• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
لیست بهترین فیلم ها با پایان غیر منتظره

MOVIES WITH SURPRISE ENDING

که تو این لیست خیلی ها رو شما دیدین و می پسندین :

The Sixth Sense
The Usual Suspects
The Shawshank Redemption
Shutter Island

p.t.teh

Registered User
لایک‌ها
168
فیلم زندگی پای رو ببینید بسیار فیلم زیبایی هستش

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
مادر
The Shawshank Redemption
The Green Mile
Seven Samurai
Cinderella Man
Cinema Paradiso
Schindlers List
Requiem For A Dream
Ben Hur
The Sting
Modern Time
Wall E
Marmoulak
Ratatouillie
Toy Story
Terminal
Catch Me If You Can
The Sting
The Dark Knight
The Truman Show
Godfather
City Of God
ایناها فعلا یادم بود

iraj2070tr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
The.Fault.in.Our.Stars.2014

The.Twilight.Saga
این دو تا عالین

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
American Beauty

American_Beauty_poster.jpg

زیبای آمریکایی بدون شک جزو یکی از ده فیلم برتر و تاثیر گذاریه که تا حالا دیدم ، فیلمی زیبا و عمیق با بازی عالی کوین اسپیسی که در آن به نقد جامعه ای پرداخته میشه که در عین پیشرفت ظاهری در لایه های درونی چقدر به پوچی دچار شده.

در این فیلم ما خانواده ای رو میبینیم که اعضای اون در عین اینکه زیر یک سقف هستند میلیون ها کیلومتر باهم فاصله دارند، دختر خانواده به دلایلی انقدر از پدرش متنفره که از دوست پسرش درخواست میکنه اونو به قتل برسونه ، مادر خانواده از روابط زناشویی خودش ناراضی هست و با شخص دیگه ای رابطه داره ، پدر خانواده ناراضی و درمانده از شغل و زندگیه پوچشه و بدلیل مشکل با همسرش به شدت از نظر جنسی دچار کمبوده شده ، در این بین یک خانواده ی جدید متشکل از یک پدر همجنس گرای سرخورده و یک پسر معتاد به مواد مخدر هم به محله نقل مکان میکنن که داستان اصلی فیلم در ادامه شکل میگیره.

به طور کلی تمام شخصیت های موجود در فیلم دارای یکسری خلا شخصیتی هستند که به نظرم خیلی عالی پرداخت شده ، رویکرد کلی فیلم در اصل یک نگاه منتقدانه به جامعه آمریکاست که در اصل می تونه شامل تمام جوامع مشابه هم بشه که در عین پیشرفت و مدرنیته چقدر در سطوح اجتماعی و روایط خانوادگی با پوچی و مشلات جدی مواجه هستند.

موسیقی بسیار زیبای توماس نیومن هم به زیبای دو چندان فیلم کمک زیادی کرده.

من تا الان 3 بار فیلم رو دیدم و هر بار هم بیشتر ازش لذت بردم ، توصیه میکنم حتما فیلم رو چندبار ببینید تا تمام زوایای فیلم براتون مشخص بشه.

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
American Beauty

مشاهده پیوست 701625

زیبای آمریکایی بدون شک جزو یکی از ده فیلم برتر و تاثیر گذاریه که تا حالا دیدم ، فیلمی زیبا و عمیق با بازی عالی کوین اسپیسی که در آن به نقد جامعه ای پرداخته میشه که در عین پیشرفت ظاهری در لایه های درونی چقدر به پوچی دچار شده.

در این فیلم ما خانواده ای رو میبینیم که اعضای اون در عین اینکه زیر یک سقف هستند میلیون ها کیلومتر باهم فاصله دارند، دختر خانواده به دلایلی انقدر از پدرش متنفره که از دوست پسرش درخواست میکنه اونو به قتل برسونه ، مادر خانواده از روابط زناشویی خودش ناراضی هست و با شخص دیگه ای رابطه داره ، پدر خانواده ناراضی و درمانده از شغل و زندگیه پوچشه و بدلیل مشکل با همسرش به شدت از نظر جنسی دچار کمبوده شده ، در این بین یک خانواده ی جدید متشکل از یک پدر همجنس گرای سرخورده و یک پسر معتاد به مواد مخدر هم به محله نقل مکان میکنن که داستان اصلی فیلم در ادامه شکل میگیره.

به طور کلی تمام شخصیت های موجود در فیلم دارای یکسری خلا شخصیتی هستند که به نظرم خیلی عالی پرداخت شده ، رویکرد کلی فیلم در اصل یک نگاه منتقدانه به جامعه آمریکاست که در اصل می تونه شامل تمام جوامع مشابه هم بشه که در عین پیشرفت و مدرنیته چقدر در سطوح اجتماعی و روایط خانوادگی با پوچی و مشلات جدی مواجه هستند.

