• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

parhamtalakar

Registered User
لایک‌ها
3
انگليسي ؛
ديوانه اي از قفس پريد
درخشش
لئون ( حرفه اي )
سكوت بره ها
پيانيست
Fight club
بهترين بازيگر هاليوود جك نيكلسون از نظر من . ديوونه كننده اس بازيش تو دو تا فيلم اول .

فارسي ؛
قيصر
گوزن ها
اينجا بدون من
جدايي
رنگ خدا
هامون
گاو

بهروز وثوقي هم كه حرفي رو هنرش نيست ، طوقي و داش آكل رو پيشنهاد ميكنم .
هر كدوم از فيلم هاي ليست بالا ارزش ٢-٣ بار عميق ديدن رو داره .

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
خوب حالا بهتر شد چرا که یک به نظر من پشت فرمایشاتتون قرار دادید
من مری و مکس رو ندیدم پس نظری درباره اش نمیدم
در ضمن مهمترین رکن فیلم نوع ساخت یا تا حد زیادی فرم اون است نه صرف داستان یا عامه پسند بودن اون؛ چون هر فیلمی مخاطب خاص خودش رو داره
برای مثال فرض کنید فیلمنامه یا داستان Sunset Boulevard رو از دست بیلی وایلدر بگیریم و به کارگردانی مثل مسعود ده نمکی بسپاریم؛ به نظرتون چی از توش درمیاد؟ شاهکار؟
و اما درمورد اون فرمایشون درباره نداشتن استاندارد های زمان خودش:
این فیلم نه تنها با استاندارد های زمان خودش کیلومتر ها فاصله داره بلکه استاندارد های انیمه رو هم تا حد زیادی ارتقا میده
پیشنهاد میکنم انیمه های دهه 80 رو ببینید که یا پر شده بود از خشونت افراطی یا صحنه های احمقانه س ک س ی
ساخته شدن همچین فیلمی در زمان افول انیمه در ژاپن تعجب اهل سینما رو برانگیخت

خوب اون موقع تعجب رو برانگیخت. الان که تعجبی بر نمی انگیزه که. پس شاهکار بوده ولی الان دیگه شاهکار نیست.

شما از بیخ میزنی داداشم. وایلدر و ده نمکی که قابل مقایسه نیستند.نوشته من هم معنیش این نبود که داستان شاهکار رو هرکسی میتونه کارگردانی کنه. در ضمن اسکورسیزی هم باشی وقتی داستان خوب و فیلنامه شاهکار دستت نباشه نمیتونی فیلم خوب بسازی. همه کارگزدانهای خوب، فیلم بد هم دارند درسته؟؟

مری و مکس رو حتما ببینید چون نظرتون در مورد انیمه شاهکار احتمالا تغییر میکنه.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یه ذره از ریتم تاپیک عقب افتادم ولی با همین چند پست اخر خوندن میفهمم که چقدر قشنگ و با ادب داریم پیش میریم , واقعا از همتون ممنونم و بدونید که ما داریم استفاده میکنیم ازتون

با مری و مکس اصلا رابطه برقرار نکردم خیلی خسته کننده بود برام ... کلا من یه سلیقه عجیبی تو انیمیشن دارم , کاراکترها جذبم نکنن اصلا بقیش رو نمیتونم قبول کنم ... سری ice age , shrek ایناهیشکدوم رو به همین دلیل نتونستم نگاه کنم !
مری و مکس هم بعد از دیدن یه ربع به همون سرنوشت دچار شد , هلچند تا اخرش دیدم ولی خوشم نیومد... در عوض وقتی ارتباط برقرار کنم شدیدا وارد داستان میشم و با کاراکترها همراه میشم
برای اشنایی با احساساتم بگم که سر wall e بنده کاملا داشتم گریه میکردم !!!

from lg

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
یه ذره از ریتم تاپیک عقب افتادم ولی با همین چند پست اخر خوندن میفهمم که چقدر قشنگ و با ادب داریم پیش میریم , واقعا از همتون ممنونم و بدونید که ما داریم استفاده میکنیم ازتون

