من با گیمور موافقم ! من خودم تا زمانی که لینوکس رو ندیده بودم بهیچوجه به خودم اجازه اینجور قضاوتی رو نمیدادم . و حالا هم که دیدم به دوست عزیزم آریاگوهر میگم که سخت در اشتباهی ! لینوکس های جدید (من ردهت 9 و مندریک 9 رو دیده ام ) بنظر میرسه فقط بخاطر "کل " با مایکروسافت کاملا ( کاملا ) گرافیکی شده اند و حتی محیطی با طراحی و شیکی بالاتر از XP بوجود آورده اند .
البته من بخاطر یکسری موضوعات دیگه هنوز هم از لینوکس استفاده میکنم ! ( یه بخشی از این موضوعات گشادی ... ه ! )
و اینکه بنظرم هنوز لینوکس اونقدر برایend user ساخته نشده و یوزرش باید یه حداقلی از طرز کار و سیستم های جدیدی رو که لینوکس باهاش کار میکنه رو بلد باشه . من به شخصه اونقدر وقت ندارم که بخوام همه چیزهایی که برای ویندوز یاد گرفتم رو دوباره برای لینوکس یاد بگیرم .
البته اگر دوره آموزشی کوتاهی باشه من کاملا علاقمندم به دور انداختن ویندوز و یاد گرفتن و بکارگیری لینوکس !
یه سری از مشکلات لینوکس هم در حال رفع ( و مقدار خیلی زیادیش هم رفع شده ) است . مثلا دیگه مشکل نصب مودم نداریم . اکثر سخت افزارها دیگر لینوکس رو ساپورت میکنند و لینوکس هم براحتی میشناسدشون ! امنیت شبکه در لینوکس چندین برابر ویندوزه !
من توصیه میکنم حد اقل یکبار محیط و کارایی های لینوکس رو ببینید و بعد در بارش بگین :
" فقط مایکروسافت ما رو آدم حساب کرده " !
اولا که من در هر دو ورژنی که نام بردم نام ایران رو دیدم ! و حتی مثل XP دارای multi-language Support هستند .
در ثانی مگر عیبی دارد کشوری که تمام حقوق معنوی رو زیر پا میگذاره رو ندیده بگیرن ؟ حس وطندوستی خوبه همراه با واقع گرایی و کمی هم چاشنی انصاف بکاربرده بشه . بهمراه کمی دوری از " پیشداوری " و یه خورده " کسب اطلاعات " !
ولي در حال حاضر IE حرف اول رو مي زنه. ائنم به خاطر اينكه مجانيه.
مگه لینوکس پولیه عزیز ؟ بعدشم کی گفته IE مجانیه ؟ بخاطر اینکه رو CD ویندوز هست ؟ خوب عزیزجون لینوکس که کل سیستم عاملش مجانیه !
من فقط توجه شما رو به مقایسه روند رشد این دو سیستم عامل جلب میکنم ! خودتون قضاوت کنید 3 سال دیگه کدوم ویندوز و لینوکس کجا هستند ؟
من دوست دارم به دید مثبت حرفامو بخونید . اصلا قصد بی احترامی نداشته و ندارم .