالی بود ! من این مردک رو یه بار تو تلوزیون دیدم سخنرانی می کرد ولی تا حالا به شباهتش به کوبریک فکر نکرده بودم، نکته ی باحالی بود :D

iphone

Registered User
لایک‌ها
188

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
اگه فيلم ترسناك دوست داريد سري فيلم هاي REC و Quarantine رو به هيچ وجه از دست نديد!!!395203_10151062703717322_657802084_n.jpg

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
الان دارم perks of being a wallflower رو میبینم... یه میلیون دلار شرط میبندم اخرش پسره خودکشی میکنه , درسته ؟!
from Lg

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
It's a Boy Girl Thing
نیست ، احیانا.لبته من فقط پلات فیلم رو خوندم

واوو دمت گرم
چجور فهمیدی
چند ماه هست دارم به مخم فشار میارم شاید اسمی ازش یادم اما ...
چقدر داستانش رو تو گوگل میزدم تا پیدا شه.

امشب میزنم دانلود نیگا که کردم جایزش رو میدم :D

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
واوو دمت گرم
چجور فهمیدی
چند ماه هست دارم به مخم فشار میارم شاید اسمی ازش یادم اما ...
چقدر داستانش رو تو گوگل میزدم تا پیدا شه.

امشب میزنم دانلود نیگا که کردم جایزش رو میدم :D

دیگه دیگه !
نشدا ، داری می‌پیچی به بازی ، بیا این جایزه ی نفیس ما رو بده خدا رو خوش نمی یاد
الان دارم perks of being a wallflower رو میبینم... یه میلیون دلار شرط میبندم اخرش پسره خودکشی میکنه , درسته ؟!
from Lg
فیلم بدی نیست، تا تهش رو نگاه کن :D

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
Last edited:

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
یکی ۱۲۰ سال حدودا بعد از اون یکی اتفاق افتاد ! من که نگفتم دو مکتب یکی هستن :D شما پست من رو یه بار دیگه بخون ، ببین من اگه اشتباه می کنم ! ممنون می شم راهنماییم کنید ;)

شما که استادی. اما بحث من اینه که این دو مکتب بسیار متفاوت هستند و حتی نمیشه گفت به هم نزدیک ن.

خیلیا دوس ندران چون جدا فیلمای جالبی‌ نیستن! :)

همین دربارهٔ الی اگه از اینهمه نفری که دیدن بپرسید مثلا چیه این فیلم جالب بود شاید پاسخ درستی‌ نداشته باشن بدن!

اون جایزه بردنو اینا باعث شد ملت همه بگن این فیلم خوبی!

مث همین پیتی خودمون که اگه یه تاپیک زده بشه اولین نفر تشکر کنه باقی‌ هم اینکارو می‌کنن اگه اولین نفر انتقاد کنه بقیم همینکارو می‌کنن! :)
درسته. به نظر من هم اصلا فیلم های جالبی نیستند. اما نمیشه گفت فیلم های خوبی نیستند چون ایراد های تکنیکی محسوسی نمیشه گرفت ازشون.

یکی از دوستام تعریف میکرد که به یه نمایشگاهی رفته بود، یه هنرمندی کاسه توالت فرنگی رو شکونده بود گذاشته بودش اونجا و میگفت این اثر هنری منه هر کسی هم باهاش مشکل داره درک هنریش پایینه بله من هنوزم نتونستم پست مدرنیسم رو درک کنم و بعید می دونم موفق هم بشم
نه. منظور من این نبود. این جور چیز ها مزخرفاته. یارو اومده یه خط آبی وسط صفحه کشیده 70 میلیون دلار خریدن نقاشیش رو و یه عده آدم با اطلاعات پایین هم به به و چه چه میکنن. منظور من این بود که شما باید بدونید پست مدرن یعنی چی. که وقتی میری میشینی پای فیلم تارانتینو انتظار منطق و حال و هوای جان فورد رو نداشته باشی.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ببا نمرد که نکشت خودشو !! یه میلیون دلار رو میزارم تو بالشم دوباره

وای بر من ... emma watson....وای بر من :D
چه هنرپیشه ای چه بازی !! به به

فیلمش خوب بود خوشمان امد , ولی اونجوری شوکه نشدم که بقیه میگفتن . ولی چیزی از ارزش فیلم کم نمیکنه

from Lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
وقتی میری میشینی پای فیلم تارانتینو انتظار منطق و حال و هوای جان فورد رو نداشته باشی.
این دیگه از اون حرفا بود ها:)
من مشکلی در سوررئال یا به قول شما پست مدرن بودن یک فیلم ندارم فقط معتقدم تو کیل بیل خوب پیاده نشده ولی مثلا تو پالپ فیکشن خیلی عالی هم این اتفاق افتاده
پست مدرنیسم قابل احترامه اما به راحتی میتونه بازیچه احمق ها و دیوانه ها قرار بگیره؛ مشکل من با اینجاشه

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
اره همون ازغدی رو میگفتم اسمش یادم نبود!!!

در مورد ریتم کند من حق رو تا حدودی به شما میدم .. خیلی از فیلمای قدیمی برای مخاطب این نسل کند و اروم هستند ولی ازت میخوام یه نیم نگاهی هم به جنگ ستارگان بندازی !

from Lg
بله تایید میشه فیلمای امروزی ریتم تندتری دارند و اطلاعات بیشتری به مخاطب میدن اما در عوض به مراتب سطحی تر و کم عمق ترند
از جنگ ستارگان سه تای اولشو دیدم ولی متاسفانه اصلا خوشم نیومد

s-a-l-i-m

Registered User
لایک‌ها
54
والا بنده جوابم بخاطر جایزهُ این حرفا نیست !!
من درباره الیُ ده بار بیشتر دیدم و جدایی نادر از سیمینُ هم سه بار ..
وقتی این دو فیلمُ میدیدم،انگار کاااملا خودم درفضای داستانش قرار داشتم ؛ واسم فیلمی نبود که حس کنم چن نفر اومدن و دارن بازی میکنن
از اول تا آخرش انگار وسط یه جریان ملموسُ واقعی بودم .
بازی محشر گلشیفته فراهانی،شهاب حسینی و پیمان معادی هم که بمـــــاند ..

درضمن بنظرم آدما نظراتُ دیدگاهُ علایقشون خیلی باهم فرق داره و اینکه خیلی ازشماها پسند نکردین،دال بر ضعف فیلم نیست !
هرکسی زیبایی ها و نقاط قوت یک فیلمُ به نحوی توصیف میکنه .

با تشــــکر

کاملا درست میفرمایید !
هر شخص ایده و نظر و طرز فکر خود رو داره !

ولی بهترین فیلم ایرانی مارمولک بود از نظرم :دی

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
من میگم بهترین فیلم اینسپشن هست inception

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آقای غربزده قوی با شعور در تاپیک فیلمهای غربی به استاد رحیم پور ازغدی توهین نکن!
اگر اینجا تاپیک فیلم های غربیه راجع به همون فیلما بحث کنید کاری با بزغندی حراف! نداشته باشید تا ما هم بحث رو ادامه ندیم
و السلام

اونش به شما مربوظ نیست.
منم که گفتم شریعتی نیست یه سر و گردن بالاتره!

شما بسیار بیجا می‌کنید که تو تاپیک فیلمای هالیوودی به استاد استنلی کوبریک می‌گید هر کس و ناکس! :hmm:

بالا