• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Lovelylady

Registered User
لایک‌ها
95
فیلم خوب که زیاده. بعدش هم فیلم یه چیز سلیقه ای هست یکی ممکنه ژانر وحشت رو بگه جز بهترین ها یکی درام .. اما من این فیلم هارو حاضرم بیشتر از 5 بار ببینم واسه همین جز فیلم های توپ واسم حساب میشن:
what dream may come
Trade
A man apart
we were soldiers
Memento
Case 39
payback

nilson

Registered User
لایک‌ها
827

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
به لیست ترسناکها بهتره این فیلم رو هم اضافه کنیم , الان کانال دو داشت نشون میداد خودمو خیس کردم ! :D
دزد عروسک ها !!! خخخخخ

خدایا من اینو با چه طخمی تو سینما دیدم ؟!!
from lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
به لیست ترسناکها بهتره این فیلم رو هم اضافه کنیم , الان کانال دو داشت نشون میداد خودمو خیس کردم ! :D
دزد عروسک ها !!! خخخخخ

خدایا من اینو با چه طخمی تو سینما دیدم ؟!!
from lg
شب بیست و نهم رو چرا نمیگی
بچه که بودم تا چند سال به خاطر این فیلم جرات نداشتم به پشت بوم های اطراف نگاه کنم:D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
شب بیست و نهم رو چرا نمیگی
بچه که بودم تا چند سال به خاطر این فیلم جرات نداشتم به پشت بوم های اطراف نگاه کنم:D

شب بیست ونهم رو من تو جوونی دیدم خدا رو شکر !!
ولی یه داستانی دارم راجع به یه بنده خدایی که این فیلم چه بلایی سرش اورده یه موقع میام میگم براتون
from lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
شب بیست ونهم رو من تو جوونی دیدم خدا رو شکر !!
ولی یه داستانی دارم راجع به یه بنده خدایی که این فیلم چه بلایی سرش اورده یه موقع میام میگم براتون
from lg
عجیبه من جنگیر هم تو همون سن دیدم ولی خیلی نترسیدم
اون اصلا یه فضای عجیبی داشت

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
عجیبه من جنگیر هم تو همون سن دیدم ولی خیلی نترسیدم
اون اصلا یه فضای عجیبی داشت
من ۵،۶ سالم بود ، دایی بزرگم فیلم جن گیر رو گذاشت و منم نشستم دیدم، وسطش گریم گرفت !! بعد نظرم کلا نسبت به دخترا عوض شد و ازشون می ترسیدم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
تقریبا هیچی ازش یادم نمیاد
منم موضوع اصلیش یادم نیست فقط ازش حس خوبی برام نمونده:D
tiredsmiley.gif

فکر کنم دبستان بودم حلقه رو دیدم موندم فیلم بهتر نبود اونموقع این اشغالا رو میدیدم :|
guiltysmiley.gif

dayi_morteza

Registered User
لایک‌ها
17
بهترین فیلم ایرانی که دیدم شب یلدا بود.
بهترین فیلم خارجی هم که مشخصه.بهترین فیلم تاریخ سینما: تایتانیک

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
منم موضوع اصلیش یادم نیست فقط ازش حس خوبی برام نمونده:D
tiredsmiley.gif

فکر کنم دبستان بودم حلقه رو دیدم موندم فیلم بهتر نبود اونموقع این اشغالا رو میدیدم :|
guiltysmiley.gif
حلقه که یکی از مه رویان هالیوود توش بازی میکنه؛ هیچ وقت از دیدن بازیش سیر نمیشم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
حلقه که یکی از مه رویان هالیوود توش بازی میکنه؛ هیچ وقت از دیدن بازیش سیر نمیشم

این حلقه که من دیدم ترسناک بود و ژاپن یا چینی بود که فکر کنم یه نسخه امریکایی هم داره
شما کدومو میگی:blink:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
این حلقه که من دیدم ترسناک بود و ژاپن یا چینی بود که فکر کنم یه نسخه امریکایی هم داره
شما کدومو میگی:blink:

ایشون ورژن امریکاییش رو میگم که یادم نیست کدوم مه رو بازی کرده توش دل این رفیق مارو برده ! ولی ژاپنیش خوف تر بود... ژاپنیه فیلم چشم هم ترسناک تر از امریکاییش بود.... ترسناک ترین فیلم کل زندگیمم که ژاپنی بود !!! کینه ی یک !!!
البته دیدنش شرایط داره , یه ذهن شدیدا خلاق مثل من , یه سینمای نسبتا خالی مثل ساعت دوازده شب سینما فرهنگ !!! واقعا ترسیدم واقعا !! اونم داستانی داشت دیدنش یه بار میام براتون تعریف میکنم چه خاطرات خوبی دارم ازش با اینکه ترسناک بود

البته فیلم ترسناک دیدن هم شرایطی داره , با بعضیا اصلا نمیشه دید یهو از ترس شروع میکنن به خندیدن و جو رو خراب میکنن , واسه ثابت کردن خودشون البته ! من دارم دور و برم از این ادما.. کلا فیلمای مهم رو من تنها میبینم با هدفون اوور سایز و چراغ خاموش و اخر شب!
اونجوری مرد میخواد فیلم ترسناک دیدن , نه تو یه جمع پر از دلقک !!
from lg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
ایشون ورژن امریکاییش رو میگم که یادم نیست کدوم مه رو بازی کرده توش دل این رفیق مارو برده ! ولی ژاپنیش خوف تر بود... ژاپنیه فیلم چشم هم ترسناک تر از امریکاییش بود.... ترسناک ترین فیلم کل زندگیمم که ژاپنی بود !!! کینه ی یک !!!
البته دیدنش شرایط داره , یه ذهن شدیدا خلاق مثل من , یه سینمای نسبتا خالی مثل ساعت دوازده شب سینما فرهنگ !!! واقعا ترسیدم واقعا !! اونم داستانی داشت دیدنش یه بار میام براتون تعریف میکنم چه خاطرات خوبی دارم ازش با اینکه ترسناک بود

البته فیلم ترسناک دیدن هم شرایطی داره , با بعضیا اصلا نمیشه دید یهو از ترس شروع میکنن به خندیدن و جو رو خراب میکنن , واسه ثابت کردن خودشون البته ! من دارم دور و برم از این ادما.. کلا فیلمای مهم رو من تنها میبینم با هدفون اوور سایز و چراغ خاموش و اخر شب!
from lg

اصل فیلم ترسناک فقط ذهنه
طرف تخیل و قدرت تصورش صفر باشه کلا فرقی نداره کمدی ببینه یا ترسناک

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121

from lg
من کلا دور سینمای وحشتو خط کشیدم؛ واقعا خیلی تو خالی و بی سرو ته شده؛ میخوان ترسناکش کنن یا سردرد آور میشه یا احمقانه
یه مدت دنبال هیجان بودم میرفتم دنبال این جور چیزا البته یه بار یه سیدی دیدم توش از آدمایی که جنی شده بودن فیلم گرفته بودن؛ مال طرفای کردستان بود؛ اون ترسناک بود انصافا
ولی چند سالیه هیچ ویدیوی ترسناکی ندیدم؛ الانشم که تو یوتیوب میرم میگردم همش مسخره بازیه و عوام فریبی

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
الان سینمای وحشت شده سینمای gore و دل و روده ! کجایی هیچکاک که با یه صدای باز شدن در ، هری دل آدم رو می ریختی پایین !

بالا