با مری و مکس اصلا رابطه برقرار نکردم خیلی خسته کننده بود برام ... کلا من یه سلیقه عجیبی تو انیمیشن دارم , کاراکترها جذبم نکنن اصلا بقیش رو نمیتونم قبول کنم ... سری ice age , shrek ایناهیشکدوم رو به همین دلیل نتونستم نگاه کنم !
مری و مکس هم بعد از دیدن یه ربع به همون سرنوشت دچار شد , هلچند تا اخرش دیدم ولی خوشم نیومد... در عوض وقتی ارتباط برقرار کنم شدیدا وارد داستان میشم و با کاراکترها همراه میشم

from lg

به قول خودت سلیقت واقعا عجیبه.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
خوب اون موقع تعجب رو برانگیخت. الان که تعجبی بر نمی انگیزه که. پس شاهکار بوده ولی الان دیگه شاهکار نیست.

شما از بیخ میزنی داداشم. وایلدر و ده نمکی که قابل مقایسه نیستند.نوشته من هم معنیش این نبود که داستان شاهکار رو هرکسی میتونه کارگردانی کنه. در ضمن اسکورسیزی هم باشی وقتی داستان خوب و فیلنامه شاهکار دستت نباشه نمیتونی فیلم خوب بسازی. همه کارگزدانهای خوب، فیلم بد هم دارند درسته؟؟

مری و مکس رو حتما ببینید چون نظرتون در مورد انیمه شاهکار احتمالا تغییر میکنه.
خوب پس دیگه بحثی نمیمونه چون علاقه و سلیقه جای بحث نداره
پیشنهاد میکنم در کنار تماشای فیلم به مطالعه درباره خود سینما و تاریخش بپردازید یا نقد های منتقدین بزرگ از فیلمای بزرگ رو بخونید همین طور که خودم هم دارم این کار رو میکنم(اگر شما هم میکنید که چه بهتر)
همه ما به دانش و آگاهی درباره سینما نیاز داریم
با احترام
موفق باشید

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
یعنی شما واقعا رو امتیاز های imdb حساب میکنی؟

اتفاقا بعضی شخصیت های کامیک بوک ها پتانسیل خیلی بالایی دارن. اما متاسفانه فیلم هایی که میسازن همه بازاری و بچه گانه ست. مثلا همین Deadpool که متاسفانه دادنش دست یه کارگردان که اصلا معلوم نیست و بازیگرش هم Ryan Reynolds ضایه ست.

حالا من بتمن تیم برتون رو ندیدم اما تیم برتون انصافا کارگردان خوبیه. چرا اینو میگی؟

Rises که واقعا بد بود... Begins هم خوب بود اما با شاهکار خیلی فاصله داشت... تنها فیلم خیلی خوب این سری TDK ه که همه میدونن به خاطر جوکره.
شاهکار هنری یعنی ۱۶۱ میلیون دلار فروش فقط توی هفته ی اول اکران فیلم ! یعنی فیلم عامه پسندی که رده ی مختلف سنی را با اکثریت قاطع ارضا کنه، یعنی بهترین در ژانر خودش :D

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
خوب تعریف من از شاهکار با تعریف شما متفاوت هست. شاهکار به نظر من mary and max هست که حرفهای خیلی جدی و عمیق رو اونقدر ساده زد که یه آدم بیسواد هم میتونه بفهمه. قبرستان شب پره ها از نظر من در برابر mary and max حرف زیادی برای گفتن نداره. موضوع فیلم بکر نیست و از نظر تکنیکی حتی با استانداردهای زمان خودش هم حرفی برای گفتن نداره.

شاهکار به نظر من فورست گامپ هست و نه راننده تاکسی. شاهکار گلادیاتور هست و مسیر سبز و رستگاری از شائوشنگ و فهرست شیندلر یا پرواز بر آشیانه فاخته یا پاپیلون و آژانس شیشه ای و WallE و فیلمهایی که داستان جذاب دارند. به نظر من اولین و مهمترین چیز توی ارزیابی یه فیلم داستان هست و نحوه روایت اون و بازی و کارگردانی به اندازه داستان اهمنیت ندارند.

