• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
الان سینمای وحشت شده سینمای gore و دل و روده ! کجایی هیچکاک که با یه صدای باز شدن در ، هری دل آدم رو می ریختی پایین !

من کلا دور سینمای وحشتو خط کشیدم؛ واقعا خیلی تو خالی و بی سرو ته شده؛ میخوان ترسناکش کنن یا سردرد آور میشه یا احمقانه
یه مدت دنبال هیجان بودم میرفتم دنبال این جور چیزا البته یه بار یه سیدی دیدم توش از آدمایی که جنی شده بودن فیلم گرفته بودن؛ مال طرفای کردستان بود؛ اون ترسناک بود انصافا
ولی چند سالیه هیچ ویدیوی ترسناکی ندیدم؛ الانشم که تو یوتیوب میرم میگردم همش مسخره بازیه و عوام فریبی
پس به شما پیشنهاد میکنم فیلم کینه رو تنها و با صدای باز بشینین ببینین... در کل فیلم هیچ خونی وجود نداره !!

اصل فیلم ترسناک فقط ذهنه
طرف تخیل و قدرت تصورش صفر باشه کلا فرقی نداره کمدی ببینه یا ترسناک

دقیقا درست میگی .. منم تخیلم واقعا قویه و اگر رهاش کنم خودم رو ازار میده ! حتی بعضی از صحنه هارو تو ذهنم از نویسنده ی فیلم هم ترسناک تر در میارم !

from lg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
پس به شما پیشنهاد میکنم فیلم کینه رو تنها و با صدای باز بشینین ببینین... در کل فیلم هیچ خونی وجود نداره !!

دقیقا درست میگی .. منم تخیلم واقعا قویه و اگر رهاش کنم خودم رو ازار میده ! حتی بعضی از صحنه هارو تو ذهنم از نویسنده ی فیلم هم ترسناک تر در میارم !

from lg
کینه رو در نوجوانی دیدم والدین رفته بودن مسافرت نشستم تو تاریکی دیدم
فیلم ترسناکیه ولی چون اون موقع ها دنبال چیزای ترسناک بودم و خیلی دیده بودم اصلا نترسیدم
در کل فیلم ترسناک چون فیلمه اصلا برام ترسناک نیست چون موقع دیدن همش فکرم میره سمت این که کارگردان و عواملش اون پشت وایسادن منتظرن تا پلان بعدیو ضبط کنن:D
همون موقع ها اوور دوز وحشت کردم سر یه ماجرایی تو شهرستان دیگه تقریبا ترس تو وجودم از بین رفته

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
الان سینمای وحشت شده سینمای gore و دل و روده ! کجایی هیچکاک که با یه صدای باز شدن در ، هری دل آدم رو می ریختی پایین !

دقیقاً. قتل های خرکی و خون و بریدن و اره برقی و اینجور مزخرفات. ولی 2 تا اره اول رو دوست داشتم. هوشمندانه نوشته شده بودند.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
یکی از فیلمایی که برای همیشه در حافظه سینمایی من خواهد ماند بدون شک همین فیلمه
In the Heat of the Night
با بازی به یاد ماندنی سیدنی پویتیر و راد استایجر

33350188.jpg

ویرژیل تیبس کارآگاه زبده پلیس که به یکی از شهرک های واقع در جنوب امریکا می رود؛ به محض ورود متوجه رفتار خصمانه و نژادپرستانه اهالی دهکده و پلیس محلی نسبت به خود میشود، چرا که یک سیاه پوست است. رئیس پلیس محلی (راد استایجر) که از طریق مقامات بالا متوجه می شود ویرژیل بهترین کارآگاه در ایالت فیلادلفیاست، با بی تفاوتی از او میخواهد تا در این پرونده با او همکاری کند، اما پس مدتی شیفته شخصیت او شده و به صمیمی ترین دوست او تبدیل می شود.

