• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین مرورگر اینترنت در سال 1385

بهترین مرورگر اینترنت سال

• Total voters
    29

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
اين نوشته رو دارم از محيط Opera 9 براتون مي نويسم. متاسفانه اپرا با زبان فارسي يه خورده مشكل داره. بعضي جاها، نوشته ها رو به جاي R2L به حالت L2R نمايش ميده. و بعضي جاها هم مثل همين تكست اديتور فروم نوشته ها رو r2l نشون ميده اما دكمه هاي Home و End درست عمل نمي كنند.

ضمناً يه حسن ديگر IE نسبت به OP و FF هم اينه كه وقتي لينك ها رو Open in New Tab مي كنيم، تب جديد كنار تب قبلي باز ميشه،‌ در حالي كه در Op و FF تب جديد در انتهاي فهرست تب ها باز ميشه.
Ctrl + F12 > Advanced > Tabs > Open new tab next to active
نمونه همين در آپشن Firefox هم هست. ضمن اينکه در هر 3 مرورگر ميتونی انتخاب کنی که tab جديد در پس زمينه باز بشه يا پيش زمينه.
دگمه های Home و End هم ممکنه در ظاهر جای cursor را اشتباه بذاره ولی در عمل درست type ميکنه مگر در موارد اندکی.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
خيلي ممنون از راهنمايي. اون گزينه رو پيدا كردم. ظاهراً توي ff معادلي نداره. ضمناً توي اپرا دكمه هاي Home و Endدر تكست اديتور فرومهايي مثل همينجا كاملاً اشتباه عمل مي كنند و اين اشتباه فقط ظاهري نيست. مي تونيد ابتداي يه جمله علامت ( بگذاريد و انتهاي همون جمله، علامت نقطه بگذاريد ببينيد دكمه هاي Home و End چطور عمل مي كنند.

دكمه هاي Ctrl+Home و Ctrl+End هم كه بايد ما رو به ابتدا يا انتهاي صفحه ببرند، نه در FF و نه در Op درست عمل نمي كنند.

توي Op دكمه Enter هم عملكرد درستي نداره و مثلاً صفحاتي كه زدن كليد Enter بايد معادل كليك روي Default Button صفحه باشه، كليد انتر اصلاً‌ كار نمي كنه.

توي FF در بعضي سايت ها، جاهايي كه بايد نشانگر ماوس روي لينك ها به شكل دست در بياد، اين اتفاق نمي افته و آدم گمراه ميشه.

اما در عوض معايب IE هم اينه كه اولاً Restore نداره. ثانياً گاهي هنگ مي كنه و ثالثاً بعضي جاها، گزينه right-click رو به دليل بي دليل حفظ Copyright از كار مي اندازند كه در FF و Op اين مشكلات ديده نميشه.

روي هم رفته، به نظر مياد، هنوز هيچ كدوم از مرورگرها نتونسته يكه تاز ميدان بشه. ولي شخصاً براي كارهاي معمولي، IE و براي كارهايي مثل تحقيق كه نياز به Save كردن بعضي صفحات يا باز كردن تعداد زيادي صفحه به طور همزمان داره FF رو توصيه مي كنم. البته فراموش نشه كه منظور از IE همون IE 7 هست. IE 6 رو ديگه بيايد فراموش كنيم.

4mir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همه مرورگرها رو استفاده کردم ولی بهترینش theworld browser حتما امتحان کنید ویژگیها:
1-سبکترین مرورگر از نظر مصرف منابع سیستم.
2-سرعت بالای بارگذاری صفحات وب (تقریبا برابر اپرا شایدم بیشتر).
3-امکان ساخت تعریف دایرکتوری شخصی برای bookmarks (مجزا از favorites اینترنت اکسپلورر).
4-داشتن دانلود منیجر اختصاصی.
5-داشتن skin های متنوع و زیبای فراوان.
6-استفاده از موتور IE (نمایش استاندارد تمامی صفحات وب اعم از فارسی و غیر فارسی).
7-امکان ذخیره فایلهای فلش سایتها.
و خیلی ویژگی های دیگه که حتما امتحان کنید اینم سایتش:
http://www.ioage.com/en/index.htm

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
خيلي ممنون از راهنمايي. اون گزينه رو پيدا كردم. ظاهراً توي ff معادلي نداره. ضمناً توي اپرا دكمه هاي Home و Endدر تكست اديتور فرومهايي مثل همينجا كاملاً اشتباه عمل مي كنند و اين اشتباه فقط ظاهري نيست. مي تونيد ابتداي يه جمله علامت ( بگذاريد و انتهاي همون جمله، علامت نقطه بگذاريد ببينيد دكمه هاي Home و End چطور عمل مي كنند.

