• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
من یه هارد 2TB دارم توش از همه فیلم ها بهترین هاش رو گلچین دارم:50 ایرانی-130 خارجی دوبله-590 خارجی زبان اصلی و سریالایی مثل لاست دوبله، فرار از زندان دوبله و قهره تلخ. بهترین ها هم که دیدم اینان:
1-درخشش
2-مسیر سبز
3-افسانه 1900
4-افسانه دالان مارپیچ
5-جن گیر
6-زودیاک
7-پاپیون
8-فرار از آلکاتراز
9-اگه می تونی منو بگیر
10-من سام هستم

دوستان یه فیلم هم بود که تو صدا و سیما داد که صحنه اولش این جوری شروع می شد که یه مردی در حالی که یه هلی کوپتر بالای سرش روشن ایستاده، روی چمن دراز کشیده و چن تا صد دلاری دارن تو هوا ملق می خورن و آخر فیلم هم دقیقن با همین صحنه تموم میشه. میخواستم بدونم کسی هست اینجا که اسم فیلم رو بدونه؟ اگر هم اسم فیلم رو نمی دونید میشه یه فیلم تو همچین مایه هایی معرفی کنید؟ فیلمی که مثلا یه دفه وارد داستان می شید و آخرین صحنه دقیقن همون صحنه اوله.

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
من یه هارد 2TB دارم توش از همه فیلم ها بهترین هاش رو گلچین دارم:50 ایرانی-130 خارجی دوبله-590 خارجی زبان اصلی و سریالایی مثل لاست دوبله، فرار از زندان دوبله و قهره تلخ. بهترین ها هم که دیدم اینان:
1-درخشش
2-مسیر سبز
3-افسانه 1900
4-افسانه دالان مارپیچ
5-جن گیر
6-زودیاک
7-پاپیون
8-فرار از آلکاتراز
9-اگه می تونی منو بگیر
10-من سام هستم

دوستان یه فیلم هم بود که تو صدا و سیما داد که صحنه اولش این جوری شروع می شد که یه مردی در حالی که یه هلی کوپتر بالای سرش روشن ایستاده، روی چمن دراز کشیده و چن تا صد دلاری دارن تو هوا ملق می خورن و آخر فیلم هم دقیقن با همین صحنه تموم میشه. میخواستم بدونم کسی هست اینجا که اسم فیلم رو بدونه؟ اگر هم اسم فیلم رو نمی دونید میشه یه فیلم تو همچین مایه هایی معرفی کنید؟ فیلمی که مثلا یه دفه وارد داستان می شید و آخرین صحنه دقیقن همون صحنه اوله.

گمونم فیلم کازینو هم همینجوریه....

smallfrank

Registered User
لایک‌ها
173
تو مایه های
Glengarry glen ross
فیلم هست؟
خیلی حال کردم باهاش

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
کم پیش میاد یه فیلمو اگه خیلی هم خوشم بیاد چند بار ببینم ولی این فیلمو چندین بار دیدم:...
هربار میبینمش یه جوری میشم:D

reader_ver3.jpg

Last edited:

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
برو بشین ببین دیگه ,کی حوصله داره توضیح بده:D
بزن گوگل خلاصش هست

ببین ما کلا تو خونه این جوری هستیم که وقتی میخوام بابامو صدا کنم اگه دهن داشم باز باشه بش می گم دهنت بازه بابا رم صدا کن:) بعد می گی برم سرچ کنم؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
سریال فرار از زندان

dantes angelo

Registered User
لایک‌ها
99
درود
فیلم های زیادی بوده که واقعا تحسین برانگیز هستن از نظر من
در بین فیلمهای غربی : میشه به چند نمونه اشاره کرد
بیلیاردباز - حرفه ای - پدرخوانده - شکارچی گوزن - رهایی از شاوشنگ - کلوپ مبارزه - برباد رفته -دوازد مرد خشمگین - شوالیه سیاه و مثالهای بی انتها
در بین فیلمهای داخلی نمیخوام انتخاب کنم چون همه گی در یک سطح و عالی بودن
و فیلمهای شرق هم به چند نمونه اشاره میکنم :
7 سامورایی - هیرو -13 اساسین -شینوبی -آتش بازی و .....
اگر فیلمی از قلم افتاد ببخشید :happy:

