• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشیهای عکاسی حاضر: N73 vs. D900 vs. K800 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قبلا میگفتیم اگر گوشی دوربین دار میخواهید K750 بگیرید . الان باید گفت اگر گوشی برای عکاسی میخواهید و اصرار دارید که سیمبین هم نباشه برید K800 بگیرید. اسمارتهای نوکیا در موزیک با N91 و در دوربین با N73 و در فیلم برداری با N93 حتی اگر نخواهیم بگیم که برترند باید بگیم که هیچ تفاوتی با بهترینها ندارند.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
قبلا میگفتیم اگر گوشی دوربین دار میخواهید K750 بگیرید . الان باید گفت اگر گوشی برای عکاسی میخواهید و اصرار دارید که سیمبین هم نباشه برید K800 بگیرید. اسمارتهای نوکیا در موزیک با N91 و در دوربین با N73 و در فیلم برداری با N93 حتی اگر نخواهیم بگیم که برترند باید بگیم که هیچ تفاوتی با بهترینها ندارند.

کاملا درسته .. الان اگه کسی گوشی اسمارت بخواد دیگه لازم نیست تا حدی از خیر دوربین بگذره ( همونطور که من از گوشی خودم با عکسای توی روزش راضی هستم ولی بهرحال برای خرید یه گوشی اسمارت از خیر بهترین مولتی مدیا گذشتم) ان 73 به نظرم یه آل این وان کامل و بی رقیبه .. یه گوشی اسمارت با ابعاد مناسب که هیچی تو عکاسی از بهترین ها کم نمیاره و اسکرین بزرگ .. همین موضوع که اصلن بهش توجه نمیشه .. اسکرین گوشیای سونی خیلی کوچیک هستن و اصلن حال نمیدن! // در کل خدمتت عرض کنم جناب داریوش عزیزم :) منم به شدت رفتم تو بحر این گوشی مورد علاقت! تا ببینیم خدا چی میخواد;) حالا اگه اولی نشد بعد تو شاید منم فصل سرما رو با ان 73 شروع کردم!:p :cool:

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از جمیع جهات از نظر عکس برداری وبا توجه به همه عکسهایی که برای مقایسه در سایت مورد نظرگذاشته بود من N73 رو انتخاب میکنم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

بله دقیقا
الان هر کی میخواد گوشی بگیره چه برای عکس و برای هر چیز دیگه بهتره بره n73 بگیره. گوشی از این بهتر و با کلاستر پیدا نمیشه;) و حتی اگه سیمبین براش مهم هم نباشه.
ضمنا من توصیه میکنم اگه کسی بیشتر موزیک براش مهم باشه و عکاسی کمتر بره حتما 6680 بگیره:rolleyes:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در outdoor و فضای آزاد از N73 عکسهای بهتری گرفته شده !!
242.gif

در قسمت Building (ساختمان) هم N73 عکساش واضح تره !!
در AUTO ها ............. این دیگه مشخصه که کدوم بهتره ==> N73
286.gif

POSTER تو قسمت پوستر به نظر من N73 رنگ طبیعی تری رو داره ...
269.gif

PARK در این قسمت هم نشون میده که N73 بهتر ه
118.gif

در قسمت داخلی INDOOR (اگه عکس شماره 30 ) رو دیده باشین N73
13.gif

TEXT: کا 800 عکسای واضح تری گرفته !!
112.gif

Night Mode : به نظر من K800
35.gif

Flash Light : کا 800 عکس روشن تری گرفته !!
Close up : به نظر من تو این قسمت با هم برابرند !!
241.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
جناب نويزي مثل اين كه تغيير جبهه دادي !؟

نه تغییر جبهه و اینا نداریم اینجا! n73 خیلی خوبه خب و همه از این به بعد باید بگیرن دستشون;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
نه تغییر جبهه و اینا نداریم اینجا! n73 خیلی خوبه خب و همه از این به بعد باید بگیرن دستشون;)

حیف که میخواهم ماشین قسطی بخرم وگرنه از لج شما هم که شده میرفتم N93 میگرفتم!
:hmm:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
حیف که میخواهم ماشین قسطی بخرم وگرنه از لج شما هم که شده میرفتم N93 میگرفتم!
:hmm:

شما زیاد نگران نباش. من علاوه بر اینکه روی تبلیغات n73 کار کردم , روی n93 هم کار میکنم:D
نمیدونی چند تا از همکارام هم که 6630 و 80 و اینا دارن بدجوری عاشقش شدن:happy:
در ضمن شما اگه 10 تا n73 , n93 رو هم وصل کنی دور کمرت لج ما در نمیاد و خوشحالی شما رو که ببینیم شادمان هم میشیم :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
شما زیاد نگران نباش. من علاوه بر اینکه روی تبلیغات n73 کار کردم , روی n93 هم کار میکنم:D
نمیدونی چند تا از همکارام هم که 6630 و 80 و اینا دارن بدجوری عاشقش شدن:happy:
در ضمن شما اگه 10 تا n73 , n93 رو هم وصل کنی دور کمرت لج ما در نمیاد و خوشحالی شما رو که ببینیم شادمان هم میشیم :D

همین حالا که N73 توی بازار ایران نیومده توی اردوی سوتی اریکسونیها آشوب به پا شده وای به حال روزی که یکی تو پی تی N73 بخره. شدیدا نگرانتم!
:eek:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
همین حالا که N73 توی بازار ایران نیومده توی اردوی سوتی اریکسونیها آشوب به پا شده وای به حال روزی که یکی تو پی تی N73 بخره. شدیدا نگرانتم!

البته ما که آشوبی ندیدم ولی شما بگیرش زودتر.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
البته ما که آشوبی ندیدم ولی شما بگیرش زودتر.

آشوب رو توی پستهای اخیر خودتون میتونید ببینید!
:rolleyes:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
آشوب رو توی پستهای اخیر خودتون میتونید ببینید!
:rolleyes:

این آشوب نیست . ما خوشحالی دوستان را طالبیم!;)

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
http://home.planet.nl/~rutte876/N73_N93_macro.zip
با دریافت این فایل که حاوی چند عکس مقایسه ان73 و ان93 هست بخوبی پی میبرید که ان73 برتری داره
باید قبول کنم که برای اولین بار SE از نوکیا توی دوربین کم اورده هر چند این برتری خیلی کم هست ولی بنظرم ان73 فعلن بهترین 3.2 مگاپیکسلی هست
تو دوربین به ترتیب : ان73 بعد کا800 (با اختلاف کم) و بعد ان93
توی فیلمبرداری: ان93 با یک اختلاف چند میلیون کیلومتری اول لعد ان73 و بعد کا800 با فرمت قبل از دوران ترشیاری!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من همه ی عکسای سه گوشی رو گرفتم، NewMobile.nl هم 4سری 18 تایی عکس برای مقایسه ی N73, N93, K800 و KG920 داره که به همه توصیه می کنم حتمن ببینند. بعد از دیدن این همه عکس چیزی که مشخصه برتری N73 ـه که همه اینجا اذعان دارند. عکسای این گوشی به مراتب شارپ تر، پررنگ تر و با جزئیات بیشتریه.
چیزی که توی این مقایسه ها مشخص میشه اینه که در وهله ی اول سنسورهای N73 و N93 دقیقن یکی هستند و از نظر نوع و سطح جزئیات و Dynamic Range با هم برابری می کنن. اما کاری که N73 انجام میده چند مرحله Post Process ـه که Sharpness تصویر رو بالا می بره، Saturation رنگ رو بیشتر میکنه و با دستکاری در محدوده ی Shadow و Highlight کنتراست تصاویر رو افزایش میده.
این تکنیک در بسیاری موارد باعث میشه که بدون هیچ اشکالی عکس زنده تر و زیباتر به نظر بیاد، مثل اون تصویر مزدا 6 و رینگش. اما در بعضی موارد هم رنگ ها از واقعیت اندکی بیشتر میشن و تصاویر زیباتر به نظر میان. این کاریه که سونی یه عمره در دوربین های دیجیتالش داره انجام میده و معتقده که عکس قشنگ از عکس واقعی مهم تره. اما در بعضی موارد این دستکاری ها باعث میشن که تصاویر از حالت طبیعی کاملن خارج بشن و تصاویر کارتونی و یا نقاشی به نظر بیان. در بعضی موارد هم پروسه ی شارپ کردن باعث افزایش نویز در تصویر و مخصوصن در لبه های میشه. نکته ی دیگه ای که هست اینه که این پردازش ها باعث میشه که از پتانسیل عکس برای اصلاح توسط نرم افزار کاسته بشه که برای اکثریت قریب به اتفاق کاربرای گوشی چندان اهمیتی نداره.