دكمه هاي Ctrl+Home و Ctrl+End هم كه بايد ما رو به ابتدا يا انتهاي صفحه ببرند، نه در FF و نه در Op درست عمل نمي كنند.

توي Op دكمه Enter هم عملكرد درستي نداره و مثلاً صفحاتي كه زدن كليد Enter بايد معادل كليك روي Default Button صفحه باشه، كليد انتر اصلاً‌ كار نمي كنه.

توي FF در بعضي سايت ها، جاهايي كه بايد نشانگر ماوس روي لينك ها به شكل دست در بياد، اين اتفاق نمي افته و آدم گمراه ميشه.

اما در عوض معايب IE هم اينه كه اولاً Restore نداره. ثانياً گاهي هنگ مي كنه و ثالثاً بعضي جاها، گزينه right-click رو به دليل بي دليل حفظ Copyright از كار مي اندازند كه در FF و Op اين مشكلات ديده نميشه.

روي هم رفته، به نظر مياد، هنوز هيچ كدوم از مرورگرها نتونسته يكه تاز ميدان بشه. ولي شخصاً براي كارهاي معمولي، IE و براي كارهايي مثل تحقيق كه نياز به Save كردن بعضي صفحات يا باز كردن تعداد زيادي صفحه به طور همزمان داره FF رو توصيه مي كنم. البته فراموش نشه كه منظور از IE همون IE 7 هست. IE 6 رو ديگه بيايد فراموش كنيم.
مشکل Cursor بخاطر نوع اديتور فروم هست، در جاهايی که اين اديتور left to right باشه درست کار ميکنه.
هر مرورگر shortcut های خودشو داره که در مواردی با مرورگر ديگه مشترک و در مواردی متفاوته، گاهی وقتها هم در ورژن های جديد تغيير ميکنه.
در اپرا Enter کجا بايد چيکار کنه که نميکنه ؟ در نوار آدرس که کار کلمه Go رو مياونه، اگه هم لينکی انتخاب باشه همينطور. ديگه ؟
ضمناً IE7 هم restore page داره. موقع خروج بايد تيک بزنی، فقط هم بالای يک Tab.

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
مشکل Cursor بخاطر نوع اديتور فروم هست، در جاهايی که اين اديتور left to right باشه درست کار ميکنه.
هر مرورگر shortcut های خودشو داره که در مواردی با مرورگر ديگه مشترک و در مواردی متفاوته، گاهی وقتها هم در ورژن های جديد تغيير ميکنه.
در اپرا Enter کجا بايد چيکار کنه که نميکنه ؟ در نوار آدرس که کار کلمه Go رو مياونه، اگه هم لينکی انتخاب باشه همينطور. ديگه ؟
ضمناً IE7 هم restore page داره. موقع خروج بايد تيک بزنی، فقط هم بالای يک Tab.

خوب این دقیقا یک نوع عدم انعطاف هست .

من هر بار اپرا رو نصب کردم ( از جمله نسخه ی 9.5 رو ) به خاطر مشکلاتی که با فروم ها داره ناچار حذفش کردم .

کلا هم FF و هم اپرا هر دوشون با این موضوع فارسی یه گرفتاری هایی دارن .

ضمنا برای اون دسته از دوستان که بحث اکستنشن های فایرفاکس رو مدام به عنوان یه نقطه ی قوت مطرح میکنن ، باید عرض کنم که خودتون ده بیست تا از این اکستنشن ها رو وقتی نصب می کنین ، احساس نمی کنین که برنامه رو انگار بسته ان به گاری ؟!:wacko:

من بین همه شون به نت اسکیپ رای میدم ( البته از نسخه ی 8.0 به بعد ، نت اسکیپ از تکنولوژی موزیلا استفاده می کنه ولی به هر دلیل که باشه ، حس می کنم نسبت به فایرفاکس پایدارتره و تا حالا هم برای پیش نیومده که این مرورگر Crash کنه )

برنامه ی بی ادعایی هست و مدام آپدیت های جدیدتر خودش رو نصب می کنه ( الان من نسخه ی 9.0.10 رو دارم و خیلی خیلی راضی هستم )

اما در باره ی IE باید بگم اصلا ارزش وقت گذاشتن رو نداره ، مگه این که بخواین توی یه سایت فارسی و دولتی مثلا ثبت نام کنین . در اون صورت باید سنگینی و ادا و اطوارهاش رو تحمل کنین . منم گذاشتمش برای همین روزهای مبادا !!:lol:

اصلا IE از نظر ست آپ شدن و تنظیمات در مقایسه با FF مربوط به قرن هجدهمه !

