• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
و البته Django Unchained از استاد تارانتینو
البته همه فیلمهاش این مشخصه دارن
اما سعی کردم سه تا از فیلمایی رو که این سبک توشون بارز تره اسم ببرم

Jackie Brown هم همینطور

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
البته همه فیلمهاش این مشخصه دارن
اما سعی کردم سه تا از فیلمایی رو که این سبک توشون بارز تره اسم ببرم

Jackie Brown هم همینطور

جکی براون با اینکه فیلم بیخودی هستش، ولی یه عمری شخصیت دنیرو تو اون فیلم برام اسطوره بود و قیافشو تقلید میکردم. هی....
ولی این خودش نشون میده یه فیلم چطور میتونه با یه داستان بیخود، شخصیتای آبکی و نویسندگی صفر تاثیرگذار باشه.
و این معجزه دنیرو هستش و بس
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
من زیاد با اصطلاحات فیلم سازی و تاریخ سینما آشنا نیستم ولی تا حدی خوشم میاد از چارچوب شکنی . وقتی چیزی که همیشه انتظارشو دارم توی یه فیلم میبینم فرقی نمیکنه کجای فیلم باشه . 10 دقیقه ی اولش یا آخراش . معمولا دیگه به دیدنش ادامه نمیدم ( البته 80 درصد فیلمایی که میبینم سبک کمدی هستن و تو سبک کمدی این کارو نمیکنم )
ولی kill bill با این pulp fiction خیلی فرق داشت . من حدود سن 20 سالگی دیدم kill bill یک رو . و همش رو هم فهمیدم . و واقعا هم خوشم اومد از فیلمش ولی الان با این سن هیچی از این فیلم pulp fiction نفهمیدم.
البته اون موازی بودن اول و آخر فیلم رو که متوجه شدم . به هر حال وینسنت وسط فیلم میمیره و آخر فیلم دوباره نشونش میده.
ولی نکات مبهم زیادی تو ذهنم ایحاد شد که انگار برای این فیلم طبیعیه اونجور که دوستان میگن .
خودمو زیاد صاحب نظر نمیدونم تو این زمینه که در مورد این کارگردان نظر بدم ولی اگه بخوام تو سبک ایشون یه نفرو به عنوان بهترین کارگردان انتخاب کنم فکر نکنم ایشون باشن . چارچوب شکنیشون خوبه ولی به نظرم یه سری ضعف هایی دارن که با ایجاد ابهام و افراط تو فیلم زیر این ضعف ها پنهان میشن ..
پالپ فیکشن فیلم داستان محوری نیست؛ بلکه محوریتش روی شخصیت و استایل هست؛ پس اگه داستان رو متوجه نشدید چیز زیادی رو از دست ندادی
اما دیالوگ ها مهم اند و من پیشنهاد میکنم یه بار دیگه با زیرنویس درست فیلمو ببینی
انقدر صحنه های بدیع و جذابی داره که بیننده رو هیچوقت خسته نمیکنه
ضمن اینکه موقع دیدن یک اثر هنری نباید همه حواس رو معطوف به پیدا کردن پیام و اینکه چی میخواد بگه کرد؛ بلکه احساسی که یک اثر هنری منتقل میکنه به مراتب مهمتر هست

غیر خطی بودن یعنی اینکه حوادث فیلم به ترتیب زمانی اتفاق نمی افته
مثلا ممکنه آخر فیلمو اول نشون بده؛ توی این فیلم این غیر خطی بودن اینقدر شدیده که حتی ممکنه بیننده رو گیج هم بکنه

به نظر من ترنتینو شاخص ترین کارگردان تو این سبکه (در مورد بهترین مطمئن نیستم)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوستان از بین فیلم های 2013 اکران شده یه لیست کامل از بهترین های فیلم های مد نظرتون بزارید(لیست پیشنهادیتون بزارین)

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
برای من در سال 2013
prisoners
the hunt
gravity

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
همینطور یک حس پیدا کردم منم یک لیست کوتاه بنویسم
نکته : به هیچ وجه بهترین بهترین ها نیستند، بهترین هایی هستند که در ذهن من هستند و هیچ از ارزش بسیار بهترین دیگری که دیدم کم نمی کنند

