• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فیلم فرانسوی زندگی نامه ی ادیث پیاف با بازی عزیزه دلم , ماریون کوتیلارد
کلا شخصیت خوده ادیث در زمان بزرگسالی برام کشش نداشت ولی فیلم وش ساخت و بازی های خوبی توش داشت به خصوص خوده ماریون که کلا امیدوارم به خواستگاریم جواب مثبت بده !!! :rolleyes::D

LG L7 II

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
فیلم No Country for Old Man رو دیدم قشنگ بود ولی آخرش که قاتل دستگیر نشد با تصوری که من از اول فیلم در مورد آخرش داشتم جور در نمیومد. یه جاهاییش هم عجیب بود که قاتل و اونی که پولو برداشته بود هی با هم رو به رو میشدن!
به خاطر اینه که برادران کوئن این فیلم رو ساختن
غیر از این بود باید تعجب میکردیم:)

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
این یک هفته 8تا فیلم هری پاتر رو دیدم امروزم آخرشو دیدم . فیلم خووبیه ولی تا 5 تای اولش به نظرم بیشتر به درد رده سنی کودک و نوجوان میخوره ولی 6 و 7 و 8 یه جورایی هیجان فیلم میزنه بالا ، داستانش قوی تر میشه و قسمت رازآلود فیلم مسخره به نظر نمیاد . کلا 3 تا فیلم آخرش منو بیشتر جذب کرد .

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
فیلم Now You See Me 2013 رو دیدم ، فیلم قشنگی بود . از اون یارو مککنی خوشم امد.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فیلم Now You See Me 2013 رو دیدم ، فیلم قشنگی بود . از اون یارو مککنی خوشم امد.

جسارت نباشه
نظرم رو راجع به فیلم میگم
بسیار چیپ از هر نظر بود
حتی ارزش همین چندخط نوشتن هم نداره

LG L7 II

Rhodes

Registered User
لایک‌ها
50
5 تا فیلم هست که من هر روز یه تکه ای از همش رو معمولا نگاه می کنم.(البته 4 تاش یکی هست )
3 گانه ارباب حلقه ها + هابیت
pulp fiction من نمیدونم این فیلم چی داره که اینقدر ازش خوشم میاد.ای کاش john travolta هنوز جوون بود.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
جسارت نباشه
نظرم رو راجع به فیلم میگم
بسیار چیپ از هر نظر بود
حتی ارزش همین چندخط نوشتن هم نداره

LG L7 II

بعضی فیلم ها سرگرم کننده هستن ، همین. البته داستان اش مسخره بود ، ولی برای یکبار دیدن بد نیست.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
این سوال مثل این میمونه که بهم بگن بهترین آهنگ سیاوش کدومه؟

نمیشه انتخاب کرد.

گادفادرها خوب بودن.شاوشنک خوب بود.بتمنها(واسه نولان). ماتریکس و ... خیلی زیادن.

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
من کلا از هفت دولت آزادم . این فیلمو دیدم برام چالش نداشت چون اصن هیچی ازش نفهمیدم .
یکی بیاد تعریف کنه برا من دقیقا کی به کی بود تو این فیلم. اون پسر کت شلواری سفید پوسته چرا انقدر مفت مرد . مرد سیاه پوست کت شلواریه چی شد سرنوشتش ؟ هیچی معلوم نشد یا من نفهمیدم ؟
در گیری اونی که اون مرد چاق سیاه پوسته رو از تجاوز نجات داد با همون مرد سیاه پوسته از کجا شرو شد و سر چی بود ؟ چون یادمه اوایل فیلم که داشتن با هم مسالمت آمیز حرف میزدن .
پ ن : اگه میبینید هیییییچی از فیلم نفهمیدم فقط 90 درصدش بخاطر نفهمیمه . 10 درصدشم بخاطر اینه که زیر نویس این فیلم تنظیم نبود مجبور شدم بی زیر نویس ببینم .

همین مواردی رو که گفتی ، باعث چالش میشه.:lol:

sm_shahabi

Registered User
لایک‌ها
52

sm_shahabi

Registered User
لایک‌ها
52
فیلم خوب زیاد هست..
250 فیلم برتر imdb رو شروع کن دیدن..
اینسپشن.. فایت کلاب.. بتمن ها دوتا آخری بشددت توصیه میشه..
باید ببینی چه ژانری دوس داری وگرنه فیلم خوب تمومی نداره..

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
من کلا از هفت دولت آزادم . این فیلمو دیدم برام چالش نداشت چون اصن هیچی ازش نفهمیدم .
یکی بیاد تعریف کنه برا من دقیقا کی به کی بود تو این فیلم. اون پسر کت شلواری سفید پوسته چرا انقدر مفت مرد . مرد سیاه پوست کت شلواریه چی شد سرنوشتش ؟ هیچی معلوم نشد یا من نفهمیدم ؟
در گیری اونی که اون مرد چاق سیاه پوسته رو از تجاوز نجات داد با همون مرد سیاه پوسته از کجا شرو شد و سر چی بود ؟ چون یادمه اوایل فیلم که داشتن با هم مسالمت آمیز حرف میزدن .
پ ن : اگه میبینید هیییییچی از فیلم نفهمیدم فقط 90 درصدش بخاطر نفهمیمه . 10 درصدشم بخاطر اینه که زیر نویس این فیلم تنظیم نبود مجبور شدم بی زیر نویس ببینم .

