• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
Valkyrie_poster.jpg

همین الان دیدمش قشنگ بود

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
فیلم Grave of the Fireflies رو حتما ببین
واقعا گریه مو درآورد
همچنین واقعا از لحاظ دراماتیک قوی و گیرا ساخته شده

دیشب دیدمش این Grave of the Fireflies رو. در اون حدی که فکر میکردم اصلا نبود.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بتمن کریس نولان اولین فیلم تاریخه , فیلمای دیگه همه در کنار اون میان , در واقع یه لیست افقی میشه , نه عمودی !!!!

from lg

یعنی من متنفرم از هرچی MAN :wacko:
بت من - اسپایدرمن - سوپرمن - ایرون من - همشون فانتزین مثل فیلمهای بچه ها میمونن

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350

اره بقیشون که کلا بچه بازین
کریس نولان بود که نجات داد بتمن رو وگرنه اون یارو تیم برتون که در حق بتمن جنایت کرد !!

from lg

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
تریلوژی بتمن به کارگردانی کریستفر نولان ، واقعا یه شاهکار هنریه !

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بعد از معرفی چندتا فیلم خوب یکی از بدترین فیلمهایی رو که دیدم میخوام معرفی کنم: دیکتاتور (The Dictator) واقعا اشغال بود از 10 بهش نمره 3 میدم فقط نمیدونم چرا نشستم تا اخر نگاش کردم :eh: جالبه بعضی از دوستان اینو یکی از بهترینها میدونن :lol:

220px-The_Dictator_Poster.jpg

sorena-2500

Registered User
لایک‌ها
141
se7en....فیلم از این بهتر بعید میدونم ساخته شده باشه !
دیالوگ ماندگار این فیلم :
ولي نكته همينجاست
ما در گوشه هر خيابون يك گناه كشنده مي بينيم
...در هر خونه اي و فقط
تحملش مي كنيم...
تحملش مي كنيم چون عادي شده
چون به نظر جزئي مياد
ما صبح، ظهر، و شب تحملش مي كنيم

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
کریس نولان بود که نجات داد بتمن رو وگرنه اون یارو تیم برتون که در حق بتمن جنایت کرد !!

from lg

واقعا موافقم. نولان بود که روحیات بتمن رو کامل روایت کرد. اونو دربست قبول نکرد و دوباره در موردش قضاوت کرد.

چندین بار شده که فیلمهای رده بالای IMDB رو نیگا کردم ولی اونقد که باید ازشون خوشم نیومده. مثلا راننده تاکسی به نظرم از بهترینهای تاریخ سینما نیست و جاش توی لیست رتبه بالای 100 هست. و خیلی فیلمهای دیگه.

اصولا فیلمهای اجتماعی توی IMDB و از نظر منتقدین خیلی امتیاز میگیرن و واسه همینه که مثلا فیلم Grave of the Fireflies امتیاز 8.4 گرفته.تنها نکته مثبت این فیلم موزیک متنش بود و حتی صدا گذاریشم با استانداردهای زمان خودش قابل قبول نبود. حساب کن این فیلم 8.4 گرفته بعد mary and max با اون روایت محشرش و کمدی تلخش گرفته 8.1...هیج منظقی توجیه نمیکنه اینو

فیلمهای اجتماعی بسازی شانس اینکه ملت استقبال کنن ازت خیلی بیشتره...مثه همین جدایی نادر از سیمین.

tumblr_mh8vssGAKi1s3jwf0o1_400.jpg

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
se7en....فیلم از این بهتر بعید میدونم ساخته شده باشه !
دیالوگ ماندگار این فیلم :

se7en یکی از بهترین فیلمهای عمرمه توی Top 10 من جا داره. مورگان فریمن توی سون اینقدر قشنگ بازی میکنه که بنظرم برادپیت رو محو میکنه کوین اسپیسی هم با اون خونسردی معروفش عالی بازی کرد کارگردان فینچر هم خیلی خوب بود کلا فیلمهای فینچر تاریک کدر و رمز آلود هستن . در مجموع تمام اینها خالق اثری زیبا بنام Se7en شد توصیه میکنم حتما ببینین

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
در حد امتیاز 8.4 نبود واقعا. فوقش 7 با کلی ارفاق.
یعنی شما واقعا رو امتیاز های imdb حساب میکنی؟
اتفاقا بعضی شخصیت های کامیک بوک ها پتانسیل خیلی بالایی دارن. اما متاسفانه فیلم هایی که میسازن همه بازاری و بچه گانه ست. مثلا همین Deadpool که متاسفانه دادنش دست یه کارگردان که اصلا معلوم نیست و بازیگرش هم Ryan Reynolds ضایه ست.

from lg
حالا من بتمن تیم برتون رو ندیدم اما تیم برتون انصافا کارگردان خوبیه. چرا اینو میگی؟
تریلوژی بتمن به کارگردانی کریستفر نولان ، واقعا یه شاهکار هنریه !
Rises که واقعا بد بود... Begins هم خوب بود اما با شاهکار خیلی فاصله داشت... تنها فیلم خیلی خوب این سری TDK ه که همه میدونن به خاطر جوکره.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
واقعا موافقم. نولان بود که روحیات بتمن رو کامل روایت کرد. اونو دربست قبول نکرد و دوباره در موردش قضاوت کرد.

