• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
آخه wes anderson هم شد کارگردان ؟​

انصافا فیلم اخریش اصلا به دلم نشست
با اون کست عالی ... نصف فیلم حواسم میرفت این اون ور اصلا جذب نکرد منو

امام زنده ی بنده در حال حاضر کریس نولانه !! بخصوص وقتایی که تحت فشار نیست !!

from lg

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499

from lg
نولانم با این فیلم آخرش! ناامیدم کرد

پی نوشت: من از طرفدارای پروپاقرص dark knight ام

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318

from lg
من به شدت دوست دارم فیلم هاشو... اما مسئله اینه که سبک فیلمسازیش خیلی خاص و تا حدی شخصیه و به همین خاطر همه حال نمیکنند با فیلم هاش.

در ضمن نولان یکی از overrated شده ترین کارگردان های تاریخه... یک دهم چیزی که میگند هم نیست. با dark knight و بعدش inception مردم خیلی جوزده شدن و هایپ نولان خیلی بالا رفت... وگرنه همچین تحفه ای هم نیست.

پ.ن: امام معاصر یعنی پال تامس اندرسون:snitch:

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
من به شدت دوست دارم فیلم هاشو... اما مسئله اینه که سبک فیلمسازیش خیلی خاص و تا حدی شخصیه و به همین خاطر همه حال نمیکنند با فیلم هاش.

در ضمن نولان یکی از overrated شده ترین کارگردان های تاریخه... یک دهم چیزی که میگند هم نیست. با dark knight و بعدش inception مردم خیلی جوزده شدن و هایپ نولان خیلی بالا رفت... وگرنه همچین تحفه ای هم نیست.

Moonrise kingdom خیلی داستانش داستان کلیشه ای بود و بدتر از ادن نحوه ی به تصویر کشیدنش بود ! که داشت هوار میزد مردم من خاص هستم ! فقط هیپستر ها من رو دوست دارن چون mainstream نیست کارام، والا اثرهام هیچ ارزش هنری نداره ! بودجه ی فیلمم زیاد پس از بهترین بازیگرا استفاده می کنم :D
Paul thomas anderson هم که من فقط از there will be blood ش خوشم اومد

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
Moonrise kingdom خیلی داستانش داستان کلیشه ای بود و بدتر از ادن نحوه ی به تصویر کشیدنش بود ! که داشت هوار میزد مردم من خاص هستم ! فقط هیپستر ها من رو دوست دارن چون mainstream نیست کارام، والا اثرهام هیچ ارزش هنری نداره ! بودجه ی فیلمم زیاد پس از بهترین بازیگرا استفاده می کنم :D
Paul thomas anderson هم که من فقط از there will be blood ش خوشم اومد
داستانش که خیلی کلیشه ای نیست... من چنین چیزی جای دیگه ای ندیدم. نگاهش هم که اصلا کلیشه ای نیست. لحن بیانش هم هر چیزی هست به غیر از کلیشه. بعد اینکه غیر از شخصیت دختره من موضوع هیپستری خاصی ندیدم. که خب یکی از شخصیت های داستانه و نگاه وس اندرسون هم اگر دقت کنی یه نگاه دانای کله که درش میشه تمام شخصیت ها رو درک کرد. در ضمن وس اندرسون همیشه در کار هاش یه سری هجو های خاص هست که ممکنه با مسخره بازی اشتباه گرفته بشه.

پ.ن: کار هاش خیلی ارزش هنری داره:cool:

پ.ن2: The darjeeling limited رو هم میتونی ببینی

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
اگه به این فیلم و فیلم milk میگی فیلم g4y اره از این نمونه فیلما میخوام

تو این فیلم نقششو خوب بازی کرد نمیدونستم مرده :eek: روحش شاد

حتما فیلم A Single Man (2009) رو ببینید
یه سرچ کنید موضوعش دستتون میاد اگر زیاد توضیح بدم بن میشم

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
بحث امام زنده شد...
امام معاصر بنده daniel day lewis. فقط خدا میدونه چقدر قبولش دارم.

-------------
راستی اون تو بحث بازیگری بود. وگرنه مارتین اسکورسیزی تا ابد ایستاده.:party:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
نولانم با این فیلم آخرش! ناامیدم کرد

پی نوشت: من از طرفدارای پروپاقرص dark knight ام

پینوشت رو ننوشته بودی حمله کرده بودم بهت !!

