اگه منظورت فیلمیه که از هینلر طرفداری کرده باشه که نداریم همچین فیلمی
ولی فیلم هایی هستن که توسط آلمانیها و یا چند تا فیلم معدودی هم در هالیوود ساخته شدن و نگاه منصفانه تری به جنگ دارن و اون تصویر کلیشه ای و تک بعدی که از آلمانیها و نازیها در فیلم های معروف هالیوودی مربوط به جنگ جهانی می بینیم در اون ها نیست
فیلم های مثل Das boot
Downfall که از برترین فیلم های جنگی هست و چند روز آخر عمر هیتلر رو به تصویر می کشه
Valkyrie که در مورد زندگی یکی از کلنل های آلمانی هست که مخالف هیتلر بوده و قصد ترور هیتلر رو داشته و نقشش رو تام کروز بازی می کنه
sophie scholl the final days
As Far as My Feet Will Carry Me 2001
A Woman in Berlin
Dresden 2006
این چند تا فیلمی بود که من خودم دیده بودم و یادم میاد ولی احتمالا بازم هست.
طرف چیه المانها باشه اخه مگه جایی مظلوم واقع شدن ؟!
z1
بله مظلوم واقع شدن خیلی هم زیاد
جنایت هایی که متفقین در آلمان اشغال شده پس از جنگ انجام دادن بی سابقه و از جنایات نازی ها در سرزمین های فتح شده توسط اونها بسیار بدتر بوده
-بمباران درسدن در سال 1945 دست کمی از بمباران هیروشیما و ناکازاکی نداشته ولی چون اتمی نبود کمتر مورد توجه قرار گرفت
و همچنین بمباران دیگر شهرها و کشتار وسیع صدها هزار شهروندان آلمانی مخصوصا در ماه های اخر جنگ
-کوچ دادن اجباری 12 میلیون آلمانی پس از جنگ جهانی دوم از سرزمین های آلمانی نشین شرق اروپا که بزرگترین کوچ اجباری در تاریخ بشر هست و 2 میلیون آلمانی در طی این ماجرا در اثر قحطی و سرما و گرسنگی و بیماری کشته شدند!
کشتار اسرای آلمانی توسط متفقین
تجاوز گسترده به زنان برلین توسط ارتش سرخ شوروی پس از ورود به این شهر
این ها چند قلم از جنایات متفقین مدافع حقوق بشر بوده!
میگن تاریخ رو فاتحان می نویسن برای همین در مورد مظلومیت آلمانیها و جنایات متفقین کمتر گفته شده و کمتر فیلم و مستند مشهور و تاثیرگذاری در موردش ساخته شده و هالیوود همه هم و غمش رو گذاشته برای هلوکاست و جهت دادن ذهن مخاطب عام به سمت اهداف مدنظر خودش برای همین عجیب نیست شما میای میگی مگه آلمانیها هم جایی مظلوم واقع شدن!