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
فايرفاكس براي امنيت و اينا خوبه من قبلا استفاده مي كردم اما موقعي كه راحتي كار و امكانات و اينا پيش مياد من فكر نكنم هيچ مرورگري به پاي آوانت برسه . من كه هميشه از اين استفاده مي كنم خيلي هم راحته . در حقيقت محشره . اگه امحان نكرديد حتما يه تست بكنيد پشيمون نمي شويد . حجم دانلودش 2 مگ بايد باشه .
قربانتان
باي

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب این دقیقا یک نوع عدم انعطاف هست .

من هر بار اپرا رو نصب کردم ( از جمله نسخه ی 9.5 رو ) به خاطر مشکلاتی که با فروم ها داره ناچار حذفش کردم .

کلا هم FF و هم اپرا هر دوشون با این موضوع فارسی یه گرفتاری هایی دارن .

ضمنا برای اون دسته از دوستان که بحث اکستنشن های فایرفاکس رو مدام به عنوان یه نقطه ی قوت مطرح میکنن ، باید عرض کنم که خودتون ده بیست تا از این اکستنشن ها رو وقتی نصب می کنین ، احساس نمی کنین که برنامه رو انگار بسته ان به گاری ؟!:wacko:

من بین همه شون به نت اسکیپ رای میدم ( البته از نسخه ی 8.0 به بعد ، نت اسکیپ از تکنولوژی موزیلا استفاده می کنه ولی به هر دلیل که باشه ، حس می کنم نسبت به فایرفاکس پایدارتره و تا حالا هم برای پیش نیومده که این مرورگر Crash کنه )

برنامه ی بی ادعایی هست و مدام آپدیت های جدیدتر خودش رو نصب می کنه ( الان من نسخه ی 9.0.10 رو دارم و خیلی خیلی راضی هستم )

اما در باره ی IE باید بگم اصلا ارزش وقت گذاشتن رو نداره ، مگه این که بخواین توی یه سایت فارسی و دولتی مثلا ثبت نام کنین . در اون صورت باید سنگینی و ادا و اطوارهاش رو تحمل کنین . منم گذاشتمش برای همین روزهای مبادا !!:lol:

اصلا IE از نظر ست آپ شدن و تنظیمات در مقایسه با FF مربوط به قرن هجدهمه !

من که هميشه با اپرا forum ها رو ميبينم و اين مشکل هم چيز خاصی نيست که حتی حاضر باشم به خاطر اون forum رو باز نکنم با اپرا، چه برسه به اينکه حذفش کنم.
بله FireFox با extension سنگين ميشه، ولی اگه سيستم قوی باشه به جز Crash مشکلی نداره !
Netscape هم مرورگر خوبيه ولی اون هم مثل FF گاهی اوقات برای من Crash کرده، من هميشه به عنوان alternative دارمش.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
اين دانلود منيجر FF گاهي، بعد از ديسكانكت شدن ديگه دانلود رو تموم مي كنه و گزينه Resume برامون نميگذاره. راه حلي، اكستنشني، چيزي براي اين مشكل هست؟

با تشكر

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام
اين دانلود منيجر FF گاهي، بعد از ديسكانكت شدن ديگه دانلود رو تموم مي كنه و گزينه Resume برامون نميگذاره. راه حلي، اكستنشني، چيزي براي اين مشكل هست؟

با تشكر
بله، متأسفانه اين ايراد را هم در فايرفاکس و هم در مواردی در اپرا در اپرا ديدم. من پيشنهاد ميکنم از برنامه مديريت دانلود فلشگت استفاده کنی. برای اين برنامه و کلاً اغلب برنامه های مديريت دانلود extension معروف FlashGot به خوبی کار ميکنه.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نظر من که فقط امکاناتی که اشاره نمودید کافی نیست. من با FireFox راحتم! بدون FireFox نمی تونم تو اینترنت راحت بچرخم. همانطور که می دونید FireFox یه نسخه بیرون داده که نیازی به نصب نداره. یعنی روی Flash Memory کپی کنی تو هر ویندوزی اجرا می شه.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
بله، متأسفانه اين ايراد را هم در فايرفاکس و هم در مواردی در اپرا در اپرا ديدم. من پيشنهاد ميکنم از برنامه مديريت دانلود فلشگت استفاده کنی. برای اين برنامه و کلاً اغلب برنامه های مديريت دانلود extension معروف FlashGot به خوبی کار ميکنه.
متشكرم

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نظر من که فقط امکاناتی که اشاره نمودید کافی نیست. من با FireFox راحتم! بدون FireFox نمی تونم تو اینترنت راحت بچرخم. همانطور که می دونید FireFox یه نسخه بیرون داده که نیازی به نصب نداره. یعنی روی Flash Memory کپی کنی تو هر ویندوزی اجرا می شه.

بله بسياری از برنامه ها يک نسخه پرتابل هم دارن که از روی cd يا dvd يا Flash Memory به راحتی قابل اجرا است.

بالا