چندین بار شده که فیلمهای رده بالای IMDB رو نیگا کردم ولی اونقد که باید ازشون خوشم نیومده. مثلا راننده تاکسی به نظرم از بهترینهای تاریخ سینما نیست و جاش توی لیست رتبه بالای 100 هست. و خیلی فیلمهای دیگه.

اصولا فیلمهای اجتماعی توی IMDB و از نظر منتقدین خیلی امتیاز میگیرن و واسه همینه که مثلا فیلم Grave of the Fireflies امتیاز 8.4 گرفته.تنها نکته مثبت این فیلم موزیک متنش بود و حتی صدا گذاریشم با استانداردهای زمان خودش قابل قبول نبود. حساب کن این فیلم 8.4 گرفته بعد mary and max با اون روایت محشرش و کمدی تلخش گرفته 8.1...هیج منظقی توجیه نمیکنه اینو

فیلمهای اجتماعی بسازی شانس اینکه ملت استقبال کنن ازت خیلی بیشتره...مثه همین جدایی نادر از سیمین.

مشاهده پیوست 428860
Grave of the Fireflies یه شاهکار تمام عیاره
اگه خوشتون نیومد عیبی نداره ولی خواهشا درباره فیلمها این طور صحبت نکنید قلبم درد میگیره:D
راننده تاکسی که بار ها و بارها از اون شاهکار تر هست و بدون شک از بهترین های تاریخ سینما
منظور من از مطرح کردن بتمن فقط و فقط این بود که بگم نباید به سایتی که اکثریت اون رو کابران و بینندگان معمولی تشکیل میدن اتکا کرد و اون رو وحی منزل حساب کرد وگرنه بتمن که در نوع خودش یه شاهکار محسوب میشه
منظورتون از فیلم اجتماعی چیه؟ چون من Grave of the Fireflies رو یه فیلم اجتماعی نمیدونم

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بعد از معرفی چندتا فیلم خوب یکی از بدترین فیلمهایی رو که دیدم میخوام معرفی کنم: دیکتاتور (The Dictator) واقعا اشغال بود از 10 بهش نمره 3 میدم فقط نمیدونم چرا نشستم تا اخر نگاش کردم :eh: جالبه بعضی از دوستان اینو یکی از بهترینها میدونن :lol:

مشاهده پیوست 428812
فقط بعضی صحنه هاش خنده دار بود
ولی من به شخصه اگه فیلم ضعیف باشه خنده یا گریه ام نمیگیره
بله متاسفانه بعضی ها وقتی از فیلمی خوششون یا بدشون میاد بلافاصله اون رو بهترین یا بدترین میدونن

Last edited:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
Grave of the Fireflies یه شاهکار تمام عیاره
اگه خوشتون نیومد عیبی نداره ولی خواهشا درباره فیلمها این طور صحبت نکنید قلبم درد میگیره:D
راننده تاکسی که بار ها و بارها از اون شاهکار تر هست و بدون شک از بهترین های تاریخ سینما
منظور من از مطرح کردن بتمن فقط و فقط این بود که بگم نباید به سایتی که اکثریت اون رو کابران و بینندگان معمولی تشکیل میدن اتکا کرد و اون رو وحی منزل حساب کرد وگرنه بتمن که در نوع خودش یه شاهکار محسوب میشه
منظورتون از فیلم اجتماعی چیه؟ چون من Grave of the Fireflies رو یه فیلم اجتماعی نمیدونم

خوب تعریف من از شاهکار با تعریف شما متفاوت هست. شاهکار به نظر من mary and max هست که حرفهای خیلی جدی و عمیق رو اونقدر ساده زد که یه آدم بیسواد هم میتونه بفهمه. قبرستان شب پره ها از نظر من در برابر mary and max حرف زیادی برای گفتن نداره. موضوع فیلم بکر نیست و از نظر تکنیکی حتی با استانداردهای زمان خودش هم حرفی برای گفتن نداره.

