• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مرورگر اینترنت در سال 1385

بهترین مرورگر اینترنت سال

• Total voters
    29

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نظر من فایرفاکس بود ...

چون یه بار دانلود این نرم افزار رکورد دانلود رو شکست ! ( دقیقش رو نمی دونم چند میلیون بار دانلود )

Mojgan110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
صداي منو از FLOCK ميشونيد !

همون FF هستش با امكانات اضافه تر !!

توي بلاگم يه كم درموردش گفتم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نچ. بدون کوچکترين اضافاتی. کاملاً pure. اين موضوع رو روی چندين سيستم مختلف بارها امتحان کردم. شايدم چون از نسخه 3 استفاده ميکنم اينجوريه. تا يادم مياد 2 خوب بود.
خوب اینو از اول بگو دیگه. آخه نسخه 3 هنوز آزمایشی و 100% مشکلاتی داره و اصلا به هیچ کس به جز اونهایی که می خوان به توسعه فایرفاکس کمک کنن توسعه نمیشه که از نسخه آزمایشی استفاده کنن. هنوز شش هفت ماه مونده تا نسخه نهایی و stable سوم منتشر بشه. فایرفاکس 2 بدون هیچ مشکلی کار می کنه و یکی از مزیتاش اینه که رویه همه سیستم عاملها هستش درست مثل اپرا ولی این IE اصلا به دلم نمی شینه.

mamaly_j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بستگی به کارتون هم داره. اگه طراح وب باشین هر 5 تا رو باید نصب کنید!!!!!
ولی برای وبگردی اگه سیسم قابل قبولی دارید ff

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
به نظر من هيچ کدوم به Apple - Safari 3 Public Beta نمی رسن اما حيف سايت های فارسی رو باز نمیکنه .
سرعتش 2 برابر IE و 1.6 برابر FireFox
لينک دانلودش هم اینه : Download

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من از IE7 استفاده مي كنم و نسبت به بعضي هاي ديگه از جمله اپرا اون رو ترجيح ميدم. هم زيبا و كاربرپسند هست. هم فارسي رو ساپورت مي كنه. اما اسم فايرفاكس رو هم زياد شنيدم. ميشه يه نفر بگه فايرفاكس چه مزيتي نسبت به IE7 داره؟

با تشكر

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
یکی از مزیتاش که واقعا فوق العاده هستش. تعداد زیاد extention و theme ای هست که براش نوشته شده و وجود داره. خیلی هم راحت بدون دردسر میشه اینها رو نصب کرد و خود این extention ها وقتی نسخه جدید داشته باشن به صورت خودکار آپدیت می شن.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/

البته این فقط یک بعد از امکاناتی هست که فایرفاکس نسبت به IE7 داره.

Simple Clean

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من از IE7 استفاده مي كنم و نسبت به بعضي هاي ديگه از جمله اپرا اون رو ترجيح ميدم. هم زيبا و كاربرپسند هست. هم فارسي رو ساپورت مي كنه. اما اسم فايرفاكس رو هم زياد شنيدم. ميشه يه نفر بگه فايرفاكس چه مزيتي نسبت به IE7 داره؟
هیچ مزیت خاصی نداره دوست عزیز مثلا این که بگیم سرعتش بیشتره واقعا محسوس باشه یا استاندارد بودنش فایده ای برا کاربر داشته باشه !
فایرفاکس یه دنیای دیگس ! ie یه محصول مال یه شرکت که خیلی معروفه که شما درواقع واسش پولم میدید و مجانی هم نیس (پول ویندوز که البته ما تو ایران مرخصیم) ولی فایر فاکس چی یه برنامه اپن سورسه که صاحب اصلیش همه ی برنامه نویسای دنیان که تو کار develop خودش و اکستنشن و add on هاش کمک می کنن . فایر فاکس تعلقی به هیچ شرکتی نداره ( اگه mozilla که شرکت هم نیست و یک بنیاد ه یعنی غیر انتفاعی هستش سورسشو مخفی نگه میداشت می شد گفت متعلق به مازیلاست)

ياس كوچيك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترين مرورگر تمام قرون فاير فاكس

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا یک Poll به این تاپیک اضافه میکردی که نتایج ملموس تر بشن !

بنا به درخواست شما و دیگر دوستان می‌خواستم نظرسنجی اضافه کنم اما در قسمت ویرایش پیشرفته گزینه ای برای نظرسنجی وجود نداشت امروز اتفاقی فهمیدم که نیازی به ویرایش پست اول برای اضافه کردن نظرسنجی نیست و از قسمت "امکانات بیشتر" پست مورد نظر می توان نظرسنجی اضافه کرد.

