• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مارک موبایل از نظر شما کدام است؟

کدام نشان بهتر است؟

• Nokia

Votes: 43 33.1%
  • Siemens

Votes: 4 3.1%
  • Samsung

Votes: 10 7.7%
  • Motorola

Votes: 10 7.7%
  • Sonyericsson

Votes: 63 48.5%
  • LG

Votes: 0 0.0%
  • Pantech

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    130

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چه گیری دادین!!
بابا موبایل یک وسیله دستیه و یک سری امکانات مشخص و محدود هم داره. من که نپرسیدم کدوم موبایل چایی درست میکنه! با توجه به امکانات روز موبایل و مولفه های کلی و مهمی چون آنتن دهی، دوام شارژ باتری، بقیه موارد مهم و پایه ای فکر نمی کنم انتخاب مارکی که در این چند زمینه پایه ای بهتر هست کار عجیب و غریبی باشه!
البته می دونم که یه سری امکانات موبایل به طور نسبی در مدلهای مختلف دیده میشه و این امکانات ملاک بهتر بودن یک مارک بخصوص نیست. مثلا اگر یه مدل از سامسونگ حافظه بالایی داره دلیل نمیشه که سامسونگ رو بهترین مارک بدانیم، ممکنه مدلی از نوکیا حافظه ای بسیار بالاتر داشته باشد. یا مثلا اگر یک مدل از نوکیا دوربین 3 مگاپیکسل داشته باشه دلیل نمیشه نوکیا رو به عنوان بهترین مارک انتخاب کنیم. اینا همه امکانات فرعی هست که میتونه روی موبایل باشه و یا نباشه.
منظور مولفه های پایه ای موبایل هست نه امکانات جنبی!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از rezadignity :
چه گیری دادین!!
بابا موبایل یک وسیله دستیه و یک سری امکانات مشخص و محدود هم داره. من که نپرسیدم کدوم موبایل چایی درست میکنه! با توجه به امکانات روز موبایل و مولفه های کلی و مهمی چون آنتن دهی، دوام شارژ باتری، بقیه موارد مهم و پایه ای فکر نمی کنم انتخاب مارکی که در این چند زمینه پایه ای بهتر هست کار عجیب و غریبی باشه!
البته می دونم که یه سری امکانات موبایل به طور نسبی در مدلهای مختلف دیده میشه و این امکانات ملاک بهتر بودن یک مارک بخصوص نیست. مثلا اگر یه مدل از سامسونگ حافظه بالایی داره دلیل نمیشه که سامسونگ رو بهترین مارک بدانیم، ممکنه مدلی از نوکیا حافظه ای بسیار بالاتر داشته باشد. یا مثلا اگر یک مدل از نوکیا دوربین 3 مگاپیکسل داشته باشه دلیل نمیشه نوکیا رو به عنوان بهترین مارک انتخاب کنیم. اینا همه امکانات فرعی هست که میتونه روی موبایل باشه و یا نباشه.
منظور مولفه های پایه ای موبایل هست نه امکانات جنبی!
شما كه منظورت رو خودت خوب متوجه ميشي پس سعي كن براي كسي هم كه مياد راي ميده محدوده پاسخ دادن رو تنگ تر و دقيق تر كني. مثلا ميگم... باتري كدام مارك موبايل بهتره؟ يا مثلا صفحه LCD كدام مدل موبايل واضح تره؟ يا سبكترين مدل موبايلي كه ميشناسين مربوط به چه ماركي هست؟ و... اگه اينجوري سوال رو مطرح كني هر كسي كه از در فوروم داخل ميشه از خودش نظر كارشناسي نميده.
من اصراري براي عوض كردن سوالت ندارم ولي فقط ميخواستم بگم جوري امار گيري كن كه بتوني يه نتيجه گيري منطقي و مفيد از حاصل كار داشته باشي. حالا اگه خودت به همين راضي هستي من حرفي ندارم.
موفق باشي.

MoLa.PLaza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من نوکیا از همه بهتره و من شخصا از ش راضی ام :rolleyes:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
می بینم نوکیا کم طرفدار شده چرا؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از rezadignity :
می بینم نوکیا کم طرفدار شده چرا؟

خب دلایل زیادی داره :lol: که با یکم سرچ کردن تو این سایت خیلی از بچه ها گفتن دلایلش رو...

aqua

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بزن بره دیگه قضیه رو 30 یا 30 نکن ;)

پ.ن : فقط sony ericsson :f34r:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
50 نفر تا حالا رای دادن:

سونی 62%

نوکیا 28%

نتایج جالبیه نه؟؟

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
be nazare man ham nokia khoobe ham sony ericsson
baba akhe in do ta karkhoone male babahamoon nist ke inghad roosh taasob darin
bikhila
nokia ye khoobihaee dare sonyericsoon ye chizaye dige

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من با سونی اریکسون زیاد آشنایی ندارم ولی یک نقطه ضعفشو میشناسم و اون دشواری شارژ کردنش هست.
میگین چطور؟
1 - زبانه شارژ سونی اریکسون درپوش داره که برای هر بار شارژ باید باز بشه و باز کردنش کار حوصله سر بر و احمقانه ای هست. تازه وجود این درپوش باعث میشه که در دراز مدت بر اثر باز و بند کردن خراب بشه و گوشی از ریخت بیافته!

