• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین فیلم دفاع مقدسی که دیدید ؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
فقط دوئل

بقیه فیلما مفت نمی ارزن انصافا

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام

من به خاطر علاقه ام به مطالعه، بیشتر مستندات زمان جنگ یا وصیت نامه شهدا رو مطالعه می کنم و تا الان شاید حدود چندصد وصیت نامه دیدم و خوندم، و حضوری به موزه شهدا یا مزار شهدا مراجعه می کنم و اصل وصیت نامه ها یا کپی اونها رو با دست خط خود شهید (عجب حسی داره) می خونم (پیشنهاد می کنم یک بار امتحان کنید)

به افتخار همه قهرمانانی که در وصیت نامه می نوشتند: "ما برای دفاع از دین و فرمایش امام به جبهه رفتیم .." جا داره هرکاری از دستمون برمیاد انجام بدیم

جالبه بدونید که جمعیت ایران آن زمان حدود 45 میلیون نفر بود، و هیچ اجبار نظامی برای شرکت در جبهه ها نبود، چیزی جز خاک و غریبی و اسارت و جراحت و شهادت ..

روحشون شاد
یادشون گرامی باد

بیشتر از نصف وصیتنامه ها جعلیه و توسط بنیاد حفظ ارزشها ساخته شده ، اون بقیه هم طبق مد اون روزها همشون یه جور نوشته میشدن...مثل انشاهای دهه 60:p. اجبار نظامی هم برای سربازی بود ...برای بعضی از رشته های دانشگاهی هم بود... برای جهاد سازندگی و بعضی از وزارتخونه ها هم بود... یه دوره ای برای راننده های ماشین سنگین هم بود.... برای معلمها و کارمندها مزایای خاصی داشت. برای بقیه هم که سهمیه دانشگاه گذاشته شد

اگر میخوای در مورد جنگ مطالعه کنی باید نوشته های کسانی رو بخونی که درآمدشون از دروغگویی در مورد جنگ نباشه نه کسی که حقوق میگیره که قهرمان سازی بکنه و فیلم و داستان تخیلی بسازه. موضوع جنگ هم پیزی نیست که 1000 سال ازش گذشته باشه و راحت بشه در موردش خالی بست:p.جنگ و آدمهاش در حافظه مردم عادی کوچه و بازار هستن

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
بیشتر از نصف وصیتنامه ها جعلیه و توسط بنیاد حفظ ارزشها ساخته شده ، اون بقیه هم طبق مد اون روزها همشون یه جور نوشته میشدن...مثل انشاهای دهه 60:p. اجبار نظامی هم برای سربازی بود ...برای بعضی از رشته های دانشگاهی هم بود... برای جهاد سازندگی و بعضی از وزارتخونه ها هم بود... یه دوره ای برای راننده های ماشین سنگین هم بود.... برای معلمها و کارمندها مزایای خاصی داشت. برای بقیه هم که سهمیه دانشگاه گذاشته شد

اگر میخوای در مورد جنگ مطالعه کنی باید نوشته های کسانی رو بخونی که درآمدشون از دروغگویی در مورد جنگ نباشه نه کسی که حقوق میگیره که قهرمان سازی بکنه و فیلم و داستان تخیلی بسازه. موضوع جنگ هم پیزی نیست که 1000 سال ازش گذشته باشه و راحت بشه در موردش خالی بست:p.جنگ و آدمهاش در حافظه مردم عادی کوچه و بازار هستن

سلام

موضوع این بخش راجع به نظرات افراد به بهترین نمایش از جنگ بود، نه بحث راجع به صحت و ثقم وصیت نامه!!

درضمن تا زمانی که با سند و منطق صحیح این حرف رو اثبات نکنید نمی تونم بپذیرم و به یافته های خودم اعتماد دارم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام

موضوع این بخش راجع به نظرات افراد به بهترین نمایش از جنگ بود، نه بحث راجع به صحت و ثقم وصیت نامه!!

درضمن تا زمانی که با سند و منطق صحیح این حرف رو اثبات نکنید نمی تونم بپذیرم و به یافته های خودم اعتماد دارم

ظاهرا که شما استارت انحراف موضوع رو زدی:rolleyes:

اصراری به عوض کردن نظر شما ندارم.فایده ای هم نداره.25 سال از جنگ گذشته ...بابت خود جنگ و دروغهای بعدش ضررهای زیادی دیدیم. دیگه الان حتی یک ثانیه وقتم را براش تلف نمیکنم:rolleyes:

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
ظاهرا که شما استارت انحراف موضوع رو زدی:rolleyes:

