به نقل از bloodreza :به همه تبریک میگم کارل زایس برنده شد!
ها چیه تعجب کردین خب این کارل زایس بود که نوکیا رو در رقابت با کا800 جلو انداخت وگرنه نوکیا که خودش این دوربینو برای ان73 طراحی نکرده کا800 در واقع داره با کارل زایس زقابت میکنه
مطمعن باشید اگه نوکیا برای ان73 خودش دروبین طراحی میکرد شاهد یه گند اساسی بودیم !
چرا ان80 در مقابل ککا800 کم اورد چرا چون نوکیا خودش این دوربینو سر ان80 گذاشته بود و مجهز به لنز کارل زایس نبود
یکی دیگه میبره شما نوکیاها خوشحالیشو میکنید
کا800 بدون داشتن لنز کارل زایس فقط چند قدم از ان73 عقب هست
حرف اخر : برای کسی که یه گوشی بدون سیمبین مولتی مدیابخاد کا800 بهترین گوشی حال حاضر هست و با سیمبین ان73
به نقل از bloodreza :به همه تبریک میگم کارل زایس برنده شد!
ها چیه تعجب کردین خب این کارل زایس بود که نوکیا رو در رقابت با کا800 جلو انداخت وگرنه نوکیا که خودش این دوربینو برای ان73 طراحی نکرده کا800 در واقع داره با کارل زایس زقابت میکنه
مطمعن باشید اگه نوکیا برای ان73 خودش دروبین طراحی میکرد شاهد یه گند اساسی بودیم !
چرا ان80 در مقابل ککا800 کم اورد چرا چون نوکیا خودش این دوربینو سر ان80 گذاشته بود و مجهز به لنز کارل زایس نبود
یکی دیگه میبره شما نوکیاها خوشحالیشو میکنید
کا800 بدون داشتن لنز کارل زایس فقط چند قدم از ان73 عقب هست
حرف اخر : برای کسی که یه گوشی بدون سیمبین مولتی مدیابخاد کا800 بهترین گوشی حال حاضر هست و با سیمبین ان73
اگه داشت به کارل زایس برای ساخت دوربین این چند گوشی مثل ان90 یا 93 متوصل نمیشد شما فک میکنی کارل زایس ماله نوکیاس!مگه نوكيا خودش عرضه نداره دوربين بزنه !؟
اگه اینطور باشه حتمن دبلیو950 بدون دوربین از ان93 خیلی بهتره منطقی صحبت کنید!اصلا ان 73 بدون دوربين هم باشه بازم از اون كا 750 تكامل يافته ! بهتره .
مثلن ان73 قلپی از هوا افتاده اونم از نسل 6680 هست که تکامل پیدا کرده!اون حرف آخرتون هم كاملا اشتباهه . گوشي مولتي مديا ... كا 750 تكامل يافته !
دوست من، کی گفته ان 73 در رقابت با کا800 جلو افتاده؟؟
به عکس های مقایسه ای در صفحه ی 4 همین تاپیک نگاه کنید، دوربین ان73 جزئیات تصویر رو کم می کنه و رنگ ها رو بهم می ریزه! و این فقط باعث می شه عکس به چشم از نظر رنگ بندی قشنگ تر بیاد، کاری که نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ به آسونی براتون انجام می دن، چیزی که مهمه اینه که تغییرات اعمال شده توسط دوربین ان73 برگشت ناپذیره، و این یه ضعف بزرگه. درصورتی که عکس های k800 این وضعیت رو ندارن، در night mode و macro که مشخصه کدوم گوشی برتره، k800 فلش زنون داره روی خودش، در عکس های نمای باز هم بهتر عمل کرده، توی صفحه ی اول ببینید که چجوری ان73 عکس رو بنفش رنگ کرده. مقایسه ی صفحه ی قبل همین تاپیک رو هم نگاه کنید!
فقط به خاطر اینکه چند نفر گفتن ان73 بهتر عمل کرده شما چشم هاتون رو نبندین! یه بار خودتون زحمت باز کردم عکس های 800-900 کیلوبایتی رو بکشید، تا بهتر متوجه موضوع شید! هر دوربینی ضعف هایی داره و نقاط قوتی، ولی نقاط قوت ان73 به کا800 چیره نمی شن! ذوق زدگی برادر داریوش که نشد دلیل
به نقل از X_Farhad :بله بله، استاد شما که چشم بینا دارید ، یه عکس کوچولو از همون ناحیه ای که چشمتون برتری رو احساس می کنه می زارید ؟!
اینجا دقیقاً ماست مالی های بنده کجا بوده؟
سه تا عکس اول صفحه ی اول n73 بهتر عمل کرده، شماهم یه شبه ذوق کردین و حول کردین و ...آسمون رو جرواجر کردین که n73 بهترینه و ...الخ!
به نقل از ERR0R :شیر فرهاد جان
اصلا هیچ کدومشون به درد نمیخورن فقط N93
به نقل از bloodreza :اگه داشت به کارل زایس برای ساخت دوربین این چند گوشی مثل ان90 یا 93 متوصل نمیشد شما فک میکنی کارل زایس ماله نوکیاس!
اگه اینطور باشه حتمن دبلیو950 بدون دوربین از ان93 خیلی بهتره منطقی صحبت کنید!
مثلن ان73 قلپی از هوا افتاده اونم از نسل 6680 هست که تکامل پیدا کرده!
به همه واضح هست که تو گوشی های معمولی و جاوا گوشی های SE انتخاب بهتری هستن ولی در سیمبین وضع فرق میکنه
بدون در نظر گرفتن این کلک نوکیا ان73 جلو هست و متعسفانه اون چیزی که دیده میشه ملاک هست من خودم باز با این شرایط کا800 رو قبول دارم چون بدون هیچ کدوم از اینا (پردازش روی عکس و -...) جلوی ان 73 کم نمیاره
شما خاطرتون جمع من همه عکسارو دیدم اگه شما به پست من در صفحه سوم رجوع کنید میبینید که من پامو فراتر گذاشتم فایل 12 مگی برای مقایسه ان73 و ان93 گذاشتم و خودم هم دیدم شما بهتر هست اون فایل زیپ رو هم نگاهی بکنید 800 کیلوبایت برای من چیزی نیست
به نقل از ♂MAJID :N73
K800
D900
به نقل از X_Farhad :رضا جان
ما که بیخود نمی گیم n73 بخرید
به نقل از fuhnen :باشه ما هم ميگيم آجر پاره بخريد .
When we sum up a complete conclusion of the complete photo quality then it becomes clear that the Sony Ericsson K800i sticks to the number one position
به نقل از Nilda :بس کنید دیگه این مسخره بازیا رو.
NewMobile.nl این گوشیا رو مقایسه کرده، نتیجه اش هم شده این:
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44d