S.A.M.U.R.A.I
Registered User
اخ اخ fight club میتونم بگم جز بهریتن 10 فیلم عمره که دیدم
پ.ن : چاشنی این فیلم سیگاره !
پ.ن : چاشنی این فیلم سیگاره !
اگه وقت کردی حتما ببین خیلی ها میگن هشت و یک دوم بهترین فیلم فلینیه اما من اینو بیشتر دوست دارمفیلم جاده رو ندیدم ولی یادمه بچه بودم یه بار یه کانالی داشت راجع بهش توضیح میداد همون موقع فهمیدم که چه داستان زیبایی داره و با دیدن چند سکانسی که حین حرفهای راوی پخش میشد واقعا دوست داشتم ببینمش , که موقعیتش پیش نیومده هنوز
from lg
جلسومینای دوست داشتنی و بیچارهاگه وقت کردی حتما ببین خیلی ها میگن هشت و یک دوم بهترین فیلم فلینیه اما من اینو بیشتر دوست دارم
جلسومینا هم از اون دختراییه که آدم سریع عاشقش میشه
من کلا با سینمایه قبل از دهه 90 زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم ولی فیلم پاپیون(Papillon) یکی از بهترینها بود بازی هنرمندانه استیو مک کویین و داستین هافمن همراه با داستان جذاب و صد البته موسیقی بسیار بسیار زیبای فیلم . مطئنم دوستان این فیلم رو دیدن ولی اگه ندیدن حتما ببینن
مشاهده پیوست 429810
این همون نیست که برادر نیکلاس کیج کشته میشه خودشم میفته زندان ؟ اگه اونه فیلم قشنگیهفیلم ارباب جنگ (lord of war) با بازی نیکلاس کیج . فیلم مضمونش فروش سلاح هست جمله اغازین و بخصوص جمله پایانی فیلم بسیار جالب و قابل تامله !
مشاهده پیوست 427626
بهترین شکست ناپذیر 2 و مخصوصا 3 با بازی زیبای ادکینز:snitch:
![]()
![]()
خیلی مسخره بود، حالم به هم خورد. به زور تا آخرش دیدم. کمدی هم کمدی های قدیم.دیشب فیلم باکره 40 ساله رو دیدم. بد نبود ولی بیخودی کش داده بودن.. ظرفیت فیلم 2 ساعتی رو نداشت و 20 دقیقه آخرش هی به خودم میگفتم این چرا تموم نمیشه