نولان ممکنه به خاطر دارک نایت مورد توجه اضافه از طرف قشر پایه ای از مردم قرار گرفته باشه ولی کارنامه ی بسیار درخشانی که داره به نظر من میتونه بدون وجود بتمن هم مورد توجه باشه

from lg

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
نولان ممکنه به خاطر دارک نایت مورد توجه اضافه از طرف قشر پایه ای از مردم قرار گرفته باشه ولی کارنامه ی بسیار درخشانی که داره به نظر من میتونه بدون وجود بتمن هم مورد توجه باشه

from lg
همچین کارنامه ی خفنی هم نداره. ممنتو خوبه. دارک نایت خیلی خوبه که همونطور که در پست های قبل گفتم به خاطر جوکر و هیث لجره. Inception هم فوق overrated شده ست. رایزز هم که افتضاح.

من نمگیم کارگرذان خوبی نیست. اما اصلا در حدی نیست بخوایم که در حد بزرگ ترین ها قرارش بدیم. چیز خاص یا فوق العاده ای نداره.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
همچین کارنامه ی خفنی هم نداره. ممنتو خوبه. دارک نایت خیلی خوبه که همونطور که در پست های قبل گفتم به خاطر جوکر و هیث لجره. Inception هم فوق overrated شده ست. رایزز هم که افتضاح.

من نمگیم کارگرذان خوبی نیست. اما اصلا در حدی نیست بخوایم که در حد بزرگ ترین ها قرارش بدیم. چیز خاص یا فوق العاده ای نداره.

ایشون نویسنده ی قابلی هم هستن
بی انصافیه عظمت پرستیژ رو از قلم بندازیم !

کلا رو واژه ی اوور ریت زیاد تاکید داری ... نظرت راجع به اصغر چیه پس!!!

from lg

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318

در ضمن یه مسئله ای هم که هست اینه که مخصوصا از زمان TDK و بعدش Inception یه سری فن بوی های خیلی خفن نولان به وجود اومدن که رسما نولان رو میپرستند و الان هم اگه توی فروم های فیلم خارجی بری 100 تا تاپیک پیدا میکنی درباره اینکه فیلم بعدی نولان بهترین فیلم تاریخ خواهد بود و اینجور چرت و پرت ها...

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
ایشون نویسنده ی قابلی هم هستن
بی انصافیه عظمت پرستیژ رو از قلم بندازیم !

کلا رو واژه ی اوور ریت زیاد تاکید داری ... نظرت راجع به اصغر چیه پس!!!

from lg
پرستیژ هم خوبه اما چیز خاصی نیست... نولان یه کارگردان خیلی mainstream خیلی هالیوودیه که فقط کارش رو خیلی خوب بلده.

پ.ن: اصغر هم به اندازه ی خودش اوورریت شد... خصوصا سر جدایی...

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
داستانش که خیلی کلیشه ای نیست... من چنین چیزی جای دیگه ای ندیدم. نگاهش هم که اصلا کلیشه ای نیست. لحن بیانش هم هر چیزی هست به غیر از کلیشه. بعد اینکه غیر از شخصیت دختره من موضوع هیپستری خاصی ندیدم. که خب یکی از شخصیت های داستانه و نگاه وس اندرسون هم اگر دقت کنی یه نگاه دانای کله که درش میشه تمام شخصیت ها رو درک کرد. در ضمن وس اندرسون همیشه در کار هاش یه سری هجو های خاص هست که ممکنه با مسخره بازی اشتباه گرفته بشه.

پ.ن: کار هاش خیلی ارزش هنری داره:cool:

پ.ن2: The darjeeling limited رو هم میتونی ببینی
دختر و پسری که با هم فرار می کنن، بچه ی یتیمی که ته داستان صاحب خانواده می شه! بعد شما به این می گین ارجینال !؟ و ارزش هنری داره !
بعد نولان پخی نیست ویه سری طرف‌دار بی شعور داره و تریلوژی بتمن اور ریتد شده !

پی‌نوشت: چشمام سوخت و سرم گیج رفت وقتی پست اتو خوندم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
پرستیژ هم خوبه اما چیز خاصی نیست... نولان یه کارگردان خیلی mainstream خیلی هالیوودیه که فقط کارش رو خیلی خوب بلده.

پ.ن: اصغر هم به اندازه ی خودش اوورریت شد... خصوصا سر جدایی...

مخالفم باهات
هر فیلم مطرحی هم که اسم می بری به این راحتی میکوبی و سطحی میخونی کلی ارزش داره و نقد های مطرحی راجع بهشون هست !
پرستیژ چیز خواصی نیست ؟!

