persiancloobs
Registered User
- نوشتهها
- 686
- لایکها
- 142
صحبتم خیلی درباره پست شما نبود (چون عجله داشتم یه مقدار سرسری نوشتم)
وگرنه من خودم عاشق دی لویز هستم و یه خورده هم روش تعصب دارم
خیلی وقت ها دیده ام خیلی ها تنها معیارشون برای برتری یه بازیگر یا فیلم فقط اسکاره (در حالی که آکادمی آواردز متعلق به امریکا و فیلمهای انگلیسی زبانه)
اون وقت یه سری فیلم ها و بازیگرای بسیار عالی بهشون ظلم میشه
به خاطر سرسری نوشتن بوداها,اخه دیدم پست من رو به قول بچه ها نَــــقَـــل زدید:دی
دقیقا درسته.خودمم اسکارو ابدا برای قضاوت درست نمیدونم(حداقل در زمان های اخیر) به خصوص در قسمت بهترین فیلم یا... با اون همه سیاستای پشتش
فیلم های جیسون استتهام :
کرانک - پارکر - سیف و...
مشاهده پیوست 513950
و همچنین کاترین مک کورمیک:
فیلم استپ اپ
مشاهده پیوست 513952
زیر نویس هماهنگش رو داری ؟the shawshank redemption،بهترین فیلمی بود که دیدم لااقل 100 بار دیدمش،پیشنهاد میکنم ببینیدش.
ضمن اینکه حرفهای hwt عزیز رو قبول دارمFight Club
هیچکدام ندیدم - ارزش دیدن دارن یا نظر شخصیچندى فيلم پيشنهادى براى دوستان:
1- دشت سوزان the burning plain ساخته گويرمو ارياگا 2005 اين فيلم رو نويسنده فيلم هاى ايناريتو - مثل 21 گرم / عشق سگى / بابل - ساخته و از شيوه روايت غير خطى استفاده ميکنه
2- دشت گريان the weaping meadow که از بهترين فيلم هاى کارگردان شهير يونانى انجلو پلوس هست
3- تدفين سه باره triple burial ساخته بازيگر معروف تامى لى جونز
لازم بذکر هست که نويسنده اين فيلم گويلرمو ارياگاست
4- دخترى روى پل the girl on the bridge ساخته کارگردان فرانسوى پاتريس لوکونت (پيشنهاد ويژه )
5- خداحافظی طولانى the long goodbye اقتباس از رمان معروفى بهمين نام نوشته ريموند چندلر
آقایون اگه فیلم Jack Reacher رو ندیدین پیشنهاد میکنم ببینید درسته قدیمیه ولی می ارزه ب دیدن،توضیحات:محصول 2012 هستش،با بازیگری تام کروز در نقش اصلی فیلم،هر کی اهل فیلم باشه تا اینجا بسه براش؛