• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلمی که تا حالا دیدین

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
نه بابا پرده ای چیه ، بولری ریپ فقط ...فکر کن اون موسیقی متن رو ، تصاویر و تخیل رو..ای خدا قدم مارو به سینما ایمکس باز بفرما...
z1
ولی اینارو هر کاریش کنی فیلمای پرده بزرگن؛ بیشترین لذتو تو سینما میتونی ببری
الان ملت نشستن دارن تو سینما میبیننش اونوقت ما باید خاله بازی آقای شهاب حسینی رو تماشا کنیم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ولی اینارو هر کاریش کنی فیلمای پرده بزرگن؛ بیشترین لذتو تو سینما میتونی ببری
الان ملت نشستن دارن تو سینما میبیننش اونوقت ما باید خاله بازی آقای شهاب حسینی رو تماشا کنیم

اره بخدا...از همه بدتر اینه که بعدش میان پز میدن که بازیگری یعنی این !! وای من عاشق بازی حامد بهدادم، وای من می پرستم بهرام رادانو، وای حسی که شهاب حسینی میگره فلان...صنعت سینمای دنیا رو ببین...مارو ببین ! یه تار موی نولان میتونه صنعت فیلمسازی پوسیده ی کرم خورده ی مارو نابود کنه !

z1

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
با این حال خود هالیوود و منتقدا قدر نولان و کارهاش رو نمی دونن سر دو فیلم Inception و The Dark Knight اسکار بی تردید حقش بود
ولی خوشم میاد بیننده و تماشاگرا ارزش کارهای این کارگردان خوش فکر رو می دونن یه نمونش امتیاز کاربران به فیلمهاش تو IMDB

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
گرگ وال استریت رو حقیقتا دوست داشتم . عالی بود

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
نه بابا پرده ای چیه ، بولری ریپ فقط ...فکر کن اون موسیقی متن رو ، تصاویر و تخیل رو..ای خدا قدم مارو به سینما ایمکس باز بفرما...
z1

یه 2 , 3 ماهی باید منتظر باشیم تا بلوری

یکی از دوستام فیلم تو سینما دیده بود میگفت وقتی تموم شد اومدم بیرون تا 2 روز بعدش نمیتونستم صحبت کنم همش تو فکر بودم , عطش منم واسه دیدنش خیلی بیشتر شد

ساند ترک فیلم هم اومده چند روزه

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
50imax.jpg

1نکته ای که خیلی در مورد کارای نولان جای تقدیر داره استفاده از دوربین فوق العاده ی IMAX یعنی MSM 9802 در اکثر کارای چند سال اخیرش هست که در حال حاضر بالاترین کیفیت تصویر ممکن رو ارائه میده ، نمونه بارزش هم Dark Knight Rises که اون صحنه هایی که تصویر 16:9 میشد تماما تصاویر ضبط شده توسط دوربین IMAX بود. حساب کنید رزولوشن تخمینی این دوربین بالای 12K برآورد میشه این در حالیه که اگه فیلم رو با کیفیت بلوری اصلی هم بینید رزولوشن به زحمت به 2K میرسه !!

در نتیجه باید گفت خوش به حال اونایی که این فیلم رو دارن تو سینما با کیفیت اصلیش میبینن :(

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
220px-Martyrs_tp01.jpg

فیلم Martyrs

این فیلم محصوله فرانسه هست
فیلم درباره سرگذشت دختریه که در بچگی مورد شکنجه قرار گرفته و بعد از 15 سال به فکر انتقام میوفته فیلم پر از صحنه های خشن و شکنجه هست اما در پشت پرده این همه شکنجه رازی نهفته ست که در اخر فیلم به مقصود این شکنجه ها پی میبریم هر چند که این راز هیچوقت لو نمیره
سکانس پایانی فیلم ساعتها شما رو به فکر فرو میبره
من این فیلم رو 5 سال پیش دیدم چند روز پیش هم برا بار دوم نگاش کردم توصیه میکنم ببینید مطمئنا ارزش نگاه کردن رو داره

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
دیشب forrest gump رو دیدم . واقعا محشر بودم پیشنهاد میکنم هر ادمی باید یه بار ببینش :general601:

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
@Benchmarker : یه فیلم توپ در حد فارست گامپ و شاوشنگ در سبک درام موعرفی کن جایزش بهت خرگوش میدم:D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@Benchmarker : یه فیلم توپ در حد فارست گامپ و شاوشنگ در سبک درام موعرفی کن جایزش بهت خرگوش میدم:D
دو فیلم دیگه از عشقم تام هنکس یکی دور افتاده cast away و دیگری ترمینال رو ببین تا به تامی جون ایمان بیاوری
خرگوشتم برا خودت من خودم تو خرگوشه خودم موندم میخوام واگذارش کنم

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
دو فیلم دیگه از عشقم تام هنکس یکی دور افتاده cast away و دیگری ترمینال رو ببین تا به تامی جون ایمان بیاوری
خرگوشتم برا خودت من خودم تو خرگوشه خودم موندم میخوام واگذارش کنم
دمت گرم اقا :general601:
نیازش نداری بزارش تو نون با سس بخورش :D

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
فیلم خوب زیاد دیدم

ولی تعداد دفعات که یک فیلم رو دیدم صخره سرخ (Red Cliff) بود که حدود 15 دفه دیدمش
jdira8hvy0vvh534iu7u.gif

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بچه ها کسی این فیلم که الان داره اونیکس نشون میده دیده بوده؟!؟!؟؟!!:eek::eek::eek::eek::eek:

باور نکردنیه
The prisoners

z1

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
Shutterislandposter.jpg

همین الان فیلم Shutter Island (جزیره شاتر) رو دیدم

فقط یه توضیح درباره فیلم بدم البته بیشتر توصیفه : :D

نبوغ مارتین اسکورسیزی و بازی خوبه دیکاپریو + خط داستانی فوق العاده اثری جذاب رو خلق میکنه که از ابتدا تا انتهای فیلم روح و روانتون رو به چالش میکشونه

روانیمون کرد عمو اسکورسیزی :confused:

فیلم رو توصیه میکنم حتما ببینید :general601:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مشاهده پیوست 719339

نبوغ مارتین اسکورسیزی و بازی خوبه دیکاپریو + خط داستانی فوق العاده اثری جذاب رو خلق میکنه که از ابتدا تا انتهای فیلم روح و روانتون رو به چالش میکشونه

بار قبلی که داشتیم تو پ.خ در مورد فیلم حرف می زدیم خواستم اینو هم برات توصیه کنم که یادم رفت
فیلمش واقعا عالیه

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
مشاهده پیوست 719339

فیلم های زیر هم برات پیشنهاد می کنم که ببینی ( با توجه به استقبالت از شاتر آیلند استاد اسکورسیزی ) :

Memento از استاد نولان
Secret Window از دیوید کوئپ
Following از استاد نولان

این سه فیلم هم بسیار زیبا هستند و تقریبا سبکی مثل شاتر آیلند دارم که برای لو نرفتن داستان بیشتر نمی گم و فقط پیشنهاد می دم که ببینی.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350

اره دقیقا
همینحوری ول میچرخیدم تو کانالا تا گیرش افتادم
عالی بود
بازی ها عالی ، فیلمبرداری اوووف، موزیک، سناریو...خیلی خوشم اومد ..عاشقا ین لحساتم که یه فیلم گمنام رو کشف میکنم! فیلمتی بی سر وصدا که شاید موقعی که داشتم فیلم میخریدم به خاطر زشتی کاورسون نخریدم و بعدا فهمیدم چه غلطی کردم ! حتما ببینید...میگم عالی بود
z1

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اره دقیقا
همینحوری ول میچرخیدم تو کانالا تا گیرش افتادم
عالی بود
بازی ها عالی ، فیلمبرداری اوووف، موزیک، سناریو...خیلی خوشم اومد ..عاشقا ین لحساتم که یه فیلم گمنام رو کشف میکنم! فیلمتی بی سر وصدا که شاید موقعی که داشتم فیلم میخریدم به خاطر زشتی کاورسون نخریدم و بعدا فهمیدم چه غلطی کردم ! حتما ببینید...میگم عالی بود
z1
خیلی وقته که دیدم به محض اینکه بلوریش اومد! از فیلمهای خوب و با شهرت سال پیش بود

بالا