• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مارک موبایل از نظر شما کدام است؟

کدام نشان بهتر است؟

• Nokia

Votes: 43 33.1%
  • Siemens

Votes: 4 3.1%
  • Samsung

Votes: 10 7.7%
  • Motorola

Votes: 10 7.7%
  • Sonyericsson

Votes: 63 48.5%
  • LG

Votes: 0 0.0%
  • Pantech

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    130

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاملا" موافقم ...
حالا من کامل میگم: ازنظر کیفیت سونی. صفحه نمایش سونی. جنس بدنه سونی . منو سونی . دوربین سونی. باتری سونی . رینگتون سونی .با کلاسی سونی. خوش دست بودن سونی .مموری سونی . سیمبیان سونی.bolutooth سونی وخلاصه همه چی سونی اصلا" چیزی نمیمونه که یک گوشی موبایل داشته باشه و ونی در اون زمینه ضعیف باشه....

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرم Qtek مارک خوبیه چون گوشی های حرفه ای میزنه
مخصوصا
9090
9000
9100

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از se-k750i :
کاملا" موافقم ...
حالا من کامل میگم: ازنظر کیفیت سونی. صفحه نمایش سونی. جنس بدنه سونی . منو سونی . دوربین سونی. باتری سونی . رینگتون سونی .با کلاسی سونی. خوش دست بودن سونی .مموری سونی . سیمبیان سونی.bolutooth سونی وخلاصه همه چی سونی اصلا" چیزی نمیمونه که یک گوشی موبایل داشته باشه و ونی در اون زمینه ضعیف باشه....

چه معجزه ایه پس این اجناس ساخت چین!
البته اندولزیایی هم داره!
:rolleyes:

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dash_tufi :
این طرفتارای nokia به جز اینکه به symbian گوشیون بنازن که از نظر من توفه ای هم نیست دیگه به چیه گوشیشون مینازن:blink: .از نظر باتری sony .دوربین sony .صدا sony .مموری sony .کیفیت sony .خوش ساخت بودن sony .از نظر symbian بودن هم که سری p سونی ترتیب هر چی نوکیای سیمبین دارو داده.از هر جهتی که به این 2 تا مارک نگاه کنی تو جمعبندی می بینی که سونی امتیازه بیشتری می یاره..تازه از همه مهمتر ...از نظر خز نبودن هم sony :D :D :D :D
ببخشید می تونم بپرسم که آواتارتون عکس چیه برام خیلی جالب بود.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از GHAHRAMANI :
ببخشید می تونم بپرسم که آواتارتون عکس چیه برام خیلی جالب بود.
sony ericsson p990:happy:
SE_P990_parad_s.jpg

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سوني اريكسون در حال حاضر مزاياي نسبتا خوبي داره، نوكيا هم برتري هايي براي خودش داره ولي در كل بايد ديد ما انتظاراتمون چيه؟ آيا دوربين عكاسي يا واكمني مي خوايم كه سيم كارت هم بهشون بخوره يا گوشي اي مي خوايم كه مهم ترين نيازهاي مخابراتي و تبادل اطلاعات رو به همراه داشته باشه؟ به نظر من داشتن دوربين عكاسي خوب و يا mp3 player نمي تونه اولويت اول باشه. اما اگر يك گوشي كه از نظر آنتن دهي، صداي ايرفون، فون بوك-يعني امكانات اوليه ي يك گوشي موبايل- بهره مند بود خيلي بهتره كه بشه روش برنامه هم نصب كرد ( يك نرم افزار كاربردي مثل ديكشنري) و يا بشه پرونده هاي مايكروسافت آفيس رو توي اون ديد و در نهايت خيلي خوب خواهد بود اگر دوربين خوب mp3 player مناسبي هم داشته باشه. شايد شما بگيد الان PDA ها مثل آي ميت K-Jam از نظر تبادل اطلاعات و نرم افزار خيلي مناسبند اما در واقع نيازهاي ضروري يك گوشي موبايل يعني همان آنتن دهي و صداي مناسب ايرفون و امثالهم رو به خوبي براورده نمي كنن. با اين همه نمي شه به راحتي به سوال اين تاپيك پاسخ داد چون به تعداد مردم روي كره ي زمين سليقه وجود داره و احتمالا همه هم سليقه ي خودشونو برتر از ديگران مي دونن.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نظرمو قبلا داده ام ، ولی هر از گاهی آدم چیزهای جدیدی تجربه می کنه.

من روی هم رفته نوکیا رو ترجیح میدم ولی باید پذیرفت که سونی اریکسون به خاطر اینکه نیمی از آن سونی است باید برتریهایی از همین ناحیه سونی بودنش داشته باشد.

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
64
سلام.

دوستان به نظره شما کدام یک از برند های نام برده شده در نظر سنجی در سال جدید بهترین از هر لحاز بودن؟
منظورم اینه که کدوم برند تولیدات خوبی برای فصل بهار داشته؟از نظر نواوری و قیمت و خیلی چیزای دیگه......
اینم اضافه کنم که کلیه ی تولیدات سال 87 به همراه تولیدات جدید برای سال جدید در این نظر سنجی به حساب میان

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من به سامسونگ رای دادم .