اصراری به عوض کردن نظر شما ندارم.فایده ای هم نداره.25 سال از جنگ گذشته ...بابت خود جنگ و دروغهای بعدش ضررهای زیادی دیدیم. دیگه الان حتی یک ثانیه وقتم را براش تلف نمیکنم:rolleyes:

باز هم خدا رو شکر که بیشتر نگذشته، چون باقی مانده های جنگ هستن که جلوی تحریف رو بگیرن، هرچند که با اخلاص ها کم اند

در هر صورت صحبت با خانواده شهدا که دیگه دست کسی نیست که تحریف بشه؟ هم وصیت نامه پیش خانواده هاست، هم خود خانواده شهدا بهترین شاهدن

موفق باشید

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
باز هم خدا رو شکر که بیشتر نگذشته، چون باقی مانده های جنگ هستن که جلوی تحریف رو بگیرن، هرچند که با اخلاص ها کم اند

در هر صورت صحبت با خانواده شهدا که دیگه دست کسی نیست که تحریف بشه؟ هم وصیت نامه پیش خانواده هاست، هم خود خانواده شهدا بهترین شاهدن

موفق باشید

عموی من کسی بود که روزش رو با یک لیوان مشروب شروع میکرد.سال 59 تو جاده ابادان اهواز همراه با خیلی دیگه از غیر نظامی ها اسیر شد و دیگه خبری ازش نشد.تو دوران دبیرستان کتاب شهدای جنگ رو از کتابخانه گرفتم چنان وصیت نامه ای براش نوشته بودند که همگی کپ کرده بودیم.بنده خدا سنی نداشت و اصلا وصیت نامه ای ننوشته بود ولی...

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
عموی من کسی بود که روزش رو با یک لیوان مشروب شروع میکرد.سال 59 تو جاده ابادان اهواز همراه با خیلی دیگه از غیر نظامی ها اسیر شد و دیگه خبری ازش نشد.تو دوران دبیرستان کتاب شهدای جنگ رو از کتابخانه گرفتم چنان وصیت نامه ای براش نوشته بودند که همگی کپ کرده بودیم.بنده خدا سنی نداشت و اصلا وصیت نامه ای ننوشته بود ولی...

سلام

امیدوارم اگه عموی شما زندن به سلامت برگردن

ولی تو اون سال ها، از کجا فهمیدید که وصیت نامه برای عموی شما بود؟ فقط از روی اسم و فامیل؟
می دونید زمان جنگ چقدر اسم ها و نشان ها و پلاک ها جابجا می شد و از بین می رفت؟

هیچ پژوهشگری برای اعلام فرضیه یا نظریه خودش، مثال خانوادگی نمی زنه

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
سلام

امیدوارم اگه عموی شما زندن به سلامت برگردن

ولی تو اون سال ها، از کجا فهمیدید که وصیت نامه برای عموی شما بود؟ فقط از روی اسم و فامیل؟
می دونید زمان جنگ چقدر اسم ها و نشان ها و پلاک ها جابجا می شد و از بین می رفت؟

سلام. عموی من غیر نظامی بود و پلاکی نداشت.با شروع جنگ در حال انتقال خانواده اش به محل امنی بود که اسیر شد و بنیاد شهید اون رو مفقود الاثر عنوان کرد(تا سال 71 ازش خبر داشتیم ولی بعد از اون دیگه خبری نشد).فقط از روی اسم و فامیل نبود.عکس.نام پدر و مشخصات دقیق.به هر حال اون بنده خدا هیچ وصیت نامه ای نداشت چه برسه به اون متن انقلابی که به عنوان وصیت نامه براش نوشتند.

------
به هر حال تاپیک منحرف نشه بهتره.

اون زمان فیلم بلمی به سوی ساحل رو خیلی دوست داشتم هر چند بار اخری که تلویزیون گذاشت خنده ام گرفته بود.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

من مطمئنم که اگر ما برای تک تک 1 میلیون کشته جنگ هم برای شما سند بیاریم هیچ فایده ای نداره:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

موفق باشید

عزیزم اگر شما تو عمرت یکبار مجلس ختم رفته باشی ،حتما دیدی که خانواده متوفی از یک دیو در خاک خفته ، فرشته میسازن :D. خانواده شهدا هم از این امر مستثنی نیستن

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
من مطمئنم که اگر ما برای تک تک 1 میلیون کشته جنگ هم برای شما سند بیاریم هیچ فایده ای نداره:D

یه مقدار هم جای شک بذارید

من به هر حرفی که زده بشه به راحتی ترتیب اثر نمی دم، و الا به اینجا نمی رسیدم

چون همه برای خودشون صاحب نظر و کارشناس شدن
و این عامل کمرنگ شدن وحدته

Last edited:

