alireza771
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 2,502
- لایکها
- 2,869
فقط دوئل
بقیه فیلما مفت نمی ارزن انصافا
بقیه فیلما مفت نمی ارزن انصافا
سلام
من به خاطر علاقه ام به مطالعه، بیشتر مستندات زمان جنگ یا وصیت نامه شهدا رو مطالعه می کنم و تا الان شاید حدود چندصد وصیت نامه دیدم و خوندم، و حضوری به موزه شهدا یا مزار شهدا مراجعه می کنم و اصل وصیت نامه ها یا کپی اونها رو با دست خط خود شهید (عجب حسی داره) می خونم (پیشنهاد می کنم یک بار امتحان کنید)
به افتخار همه قهرمانانی که در وصیت نامه می نوشتند: "ما برای دفاع از دین و فرمایش امام به جبهه رفتیم .." جا داره هرکاری از دستمون برمیاد انجام بدیم
جالبه بدونید که جمعیت ایران آن زمان حدود 45 میلیون نفر بود، و هیچ اجبار نظامی برای شرکت در جبهه ها نبود، چیزی جز خاک و غریبی و اسارت و جراحت و شهادت ..
روحشون شاد
یادشون گرامی باد
بیشتر از نصف وصیتنامه ها جعلیه و توسط بنیاد حفظ ارزشها ساخته شده ، اون بقیه هم طبق مد اون روزها همشون یه جور نوشته میشدن...مثل انشاهای دهه 60. اجبار نظامی هم برای سربازی بود ...برای بعضی از رشته های دانشگاهی هم بود... برای جهاد سازندگی و بعضی از وزارتخونه ها هم بود... یه دوره ای برای راننده های ماشین سنگین هم بود.... برای معلمها و کارمندها مزایای خاصی داشت. برای بقیه هم که سهمیه دانشگاه گذاشته شد
اگر میخوای در مورد جنگ مطالعه کنی باید نوشته های کسانی رو بخونی که درآمدشون از دروغگویی در مورد جنگ نباشه نه کسی که حقوق میگیره که قهرمان سازی بکنه و فیلم و داستان تخیلی بسازه. موضوع جنگ هم پیزی نیست که 1000 سال ازش گذشته باشه و راحت بشه در موردش خالی بست.جنگ و آدمهاش در حافظه مردم عادی کوچه و بازار هستن
سلام
موضوع این بخش راجع به نظرات افراد به بهترین نمایش از جنگ بود، نه بحث راجع به صحت و ثقم وصیت نامه!!
درضمن تا زمانی که با سند و منطق صحیح این حرف رو اثبات نکنید نمی تونم بپذیرم و به یافته های خودم اعتماد دارم
ظاهرا که شما استارت انحراف موضوع رو زدی
اصراری به عوض کردن نظر شما ندارم.فایده ای هم نداره.25 سال از جنگ گذشته ...بابت خود جنگ و دروغهای بعدش ضررهای زیادی دیدیم. دیگه الان حتی یک ثانیه وقتم را براش تلف نمیکنم![]()
باز هم خدا رو شکر که بیشتر نگذشته، چون باقی مانده های جنگ هستن که جلوی تحریف رو بگیرن، هرچند که با اخلاص ها کم اند
در هر صورت صحبت با خانواده شهدا که دیگه دست کسی نیست که تحریف بشه؟ هم وصیت نامه پیش خانواده هاست، هم خود خانواده شهدا بهترین شاهدن
موفق باشید
عموی من کسی بود که روزش رو با یک لیوان مشروب شروع میکرد.سال 59 تو جاده ابادان اهواز همراه با خیلی دیگه از غیر نظامی ها اسیر شد و دیگه خبری ازش نشد.تو دوران دبیرستان کتاب شهدای جنگ رو از کتابخانه گرفتم چنان وصیت نامه ای براش نوشته بودند که همگی کپ کرده بودیم.بنده خدا سنی نداشت و اصلا وصیت نامه ای ننوشته بود ولی...
سلام
امیدوارم اگه عموی شما زندن به سلامت برگردن
ولی تو اون سال ها، از کجا فهمیدید که وصیت نامه برای عموی شما بود؟ فقط از روی اسم و فامیل؟
می دونید زمان جنگ چقدر اسم ها و نشان ها و پلاک ها جابجا می شد و از بین می رفت؟
هیچ پژوهشگری برای اعلام فرضیه یا نظریه خودش، مثال خانوادگی نمی زنه
هیچ پژوهشگری برای اعلام فرضیه یا نظریه خودش، مثال خانوادگی نمی زنه
باز هم خدا رو شکر که بیشتر نگذشته، چون باقی مانده های جنگ هستن که جلوی تحریف رو بگیرن، هرچند که با اخلاص ها کم اند
در هر صورت صحبت با خانواده شهدا که دیگه دست کسی نیست که تحریف بشه؟ هم وصیت نامه پیش خانواده هاست، هم خود خانواده شهدا بهترین شاهدن
موفق باشید
من مطمئنم که اگر ما برای تک تک 1 میلیون کشته جنگ هم برای شما سند بیاریم هیچ فایده ای نداره![]()
هیچکدام چون تماما سفارشی و فرمایشی هستن شخصیت ها و اهداف فیلم هم کاملا در جهت افکار و خواست یه عده خاصه
کل مردم ایران در این 8 سال دفاع نقش داشتن یعنی آدمایی مثل من و شماها ولی همش پای بسیج و **** نوشته شد یعنی از خون مردم جهت مقدس سازی خودشون سوء استفاده کردن که با همین روش تونستن پایه های قدرتشون رو مستحکم تر کنن
در اوایل انقلاب که چندان نیروهای بسیج و سپاهی وجود نداشت مردم معمولی می رفتن جبهه بعد از مرگ براشون کارتهای بسیجی صادر می شد (مثل کاری که در حوادث 88 کردن)
در ضمن جبهه کاملا هم اجباری بوده پدرم 18 ماه در جبهه ی اندیمشک جنگیده تنها فرقش با شهدا در اینه اون گلوله ی توپ یا ترکشی که به سر شهدا خورده از کنارش رد شده
الانم بدون ادعا داره کار می کنه ولی گروههای با سوء استفاده از همین جنگ و مقدس سازی به چه قدرتهایی که دست نیافتن پدران ما کاشتن یه عده دیگه به زور برداشتن
یکی از پسر عموهام هم در سن 21 سالگی شهید شده