شاهکار به نظر من فورست گامپ هست و نه راننده تاکسی. شاهکار گلادیاتور هست و مسیر سبز و رستگاری از شائوشنگ و فهرست شیندلر یا پرواز بر آشیانه فاخته یا پاپیلون و آژانس شیشه ای و WallE و فیلمهایی که داستان جذاب دارند. به نظر من اولین و مهمترین چیز توی ارزیابی یه فیلم داستان هست و نحوه روایت اون و بازی و کارگردانی به اندازه داستان اهمنیت ندارند.

حالا فیلمی مثه آژانس شیشه ای بازیگری و کارگردانی میاد قدرت و باورپذیری داستان رو 2 برابر میکنه. یا فورست گامپ یا بازی محشر لئو توی اینسپشن یا جزیره شاتر . ولی بازهم مهمترین رکن داستان هست.

سلیقه شخصی من هم نوع داستان راننده تاکسی رو شاهکار نمدونه چون خاص و بکر نیست و سادگی و صمیمت و روایت عامه پسند نداره. حالا هرچقدر بازی دنیرو و کارگردانی اسکورسیزی خوب و عالی باشه.

یعنی شما واقعا رو امتیاز های imdb حساب میکنی؟

حداقل توی تصمیم واسه اینکه یه فیلم رو ببینم یا نبینم تاثیر میذاره. اکثرا سعی میکنم فیلمهای زیر 6.5 رو نبینم مگر فیلمهای ژانر ترسناک یا کمدی و سرگرم کننده که معمولا امتیاز زیادی توی IMDB ندارند و همون حدود 6 میشن.

Rises که واقعا بد بود... Begins هم خوب بود اما با شاهکار خیلی فاصله داشت... تنها فیلم خیلی خوب این سری TDK ه که همه میدونن به خاطر جوکره

جوکر گفتی و کردی کبابم;)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
خوب تعریف من از شاهکار با تعریف شما متفاوت هست. شاهکار به نظر من mary and max هست که حرفهای خیلی جدی و عمیق رو اونقدر ساده زد که یه آدم بیسواد هم میتونه بفهمه. قبرستان شب پره ها از نظر من در برابر mary and max حرف زیادی برای گفتن نداره. موضوع فیلم بکر نیست و از نظر تکنیکی حتی با استانداردهای زمان خودش هم حرفی برای گفتن نداره.

شاهکار به نظر من فورست گامپ هست و نه راننده تاکسی. شاهکار گلادیاتور هست و مسیر سبز و رستگاری از شائوشنگ و فهرست شیندلر یا پرواز بر آشیانه فاخته یا پاپیلون و آژانس شیشه ای و WallE و فیلمهایی که داستان جذاب دارند. به نظر من اولین و مهمترین چیز توی ارزیابی یه فیلم داستان هست و نحوه روایت اون و بازی و کارگردانی به اندازه داستان اهمنیت ندارند.

حالا فیلمی مثه آژانس شیشه ای بازیگری و کارگردانی میاد قدرت و باورپذیری داستان رو 2 برابر میکنه. یا فورست گامپ یا بازی محشر لئو توی اینسپشن یا جزیره شاتر . ولی بازهم مهمترین رکن داستان هست.

سلیقه شخصی من هم نوع داستان راننده تاکسی رو شاهکار نمدونه چون خاص و بکر نیست و سادگی و صمیمت و روایت عامه پسند نداره. حالا هرچقدر بازی دنیرو و کارگردانی اسکورسیزی خوب و عالی باشه.
خوب حالا بهتر شد چرا که یک به نظر من پشت فرمایشاتتون قرار دادید
من مری و مکس رو ندیدم پس نظری درباره اش نمیدم
در ضمن مهمترین رکن فیلم نوع ساخت یا تا حد زیادی فرم اون است نه صرف داستان یا عامه پسند بودن اون؛ چون هر فیلمی مخاطب خاص خودش رو داره
برای مثال فرض کنید فیلمنامه یا داستان Sunset Boulevard رو از دست بیلی وایلدر بگیریم و به کارگردانی مثل مسعود ده نمکی بسپاریم؛ به نظرتون چی از توش درمیاد؟ شاهکار؟
و اما درمورد اون فرمایشون درباره نداشتن استاندارد های زمان خودش:
این فیلم نه تنها با استاندارد های زمان خودش کیلومتر ها فاصله داره بلکه استاندارد های انیمه رو هم تا حد زیادی ارتقا میده
پیشنهاد میکنم انیمه های دهه 80 رو ببینید که یا پر شده بود از خشونت افراطی یا صحنه های احمقانه س ک س ی
ساخته شدن همچین فیلمی در زمان افول انیمه در ژاپن تعجب اهل سینما رو برانگیخت

بالا