Pulp fiction هم مثل همه کارای ترنتینو منحصر بفرد هست ، کلا این کارگردان فیلماش یه استایل خاصی داره ، مثلا دیالوگ های طولانی و گاهی بی ربط و درست لحظه ای که دیگه داره کلافه میشی ! با یه شلیکی ، انفجاری و یا کشته شدن ده بیست نفر شوکه میشی و یا مثلا خشونت بسیار زیاد که به طرز عجیبی بیننده رو در بعضی مواقع حتی می خندونه !! مثلا همون صحنه ای که وینسنت توی ماشین دستش رفت روی ماشه و مخ پسره رو ترکوند ! یا مثلا مرگ وینسنت که به طرز بسیار جالبی احمقانه بود ، ترنتینو توی این فیلم بر خلاف اکثر فیلما که همیشه شخصیت منفی فیلم باید یه مرگ پر سر و صدا و دراماتیک داشته باشه ، یه مرگ خیلی احمقانه و خنده دار رو برای وینست خلق می کنه!

پالپ فیکش داستانش غیر خطی هست ، مثلا اون صحنه آخر از نظر زمانی با صحنه اول فیلم که داخل رستوران هست موازیه ، اگه 1بار دیگه فیلمو ببینید کاملا متوجه میشید

اگه دو سه تا فیلم ازین کارگردان ببینید سبک منحصر بفرد فیلماش دستتون میاد ( که البته یا عاشقش میشید و یا اینکه ازش متنفر میشید ، حالت سومی نداره)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
Pulp fiction هم مثل همه کارای ترنتینو منحصر بفرد هست ، کلا این کارگردان فیلماش یه استایل خاصی داره ، مثلا دیالوگ های طولانی و گاهی بی ربط و درست لحظه ای که دیگه داره کلافه میشی ! با یه شلیکی ، انفجاری و یا کشته شدن ده بیست نفر شوکه میشی و یا مثلا خشونت بسیار زیاد که به طرز عجیبی بیننده رو در بعضی مواقع حتی می خندونه !! مثلا همون صحنه ای که وینسنت توی ماشین دستش رفت روی ماشه و مخ پسره رو ترکوند ! یا مثلا مرگ وینسنت که به طرز بسیار جالبی احمقانه بود ، ترنتینو توی این فیلم بر خلاف اکثر فیلما که همیشه شخصیت منفی فیلم باید یه مرگ پر سر و صدا و دراماتیک داشته باشه ، یه مرگ خیلی احمقانه و خنده دار رو برای وینست خلق می کنه!

پالپ فیکش داستانش غیر خطی هست ، مثلا اون صحنه آخر از نظر زمانی با صحنه اول فیلم که داخل رستوران هست موازیه ، اگه 1بار دیگه فیلمو ببینید کاملا متوجه میشید

اگه دو سه تا فیلم ازین کارگردان ببینید سبک منحصر بفرد فیلماش دستتون میاد ( که البته یا عاشقش میشید و یا اینکه ازش متنفر میشید ، حالت سومی نداره)
تایید میشه

ضمن اینکه ترنتینو فیلمهاش پست مدرن هست (البته من از هنر پست مدرن خوشم نمیاد)؛ به خاطر همین چارچوب های رایج فیلمسازی و درام رو رعایت نمیکنه
خودش هم آدم عجیبیه و بشدت ذهن پیچیده ای داره؛ اینو میشه تو تک تک سکانساش دید
یکی از دلایلی هم که باعث شده تو این سبک فیلم بسازه اینه که تحصیلات هنری نداره و صرفا از روی علاقه و تماشای فیلمها سمت کارگردانی رفته
همین تا حدی باعث میشه کمتر به قالب های سنتی سینما پایبند باشه

منم پیشنهاد میکنم از این جور فیلمها بیشتر ببینید تا براتون عادی بشه
از همین کارگردان
Inglorious Bastards
Reservoir Dogs
Kill Bill (با اینکه از فیلم بدم میاد اما بخوبی سینمای ترنتینو رو نشون میده)

همچنین وسترن های Sergio Leone

کمدی های Terry Jones

تمام قسمت های کارتون South Park

فیلم Stranger than Fiction

فیلم Amelie

فیلم از نفس افتاده Breathless از جان گدار

MehdiWol2

Registered User
لایک‌ها
436
تایید میشه

ضمن اینکه ترنتینو فیلمهاش پست مدرن هست (البته من از هنر پست مدرن خوشم نمیاد)؛ به خاطر همین چارچوب های رایج فیلمسازی و درام رو رعایت نمیکنه
خودش هم آدم عجیبیه و بشدت ذهن پیچیده ای داره؛ اینو میشه تو تک تک سکانساش دید
یکی از دلایلی هم که باعث شده تو این سبک فیلم بسازه اینه که تحصیلات هنری نداره و صرفا از روی علاقه و تماشای فیلمها سمت کارگردانی رفته
همین تا حدی باعث میشه کمتر به قالب های سنتی سینما پایبند باشه

منم پیشنهاد میکنم از این جور فیلمها بیشتر ببینید تا براتون عادی بشه
از همین کارگردان
Inglorious Bastards
Reservoir Dogs
Kill Bill (با اینکه از فیلم بدم میاد اما بخوبی سینمای ترنتینو رو نشون میده)

همچنین وسترن های Sergio Leone

کمدی های Terry Jones

تمام قسمت های کارتون South Park

فیلم Stranger than Fiction

فیلم Amelie

فیلم از نفس افتاده Breathless از جان گدار

و البته Django Unchained از استاد تارانتینو

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
Pacific Rim یک فیلم کاملا آبکی , کودکانه و احمقانه فیلمی که به شعور مخاطب بطور مستقیم توهین می کنه
دیدید بعضی بچه کوچولوها دو تا عروسک دایناسوری دستشون می گیرن و با هم مبارزه میدن؟ این فیلم هم یه جورایی مثل همینه

تایید میشه
چیز جالبی نبود فیلم

بالا