کلا یه ژست شده کوبیدن نولان !! جسارت نشه البته ها ولی خیلی دیدم بخاطر ساخت بتمن باهاش بد شدن و بقیه کاراشم میکوبن ! در حالی که زیباترین سوپر هیروی ساخته شده تا الان همون تریلوژی بوده که فقط کارگردانیش رو بر عهده نداشته
انگار ساختن فیلمای سوپر هیرو یجور تابو محسوب شده و یه لکه ننگه و بقیه کارای طرف رو باید نادیده گرفت

البته این بحث به جایی نخواهد رسید چون ما داریم راجع به یه مقوله ی حسی صحبت میکنیم نه علم خالص که بتونیم بنچمارک بیاریم و نظر بدیم
ولی دیدم خیلی بی انصافی داره میشه گفتم منم حرفامو بزنم

from lg

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
دختر و پسری که با هم فرار می کنن، بچه ی یتیمی که ته داستان صاحب خانواده می شه! بعد شما به این می گین ارجینال !؟ و ارزش هنری داره !
بعد نولان پخی نیست ویه سری طرف‌دار بی شعور داره و تریلوژی بتمن اور ریتد شده !

پی‌نوشت: چشمام سوخت و سرم گیج رفت وقتی پست اتو خوندم
دختر و پسر 12 ساله ای که عاشق هم دیگه میشند و با هم فرار میکنند. تا حالا این سوژه رو خودم جای دیگه ندیدم.

این حرف ها به کنار. میدونی که در ادبیات (این مسائل به جنبه ی ادبی سینما مربوط میشه) موضوعات و تم های تکراری هیچوقت دلیلی بر خوب یا بد بودن یک اثر نیست و کوچکترین ربطی به ارزش هنری یک اثر نداره. بلکه این نوع نگاه و لحن بیانه که ارزش اثر رو مشخص میکنه.

من نگفتم نولان پخی نیست. گفتم نولان کارگردانی نیست که بخواد در زمره ی بهترین ها قرارش داد و کار هاش خاص و فوق العاده نیستند. به هیچ وجه هم نگفتم طرفداران نولان بیشعور هستند، بلکه بسیاری از اونها فن بوی های جوزده و متعصب هستند.

پ.ن: من هم هم پستت رو در مورد وس اندرسون و Moonrise خوندم چنین حسی بهم دست داد: tumblr_m5tltlYjcp1rv5j9yo1_400.gif

مخالفم باهات
هر فیلم مطرحی هم که اسم می بری به این راحتی میکوبی و سطحی میخونی کلی ارزش داره و نقد های مطرحی راجع بهشون هست !
پرستیژ چیز خواصی نیست ؟!

کلا یه ژست شده کوبیدن نولان !! جسارت نشه البته ها ولی خیلی دیدم بخاطر ساخت بتمن باهاش بد شدن و بقیه کاراشم میکوبن ! در حالی که زیباترین سوپر هیروی ساخته شده تا الان همون تریلوژی بوده که فقط کارگردانیش رو بر عهده نداشته
انگار ساختن فیلمای سوپر هیرو یجور تابو محسوب شده و یه لکه ننگه و بقیه کارای طرف رو باید نادیده گرفت

البته این بحث به جایی نخواهد رسید چون ما داریم راجع به یه مقوله ی حسی صحبت میکنیم نه علم خالص که بتونیم بنچمارک بیاریم و نظر بدیم
ولی دیدم خیلی بی انصافی داره میشه گفتم منم حرفامو بزنم

from lg
من فیلم ها رو نکوبیدم... سطحی هم نخوندم... گفتم خاص یا فوق العاده نیستند.

در مورد اینکه میگی ژست شده کوبیدن نولان بعد از بتمن هم باید بهت بگم TDK فیلم مورد علاقه ی من از نولانه.

فیلم های نولان خیلی فیلم های خوب و خوش ساختی هستند. اما اصلا در حد شاهکار نیستند.

پ.ن: من پرستیژ رو کامل و درست حسابی ندیدم در ضمن... تو هتل با دوستام دیدم وسطش پا میشدم میرفتم گیم میزدم:lol: همونطور که گفتم فیلم خیلی خوب و خوش ساختی بود اما انقدر چیز خاص نداشت (!) که حتی نتونست من رو پای خودش بنشونه.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
اتفاقا همین موضوع برای من هضم فیلم رو سخت تر کرد ! دو تا بچه دوازده ساله فرنچ کیسینگ بکنن و بمالونن همدیگرو، و در نقد فیلم این امر نقطه ی قوت محسوب بشه!
کلیشه بودن مسلما نقطه ی قوت هیچ اثری نیست ولی می تونه یه پوئن منفی محسوب نشه
داستان فیلم به نظر من غیر از یه سری مفاهیم کلیشه ای حرف برای گفتن نداشت

پ.ن: من طرف دار نولان نیستم و با خیلی از فیلم هاش ارتباط برقرار نکردم
پ.ن۲: پس فیلسوف ها جوزده و متعصب هستن و کوکورانه طرف دار کسی می شن ! :D

بالا