موسیقی بسیار زیبای توماس نیومن هم به زیبای دو چندان فیلم کمک زیادی کرده.

من تا الان 3 بار فیلم رو دیدم و هر بار هم بیشتر ازش لذت بردم ، توصیه میکنم حتما فیلم رو چندبار ببینید تا تمام زوایای فیلم براتون مشخص بشه.
:confused::eek:
این چیزی که شوما گفتی هر کی یه بار ببینش باید خودکوشی کنه :D:p

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
The Way Way Back 2013
City Island 2009
Boyhood 2014
فیلمهای درام-خانوادگی کمتر شناخته شده (جز آخری) ولی خوب و خوش ساختی هستن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
امروز تولد 72 سالگی یکی از نوابغ سینماست .... مارتین اسکورسیزی

118.jpg

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
The Way Way Back 2013
City Island 2009
Boyhood 2014
فیلمهای درام-خانوادگی کمتر شناخته شده (جز آخری) ولی خوب و خوش ساختی هستن
بوی هود تازگی دیدم. بزرگترین ویژگیش این بود که اصلا حس نمی کنی داری فیلم می بینی!
The.Fault.in.Our.Stars.2014

The.Twilight.Saga
این دو تا عالین
فالت فوق‌العاده بود مخصوصا واسه کسایی که بیماری خاص دارن یا بیمارشو! من که اخرش زار زار گریه کردم چون دقیقا یاد دوست جوون مرحومم افتادم.
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اینجا هرکی میاد نظرشو می گه شما هم نظرتو بگو. قرار نیست نظرات همدیگه را به سخره بگیریم.
کی می خواییم یاد بگیرم به نظرات همدیگه احترام بزاریم خدا می دونه.

در نهایت فقط الان این فیلمو یادم میاد که دوست دارم بگم عالی بود!
In the wild

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
بوی هود تازگی دیدم. بزرگترین ویژگیش این بود که اصلا حس نمی کنی داری فیلم می بینی!

فالت فوق‌العاده بود مخصوصا واسه کسایی که بیماری خاص دارن یا بیمارشو! من که اخرش زار زار گریه کردم چون دقیقا یاد دوست جوون مرحومم افتادم.

دوست عزیز اینجا هرکی میاد نظرشو می گه شما هم نظرتو بگو. قرار نیست نظرات همدیگه را به سخره بگیریم.
کی می خواییم یاد بگیرم به نظرات همدیگه احترام بزاریم خدا می دونه.

در نهایت فقط الان این فیلمو یادم میاد که دوست دارم بگم عالی بود!
In the wild
داداش من فکر کردم شوخی کردی یا طعنه زدی !
عذر می خوام

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
:confused::eek:
این چیزی که شوما گفتی هر کی یه بار ببینش باید خودکوشی کنه :D:p
منکه دیدمش ولی فقط فیلم برام اهمیت نداره اصلا ازش خوشم نمی یاد / راستی حقش اسکار نبود ( دیگه تو این سال ها ثابت شده پشیزی اسکار نمی ارزه)

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ال سی دی رو تمییز کردم، هدفون فول سایز سنهایزر رو از جعبه دراوردم ، همه چیز امادست...برای اینترستلار ارباب ، با موسیقی متن هانس زیمر...

z1

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
ال سی دی رو تمییز کردم، هدفون فول سایز سنهایزر رو از جعبه دراوردم ، همه چیز امادست...برای اینترستلار ارباب ، با موسیقی متن هانس زیمر...

z1
هنوز که نیومده !
بی صبرانه منتظرش هستیم.
گفته می شه یکی از بهترین فیلمهاش و قابل مقایسه با Memento و Inception هست .... .

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

z1
الی سی دی رو کثیف کن :دی هدفون رو هم بزار سر جاش
دیدن فیلم بصورت پرده ای فایده ای نداره , چنین فیلمهایی رو باید با بالاترین کیفیت ممکن دید

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
الی سی دی رو کثیف کن :دی هدفون رو هم بزار سر جاش
دیدن فیلم بصورت پرده ای فایده ای نداره , چنین فیلمهایی رو باید با بالاترین کیفیت ممکن دید

نه بابا پرده ای چیه ، بولری ریپ فقط ...فکر کن اون موسیقی متن رو ، تصاویر و تخیل رو..ای خدا قدم مارو به سینما ایمکس باز بفرما...
z1

بالا