فقط یه سوال : ببینم این نظر سنجی مگه مال سه سال پیش نیست ، تا کی ادامه داره ، فکر کم مادام العمر باشه درسته ؟

درضمن توی این نظرسنجی جای موبایل طاها خالیه دی !

احتمالا به خاطر اینکه در اون موقع هنوز طاهایی در کار نبوده !

I am a master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نوکیا بهترین برند است.
مخصوصا نوکیا 6120 کلاسیک که واقعا یکی از بهترین گوشی ها است.

soniadany1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این طرفتارای nokia به جز اینکه به symbian گوشیون بنازن که از نظر من توفه ای هم نیست دیگه به چیه گوشیشون مینازن:blink: .از نظر باتری sony .دوربین sony .صدا sony .مموری sony .کیفیت sony .خوش ساخت بودن sony .از نظر symbian بودن هم که سری p سونی ترتیب هر چی نوکیای سیمبین دارو داده.از هر جهتی که به این 2 تا مارک نگاه کنی تو جمعبندی می بینی که سونی امتیازه بیشتری می یاره..تازه از همه مهمتر ...از نظر خز نبودن هم sony :D :D :D :D

merc vaghean sharmande mifarmayin hamatun mano:p:lol:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تاپیک زیر خاکی بالا میارین؟!!!!.....واو چه کسایی اینجا پست دادن که الان خیلی وقته نیستن

به نظر من واقعا نمیشه گفت کدوم برند بهتره اگر شرایط رو محدود کنیم فکر کنم بشه نظر داد ولی به طور کلی نمیشه به این سوال جواب داد!!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من فعلا نظرم عوض شده و به اپل رای میدم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تاپیک زیر خاکی بالا میارین؟!!!!.....واو چه کسایی اینجا پست دادن که الان خیلی وقته نیستن

به نظر من واقعا نمیشه گفت کدوم برند بهتره اگر شرایط رو محدود کنیم فکر کنم بشه نظر داد ولی به طور کلی نمیشه به این سوال جواب داد!!!!!
چرا اتفاقا به طور کلیش میشه Apple! :دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب یعنی چی این سوال الان؟ آدم وقتی می خواد گوشی بخره به بودجه اش نگاه می کنه و میره سراغ گوشی ای که با اون بودجه به بهترین شکل نیازهاشو برطرف کنه. دیگه مارک چه اهمیتی داره این وسط؟ البته مارک های معتبر منظورمه ها. مثلا به شخصه برام تفاوتی نداره که LG باشه یا NOKIA یا MOTOROLA یا SE یا SAMSUNG یا غیره. با بودجه ای که دارم دنبال بهترین می گردم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من بخوام رای بدم سامسونگ رو انتخاب میکنم
چون توی همه رنج قیمت ها مدل های متنوعی داره از 30 هزار تومن تا 800 هزار تومن رکاملا متنوع از نظر امکانات , قیمت , ظاهر و ... برای سلیقه های مختلف.
اپل که کلا گوشیهاش به تعداد انگشتان یکدست نمیرسه و فقط گوشی های گرون قیمت داره و فک نمیکنم بهترین برند موبایل باشه!

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من فعلا نظرم عوض شده و به اپل رای میدم.

مازی جان ریویو جی اسم آرنا که آیفون 4 رو با گالکسی اس مقایسه کرده خوندی؟!!!!....به نظر من حتما بخون....از نظر کیفیت من هم به اپل رای میدم ولی همونطور که گفتم به نظر من هنوز هیچ برندی جامع نیست!!!!

چرا اتفاقا به طور کلیش میشه Apple! :دی

همونطور که بالا گفتم :cool:

خب یعنی چی این سوال الان؟ آدم وقتی می خواد گوشی بخره به بودجه اش نگاه می کنه و میره سراغ گوشی ای که با اون بودجه به بهترین شکل نیازهاشو برطرف کنه. دیگه مارک چه اهمیتی داره این وسط؟ البته مارک های معتبر منظورمه ها. مثلا به شخصه برام تفاوتی نداره که LG باشه یا NOKIA یا MOTOROLA یا SE یا SAMSUNG یا غیره. با بودجه ای که دارم دنبال بهترین می گردم.

حرفت تا حد زیادی تایید میشه!!!!!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
بهترینی وجود نداره
ولی به شخصه از گوشیهای htc و ال جی و سونی اریکسون خوشم میاد
و از نوکیا و سامسونگ هم متنفرم(نظر شخصیمه وگرنه برندهای معتبری هستند)

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
این چه مدل نظر سنجی که دو تا از معروف ترین و در عین حال قوی ترین برند های گوشی جهان رو نداره:
HTC APPLE

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این نظر سنجی مال چند سال قبله....اون موقع این ها مطرح نبودند.

بالا