حالا فیلمی مثه آژانس شیشه ای بازیگری و کارگردانی میاد قدرت و باورپذیری داستان رو 2 برابر میکنه. یا فورست گامپ یا بازی محشر لئو توی اینسپشن یا جزیره شاتر . ولی بازهم مهمترین رکن داستان هست.

سلیقه شخصی من هم نوع داستان راننده تاکسی رو شاهکار نمدونه چون خاص و بکر نیست و سادگی و صمیمت و روایت عامه پسند نداره. حالا هرچقدر بازی دنیرو و کارگردانی اسکورسیزی خوب و عالی باشه.
کوبریک یه جمله ی معروف داره که میگه:

A film is - or should be - more like music than like fiction. It should be a progression of moods and feelings. The theme, what's behind the emotion, the meaning, all that comes later

(ترجمه ش نکرده م چون جمله ی اصلی حق مطلب رو بهتر ادا میکنه)

from lg
Rango هم خیلی خوبه... ندیدی ببین...

Last edited:

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
پیشنهاد میکنم در کنار تماشای فیلم به مطالعه درباره خود سینما و تاریخش بپردازید یا نقد های منتقدین بزرگ از فیلمای بزرگ رو بخونید همین طور که خودم هم دارم این کار رو میکنم(اگر شما هم میکنید که چه بهتر)

جسارتا نقد رو فقط به این خاطر میخونم که اگه نکته ای توی فیلم بوده و من نگرفتمش رو بفهمم. کلا فقط واسه این میخونم که مطمئن بشم همه فیلم رو فهمیدم. فقط همین. خیلی به نظرات منتقدین ارزش قائل نیستم چون در آخر خود بیننده هست که تصمیم میگیره از این فیلم خوشش اومده یا نه و نقدهای مثبت یا منفی هیچی رو عوض نمیکنه.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
جسارتا نقد رو فقط به این خاطر میخونم که اگه نکته ای توی فیلم بوده و من نگرفتمش رو بفهمم. کلا فقط واسه این میخونم که مطمئن بشم همه فیلم رو فهمیدم. فقط همین. خیلی به نظرات منتقدین ارزش قائل نیستم چون در آخر خود بیننده هست که تصمیم میگیره از این فیلم خوشش اومده یا نه و نقدهای مثبت یا منفی هیچی رو عوض نمیکنه.
البته قرار نیست هر کسی با خوندن نقد نظرش عوض بشه؛ هدف نقد و منتقد هم اصلا این نیست
بزرگترین فایده ای که نقد حداقل برای خود بنده داشته و داره اینه که کمک میکنه که یک تماشاگر فیلم با فرم و تکنیک آشنا بشه چرا که اکثر منتقدین همین مسئله رو توی نقدهاشون سیبل قرار میدن
من بارها برام پیش اومده که یک منتقد با اشاره ضمنی و مختصر به یک مطلب باعث شده تا با دریایی از اطلاعات روبرو بشم؛ در حالی که از قبل از وجود اون مسئله در سینما اصلا خبر دار نبودم
و الا خوندن نقد اصلا وسیله برای تحریک یک فرد به تماشای یک فیلم و تغییر نظرش نیست

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شاهکار هنری یعنی ۱۶۱ میلیون دلار فروش فقط توی هفته ی اول اکران فیلم ! یعنی فیلم عامه پسندی که رده ی مختلف سنی را با اکثریت قاطع ارضا کنه، یعنی بهترین در ژانر خودش :D

هیچوقت هیچوقت موفقیت یک فیلم در فروش دلیل خوب بودن فیلم نیست

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
دیکتاتور - از نظر محتوا نمی گم ها از نظر اینکه رودهام اومد تو چشمام از خنده

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
بهترین فیلمی که دیدم فایت کلوب بود :D
گاد فادر و اسکارفیس رو هم دوست دارم
یه فیلم ترسناک هم بود که اسمش یادم نمیاد

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فایت کلاب یه ورژن قدیمی هم داره میدونستین ؟

from lg

بالا