دزدي از عرب ها حلاله
چقدر سوئد طرفدار داره البته اگه مجذوب سوسیالیست سوئد هستین باید بگم بعد از سال 92 ( استخراج نفت دریای شمال) وضعیت نروژ که اون هم سوسیال دموکرات هست خیلی از سوئد بهتر شده. برای تحصیل به نظر من امریکا , اما من خودم لندن رو برای زندگی خیلی دوست دارم ( البته بعد از ساری!!)
دوستان کسی راجب اوکراین ، اطلاعاتی نداره ؟
به خاطر فرهنگ مردم بریتانیا و موزه ها و تئاتر های معروفش . البته اینا بعد از یه مدت عادی میشه ولی اون متفاوت بودن فرهنگ و معماری شهرها تو اروپا خیلی برای من جالبه. چنین چیزی در اینجا نیست . جز سانفرانسیسکو و NY و واشینگتون بقیه شهر ها هویت خاصی ندارن ( به نظر من ). شما هر جای امریکا باشی بخوای لباس بخری میری macy 's و kohl's و..... بخوای لوازم برقی و ... باید بری best buy و circuit city . اون wal mart هم که دیگه ...شما كه امريكا زندگي كردي چطوري لندن رو ترجيح ميدي با اون هواي بيخودش ؟ و مردم سردش
چقدر سوئد طرفدار داره البته اگه مجذوب سوسیالیست سوئد هستین باید بگم بعد از سال 92 ( استخراج نفت دریای شمال) وضعیت نروژ که اون هم سوسیال دموکرات هست خیلی از سوئد بهتر شده. برای تحصیل به نظر من امریکا , اما من خودم لندن رو برای زندگی خیلی دوست دارم ( البته بعد از ساری!!)
اوه من چقدر شگرد بلدم فقط واسه دزدی از والمارت. حیف که آمریکا نیستم. توکه اونجایی استفاده کنبه خاطر فرهنگ مردم بریتانیا و موزه ها و تئاتر های معروفش . البته اینا بعد از یه مدت عادی میشه ولی اون متفاوت بودن فرهنگ و معماری شهرها تو اروپا خیلی برای من جالبه. چنین چیزی در اینجا نیست . جز سانفرانسیسکو و NY و واشینگتون بقیه شهر ها هویت خاصی ندارن ( به نظر من ). شما هر جای امریکا باشی بخوای لباس بخری میری macy 's و kohl's و..... بخوای لوازم برقی و ... باید بری best buy و circuit city . اون wal mart هم که دیگه ...
البته زندگی اینجا خیلی از اروپا راحت تره . قیمت ها مخصوصا غذا تو اروپا به نسبت امریکا خیلی بالاست .
کلا خیلی متفاوته . من قبل از اینکه تصمیم بگیرم بیام هر وقت این جواب میشنیدم حرصم می گرفت اما واقعا نمیشه گفت خیلی عالیه نسبت به زندگی تو ایران( بستگی داره به زندگی ادم تو ایران ). من وقتی سال 2002 اومدم 18 سالم بود . نه کار کرده بودم نه تنها زندگی کرده بودم. خیلی برام سخت بود روزی 8 ساعت تو super target کار میکردم . نه دوستی نه هیچی ( تو دنور ) . مادر بزرگ و خاله و...بودن اما اینها که جای دوست رو نمیگیرن . خیلی تنها بودم . 2-3 ماهه اول برایادم محیط جدید جذابه اما بعدش عادی میشه . من هنوزم به اینجا عادت نکردم اما به دلیلی که توی تاپیک دیگه ای گفتم ( همه هم مسخرم کردن ) دوست ندارم برگردم . در کل خیلی اینجا به ادم احساس مسئولیت یاد میده. یه بچه 51 ساله امریکایی با 15 ساله ایرانی قابل مقایسه نیست .در امریکا زندگی چطور می بینی ؟
کسی که زبانش خوب باشه کجاها میتونه کار کنه و کسی که تسلط به زبان نداشته باشه برای شروع کار در اونجا باید چه کاری کنه ؟
ولی جدای از همه این شوخی ها من سوئد و ژاپن رو مناسب میدونم
بخاطر ساختن این گوشی زیبا
اوکراین برای تحصیل خوبه اما زبان اوکراینی باید بلد باشی با زبان انگلیسی زیاد نمیتونند خوب حرف بزنند
اما برای تحصیل دانشگاههای معتبری داره یه سرچ تو گوگل بزنی همه چی دستت میاد
تشکر دوست ِ عزیزم .
منظور تحصیل نبود ، کلا برای اقامت اطلاعات میخواستم . از طریق سرمایه گذاری یا چیزی شبیه این !!
درسته با یک سرچ اوکراین توی گوگل با انبوه شرکت های پرتاب (!) کننده دانشجو مواجه شدم !!
بازم ممنون .
با روسی فرق داره:البته دوستان زبان اوكراين همون روسي هست
Greetings! Rad! By the way, if you heard the Ukrainian language, it would be like you. In Germany, I think, not a problem to find songs Ukrainians. Indeed, we have exactly phonetics Skythian, not Finnish, in the Russian language.
And we have many Iranian words.
Generally, Ukrainians (and all Slavs) resulted from the synthesis of the Baltic, and Thracian and North-Iranian people.