سینمای روسیه و شوروی سابق :
Zhestokiy romans
سینمای مدرن ژاپن - یک دنیا فیلم مدرن ژاپنی میتونم لیست کنم ولی خوب سوناتین همیشه چیز دیگست - :
Sonatine
سینمای مدرن آمریکا :
Eternal sunshine of the spotless mind
سینمای نوآر هالیوود :
Detour
سینمای جالوی ایتالیا :
La sindrome di Stendhal
سینمای بریتانیا :
Naked اگه کلمه غیلتر شد Na...Ked
سینمای مدرن آلمان :
Head On ( گرچه کارگردان ترکی ست )
سینمای آلمان غربی سابق :
Faustrecht der Freiheit
سینمای کره :
Janghwa, Hongryeon
سینمای چین :
Yangguang Canlan de Rizi
نئورئالیسم ایتالیا :
Ladri di biciclette
بهترین مینیمال :
Ano natsu, ichiban shizukana umi

و صدها فیلم دیگه که میشه لیست کرد در هر سبک و ژانر و سیاق و کشوری که دیگه حوصله فکر کردن ندارم اینا هم همینطوری توی ذهنم بود :happy::p

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
inception
توصیه مبکنم حتما ببینید

البته قبلش انیمیشن ژاپنی Papurika رو ببینید تا متوجه بشین نولان از کجا الهام گرفته.....
هرچه بعضی چیزها ناشناخته تر، ارزش بعضی چیزها بیشتر میشه ! چون از بقیه اضافه شده بهشون !

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
فقط همین 3 تا !!
حداقل یه لیست 50 الی 80 تایی معرفی کنید

هر سال سر جمع بیشتر از 7 8 تا فیلم خوب ( تازه نه فوق العاده ! ) نداره ، سال 2013 خیلی سال بد فیلمی بود البته تا الان ، اونوقت شما میگی 50 الی 80 تا !!!

خب برو سرچ کن کل فیلمای اکران شده در سال 2013 !! ( شاید 80 تا بشه ! )

Last edited:

BluRay20

Registered User
لایک‌ها
259
Gone with the Wind-1939
It's a Wonderful Life (1946)0
12.Angry.Men.1957.
the pianist
the gladiator
troy
titanic
inception
سلطان قلبها
و...

sm_shahabi

Registered User
لایک‌ها
52
آخه فیلم سلیقه ایه.. ممکنه یه فیلم از نظر من خدا باشه از نظر شما دوزار نیارزه..
باید خوره فیلم بشیو بشینی به دیدن.. عین میوه هم در همه .. خوبو بد با هم

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
Pacific Rim یک فیلم کاملا آبکی , کودکانه و احمقانه فیلمی که به شعور مخاطب بطور مستقیم توهین می کنه
دیدید بعضی بچه کوچولوها دو تا عروسک دایناسوری دستشون می گیرن و با هم مبارزه میدن؟ این فیلم هم یه جورایی مثل همینه

حاجی درسته که فیلم ازلحاظ هنری ارزشمندنبودولی درست نیست که باکلماتی مثله احمقانه وکودکانه فیلمهارومسخره کنید
همه فیلم های تاریخ سینماکه توسبک وسیاق مفهومی وهنری نیستندکه ....
بالاخره این یه فیلم سرگرم کننده وfunباجلوه های بصری بالاوهزینه هنگفت برای کسانی که دوست دارندفیلم تخیلی ببینند
واینجورفیلم هاصرفابرای فروش زیادساخته میشندکه این فیلم تونسته به خوبی این کاروانجام بده ومخاطب خودشوهم داره وبرای سرگرمی وتفریح خوبه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
حاجی درسته که فیلم ازلحاظ هنری ارزشمندنبودولی درست نیست که باکلماتی مثله احمقانه وکودکانه فیلمهارومسخره کنید
همه فیلم های تاریخ سینماکه توسبک وسیاق مفهومی وهنری نیستندکه ....
بالاخره این یه فیلم سرگرم کننده وfunباجلوه های بصری بالاوهزینه هنگفت برای کسانی که دوست دارندفیلم تخیلی ببینند
واینجورفیلم هاصرفابرای فروش زیادساخته میشندکه این فیلم تونسته به خوبی این کاروانجام بده ومخاطب خودشوهم داره وبرای سرگرمی وتفریح خوبه

دوست عزیز توی سینما ژانری به اسم سرگرم کننده و فان وجود نداره !

