• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اخ اخ fight club میتونم بگم جز بهریتن 10 فیلم عمره که دیدم

پ.ن : چاشنی این فیلم سیگاره !

$Dante$

Registered User
لایک‌ها
75
به نظرم فیلم inception و The Dark Knight و The Prestige فیلم های زیبایی بودند.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
بی شک بهترین فیلم ایتالیایی زبانی که دیدم از بهترین کارگردان ایتالیایی زبان
La Strada : جاده

این فیلم داستان درد ها و رنجهای یک دختر جوان و عواطف ***** شده او را روایت میکند
با بازی بی نظیر جولیتا مازینا

lastrada2.jpg

خانواده او که به شدت از فقر رنج میبرند به ناچار او را به زامپانو که یک معرکه گیر دوره گرد است می سپرند تا بلکه کمی از بار فقر آنان کاسته شود غافل از اینکه زامپانو
با بازی آنتونی کویین

images.jpg

با رفتار خود شدید ترین شکنجه و عذاب روحی و جسمی را بر دخترک بیچاره وارد میسازد

دیدن این فیلم رو به همه عاشقان سینما پیشنهاد میکنم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فیلم جاده رو ندیدم ولی یادمه بچه بودم یه بار یه کانالی داشت راجع بهش توضیح میداد همون موقع فهمیدم که چه داستان زیبایی داره و با دیدن چند سکانسی که حین حرفهای راوی پخش میشد واقعا دوست داشتم ببینمش , که موقعیتش پیش نیومده هنوز

from lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
فیلم جاده رو ندیدم ولی یادمه بچه بودم یه بار یه کانالی داشت راجع بهش توضیح میداد همون موقع فهمیدم که چه داستان زیبایی داره و با دیدن چند سکانسی که حین حرفهای راوی پخش میشد واقعا دوست داشتم ببینمش , که موقعیتش پیش نیومده هنوز

from lg
اگه وقت کردی حتما ببین خیلی ها میگن هشت و یک دوم بهترین فیلم فلینیه اما من اینو بیشتر دوست دارم
جلسومینا هم از اون دختراییه که آدم سریع عاشقش میشه

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
اگه وقت کردی حتما ببین خیلی ها میگن هشت و یک دوم بهترین فیلم فلینیه اما من اینو بیشتر دوست دارم
جلسومینا هم از اون دختراییه که آدم سریع عاشقش میشه
جلسومینای دوست داشتنی و بیچاره
البته من هم معتقدم هشت ونیم یه چیز دیگست. دیدنش هم به همه پیشنهاد میشه

دوستانی که مثل من از فیلمسازای ایتالیایی و لحن صریحشون خوششون میاد، پازولینی رو بشدت دریابید. مخصوصا دکامرون...

ALISH

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من کلا با سینمایه قبل از دهه 90 زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی فیلم پاپیون(Papillon) یکی از بهترینها بود بازی هنرمندانه استیو مک کویین و داستین هافمن همراه با داستان جذاب و صد البته موسیقی بسیار بسیار زیبای فیلم . مطئنم دوستان این فیلم رو دیدن ولی اگه ندیدن حتما ببینن

200px-پاپیون.jpg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
من کلا با سینمایه قبل از دهه 90 زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی فیلم پاپیون(Papillon) یکی از بهترینها بود بازی هنرمندانه استیو مک کویین و داستین هافمن همراه با داستان جذاب و صد البته موسیقی بسیار بسیار زیبای فیلم . مطئنم دوستان این فیلم رو دیدن ولی اگه ندیدن حتما ببینن

مشاهده پیوست 429810

جالبه من از سینمای بعد از 2000 خوشم نمیاد:)

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
فیلم ارباب جنگ (lord of war) با بازی نیکلاس کیج . فیلم مضمونش فروش سلاح هست جمله اغازین و بخصوص جمله پایانی فیلم بسیار جالب و قابل تامله !

مشاهده پیوست 427626
این همون نیست که برادر نیکلاس کیج کشته میشه خودشم میفته زندان ؟ اگه اونه فیلم قشنگیه

حضور - 1979 با بازی پیتر سلرز

فوق العاده بود

فایل های ضمیمه

• Being_There.jpg
    Being_There.jpg
    57.4 KB · نمایش ها: 70

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بهترین شکست ناپذیر 2 و مخصوصا 3 با بازی زیبای ادکینز:snitch:

137623989741280_1url.jpg

137623989710753_0undisputed2-13.jpg

kiyan7fc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
بی شک فیلم گلادیاتور یکی بهترین فیلم تاریخ سینمای جهانه که بازی بی نظیر راسل کرو همراه بود موسیقی متن بی نظیرش که دیگه جذابیت فیلم رو 100 چندان کرده ساخته هانس زیمر
گلادیاتور (به انگلیسی: Gladiator)‏ فیلمی به کارگردانی ریدلی اسکات عرضه شده در سال ۲۰۰۰ و به بازیگری راسل کرو و یواکین فینیکس است.این فیلم از بهترین فیلم های تاریخی سینما محسوب میشود.موسیقی این فیلم توسط آهنگساز بزرگ سینما هانس زیمر ساخته شده است و از بهترین موسیقی های متن ساخته شده در تاریخ سینما محسوب میشود.بازی زیبای راسل کرو در نقش گلادیاتوری زخم خورده که همسر و بچه اش به دست پسر پادشاه کشته شدند بسیار تاثیر گزار بود و جایزه اسکار را برای او به ارمغان آورد. این فیلم برنده پنج جایزه اسکار شد.
Gladiator.jpg
داستان فیلم: ارتش روم به ***** ژنرال ماکسیموس بر آخرین گروه بربرها غلبه می‌کند و روم را نجات می‌دهد. امپراتور مارکوس اورلیوس در بستر مرگ بدون توجه به پسر مکارش کومودوس از ماکسیموس می‌خواهد تا زمام امور را بدست گیرد و یک جمهوری مستقل پدید آورد کومودوس پدر را به قتل می‌رساند و دستور اعدام ماکسیموس و خانواده او را در اسپانیا صادر می‌کند. ماکسیموس از مرگ می‌گریزد اما قادر به نجات خانواده اش نمی‌شود. یک تاجر برده او را اسیر می‌کند و به پراکسیمو می‌فروشد که کارش تعلیم گلادیاتور است بدین ترتیب ماکسیموس راز و رمز گلادیاتوری را می‌آموزد و لیاقت خود را ثابت می‌کند.​
از طرفی کومودوس پس از چند سال نبردهای گلادیاتوری را احیا می‌کند تا شاید محبوبیتی میان مردم کسب کند بی توجهی کومودوس به امور مملکتی خشم سناتور گراکوس را بر می‌انگیزد و طبیعت خون خواه امپراتور خواهرش لوسیلا را نیز سخت آشفته می‌کند زیرا قرار است لوسیوس پسر لوسیلا پس از کومودوس به امپراتوری برسد.
ماکسیموس و سایر گلادیاتورها نبردهای موفقی را در روم انجام می‌دهند کومودوس از اینکه او را زنده میابد بسیار خشمگین می‌شود اما هراس از برانگیختن نفرت مردم او را از صدور فرمان قتل ماکسیموس باز می‌دارد لوسیلا و گراکوس پنهانی با ماکسیموس قرارهایی برای ***** ارتش و برپایی جمهوری می‌گذارند، اما کومودوس به نقشه پی می‌برد در نتیجه تنی چند از سناتورها را به قتل می‌رساند و گراکوس را بازداشت می‌کند. کومودوس تصمیم می‌گیرد تا در ملا عام با ماکسیموس بجنگد در انتها ماکسیموس او را به قتل میرساند و انتقام خانواده اش را از او می‌گیرد. ماکسیموس زخمی، پیش از مرگ قدرت را به گراکوس تفویض و چند گلادیاتور باقیمانده را آزاد می‌کند و پس از مرگ به اجداد و خانواده اش ملحق می‌شود.

جوایز:
برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد
برنده جایزه اسکار بهترین جلوه‌های ویژه
برنده جایزه اسکار بهترین طراحی لباس
برنده جایزه اسکار بهترین فیلم
برنده جایزه اسکار بهترین صدابرداری

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
K-pax
داستان فیلم جالبه موسیقی متن قشنگیم داره
کوین اسپیسی تواین فیلم بازیش محشره

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
tear of sun هم فیلم قشنگی بود موسیقی متن خوبی هم داشت:rolleyes:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دیشب فیلم باکره 40 ساله رو دیدم. بد نبود ولی بیخودی کش داده بودن.. ظرفیت فیلم 2 ساعتی رو نداشت و 20 دقیقه آخرش هی به خودم میگفتم این چرا تموم نمیشه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان فیلمهایی که معرفی میکنین حداقل یه عکس کوچولو هم بزارید

فیلم جالب دیدگاه برتر (Vantage point) این فیلم روایت ترور رو از دیدگاه چند شخصیت به تصویر میکشه و به هم چسبوندن این دیدگاه راز ترور رو برملا میکنه فیلم ارزش یکبار دیدن رو داره

Vantage_point_08.jpg

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
دیشب فیلم باکره 40 ساله رو دیدم. بد نبود ولی بیخودی کش داده بودن.. ظرفیت فیلم 2 ساعتی رو نداشت و 20 دقیقه آخرش هی به خودم میگفتم این چرا تموم نمیشه
خیلی مسخره بود، حالم به هم خورد. به زور تا آخرش دیدم. کمدی هم کمدی های قدیم.

blizka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فیلم the vow
skyfall-a broken life
فیلم های خوبی بودند که از تماشاشون لذت بردم.

بالا