K21.jpg

N21.jpg

K20.jpg

N20.jpg

K22.jpg

N22.jpg

با وجود برتری K800 در نور کم، فلاش و Dynamic Range، در مجموع به نظر میاد که در حال حاضر N73 بهترین دوربین عکاسی رو در بین گوشی ها داشته باشه.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تازه جناب ایکس پلاد به مساله فیلم اشاره ای نکردید .. درسته اینجا ما راجبه عکس بحث میکنیم ولی بد نیست اشاره بشه کا 800 همچنان با فرمت قبل میلاد مسیح فیلم میگیره وو تو این مورد هم جلوی ان 73 کم میاره ./// ولی بهرحال من همینجا به دوستان سونی تسلیت خودم رو از صمیم قلب تقدیم میکنن چون دیگه دوره یکه تازی سونی توی عکاسی به ملکوت اعلا پیوست و رسما ان 73 شستش پهنش کرد جلو آفتاب .. این بود گوشی ای که هی میگفتین بیاد بازارو میترکونه؟؟؟؟ همون کا 800 معروفه؟! میبینید که هیچ نظر منصف و بر اسا حقایق رای رو به برتری کا 800 نداده به جز توی تصویر برای فلاش و نورکم .. پس بهتره همینجا بحث و ایضا کاسه کوزتون رو جمع کنین و منتظر باشین شاید بعده ها برند محبوبتون بازم از این دست محصولات ارائه کنه .. :cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
تازه جناب ایکس پلاد به مساله فیلم اشاره ای نکردید .. درسته اینجا ما راجبه عکس بحث میکنیم ولی بد نیست اشاره بشه کا 800 همچنان با فرمت قبل میلاد مسیح فیلم میگیره وو تو این مورد هم جلوی ان 73 کم میاره ./// ولی بهرحال من همینجا به دوستان سونی تسلیت خودم رو از صمیم قلب تقدیم میکنن چون دیگه دوره یکه تازی سونی توی عکاسی به ملکوت اعلا پیوست و رسما ان 73 شستش پهنش کرد جلو آفتاب .. این بود گوشی ای که هی میگفتین بیاد بازارو میترکونه؟؟؟؟ همون کا 800 معروفه؟! میبینید که هیچ نظر منصف و بر اسا حقایق رای رو به برتری کا 800 نداده به جز توی تصویر برای فلاش و نورکم .. پس بهتره همینجا بحث و ایضا کاسه کوزتون رو جمع کنین و منتظر باشین شاید بعده ها برند محبوبتون بازم از این دست محصولات ارائه کنه .. :cool:

البته من ضمن اینکه به شما و داریوش برای N73 تبریک میگم و به همه هم میگم اینو باید بگیرن دستشون ولی همونطور که گفتم در عکسهای gamarena که هیچ! در همین عکسهایی که xplod گذاشت کاملا مشخصه که کدوم تصاویر واقعی تره;) و حالا نمیفهمم منظور از کاسه کوزه به خاطر رنگ بندی و کارتونی بودن تصویر بوده یا نه؟
به هر حال من هنوزم میگم فقط n73 !!!:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
البته من ضمن اینکه به شما و داریوش برای N73 تبریک میگم و به همه هم میگم اینو باید بگیرن دستشون ولی همونطور که گفتم در عکسهای gamarena که هیچ! در همین عکسهایی که xplod گذاشت کاملا مشخصه که کدوم تصاویر واقعی تره;) و حالا نمیفهمم منظور از کاسه کوزه به خاطر رنگ بندی و کارتونی بودن تصویر بوده یا نه؟
به هر حال من هنوزم میگم فقط n73 !!!:lol:

بچه از دست رفت!
:)

بالا