بذار فیلم جدید وس اندرسون بیاد...
آخه wes anderson هم شد کارگردان ؟
نولانم با این فیلم آخرش! ناامیدم کردانصافا فیلم اخریش اصلا به دلم نشست
با اون کست عالی ... نصف فیلم حواسم میرفت این اون ور اصلا جذب نکرد منو
امام زنده ی بنده در حال حاضر کریس نولانه !! بخصوص وقتایی که تحت فشار نیست !!
from lg
من به شدت دوست دارم فیلم هاشو... اما مسئله اینه که سبک فیلمسازیش خیلی خاص و تا حدی شخصیه و به همین خاطر همه حال نمیکنند با فیلم هاش.انصافا فیلم اخریش اصلا به دلم نشست
با اون کست عالی ... نصف فیلم حواسم میرفت این اون ور اصلا جذب نکرد منو
امام زنده ی بنده در حال حاضر کریس نولانه !! بخصوص وقتایی که تحت فشار نیست !!
from lg
Moonrise kingdom خیلی داستانش داستان کلیشه ای بود و بدتر از ادن نحوه ی به تصویر کشیدنش بود ! که داشت هوار میزد مردم من خاص هستم ! فقط هیپستر ها من رو دوست دارن چون mainstream نیست کارام، والا اثرهام هیچ ارزش هنری نداره ! بودجه ی فیلمم زیاد پس از بهترین بازیگرا استفاده می کنممن به شدت دوست دارم فیلم هاشو... اما مسئله اینه که سبک فیلمسازیش خیلی خاص و تا حدی شخصیه و به همین خاطر همه حال نمیکنند با فیلم هاش.
در ضمن نولان یکی از overrated شده ترین کارگردان های تاریخه... یک دهم چیزی که میگند هم نیست. با dark knight و بعدش inception مردم خیلی جوزده شدن و هایپ نولان خیلی بالا رفت... وگرنه همچین تحفه ای هم نیست.
پ.ن: امام معاصر یعنی پال تامس اندرسون:snitch:
داستانش که خیلی کلیشه ای نیست... من چنین چیزی جای دیگه ای ندیدم. نگاهش هم که اصلا کلیشه ای نیست. لحن بیانش هم هر چیزی هست به غیر از کلیشه. بعد اینکه غیر از شخصیت دختره من موضوع هیپستری خاصی ندیدم. که خب یکی از شخصیت های داستانه و نگاه وس اندرسون هم اگر دقت کنی یه نگاه دانای کله که درش میشه تمام شخصیت ها رو درک کرد. در ضمن وس اندرسون همیشه در کار هاش یه سری هجو های خاص هست که ممکنه با مسخره بازی اشتباه گرفته بشه.Moonrise kingdom خیلی داستانش داستان کلیشه ای بود و بدتر از ادن نحوه ی به تصویر کشیدنش بود ! که داشت هوار میزد مردم من خاص هستم ! فقط هیپستر ها من رو دوست دارن چون mainstream نیست کارام، والا اثرهام هیچ ارزش هنری نداره ! بودجه ی فیلمم زیاد پس از بهترین بازیگرا استفاده می کنم
Paul thomas anderson هم که من فقط از there will be blood ش خوشم اومد
اگه به این فیلم و فیلم milk میگی فیلم g4y اره از این نمونه فیلما میخوام
تو این فیلم نقششو خوب بازی کرد نمیدونستم مردهروحش شاد
نولانم با این فیلم آخرش! ناامیدم کرد
پی نوشت: من از طرفدارای پروپاقرص dark knight ام
من به شدت دوست دارم فیلم هاشو... اما مسئله اینه که سبک فیلمسازیش خیلی خاص و تا حدی شخصیه و به همین خاطر همه حال نمیکنند با فیلم هاش.
در ضمن نولان یکی از overrated شده ترین کارگردان های تاریخه... یک دهم چیزی که میگند هم نیست. با dark knight و بعدش inception مردم خیلی جوزده شدن و هایپ نولان خیلی بالا رفت... وگرنه همچین تحفه ای هم نیست.
پ.ن: امام معاصر یعنی پال تامس اندرسون:snitch:
همچین کارنامه ی خفنی هم نداره. ممنتو خوبه. دارک نایت خیلی خوبه که همونطور که در پست های قبل گفتم به خاطر جوکر و هیث لجره. Inception هم فوق overrated شده ست. رایزز هم که افتضاح.نولان ممکنه به خاطر دارک نایت مورد توجه اضافه از طرف قشر پایه ای از مردم قرار گرفته باشه ولی کارنامه ی بسیار درخشانی که داره به نظر من میتونه بدون وجود بتمن هم مورد توجه باشه
from lg
همچین کارنامه ی خفنی هم نداره. ممنتو خوبه. دارک نایت خیلی خوبه که همونطور که در پست های قبل گفتم به خاطر جوکر و هیث لجره. Inception هم فوق overrated شده ست. رایزز هم که افتضاح.
