• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشیهای عکاسی حاضر: N73 vs. D900 vs. K800 ٠

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق اون چيزي كه من توي عكس ها ديدم و توي نظرات خوندم، D900 ناك آوت شده و رقابت اصلي بين n73 و K800 هست.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگه دوستان لطف کنن و فقط به دیدن اون عکس کوچولوی thumbnail اکتفا نکنن و روی هر کدوم کلیک کنن و بزرگترش رو ببینن متوجه میشن که K800 در کل عکسهای بهتری گرفته

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بین همون عکسهای اولی عکسی که از ماشینها گرفته شده مشخص کننده اختلافها هست. مخصوصا اختلاف رنگ و شفافیت تصویر کاملا مشخصه.روی عکسها حتما کلیک کنید.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اول بگم که به نظرم تاپیبک خوبیه واسه بحث رو کیفیت عکسا .. بعدم داریوش یادت نره ان 93 هم در شرف اومدنه با اون 3 ایکش زوم اپتیکالش .. شاید اون از هر سه اینا بهتر باشه ... // و اما به نظرم اون عکسایی که از پارک گذاشته و اون درخته تفاوت رو خیلی مشخص میکنه .. به نظر من ان 73 از دو مدل دیگه عکسلی بهتر با شفافیت بیشتری گرفته .. البته من شاید اشتباه کنم ولی فلاش کا 800 به نظر کمی بهتر از ان 73 میاد .. اون عکسای شب و با فلاش اینطور نشون میده ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
اول بگم که به نظرم تاپیبک خوبیه واسه بحث رو کیفیت عکسا .. بعدم داریوش یادت نره ان 93 هم در شرف اومدنه با اون 3 ایکش زوم اپتیکالش .. شاید اون از هر سه اینا بهتر باشه ... // و اما به نظرم اون عکسایی که از پارک گذاشته و اون درخته تفاوت رو خیلی مشخص میکنه .. به نظر من ان 73 از دو مدل دیگه عکسلی بهتر با شفافیت بیشتری گرفته .. البته من شاید اشتباه کنم ولی فلاش کا 800 به نظر کمی بهتر از ان 73 میاد .. اون عکسای شب و با فلاش اینطور نشون میده ..

N93 هم اومده تقریبا مثل K800 عکس میگیره ولی عکسهای N73 شفاف و خوش رنگه و به نظرم توی عکس بهتره اما یک تیکه فیلم N93 رو دیدم خیلی کیفیتش عالی بود یکمی فقط از هندی کم عقب بود البته زومش هم اپتیکاله که از این نظر به N73 ارجحیت داره ولی از عکسهای N73 واقعا خوشم اومد.

با شما موافقم K800 توی تاریکی و نور کم بهتر جواب داده ولی توی نور و مخصوصا فضای باز چندان جالب نیست. هر چی موضوع دورتر باشه عکس K800 هم تارتره عکسهای پارک و ماشین که فاصله دوره این مشکل K800 رو نشون میده.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
N93 هم اومده تقریبا مثل K800 عکس میگیره ولی عکسهای N73 شفاف و خوش رنگه و به نظرم توی عکس بهتره اما یک تیکه فیلم N93 رو دیدم خیلی کیفیتش عالی بود یکمی فقط از هندی کم عقب بود البته زومش هم اپتیکاله که از این نظر به N73 ارجحیت داره ولی از عکسهای N73 واقعا خوشم اومد.

با شما موافقم K800 توی تاریکی و نور کم بهتر جواب داده ولی توی نور و مخصوصا فضای باز چندان جالب نیست. هر چی موضوع دورتر باشه عکس K800 هم تارتره عکسهای پارک و ماشین که فاصله دوره این مشکل K800 رو نشون میده.

