ali_alavijeh
Registered User
شما که غیر از Fantastic Mr. Fox چیزی ندیدی، چطور میگی فیلم شاخ نداره؟!
همین mr fox هم متای 93% و ریتینگ 7.7 IMDb ش نشون میده که هم مردم هم منتقد ها دوست داشتن فیلم رو. بقیه ی فیلم هاش هم همه خوب ن.
در ضمن من به هنرمند بودن اسکورسیزی کاری ندارم... میگم سواد هنری ش خیلی بالاست. هنر رو خیلی خوب میشناسه. الکی چیزی نمیپرونه. در ضمن چیزی که اسکورسیزی در مورد کیارستمی گفته اینه :
جالبه بدونی گدار هم یه جا میگه سینما با گریفیث شروع میشه و با کیارستمی به پایان میرسه.
در ضمن کیارستمی در سال 1999 توسط دو انجمن بین المللی منتقدان به عنوان مهم ترین فیلم ساز دهه 90 انتخاب شده. همچنین در سال 2006 کیارستمی توسط منتقدان The Guardian به عنوان بهترین کارگردان غیر آمریکایی معاصر انتخاب شده.
آکیرا کوروساوا هم در مورد فیلم های کیارستمی میگه:
کارگردان های دیگری مثل هانکه و تارانتینو هم کیارستمی رو تحسین کردن.
همه ی این ها برای اینه که بگم اسکورسیزی آدمی نیست که بخواد جوگیر بشه یا چیزی بپرونه.
والا منم نگفتم mr fox بد بود. کاملا معمولی بود
همین صحبتها و اغراق های کارگردان های دیگه در مورد کیارستمی نشون میده روی صحبت های داخل مصاحبه ها تا چه حدی باید حساب کرد عزیزم. اگه صحبتاشون رو گوش بکنی (مخصوصا داخل جشنواره ها) میبینی از این حرفا در مورد خیلیا میزنن. خودشون هم باورشون نمیشه یه طرف دیگه دنیا کسی اون حرفشون رو ملاک قرار بده. این حرفا نه به ارزش کسی اضافه میکنه و نه از ارزشش کم میکنه. تنها تیجه ای که میشه ازش بگیری اینه که اقای x از اقای y اون روز خوشش اومده. همین. من که تجربم اینو میگه
ولی به هر حال من سعی میکنم باز از این بنده خدا فیلم ببینم. شاید واقعا خوشم اومد. شما اگه فیلم خووبی ازش دیدی بگو ما همون رو ببینیم. حدود یه ساله فیلم باب میلم ندیدم. بد جور نسخ فیلم خوبم.
برای اینکه بحث دو طرفه نباشه ::
دوستان، انیمه elfen lied مهشر کبری است. دیدنش به همه پیشنهائ میشه