فیلمسازان بسیاری از همان آغازین روزهای سینما تلاش کرده اند به نوعی از حقوق سیاهان امریکا دفاع کنند یا فیلمهایشان را به موضوع نژادپرستی در جامعه امریکایی اختصاص دهند، اما کمتر کارگردانی توانسته از دام شعارزدگی و یا ترحم بگریزد.
نورمن جویسون یکی از همین کارگردانان است. او در این فیلم تصویری عزت مندانه از جامعه سیاهان به نمایش میگذارد و با فرم قوی خود به خوبی موفق میشود حق مطلب را ادا کند.
جدای از آن، این فیلم را در تاریخ سینما با یک صحنه میتوان به یادآورد:
صحنه ای که قهرمان داستان به یکی از ملاکین محلی سیلی میزند

slap-heard-round-the-world.jpg

این اولین صحنه در تاریخ سینمای امریکاست که در آن یک سیاه پوست به یک سفیدپوست سیلی میزند

آمیتیست

Registered User
لایک‌ها
31
یکی از بهترین فیلم های کلاسیک که دیدم فیلم "گنج های سیه را مادره" هست که به فارسی هم دوبله شده به کارگردانی جان هیوستون و بازی همفری بوگارت، فیلم درباره تبدیل شدن یک انسان به یک موجود اهریمنی و دیوانه است که به خاطر حرص و طمع به چنین موجودی تبدیل میشه ، فیلم هم آموزنده هست و تا آخر بیننده رو با خودش همراه میکنه بازی بوگارت هم بسیار عالی و معرکه هستش.

به دوستانی که فیلم کلاسیک دوست دارند، پیشنهاد می کنم حتماً ببینند.

mahdi0532

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امریکن پای

سریعترین

ساعت شلوغی

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
فیلم کوهستان بروکبک (Brokeback Mountain) فیلم رو همین الان دیدم این دومین فیلم غیر متعارفی بود که دیدم اولیش میلک (Milk) بود . این یکی از میلک قشنگتر بود ولی باز نمیشه بگی فیلم خوبی بود بنظرم متوسط بود اگه دوستان فیلمی با همین مضمون سراغ داشتن بگن

200px-Brokeback_mountain.jpg

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
این فیلم هم زیبا بود راجب یک معمور سی ای ای هست که میخاد ارتقاع بگیره و وارد ماجرایه جالبی میشه ببینید

max1336684220-front-cover.jpg

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
فیلم کوهستان بروکبک (Brokeback Mountain) فیلم رو همین الان دیدم این دومین فیلم غیر متعارفی بود که دیدم اولیش میلک (Milk) بود . این یکی از میلک قشنگتر بود ولی باز نمیشه بگی فیلم خوبی بود بنظرم متوسط بود اگه دوستان فیلمی با همین مضمون سراغ داشتن بگن

مشاهده پیوست 432655
فیلم گی میخوای؟:D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بروک بک خوب بود
کلا روح هیث لجر در ارامش باشه
چقدر حال میکردم باهاش
یه فیلم کمتر دیده شده داره به اسم چهار پر , four feathers اگه اشتباه نکنم ... یعنی عالیه عالی

from lg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
فیلم گی میخوای؟:D

اگه به این فیلم و فیلم milk میگی فیلم g4y اره از این نمونه فیلما میخوام

بروک بک خوب بود
چقدر حال میکردم باهاش
یه فیلم کمتر دیده شده داره به اسم چهار پر , four feathers اگه اشتباه نکنم ... یعنی عالیه عالی

from lg

تو این فیلم نقششو خوب بازی کرد نمیدونستم مرده :eek: روحش شاد

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
اگه به این فیلم و فیلم milk میگی فیلم g4y اره از این نمونه فیلما میخوام
تو این فیلم نقششو خوب بازی کرد نمیدونستم مرده :eek: روحش شاد
Prayers for bobby ,،رو ببین بر اساس یه داستان واقعی ساخته شده

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
Blue is the warmest colour هم در باره ی همجنس گراییه... نیباید فیلم بدی باشه...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بروک بک خوب بود
چقدر حال میکردم باهاش

from lg

پسر این ۴ پر هیث لجر فوق‌العادس قشنگ باهاش زندگی‌ میکنی‌ انقد داستان این فیلم سنگین لامصب

حیف که این جون مورد حیف شد خدایی

میدونید که علت مرگش مصرف بیش از حد مواد مخدر بود! یعنی‌ حتی توی مرگشم نکته آموزنده هست که یعنی‌ نکشید! :D

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
خیلی وقت یه فیلم جدید، درست و حسابی ندیدم، اکثرا لیم و بی محتوی ن

بالا