میدونی! با دیدن و مقایسه این عکسا کاملا مشخص میشه سونی دیگه تو عکاسی موبایل نمیتونه حرف اول رو بزنه .. بعد از کنار رفتن رقابت 2 مگا پیکسلیا و برتری نسبی سونی این ان 73 واقعا کیفیت متمایزی رو ارائه کرده توی رقابت جدید 3.2 ها.. به جز عکسای فلاش و شب تقریبا توی تمامی عکسا چیزی که خیلی فرق میذاره بینشون شفافیت عالی عکسای ان 73 هست .. عکسایی که توی نورکافی روز گرفته عالی هستن و حتی اگه سونی اریکسونیا این برتری رو نپذیرند دیگه نمی تونند ادعا کنند برند محبوبشون داره بدون رقیب تو دوربین موبایل جلو میره(چیزی که تنها هنر سونی توش خلاصه میشه یعنی مولتی مدیا) / واقعا خوشم اومد که نوکیا تو این زمینه هم اینقدر جلو اومد که نه تنها رقابتش کاملا نزدیکه که تو موقعیتای زیادی هم سر تر و بهتر عمل کرده .. انتخاب خوبی کردی از همین الان بهت تبریک میگم:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
توی صفحه ی دوم که تابلو k800 بهتر عمل کرده! صفحه ی اول رو هم این کانکشن زپرتی اجازه بده بازش کنیم ببینیم چی به چیه...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
توی صفحه ی دوم که تابلو k800 بهتر عمل کرده! صفحه ی اول رو هم این کانکشن زپرتی اجازه بده بازش کنیم ببینیم چی به چیه...

اره مخصوصا همون اول صفه تو بخش عکسای پارک اولی از سمت چپ بالای صفه! همون درخت تکیه!! تابلو کا 800 بهتر عمل کرده! چه تعصبی نداری تو آقا فرهاد!:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
بابا من دارم می گم صفحه ی دوم
48.gif
واسطین لااقل نگاه کنم صفحه اول رو
162.gif

مگه عکسای پارک صفه چندمه>!؟ دومه دیگه بابا! اذیتمون نکن مومن! اره دیگه! همون اول صفه دوم اولین سری عکسای پارک اولین عکس از تون سمت چپ ..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا شرمنده اشتباه خوندم! الان همرو گذاشتم رو دانلود، BRB
39.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
توجه کنید که k800 تقریبا هم زمان با n80 معرفی شد و اولین 3 مگاپیکسلی سونی هست.
ضمنا نوکیا اگر هم در نور کافی و ... برتری پیدا کرده باشه متاسفانه گوشی بعدیش شاید اینطور نباشه. مثلا n90 رو تولید کرد و بعد از اون n70 , n91 , ... با کیفیت پایینتر!!
دیگه اینکه در همون عکس ماشینهای اول به نظر میرسه دوربین k800 لرزش داشته! و با این وجود اگه به برگهای درختان گوشه سمت چپ نگاه کنید ببینید کدوم واضح تر هست؟ ;) اگه اون برگها رو به این واضحی گرفته چطور ماشین رو نتونسته؟!! که باز احتمال لرزیدن دست زیادتر میشه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان یکی یه آی پی پراکسی به ما برسونه
37.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
میدونی! با دیدن و مقایسه این عکسا کاملا مشخص میشه سونی دیگه تو عکاسی موبایل نمیتونه حرف اول رو بزنه .. بعد از کنار رفتن رقابت 2 مگا پیکسلیا و برتری نسبی سونی این ان 73 واقعا کیفیت متمایزی رو ارائه کرده توی رقابت جدید 3.2 ها.. به جز عکسای فلاش و شب تقریبا توی تمامی عکسا چیزی که خیلی فرق میذاره بینشون شفافیت عالی عکسای ان 73 هست .. عکسایی که توی نورکافی روز گرفته عالی هستن و حتی اگه سونی اریکسونیا این برتری رو نپذیرند دیگه نمی تونند ادعا کنند برند محبوبشون داره بدون رقیب تو دوربین موبایل جلو میره(چیزی که تنها هنر سونی توش خلاصه میشه یعنی مولتی مدیا) / واقعا خوشم اومد که نوکیا تو این زمینه هم اینقدر جلو اومد که نه تنها رقابتش کاملا نزدیکه که تو موقعیتای زیادی هم سر تر و بهتر عمل کرده .. انتخاب خوبی کردی از همین الان بهت تبریک میگم:cool:

به نظرم عکسهای N73 کاملا قابل چاپه. میشه به عنوان یک دوربین دیجیتال خونگی روش حساب کرد.

