کاملا موافقمخیلی مسخره بود، حالم به هم خورد. به زور تا آخرش دیدم. کمدی هم کمدی های قدیم.
کاملا موافقمخیلی مسخره بود، حالم به هم خورد. به زور تا آخرش دیدم. کمدی هم کمدی های قدیم.
شب بیست و نهم رو چرا نمیگیبه لیست ترسناکها بهتره این فیلم رو هم اضافه کنیم , الان کانال دو داشت نشون میداد خودمو خیس کردم !
دزد عروسک ها !!! خخخخخ
خدایا من اینو با چه طخمی تو سینما دیدم ؟!!
from lg
شب بیست و نهم رو چرا نمیگی
بچه که بودم تا چند سال به خاطر این فیلم جرات نداشتم به پشت بوم های اطراف نگاه کنم![]()
عجیبه من جنگیر هم تو همون سن دیدم ولی خیلی نترسیدمشب بیست ونهم رو من تو جوونی دیدم خدا رو شکر !!
ولی یه داستانی دارم راجع به یه بنده خدایی که این فیلم چه بلایی سرش اورده یه موقع میام میگم براتون
from lg
من ۵،۶ سالم بود ، دایی بزرگم فیلم جن گیر رو گذاشت و منم نشستم دیدم، وسطش گریم گرفت !! بعد نظرم کلا نسبت به دخترا عوض شد و ازشون می ترسیدمعجیبه من جنگیر هم تو همون سن دیدم ولی خیلی نترسیدم
اون اصلا یه فضای عجیبی داشت
شب بیست و نهم رو چرا نمیگی
بچه که بودم تا چند سال به خاطر این فیلم جرات نداشتم به پشت بوم های اطراف نگاه کنم![]()
تقریبا هیچی ازش یادم نمیادخیلی فیلم اشغالی بودuke:
منم موضوع اصلیش یادم نیست فقط ازش حس خوبی برام نموندهتقریبا هیچی ازش یادم نمیاد
حلقه که یکی از مه رویان هالیوود توش بازی میکنه؛ هیچ وقت از دیدن بازیش سیر نمیشممنم موضوع اصلیش یادم نیست فقط ازش حس خوبی برام نمونده![]()
![]()
فکر کنم دبستان بودم حلقه رو دیدم موندم فیلم بهتر نبود اونموقع این اشغالا رو میدیدم :|![]()
حلقه که یکی از مه رویان هالیوود توش بازی میکنه؛ هیچ وقت از دیدن بازیش سیر نمیشم
این حلقه که من دیدم ترسناک بود و ژاپن یا چینی بود که فکر کنم یه نسخه امریکایی هم داره
شما کدومو میگی:blink:
ایشون ورژن امریکاییش رو میگم که یادم نیست کدوم مه رو بازی کرده توش دل این رفیق مارو برده ! ولی ژاپنیش خوف تر بود... ژاپنیه فیلم چشم هم ترسناک تر از امریکاییش بود.... ترسناک ترین فیلم کل زندگیمم که ژاپنی بود !!! کینه ی یک !!!
البته دیدنش شرایط داره , یه ذهن شدیدا خلاق مثل من , یه سینمای نسبتا خالی مثل ساعت دوازده شب سینما فرهنگ !!! واقعا ترسیدم واقعا !! اونم داستانی داشت دیدنش یه بار میام براتون تعریف میکنم چه خاطرات خوبی دارم ازش با اینکه ترسناک بود
البته فیلم ترسناک دیدن هم شرایطی داره , با بعضیا اصلا نمیشه دید یهو از ترس شروع میکنن به خندیدن و جو رو خراب میکنن , واسه ثابت کردن خودشون البته ! من دارم دور و برم از این ادما.. کلا فیلمای مهم رو من تنها میبینم با هدفون اوور سایز و چراغ خاموش و اخر شب!
اونجوری مرد میخواد فیلم ترسناک دیدن , نه تو یه جمع پر از دلقک !!
from lg
من کلا دور سینمای وحشتو خط کشیدم؛ واقعا خیلی تو خالی و بی سرو ته شده؛ میخوان ترسناکش کنن یا سردرد آور میشه یا احمقانهایشون ورژن امریکاییش رو میگم که یادم نیست کدوم مه رو بازی کرده توش دل این رفیق مارو برده ! ولی ژاپنیش خوف تر بود... ژاپنیه فیلم چشم هم ترسناک تر از امریکاییش بود.... ترسناک ترین فیلم کل زندگیمم که ژاپنی بود !!! کینه ی یک !!!
البته دیدنش شرایط داره , یه ذهن شدیدا خلاق مثل من , یه سینمای نسبتا خالی مثل ساعت دوازده شب سینما فرهنگ !!! واقعا ترسیدم واقعا !! اونم داستانی داشت دیدنش یه بار میام براتون تعریف میکنم چه خاطرات خوبی دارم ازش با اینکه ترسناک بود
البته فیلم ترسناک دیدن هم شرایطی داره , با بعضیا اصلا نمیشه دید یهو از ترس شروع میکنن به خندیدن و جو رو خراب میکنن , واسه ثابت کردن خودشون البته ! من دارم دور و برم از این ادما.. کلا فیلمای مهم رو من تنها میبینم با هدفون اوور سایز و چراغ خاموش و اخر شب!
اونجوری مرد میخواد فیلم ترسناک دیدن , نه تو یه جمع پر از دلقک !!
from lg