خوب اینو از اول بگو دیگه. آخه نسخه 3 هنوز آزمایشی و 100% مشکلاتی داره و اصلا به هیچ کس به جز اونهایی که می خوان به توسعه فایرفاکس کمک کنن توسعه نمیشه که از نسخه آزمایشی استفاده کنن. هنوز شش هفت ماه مونده تا نسخه نهایی و stable سوم منتشر بشه. فایرفاکس 2 بدون هیچ مشکلی کار می کنه و یکی از مزیتاش اینه که رویه همه سیستم عاملها هستش درست مثل اپرا ولی این IE اصلا به دلم نمی شینه.نچ. بدون کوچکترين اضافاتی. کاملاً pure. اين موضوع رو روی چندين سيستم مختلف بارها امتحان کردم. شايدم چون از نسخه 3 استفاده ميکنم اينجوريه. تا يادم مياد 2 خوب بود.
پس شما هم اینجا رو ببینید:من نمیدونم طرفدارای فایرفاکس با اکستنشن ها مینازن اینجارو http://widgets.opera.com/ببینن
هیچ مزیت خاصی نداره دوست عزیز مثلا این که بگیم سرعتش بیشتره واقعا محسوس باشه یا استاندارد بودنش فایده ای برا کاربر داشته باشه !من از IE7 استفاده مي كنم و نسبت به بعضي هاي ديگه از جمله اپرا اون رو ترجيح ميدم. هم زيبا و كاربرپسند هست. هم فارسي رو ساپورت مي كنه. اما اسم فايرفاكس رو هم زياد شنيدم. ميشه يه نفر بگه فايرفاكس چه مزيتي نسبت به IE7 داره؟
آقا یک Poll به این تاپیک اضافه میکردی که نتایج ملموس تر بشن !
ببخشيد شما كه ميگيد Opera آيا با صفحات و نوشته هاي Right-to-left مشكل نداريد؟ آخه من با Opera 7 امتحان كردم مشكل داشت.OPERA ROXXX
![]()
IE & FF SU*cks
![]()
شما يه کمی خودتونو update کنين، اپرا الان ورژن 9.5 اش به روز هست.ببخشيد شما كه ميگيد Opera آيا با صفحات و نوشته هاي Right-to-left مشكل نداريد؟ آخه من با Opera 7 امتحان كردم مشكل داشت.
در اين مورد، يعنی restore صفحات، اپرا بهتر عمل ميکنه.بچه ها من تا ديروز مي گفتم «مرورگر فقط IE 7» ولي امروز ميگم «مرورگر فقط FF 2».
آخه تا چند روز پيش موقع ذخيره كردن صفحات اينترنتي اين مشكل رو داشتم كه بعضي وقت ها IE هنگ مي كرد و مجبور بودم اون رو ببندم و همه صفحات باز شده رو از اول پيدا كنم. ديروز براي رفع اين مشكل به سراغ FF رفتم. يكعالمه صفحه (Tab) رو همزمان باز كرده بودم كه ناگهان برق رفت و حسابي از اين كه بايد همه صفحات رو از اول پيدا كنم حالم گرفته شد.
ولي وقتي امروز دوباره به سراغ FF اومدم و اون رو باز كردم ديدم كه تمام صفحات رو برام Restore كرد. خيلي خوشحال شدم.
![]()
راست به چپ در اپرا وجود نداره.سلام
اپرا جديد رو هم امتحان كردم. به نظر چيز خوبي مياد. هنوز نمي تونم بگم از FF بهتره يا نه. اما مي تونم بگم يه عيب در FF و Op نسبت به IE وجود داره. اون هم اين كه در صفحات اينترنتي، وقتي ميخوايم چيزي بنويسيم نميشه زبان نوشته را R2L كرد. يعني مثلاًتوي گوگل من وقتي ميخوام چيزي بنويسم دكمه هاي Ctrl+Shift را مي زنم انتظار دارم كه نوشته ها راست به چپ بشه اما نميشه. راهي براي حل اين مشكل هست؟
متشكرم