اگه منظورتون این هست که فیلمایی تخیلی که جلوه های ویژه زیادی دارن صرفا سرگرم کننده هستن غلطه ، نمونه هاش هم زیاده ، مثلا مجموعه ارباب حلقه ها ( تخیلی با جلوه های ویژه زیاد ) اما صرفا سرگرم کننده و فان بود ؟؟

جلوه های ویژه باید در خدمت فیلم باشه نه اینکه فیلم در خدمت جلوه های ویژه.

اینکه یه اثر سینمایی تخیلی باشه ، پر از جلوه های ویژه آنچنانی باشه و درس اخلاق به بیننده نده مشکلی نداره اما باید حداقل چارچوب هنری خودش رو حفظ کنه.

فیلمی که به قول شما هنری نیست شما اسمش رو چی میذارید ؟؟ ( ناسلامتی سینما یکی از شاخه های هنره !! )

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
دوست عزیز توی سینما ژانری به اسم سرگرم کننده و فان وجود نداره !

اگه منظورتون این هست که فیلمایی تخیلی که جلوه های ویژه زیادی دارن صرفا سرگرم کننده هستن غلطه ، نمونه هاش هم زیاده ، مثلا مجموعه ارباب حلقه ها ( تخیلی با جلوه های ویژه زیاد ) اما صرفا سرگرم کننده و فان بود ؟؟

جلوه های ویژه باید در خدمت فیلم باشه نه اینکه فیلم در خدمت جلوه های ویژه.

اینکه یه اثر سینمایی تخیلی باشه ، پر از جلوه های ویژه آنچنانی باشه و درس اخلاق به بیننده نده مشکلی نداره اما باید حداقل چارچوب هنری خودش رو حفظ کنه.

فیلمی که به قول شما هنری نیست شما اسمش رو چی میذارید ؟؟ ( ناسلامتی سینما یکی از شاخه های هنره !! )

دوست خوبم من اصلانگفتم که فیلم های تخیلی باجلوه های سینمایی بالاهمه شون سرگرم کننده هستند!
شماجمله یی که من نوشتم دقت نکردین:
این فیلم دارای جلوه های بصری بالاهزینه هنگفت وصرفاجهت فروش وسرگرمی مخاطب ساخته شده
منظورمن فقط همین فیلمه نه اینکه کلافیلم های پرهزینه برای سرگرمی وفروش ساخته شده اند!!
خودمنم یکی ازطرفداران پروپاقرص جناب پیترجکسون هستم بااون سه گانه ارباب حلقه هاش
که درزمان خودش جلوه های هنری وجلوه های بصری بالایی داشت وهم ازلحاظ سرگرمی خوب بودوهم ازلحاظ هنری ...
ودرسته که این فیلم پاسیفیک ریم
ازلحاظ هنری زیادحرفی برای گفتن نداره ولی به نظرشخصی خودم همچنان باجلوه های سینمایی بالاومخاطب پسندبه عنوان یه فیلم سرگرم کننده وپرفروش شناخته میشه نه اینکه به قول دوستمون مسخره وکودکانه!البته هرکسی یه نظری داره
ودرضمن اقای رامین جوادی هم به عنوان اهنگسازخوب کارکرده تواین فیلم ویکی ازنقاط قوت این فیلمه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من کلا از هر چی من بیزارم ! مثل سوپرمن ایرون من اسپایدرمن بتمن هیچوقت هم تا حالا فیلماشونه ندیدم
اما بخاطر کریستوفر نولان امشب اولین و احتمالا اخرین بتمن رو دیدم قشنگ بود هیت لجر در نقش جوکر فوق العاده بازی کرد نقش گری الدمن هم در نقش پلیس متعجبم کرد شاید اگه نقش جوکر رو بهش میدادن هم میتونست به همون قشنگیه هیت لجر نقش جوکر رو بازی کنه :happy:
موسیقی هم خوب بود
در کل کریستوفر نولان ناامیدم نکرد :happy:

220px-Dark_Knight (1).jpg

Last edited:

alihosein

Registered User
لایک‌ها
20
من از همون اول عاشق فیلم اره بودم
خداییش خیلی قشنگ هست

بالا