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
اگر یه خاطره از فیلم مورد علاقه هم بگین قشنگ تر نمی شه؟
یا دیالوگی که تو ذهنتون مونده

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
هیچکدام چون تماما سفارشی و فرمایشی هستن شخصیت ها و اهداف فیلم هم کاملا در جهت افکار و خواست یه عده خاصه
کل مردم ایران در این 8 سال دفاع نقش داشتن یعنی آدمایی مثل من و شماها ولی همش پای بسیج و **** نوشته شد یعنی از خون مردم جهت مقدس سازی خودشون سوء استفاده کردن که با همین روش تونستن پایه های قدرتشون رو مستحکم تر کنن
در اوایل انقلاب که چندان نیروهای بسیج و سپاهی وجود نداشت مردم معمولی می رفتن جبهه بعد از مرگ براشون کارتهای بسیجی صادر می شد (مثل کاری که در حوادث 88 کردن)
در ضمن جبهه کاملا هم اجباری بوده پدرم 18 ماه در جبهه ی اندیمشک جنگیده تنها فرقش با شهدا در اینه اون گلوله ی توپ یا ترکشی که به سر شهدا خورده از کنارش رد شده
الانم بدون ادعا داره کار می کنه ولی گروههای با سوء استفاده از همین جنگ و مقدس سازی به چه قدرتهایی که دست نیافتن پدران ما کاشتن یه عده دیگه به زور برداشتن
یکی از پسر عموهام هم در سن 21 سالگی شهید شده

MosafereDonya

Registered User
لایک‌ها
33
هیچکدام چون تماما سفارشی و فرمایشی هستن شخصیت ها و اهداف فیلم هم کاملا در جهت افکار و خواست یه عده خاصه
کل مردم ایران در این 8 سال دفاع نقش داشتن یعنی آدمایی مثل من و شماها ولی همش پای بسیج و **** نوشته شد یعنی از خون مردم جهت مقدس سازی خودشون سوء استفاده کردن که با همین روش تونستن پایه های قدرتشون رو مستحکم تر کنن
در اوایل انقلاب که چندان نیروهای بسیج و سپاهی وجود نداشت مردم معمولی می رفتن جبهه بعد از مرگ براشون کارتهای بسیجی صادر می شد (مثل کاری که در حوادث 88 کردن)
در ضمن جبهه کاملا هم اجباری بوده پدرم 18 ماه در جبهه ی اندیمشک جنگیده تنها فرقش با شهدا در اینه اون گلوله ی توپ یا ترکشی که به سر شهدا خورده از کنارش رد شده
الانم بدون ادعا داره کار می کنه ولی گروههای با سوء استفاده از همین جنگ و مقدس سازی به چه قدرتهایی که دست نیافتن پدران ما کاشتن یه عده دیگه به زور برداشتن
یکی از پسر عموهام هم در سن 21 سالگی شهید شده

سلام

راستش یه واقعیتی هست اون هم اینکه، تو کشور ما فیلم ها بر چند اصل ساخته می شن: که یکیش سلیقه نویسنده و کارگردانه، شاید تو کمپانی های قوی دنیا بشه گفت سفارشی و با نگاه سیستمی به جامعه فیلم می سازن ولی ما هنوز به اون حد تو صنعت فیلم سازی نرسیدیم

در مورد هشت سال دفاع مقدس، درسته که نهادهای مختلف برای تدارکات و تأمین جبهه ها زحمت می کشیدن و ظاهرا شما هم جزء زحمت کشان بودید،
ولی یک سوال دقیق:
اگر در واقع کل مردم ایران در جنگ مشارکت می کردن، با احتساب نیروهای جبهه مقابل و نیروهای حاضر در جبهه ما، چرا جنگ "هشـت سـال" طول کشید؟ واقعاً باید هشت سال طول بکشه و در نهایت قطعنامه..؟!!
چرا ایرانی راضی به این وضعیت شد؟ که هشت سال ما تلفات بدیم؟ چقدر از جوانان ارزشمند این مملکت که سرمایه های آینده کشور بودن به خاطر ادامه تحصیل و دعای پشت جبهه و کنار خانواده بودن و غیره و غیره، به ناچار با حداقل نیرو جلوی دشمن ایستادگی کنن؟ البته این وضعیت همیشه بوده و هست
حتی در یک سازمان، وقتی یک ریسک یا احتمال خطر به گوش مدیران میانی یا کارمندها می رسه، هرکس به دنبال جمع کردن منافع خودش هست، و تنها بخش کوچکی با از خود گذشتگی نگران وضعیت سازمان و اهداف و آرمان ها هستن

خدای پسر عموی شما رو رحمت کنه، خوشا بحالش

بالا