من نمگیم کارگرذان خوبی نیست. اما اصلا در حدی نیست بخوایم که در حد بزرگ ترین ها قرارش بدیم. چیز خاص یا فوق العاده ای نداره.
در ضمن یه مسئله ای هم که هست اینه که مخصوصا از زمان TDK و بعدش Inception یه سری فن بوی های خیلی خفن نولان به وجود اومدن که رسما نولان رو میپرستند و الان هم اگه توی فروم های فیلم خارجی بری 100 تا تاپیک پیدا میکنی درباره اینکه فیلم بعدی نولان بهترین فیلم تاریخ خواهد بود و اینجور چرت و پرت ها...همچین کارنامه ی خفنی هم نداره. ممنتو خوبه. دارک نایت خیلی خوبه که همونطور که در پست های قبل گفتم به خاطر جوکر و هیث لجره. Inception هم فوق overrated شده ست. رایزز هم که افتضاح.
من نمگیم کارگرذان خوبی نیست. اما اصلا در حدی نیست بخوایم که در حد بزرگ ترین ها قرارش بدیم. چیز خاص یا فوق العاده ای نداره.
پرستیژ هم خوبه اما چیز خاصی نیست... نولان یه کارگردان خیلی mainstream خیلی هالیوودیه که فقط کارش رو خیلی خوب بلده.ایشون نویسنده ی قابلی هم هستن
بی انصافیه عظمت پرستیژ رو از قلم بندازیم !
کلا رو واژه ی اوور ریت زیاد تاکید داری ... نظرت راجع به اصغر چیه پس!!!
from lg
دختر و پسری که با هم فرار می کنن، بچه ی یتیمی که ته داستان صاحب خانواده می شه! بعد شما به این می گین ارجینال !؟ و ارزش هنری داره !داستانش که خیلی کلیشه ای نیست... من چنین چیزی جای دیگه ای ندیدم. نگاهش هم که اصلا کلیشه ای نیست. لحن بیانش هم هر چیزی هست به غیر از کلیشه. بعد اینکه غیر از شخصیت دختره من موضوع هیپستری خاصی ندیدم. که خب یکی از شخصیت های داستانه و نگاه وس اندرسون هم اگر دقت کنی یه نگاه دانای کله که درش میشه تمام شخصیت ها رو درک کرد. در ضمن وس اندرسون همیشه در کار هاش یه سری هجو های خاص هست که ممکنه با مسخره بازی اشتباه گرفته بشه.
پ.ن: کار هاش خیلی ارزش هنری داره
پ.ن2: The darjeeling limited رو هم میتونی ببینی
پرستیژ هم خوبه اما چیز خاصی نیست... نولان یه کارگردان خیلی mainstream خیلی هالیوودیه که فقط کارش رو خیلی خوب بلده.
پ.ن: اصغر هم به اندازه ی خودش اوورریت شد... خصوصا سر جدایی...
دختر و پسر 12 ساله ای که عاشق هم دیگه میشند و با هم فرار میکنند. تا حالا این سوژه رو خودم جای دیگه ندیدم.دختر و پسری که با هم فرار می کنن، بچه ی یتیمی که ته داستان صاحب خانواده می شه! بعد شما به این می گین ارجینال !؟ و ارزش هنری داره !
بعد نولان پخی نیست ویه سری طرفدار بی شعور داره و تریلوژی بتمن اور ریتد شده !
پینوشت: چشمام سوخت و سرم گیج رفت وقتی پست اتو خوندم
من فیلم ها رو نکوبیدم... سطحی هم نخوندم... گفتم خاص یا فوق العاده نیستند.مخالفم باهات
هر فیلم مطرحی هم که اسم می بری به این راحتی میکوبی و سطحی میخونی کلی ارزش داره و نقد های مطرحی راجع بهشون هست !
پرستیژ چیز خواصی نیست ؟!
کلا یه ژست شده کوبیدن نولان !! جسارت نشه البته ها ولی خیلی دیدم بخاطر ساخت بتمن باهاش بد شدن و بقیه کاراشم میکوبن ! در حالی که زیباترین سوپر هیروی ساخته شده تا الان همون تریلوژی بوده که فقط کارگردانیش رو بر عهده نداشته
انگار ساختن فیلمای سوپر هیرو یجور تابو محسوب شده و یه لکه ننگه و بقیه کارای طرف رو باید نادیده گرفت
البته این بحث به جایی نخواهد رسید چون ما داریم راجع به یه مقوله ی حسی صحبت میکنیم نه علم خالص که بتونیم بنچمارک بیاریم و نظر بدیم
ولی دیدم خیلی بی انصافی داره میشه گفتم منم حرفامو بزنم
from lg