بنابراین در نظرسنجی شرکت کنید!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
البت اين نکته هم وجود داره که شايد بسياری از کسانی که يک browser خاص مثل IE يا FF رو انتخاب ميکنن ممکنه اصلاً تا حالا browser های ديگه رو يکبار هم استفاده نکرده باشن و اطلاع کافی از نحوه کار و امکانات اونها نداشته باشن.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
بچه ها من تا ديروز مي گفتم «مرورگر فقط IE 7» ولي امروز ميگم «مرورگر فقط FF 2».

آخه تا چند روز پيش موقع ذخيره كردن صفحات اينترنتي اين مشكل رو داشتم كه بعضي وقت ها IE هنگ مي كرد و مجبور بودم اون رو ببندم و همه صفحات باز شده رو از اول پيدا كنم. ديروز براي رفع اين مشكل به سراغ FF رفتم. يكعالمه صفحه (Tab) رو همزمان باز كرده بودم كه ناگهان برق رفت و حسابي از اين كه بايد همه صفحات رو از اول پيدا كنم حالم گرفته شد.

ولي وقتي امروز دوباره به سراغ FF اومدم و اون رو باز كردم ديدم كه تمام صفحات رو برام Restore كرد. خيلي خوشحال شدم.

notebook.gif

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
ببخشيد شما كه ميگيد Opera آيا با صفحات و نوشته هاي Right-to-left مشكل نداريد؟ آخه من با Opera 7 امتحان كردم مشكل داشت.
شما يه کمی خودتونو update کنين، اپرا الان ورژن 9.5 اش به روز هست.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بچه ها من تا ديروز مي گفتم «مرورگر فقط IE 7» ولي امروز ميگم «مرورگر فقط FF 2».

آخه تا چند روز پيش موقع ذخيره كردن صفحات اينترنتي اين مشكل رو داشتم كه بعضي وقت ها IE هنگ مي كرد و مجبور بودم اون رو ببندم و همه صفحات باز شده رو از اول پيدا كنم. ديروز براي رفع اين مشكل به سراغ FF رفتم. يكعالمه صفحه (Tab) رو همزمان باز كرده بودم كه ناگهان برق رفت و حسابي از اين كه بايد همه صفحات رو از اول پيدا كنم حالم گرفته شد.

ولي وقتي امروز دوباره به سراغ FF اومدم و اون رو باز كردم ديدم كه تمام صفحات رو برام Restore كرد. خيلي خوشحال شدم.

notebook.gif
در اين مورد، يعنی restore صفحات، اپرا بهتر عمل ميکنه.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
اپرا جديد رو هم امتحان كردم. به نظر چيز خوبي مياد. هنوز نمي تونم بگم از FF بهتره يا نه. اما مي تونم بگم يه عيب در FF و Op نسبت به IE وجود داره. اون هم اين كه در صفحات اينترنتي، وقتي ميخوايم چيزي بنويسيم نميشه زبان نوشته را R2L كرد. يعني مثلاً‌توي گوگل من وقتي ميخوام چيزي بنويسم دكمه هاي Ctrl+Shift را مي زنم انتظار دارم كه نوشته ها راست به چپ بشه اما نميشه. راهي براي حل اين مشكل هست؟

متشكرم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
اين نوشته رو دارم از محيط Opera 9 براتون مي نويسم. متاسفانه اپرا با زبان فارسي يه خورده مشكل داره. بعضي جاها، نوشته ها رو به جاي R2L به حالت L2R نمايش ميده. و بعضي جاها هم مثل همين تكست اديتور فروم نوشته ها رو r2l نشون ميده اما دكمه هاي Home و End درست عمل نمي كنند.

ضمناً يه حسن ديگر IE نسبت به OP و FF هم اينه كه وقتي لينك ها رو Open in New Tab مي كنيم، تب جديد كنار تب قبلي باز ميشه،‌ در حالي كه در Op و FF تب جديد در انتهاي فهرست تب ها باز ميشه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
اپرا جديد رو هم امتحان كردم. به نظر چيز خوبي مياد. هنوز نمي تونم بگم از FF بهتره يا نه. اما مي تونم بگم يه عيب در FF و Op نسبت به IE وجود داره. اون هم اين كه در صفحات اينترنتي، وقتي ميخوايم چيزي بنويسيم نميشه زبان نوشته را R2L كرد. يعني مثلاً‌توي گوگل من وقتي ميخوام چيزي بنويسم دكمه هاي Ctrl+Shift را مي زنم انتظار دارم كه نوشته ها راست به چپ بشه اما نميشه. راهي براي حل اين مشكل هست؟

متشكرم
راست به چپ در اپرا وجود نداره.

بالا