فیلم Grave of the Fireflies رو حتما ببین
واقعا گریه مو درآورد
همچنین واقعا از لحاظ دراماتیک قوی و گیرا ساخته شده
بله فکر کنم برایان سینجر ساخته اش
در چه حدی باید می بود؟دیشب دیدمش این Grave of the Fireflies رو. در اون حدی که فکر میکردم اصلا نبود.
در چه حدی باید می بود؟
پس بتمن هم الان ششمین فیلم تاریخه:lol:در حد امتیاز 8.4 نبود واقعا. فوقش 7 با کلی ارفاق.
پس بتمن هم الان ششمین فیلم تاریخه:lol:
بتمن کریس نولان اولین فیلم تاریخه , فیلمای دیگه همه در کنار اون میان , در واقع یه لیست افقی میشه , نه عمودی !!!!
from lg
یعنی من متنفرم از هرچی MAN :wacko:
بت من - اسپایدرمن - سوپرمن - ایرون من - همشون فانتزین مثل فیلمهای بچه ها میمونن
ولي نكته همينجاست
ما در گوشه هر خيابون يك گناه كشنده مي بينيم
...در هر خونه اي و فقط
تحملش مي كنيم...
تحملش مي كنيم چون عادي شده
چون به نظر جزئي مياد
ما صبح، ظهر، و شب تحملش مي كنيم
اره بقیشون که کلا بچه بازین
کریس نولان بود که نجات داد بتمن رو وگرنه اون یارو تیم برتون که در حق بتمن جنایت کرد !!
from lg
se7en....فیلم از این بهتر بعید میدونم ساخته شده باشه !
دیالوگ ماندگار این فیلم :
یعنی شما واقعا رو امتیاز های imdb حساب میکنی؟در حد امتیاز 8.4 نبود واقعا. فوقش 7 با کلی ارفاق.
اتفاقا بعضی شخصیت های کامیک بوک ها پتانسیل خیلی بالایی دارن. اما متاسفانه فیلم هایی که میسازن همه بازاری و بچه گانه ست. مثلا همین Deadpool که متاسفانه دادنش دست یه کارگردان که اصلا معلوم نیست و بازیگرش هم Ryan Reynolds ضایه ست.یعنی من متنفرم از هرچی MAN :wacko:
بت من - اسپایدرمن - سوپرمن - ایرون من - همشون فانتزین مثل فیلمهای بچه ها میمونن
حالا من بتمن تیم برتون رو ندیدم اما تیم برتون انصافا کارگردان خوبیه. چرا اینو میگی؟اره بقیشون که کلا بچه بازین
کریس نولان بود که نجات داد بتمن رو وگرنه اون یارو تیم برتون که در حق بتمن جنایت کرد !!
from lg
Rises که واقعا بد بود... Begins هم خوب بود اما با شاهکار خیلی فاصله داشت... تنها فیلم خیلی خوب این سری TDK ه که همه میدونن به خاطر جوکره.تریلوژی بتمن به کارگردانی کریستفر نولان ، واقعا یه شاهکار هنریه !
Grave of the Fireflies یه شاهکار تمام عیارهواقعا موافقم. نولان بود که روحیات بتمن رو کامل روایت کرد. اونو دربست قبول نکرد و دوباره در موردش قضاوت کرد.
چندین بار شده که فیلمهای رده بالای IMDB رو نیگا کردم ولی اونقد که باید ازشون خوشم نیومده. مثلا راننده تاکسی به نظرم از بهترینهای تاریخ سینما نیست و جاش توی لیست رتبه بالای 100 هست. و خیلی فیلمهای دیگه.
اصولا فیلمهای اجتماعی توی IMDB و از نظر منتقدین خیلی امتیاز میگیرن و واسه همینه که مثلا فیلم Grave of the Fireflies امتیاز 8.4 گرفته.تنها نکته مثبت این فیلم موزیک متنش بود و حتی صدا گذاریشم با استانداردهای زمان خودش قابل قبول نبود. حساب کن این فیلم 8.4 گرفته بعد mary and max با اون روایت محشرش و کمدی تلخش گرفته 8.1...هیج منظقی توجیه نمیکنه اینو
فیلمهای اجتماعی بسازی شانس اینکه ملت استقبال کنن ازت خیلی بیشتره...مثه همین جدایی نادر از سیمین.
مشاهده پیوست 428860
فقط بعضی صحنه هاش خنده دار بودبعد از معرفی چندتا فیلم خوب یکی از بدترین فیلمهایی رو که دیدم میخوام معرفی کنم: دیکتاتور (The Dictator) واقعا اشغال بود از 10 بهش نمره 3 میدم فقط نمیدونم چرا نشستم تا اخر نگاش کردم :eh: جالبه بعضی از دوستان اینو یکی از بهترینها میدونن :lol:
مشاهده پیوست 428812
Grave of the Fireflies یه شاهکار تمام عیاره
اگه خوشتون نیومد عیبی نداره ولی خواهشا درباره فیلمها این طور صحبت نکنید قلبم درد میگیره
راننده تاکسی که بار ها و بارها از اون شاهکار تر هست و بدون شک از بهترین های تاریخ سینما
منظور من از مطرح کردن بتمن فقط و فقط این بود که بگم نباید به سایتی که اکثریت اون رو کابران و بینندگان معمولی تشکیل میدن اتکا کرد و اون رو وحی منزل حساب کرد وگرنه بتمن که در نوع خودش یه شاهکار محسوب میشه
منظورتون از فیلم اجتماعی چیه؟ چون من Grave of the Fireflies رو یه فیلم اجتماعی نمیدونم
یعنی شما واقعا رو امتیاز های imdb حساب میکنی؟
Rises که واقعا بد بود... Begins هم خوب بود اما با شاهکار خیلی فاصله داشت... تنها فیلم خیلی خوب این سری TDK ه که همه میدونن به خاطر جوکره
خوب حالا بهتر شد چرا که یک به نظر من پشت فرمایشاتتون قرار دادیدخوب تعریف من از شاهکار با تعریف شما متفاوت هست. شاهکار به نظر من mary and max هست که حرفهای خیلی جدی و عمیق رو اونقدر ساده زد که یه آدم بیسواد هم میتونه بفهمه. قبرستان شب پره ها از نظر من در برابر mary and max حرف زیادی برای گفتن نداره. موضوع فیلم بکر نیست و از نظر تکنیکی حتی با استانداردهای زمان خودش هم حرفی برای گفتن نداره.
شاهکار به نظر من فورست گامپ هست و نه راننده تاکسی. شاهکار گلادیاتور هست و مسیر سبز و رستگاری از شائوشنگ و فهرست شیندلر یا پرواز بر آشیانه فاخته یا پاپیلون و آژانس شیشه ای و WallE و فیلمهایی که داستان جذاب دارند. به نظر من اولین و مهمترین چیز توی ارزیابی یه فیلم داستان هست و نحوه روایت اون و بازی و کارگردانی به اندازه داستان اهمنیت ندارند.
حالا فیلمی مثه آژانس شیشه ای بازیگری و کارگردانی میاد قدرت و باورپذیری داستان رو 2 برابر میکنه. یا فورست گامپ یا بازی محشر لئو توی اینسپشن یا جزیره شاتر . ولی بازهم مهمترین رکن داستان هست.
سلیقه شخصی من هم نوع داستان راننده تاکسی رو شاهکار نمدونه چون خاص و بکر نیست و سادگی و صمیمت و روایت عامه پسند نداره. حالا هرچقدر بازی دنیرو و کارگردانی اسکورسیزی خوب و عالی باشه.