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
درود
فیلم های زیادی بوده که واقعا تحسین برانگیز هستن از نظر من
در بین فیلمهای غربی : میشه به چند نمونه اشاره کرد
بیلیاردباز - حرفه ای - پدرخوانده - شکارچی گوزن - رهایی از شاوشنگ - کلوپ مبارزه - برباد رفته -دوازد مرد خشمگین - شوالیه سیاه و مثالهای بی انتها
در بین فیلمهای داخلی نمیخوام انتخاب کنم چون همه گی در یک سطح و عالی بودن
و فیلمهای شرق هم به چند نمونه اشاره میکنم :
7 سامورایی - هیرو -13 اساسین -شینوبی -آتش بازی و .....
اگر فیلمی از قلم افتاد ببخشید :happy:

پس ایرانی چی؟!

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
اینو خیلی وقت پیش خوندم گفتم اینجام بزارم شاید کسی نخونده باشه...
ببخشید اگه طولانیه:

آیا می دانستید دنیل دی-لوئیس با بردن ۱۱۷ جایزه معتبر جهانی از جمله ۳ اسکار، 4 بفتا، ۲ گلدن گلوب و ۳ جایزه انجمن بازیگران سینما پر افتخار ترین بازیگر تاریخ محسوب می شود.

او به عنوان یکی از گزیده ‌کارترین بازیگران صنعت فیلم‌سازی شناخته می‌شود، به طوری که از ابتدای شروع کار خود یعنی 42 سال پیش تا به حال تنها در 20 فیلم به ایفای نقش پرداخته‌است. گزیده کاری وی در حدی است که بازی در فیلم های بزرگی همچون: فهرست شیندلر، بیمار انگلیسی، ارباب حلقه ها، بتمن، فیلادلفیا و... رد کرده است....

وی رکورد دار دریافت بیشترین جایزه ی "بهترین بازیگر نقش اول مرد" اسکار(3بار)، بفتا(4بار)، انجمن بازیگران سینما(3بار) و انتخاب منتقدان(3بار) میباشد.
او از سبک متد اکتینگ در بازیگری پیروی می‌کند و به تحقیق درباره نقش‌های خودش مشهور است. معمولاً در طول دورهٔ فیلمبرداری، او به طور کامل در نقش خود باقی می‌ماند.

نکاتی راجع به متد اکتینگ و آماده سازی دنیل دی-لوئیس برای نقش هایش:
وی برای فیلم "سبکی تحمل ناپذیر هستی" زبان چکی آموخت.
هنگام فیلم برداری فیلم "پای چپ من" تمام مدت روی ویلچر می نشت و عوامل فیلم به او غذا میدادند و همچنین به علت همین خمیده گی زیاد یکی از دنده هایش شکست.

برای آماده سازی خود برای فیلم "آخرین موهیکان" 6 ماه در طبیعت وحشی زندگی کرد و شکار و پوست کندن حیوانات و ساخت قایق را آموخت.

برای آماده سازی خود برای فیلم "به نام پدر" مدتی را در زندان سپری کرد و از نگهبانان می خواست که با او همانند دیگر زندانی ها رفتار کنند.

برای آماده سازی فیلم بوکسور 3 سال به تمرین بوکس پرداخت. مربی وی بری مکگیان که خود قهرمان جهان نیز بوده درباره ی دنیل گفته که وی به راحتی میتوانست به صورت حرفه ای بوکس را دنبال کند.

برای آماده سازی خود برای فیلم "امتحان سخت" نجاری را به طور کامل یاد گرفت به طوری که خانه ای که در فیلم در آن زندگی میکند را با دست های خود ساخته بود.
برای فیلم "دارو دسته های نیویرکی" آموزش قصابی و چاقو تیز کنی دید. در سکانسی از همین فیلم لئوناردو دیکاپری سهوا بینی دنیل را می شکند اما وی به بازی خود ادامه می دهد و صحنه را قطع نمیکند.

در نمایی از "فیلم خون به پا خواهد شد" در تمامی سکانس های چاه نفت خود حاضر میشده و از بدل کار استفاده نمی شده است و سکانسی که نردبان میشکند و او در چاه می افتد 2 دنده اش میشکند.
وی برای فیلم "نه" زبان ایتالیایی آموخت و آموزش خوانندگی دید.

