• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
از oldboy هم غافل نشو که فیلم بسیار خوبی است.من رو که خیلی گرفت.
وقتی من چند وقت تو کف یه فیلمم نسبت بهش حساس میشم (برای تاکسی درایور و شکارچی گوزن دنیرو همین اتفاق افتاد) و اصلا" باهاشون حال نکردم البته تاکسی درایور بهتر بود برام
این یکی رو خیلی وقت بود میخواستم ببینم و فرصت نمیشد.ولی حساسیتم باعث نشد که فیلم من رو نگیره

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
Lone ranger
رو چند روز پیش دیدم تا 15دقیقه آخر فیلم متوسطیه ميشه تحملش کرد اما از اون به بعد ديگه کلیشه ميشه معلوم نیست زورو... چیه؟
یه ربع آخر فیلم گند می زنه به همش
اگرچه درهر صورت فقط به خاطر جانی دپ باز به نظرم بد نبود

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

• Like
Reactions: p.t

p.t

Registered User
لایک‌ها
180
Lone ranger
رو چند روز پیش دیدم تا 15دقیقه آخر فیلم متوسطیه ميشه تحملش کرد اما از اون به بعد ديگه کلیشه ميشه معلوم نیست زورو... چیه؟
یه ربع آخر فیلم گند می زنه به همش
اگرچه درهر صورت فقط به خاطر جانی دپ باز به نظرم بد نبود

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دقیقا...من که تا نیم ساعت اولشو بیشتر ندیدم حوصلم سر رفت

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
فیلم Inception رو دیدم خیلی قشنگ بود ولی هنوز نمیدونم آخرش چرا اون فرفرهه میچرخید! ینی کلش خواب بود؟؟

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569

ghassam2

Registered User
لایک‌ها
20
فیلم شمشیر زن گمشده ( lostbladesman) باز هم شخصیتهای مرموز شرقی چه مثبت و چه منفی در اوج خود ... ادم متحیر میشه از اینهمه ابهت . سائو سائوی معروف هم در این فیلم خیلی قوی به تصویر کشیده شده و کاملا تحت تاثیر خونسردیش قرار میگیری

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
فیلم گذشته (The past) رو پریروز دیدم ، فیلم نسبتا خوب و قوی بود.

مشاهده پیوست 489731

فیلم پرواز (Flight) رو هم هفته پیش دیدم ، بد نبود ولی وسطاش یکنواخت و خسته کننده میشد.

Flight_film_poster.jpg

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
فیلم اتوبوسی به نام هوس A Streetcar Named Desire
بر اساس نمایشنامه ای از تنسی ویلیامز

این فیلم داستان زنی به نام بلانش (با بازی زیبای Vivian Leigh) رو روایت میکنه که از یک شهر دور به خونه خواهرش سفر میکنه؛
اما بدرفتاری و بی ملاحضه گی شوهر خواهرش (Marlon Brando) باعث فاش شدن اسرار زیادی از شخصیت و گذشته بلانش میشه

این فیلم هارمونی بی نظیریه از شخصیت های عمیق و بازی های بی نقص
زبان بی پالایش و صحنه های خشنی که الیا کازان در این فیلم به نمایش کشید تعجب و خشم بسیاری از منتقدان و بینندگانی رو که با فیلمهای معمول عصر طلایی هالیوود خو گرفته بودند برانگیخت و باعث شد صحنه های از فیلم سانسور بشه؛ ولی خوشبختانه نسخه کامل فیلم بعدها بوسیله کارگردان عرضه شد

به گفته خیلی از منتقد ها براندو بهترین بازی عمرش رو در این فیلم انجام داده

953449b1477c83bbc32856ecf76a3b8c.jpg

streetcar-named-desire-8x6.jpg

600full-a-streetcar-named-desire-screenshot.jpg

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
فیلم No Country for Old Man رو دیدم قشنگ بود ولی آخرش که قاتل دستگیر نشد با تصوری که من از اول فیلم در مورد آخرش داشتم جور در نمیومد. یه جاهاییش هم عجیب بود که قاتل و اونی که پولو برداشته بود هی با هم رو به رو میشدن!

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
pacific rim
هرکی ندیده بره نیگاکنه خیلی باحاله...
اهنگسازشم ایرانیه رامین جوادی که باحال ترین موسیقی فیلمی بودکه تاحالادیدم
world war zهم خیلی قشنگه ولی به پای پاسیفیک ریم نمیرسه ازماگفتن بود

Pacific Rim یک فیلم کاملا آبکی , کودکانه و احمقانه فیلمی که به شعور مخاطب بطور مستقیم توهین می کنه
دیدید بعضی بچه کوچولوها دو تا عروسک دایناسوری دستشون می گیرن و با هم مبارزه میدن؟ این فیلم هم یه جورایی مثل همینه

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
فیلم No Country for Old Man رو دیدم قشنگ بود ولی آخرش که قاتل دستگیر نشد با تصوری که من از اول فیلم در مورد آخرش داشتم جور در نمیومد. یه جاهاییش هم عجیب بود که قاتل و اونی که پولو برداشته بود هی با هم رو به رو میشدن!

فیلم عجیبیه, داستانش دقیق مشخص نیست ولی خوب فیلم خوبیه.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
Pacific Rim یک فیلم کاملا آبکی , کودکانه و احمقانه فیلمی که به شعور مخاطب بطور مستقیم توهین می کنه
دیدید بعضی بچه کوچولوها دو تا عروسک دایناسوری دستشون می گیرن و با هم مبارزه میدن؟ این فیلم هم یه جورایی مثل همینه

خیلی چرت بود:D

بالا