ضمنا سکوت mobile-reviw یکم عجیبه! دیگه از اون ریووهای آتشین که این 1 میلیمتر کوچیکتره و اون عکسش بهتره و این اول و اون دوم خبری نیست! یعنی روشون نمیشه N73 و K800 رو مقایسه کنند؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
احتمالا از سونی اریکسون پول گرفتن که حرفی نمیزنن نه؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
توجه کنید که k800 تقریبا هم زمان با n80 معرفی شد و اولین 3 مگاپیکسلی سونی هست.
ضمنا نوکیا اگر هم در نور کافی و ... برتری پیدا کرده باشه متاسفانه گوشی بعدیش شاید اینطور نباشه. مثلا n90 رو تولید کرد و بعد از اون n70 , n91 , ... با کیفیت پایینتر!!
دیگه اینکه در همون عکس ماشینهای اول به نظر میرسه دوربین k800 لرزش داشته! و با این وجود اگه به برگهای درختان گوشه سمت چپ نگاه کنید ببینید کدوم واضح تر هست؟ ;) اگه اون برگها رو به این واضحی گرفته چطور ماشین رو نتونسته؟!! که باز احتمال لرزیدن دست زیادتر میشه.

کار K800 دیگه از لرزش دست گذشته ظاهرا این گوشی کلا همیشه روی ویبره است!
:D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من به لينك مربوطه مراجعه كردم و تعدادي از عكس هاي K800 رو با N73 مقايسه كردم. به نظرم يك جاهايي N73 برتري داشت (به عنوان مثال در نماي out door شفافيت و رنگ بهتري از N73 ديدم) و يك جاهايي هم K800 (در مقايسه ي تكست مجله و نيز عكاسي در نور كم K800 برتري محسوسي داشت) ؛ در مجموع اگه فقط دوربين و كيفيت عكاسي رو بخواهيم ملاك قرار بديم در اين صورت من با در نظر گرفتن برايند امتيازات مثبت و منفي هر دو گوشي به K800 راي مي دهم، اما اگه پارامترهاي ديگر گوشي هم مد نظر باشه اونوقت N73 رو انتخاب مي كنم.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نظر من نمیشه برتری مطلق رو به N73 داد.بعضی جاها K800 خیلی بهتر بوده.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
کار K800 دیگه از لرزش دست گذشته ظاهرا این گوشی کلا همیشه روی ویبره است!
:D

غیر از اون کلا نوکیا تو همه عکسهاش یک پس زمینه رنگ آبی داره و همون باعث میشه که از نظر ظاهری بهتر باشه.
تاپیک مقایسه 6630 با k750 رو هم ببینید. اون هم همینطوری بود و خیلی ها در نگاه اول میگفتند 6630 خیلی عکسهاش سرزنده تره.یعنی صرف شارپتر بودن و زیباتر بودن! تصویر نمیتونه عامل برتری مطلق بشه.
ضمنا در مقایسه قبلی همین سایت بین k800 و n93 دیدم که k800 امتیاز بهتری گرفته.
با این حال فکر میکنم مشکل زیباتر شدن تصویر:D با یک فرم ویر قابل حل باشه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
غیر از اون کلا نوکیا تو همه عکسهاش یک پس زمینه رنگ آبی داره و همون باعث میشه که از نظر ظاهری بهتر باشه.
تاپیک مقایسه 6630 با k750 رو هم ببینید. اون هم همینطوری بود و خیلی ها در نگاه اول میگفتند 6630 خیلی عکسهاش سرزنده تره.یعنی صرف شارپتر بودن و زیباتر بودن! تصویر نمیتونه عامل برتری مطلق بشه.
ضمنا در مقایسه قبلی همین سایت بین k800 و n93 دیدم که k800 امتیاز بهتری گرفته.
با این حال فکر میکنم مشکل زیباتر شدن تصویر:D با یک فرم ویر قابل حل باشه.

عکسهای N73 از N93 کمی بهتره. N93 بیشتر برای فیلم برداری و زوم اپتیکالش معروفه. N93 همین مشکل رنگ و شفافیت K800 رو داره

بالا