Respect

1000306_549192155146714_388126045_n.jpg

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
فیلم خوب که زیاد دیدم.. اما یکی از بهترین هاش valkyre هستش ( والکری) . با بازی تام کروز که واقعا فیلم عالی ای هستش
the one who flew over the cuckoos nest
gangs of new york
raging bull
shawshank redemption
silence of the lambs
sleepy hollow
nightmare on elm street (1983
و....

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
در این که دی لیویز یکی از بهترین هاست شکی نیست
اما فکر کنم لقب پرافتخار ترین نمیتونه معیار خوبی برای قضاوت باشه
چون یه زمانی اکثر این موسسه ها و جشنواره های ریز و درشت اصلا وجود نداشتند
یا یکسری از بازیگرا و فیلمسازا به خاطر اینکه کشورشون سینمای شناخته شده ای نداشت کمتر "دیده میشدند" و از خیلی از جوایز و عناوین دستشون کوتاه میموند
به علاوه خیلی از فیلمها و نقش ها اساسا برای بردن جایزه ساخته نمیشن ولی بسیار بسیار عالی کار شده ان

Last edited:

Erik WM

Registered User
لایک‌ها
76
در این که دی لیویز یکی از بهترین هاست شکی نیست
اما فکر کنم لقب پرافتخار ترین نمیتونه معیار خوبی برای قضاوت باشه
چون یه زمانی اکثر این موسسه ها و جشنواره های ریز و درشت اصلا وجود نداشتند
یا یکسری از بازیگرا و فیلمسازا به خاطر اینکه کشورشون سینمای شناخته شده ای نداشت کمتر "دیده میشدند" و از خیلی از جوایز و عناوین دستشون کوتاه میموند
به علاوه خیلی از فیلمها و نقش ها اساسا برای بردن جایزه ساخته نمیشن ولی بسیار بسیار عالی کار شده ان

متنش فکر نمیکنم داره قضاوت میکنه.صرفا یه رکورد داره بررسی میشه با معیار هایی که قدمت زیادی دارن و شناخته شدن(اسکار گلدن گلوب بفتا و ...)
مورد "سینماهای دیده نشده" رو کاملا قبول دارم و جزء روی بی رحم سینما میشه در نظر گرفت.چه بسا در مورد سینمای خودمون ایران:)
مورد اخر فکر میکنم بیشتر برای فیلما مصداق داشته باشه تا بازیگراش. اینم از من نشنیده در نظر بگیر ولی خیلی از همون دسته فیلمایی که گفتی(فیلمایی که برای بردن جایزه ساخته نمیشن)خود عوامل فیلم هم انتظار چنین out come ای رو نداشتن و خودمونی بگم از دستشون دررفته;)

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
متنش فکر نمیکنم داره قضاوت میکنه.صرفا یه رکورد داره بررسی میشه با معیار هایی که قدمت زیادی دارن و شناخته شدن(اسکار گلدن گلوب بفتا و ...)
مورد "سینماهای دیده نشده" رو کاملا قبول دارم و جزء روی بی رحم سینما میشه در نظر گرفت.چه بسا در مورد سینمای خودمون ایران:)
مورد اخر فکر میکنم بیشتر برای فیلما مصداق داشته باشه تا بازیگراش. اینم از من نشنیده در نظر بگیر ولی خیلی از همون دسته فیلمایی که گفتی(فیلمایی که برای بردن جایزه ساخته نمیشن)خود عوامل فیلم هم انتظار چنین out come ای رو نداشتن و خودمونی بگم از دستشون دررفته;)
صحبتم خیلی درباره پست شما نبود (چون عجله داشتم یه مقدار سرسری نوشتم)
وگرنه من خودم عاشق دی لویز هستم و یه خورده هم روش تعصب دارم
خیلی وقت ها دیده ام خیلی ها تنها معیارشون برای برتری یه بازیگر یا فیلم فقط اسکاره (در حالی که آکادمی آواردز متعلق به امریکا و فیلمهای انگلیسی زبانه)
اون وقت یه سری فیلم ها و بازیگرای بسیار عالی بهشون ظلم میشه

بالا