2 - وجود درپوشی که در بالا توشیح داده شد موجب میشه که در گوشیهای روکش دار برای شارژ گوشی روکش برداشته بشه که این هم باعث میشه روکش گوشی زود پاره بشه. اگر هم به خاطر این مسئله روکش براش نگذاری گوشی زود کثیف و بی ریخت میشه!
شما چه ایرادی به نظرتون میرسه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا همه اشون که درپوش ندارن بعضی ها دارن بعضی ها هم ندارن

بعد هم اصلا میتونید درپوش رو ببرید اگه دلتون میخواد

کلا درپوش برای قیافه و خوشگلی و اینکه توی قسمت شارژر کثیف نشه بهش اضافه شده

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از rezadignity :
من با سونی اریکسون زیاد آشنایی ندارم ولی یک نقطه ضعفشو میشناسم و اون دشواری شارژ کردنش هست.
میگین چطور؟
1 - زبانه شارژ سونی اریکسون درپوش داره که برای هر بار شارژ باید باز بشه و باز کردنش کار حوصله سر بر و احمقانه ای هست. تازه وجود این درپوش باعث میشه که در دراز مدت بر اثر باز و بند کردن خراب بشه و گوشی از ریخت بیافته!

2 - وجود درپوشی که در بالا توشیح داده شد موجب میشه که در گوشیهای روکش دار برای شارژ گوشی روکش برداشته بشه که این هم باعث میشه روکش گوشی زود پاره بشه. اگر هم به خاطر این مسئله روکش براش نگذاری گوشی زود کثیف و بی ریخت میشه!
شما چه ایرادی به نظرتون میرسه؟

1- یعنی در طول زندگی شما هر دو سه روز یه بار یه زبانه رو باز و بسته کردن انقدر وقت گیره؟!:blink: مگه شما چه کاری دارین که هفته ای یک دقیقه صرف این کار کردن وقت گیره براتون؟!:blink:

2- مال من که روکش داره و مشکلی باهاش ندارم!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
1- یعنی در طول زندگی شما هر دو سه روز یه بار یه زبانه رو باز و بسته کردن انقدر وقت گیره؟! مگه شما چه کاری دارین که هفته ای یک دقیقه صرف این کار کردن وقت گیره براتون؟!

2- مال من که روکش داره و مشکلی باهاش ندارم!
مسئله وقت نیست، مسئله بیهودگی کار و استحلاک و بی مورد بودن کار است. اگر پست منو کامل بخونین توش توضیح دادم.

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از rezadignity :
مسئله وقت نیست، مسئله بیهودگی کار و استحلاک و بی مورد بودن کار است. اگر پست منو کامل بخونین توش توضیح دادم.
به هر حال اگه کسی از اون درپوش خوشش نیاد میتونه ببره بندازه دور!
ولی بودنش مفیدتر از نبودنشه حداقل برای من که محل کارم پر از گرد و غبار هست که خیلی خوبه :)
بعد منظور شما از استحلاک چیه؟ گوشی رو میگین یا اون درپوشه؟ الان که من حدود هشت ماهی هست گوشیمو دارم فعلا مشکلی ندارن فکرم نمیکنم الان دیگه بشه یه گوشی رو بیشتر از نهایتا یه سال و نیم نگه داشت.بعد اونم خدا بزرگه
23.gif

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از شما آقا رضا
حرفهای ما رو زدی

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
رای وده رای زور وده

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- SE از نظر آنتن دهی و لابلاب لا
2- زیمنس از خیلی جهات ! - مخصوصا که sl45 وقتی که همه گوشی ها بوق بودن و این Mp3 پلیر داشت کلی برای خودش آدم بود ! و حالا قیافه زشت این sx1 اش رو که فاکتور بگیریم مدل های خیلی شیک و قشنگ و با کیفیت دیگه هم داره
3- Samsung مدل های جدیدش
4- Motorola

dash_tufi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طرفتارای nokia به جز اینکه به symbian گوشیون بنازن که از نظر من توفه ای هم نیست دیگه به چیه گوشیشون مینازن:blink: .از نظر باتری sony .دوربین sony .صدا sony .مموری sony .کیفیت sony .خوش ساخت بودن sony .از نظر symbian بودن هم که سری p سونی ترتیب هر چی نوکیای سیمبین دارو داده.از هر جهتی که به این 2 تا مارک نگاه کنی تو جمعبندی می بینی که سونی امتیازه بیشتری می یاره..تازه از همه مهمتر ...از نظر خز نبودن هم sony :D :D :D :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dash_tufi :
این طرفتارای nokia به جز اینکه به symbian گوشیون بنازن که از نظر من توفه ای هم نیست دیگه به چیه گوشیشون مینازن:blink: .از نظر باتری sony .دوربین sony .صدا sony .مموری sony .کیفیت sony .خوش ساخت بودن sony .از نظر symbian بودن هم که سری p سونی ترتیب هر چی نوکیای سیمبین دارو داده.از هر جهتی که به این 2 تا مارک نگاه کنی تو جمعبندی می بینی که سونی امتیازه بیشتری می یاره..تازه از همه مهمتر ...از نظر خز نبودن هم sony :D :D :D :D

این جمله اخرو با وجود کا 750 و کا 700 و پی 910 که صد در صد هستم! :D /// شما که همرو گفتی اینو هم اضافه میکردی : آنتندهی سونی!! جنس بدنه سونی!!! بزرگی صفه نمایش سونی!! کیفیت رینگتون سونی!!! ساخت چین سونی!!! ;) دیگه نبود؟!

بالا