بخاطر یک مشت دلار
خوب بد زشت
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟The.Fault.in.Our.Stars.2014
The.Twilight.Saga
این دو تا عالین
American Beauty
مشاهده پیوست 701625
زیبای آمریکایی بدون شک جزو یکی از ده فیلم برتر و تاثیر گذاریه که تا حالا دیدم ، فیلمی زیبا و عمیق با بازی عالی کوین اسپیسی که در آن به نقد جامعه ای پرداخته میشه که در عین پیشرفت ظاهری در لایه های درونی چقدر به پوچی دچار شده.
در این فیلم ما خانواده ای رو میبینیم که اعضای اون در عین اینکه زیر یک سقف هستند میلیون ها کیلومتر باهم فاصله دارند، دختر خانواده به دلایلی انقدر از پدرش متنفره که از دوست پسرش درخواست میکنه اونو به قتل برسونه ، مادر خانواده از روابط زناشویی خودش ناراضی هست و با شخص دیگه ای رابطه داره ، پدر خانواده ناراضی و درمانده از شغل و زندگیه پوچشه و بدلیل مشکل با همسرش به شدت از نظر جنسی دچار کمبوده شده ، در این بین یک خانواده ی جدید متشکل از یک پدر همجنس گرای سرخورده و یک پسر معتاد به مواد مخدر هم به محله نقل مکان میکنن که داستان اصلی فیلم در ادامه شکل میگیره.
به طور کلی تمام شخصیت های موجود در فیلم دارای یکسری خلا شخصیتی هستند که به نظرم خیلی عالی پرداخت شده ، رویکرد کلی فیلم در اصل یک نگاه منتقدانه به جامعه آمریکاست که در اصل می تونه شامل تمام جوامع مشابه هم بشه که در عین پیشرفت و مدرنیته چقدر در سطوح اجتماعی و روایط خانوادگی با پوچی و مشلات جدی مواجه هستند.
موسیقی بسیار زیبای توماس نیومن هم به زیبای دو چندان فیلم کمک زیادی کرده.
من تا الان 3 بار فیلم رو دیدم و هر بار هم بیشتر ازش لذت بردم ، توصیه میکنم حتما فیلم رو چندبار ببینید تا تمام زوایای فیلم براتون مشخص بشه.
بوی هود تازگی دیدم. بزرگترین ویژگیش این بود که اصلا حس نمی کنی داری فیلم می بینی!The Way Way Back 2013
City Island 2009
Boyhood 2014
فیلمهای درام-خانوادگی کمتر شناخته شده (جز آخری) ولی خوب و خوش ساختی هستن
فالت فوقالعاده بود مخصوصا واسه کسایی که بیماری خاص دارن یا بیمارشو! من که اخرش زار زار گریه کردم چون دقیقا یاد دوست جوون مرحومم افتادم.The.Fault.in.Our.Stars.2014
The.Twilight.Saga
این دو تا عالین
دوست عزیز اینجا هرکی میاد نظرشو می گه شما هم نظرتو بگو. قرار نیست نظرات همدیگه را به سخره بگیریم.واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش من فکر کردم شوخی کردی یا طعنه زدی !بوی هود تازگی دیدم. بزرگترین ویژگیش این بود که اصلا حس نمی کنی داری فیلم می بینی!
فالت فوقالعاده بود مخصوصا واسه کسایی که بیماری خاص دارن یا بیمارشو! من که اخرش زار زار گریه کردم چون دقیقا یاد دوست جوون مرحومم افتادم.
دوست عزیز اینجا هرکی میاد نظرشو می گه شما هم نظرتو بگو. قرار نیست نظرات همدیگه را به سخره بگیریم.
کی می خواییم یاد بگیرم به نظرات همدیگه احترام بزاریم خدا می دونه.
در نهایت فقط الان این فیلمو یادم میاد که دوست دارم بگم عالی بود!
In the wild
منکه دیدمش ولی فقط فیلم برام اهمیت نداره اصلا ازش خوشم نمی یاد / راستی حقش اسکار نبود ( دیگه تو این سال ها ثابت شده پشیزی اسکار نمی ارزه)
این چیزی که شوما گفتی هر کی یه بار ببینش باید خودکوشی کنه![]()
هنوز که نیومده !ال سی دی رو تمییز کردم، هدفون فول سایز سنهایزر رو از جعبه دراوردم ، همه چیز امادست...برای اینترستلار ارباب ، با موسیقی متن هانس زیمر...
z1
الی سی دی رو کثیف کن :دی هدفون رو هم بزار سر جاشال سی دی رو تمییز کردم، هدفون فول سایز سنهایزر رو از جعبه دراوردم ، همه چیز امادست...برای اینترستلار ارباب ، با موسیقی متن هانس زیمر...
z1
الی سی دی رو کثیف کن :دی هدفون رو هم بزار سر جاش
دیدن فیلم بصورت پرده ای فایده ای نداره , چنین فیلمهایی رو باید با بالاترین کیفیت ممکن دید