به نقل از X_Farhad :ان ان ، هفتادو سه!!! ان ان، هفتادو سه!!!
(به فتحه الف و به وزن هیپ هیپ هورا خوانده شود)
به نقل از xPlod :من همه ی عکسای سه گوشی رو گرفتم، NewMobile.nl هم 4سری 18 تایی عکس برای مقایسه ی N73, N93, K800 و KG920 داره که به همه توصیه می کنم حتمن ببینند. بعد از دیدن این همه عکس چیزی که مشخصه برتری N73 ـه که همه اینجا اذعان دارند. عکسای این گوشی به مراتب شارپ تر، پررنگ تر و با جزئیات بیشتریه.
چیزی که توی این مقایسه ها مشخص میشه اینه که در وهله ی اول سنسورهای N73 و N93 دقیقن یکی هستند و از نظر نوع و سطح جزئیات و Dynamic Range با هم برابری می کنن. اما کاری که N73 انجام میده چند مرحله Post Process ـه که Sharpness تصویر رو بالا می بره، Saturation رنگ رو بیشتر میکنه و با دستکاری در محدوده ی Shadow و Highlight کنتراست تصاویر رو افزایش میده.
این تکنیک در بسیاری موارد باعث میشه که بدون هیچ اشکالی عکس زنده تر و زیباتر به نظر بیاد، مثل اون تصویر مزدا 6 و رینگش. اما در بعضی موارد هم رنگ ها از واقعیت اندکی بیشتر میشن و تصاویر زیباتر به نظر میان. این کاریه که سونی یه عمره در دوربین های دیجیتالش داره انجام میده و معتقده که عکس قشنگ از عکس واقعی مهم تره. اما در بعضی موارد این دستکاری ها باعث میشن که تصاویر از حالت طبیعی کاملن خارج بشن و تصاویر کارتونی و یا نقاشی به نظر بیان. در بعضی موارد هم پروسه ی شارپ کردن باعث افزایش نویز در تصویر و مخصوصن در لبه های میشه. نکته ی دیگه ای که هست اینه که این پردازش ها باعث میشه که از پتانسیل عکس برای اصلاح توسط نرم افزار کاسته بشه که برای اکثریت قریب به اتفاق کاربرای گوشی چندان اهمیتی نداره.
با وجود برتری K800 در نور کم، فلاش و Dynamic Range، در مجموع به نظر میاد که در حال حاضر N73 بهترین دوربین عکاسی رو در بین گوشی ها داشته باشه.
متوجه منظورتون نشدمبه نقل از alireza_juve :حالا که حتی مدیر اینجا هم نمیتونه کم اوردنش رو در مقابل نوکیا ندید بگیره ...
نخیر قربان، این تصاویر فقط نشون دهنده نقطه ضعف های N73 در سه مورد خاصه، وگرنه در اکثر موارد به K800 برتری داره.به نقل از ERR0R :با این تصاویری که شما گذاشتی تابلوئه دیگه k800 بهتره!
به نقل از xPlod :متوجه منظورتون نشدم
نخیر قربان، این تصاویر فقط نشون دهنده نقطه ضعف های N73 در سه مورد خاصه، وگرنه در اکثر موارد به K800 برتری داره.
به نقل از ERR0R :با این تصاویری که شما گذاشتی تابلوئه دیگه k800 بهتره!
به نقل از alireza_juve :منظور این بود که شما که کمتر میای و تو اینجور بحثا دخالت نمیکنی هم این اختلاف فاحش باعث شده به برتری ان 73 اشاره کنی یعنی میشه محکم تر به برتری نوکیا توجه کرد با پست شما .. کم اوردن سونی در مقابل نوکیا توی دوربین که تو خیالات خام! طرفداران کمپانی معظم! سونی هم نمیگنجید حالا باعث شده از شدت غم و غصه تو تاپیک های مختلف میان و میخندند! چه لبخند تلخی! حتی در مورد عکسایی هم گه شما گذاشتی و تحلیلت جز سکوت جوابی نداشتن و ندارن چون هنوزم باورشون نمیشه کا800 رویاییشون جلوی یه گوشی از سری ان نوکیا تا این حد خوار و ذلیل بشه!
به نقل از X_Farhad :xPlod عزیز، نظر شما برای من محترمه، ولی فکر نمی کنید قضاوتتون اشتباهه؟ یه نگاه به اون عکس کفش ها بندازید؟ توی تـمام عکس هاش، n73 رنگ هارو درب و داغون نکرده؟؟ به نظر نمی یاد یه چیزی عین فیلتر آبرنگ انداخته روی تموم عکس ها؟! به خاطر خدا، یه کم واضح بین باشید!
تورو خدا!!! شما اگه کفش هاتون رنگش رنگی بود که ان 73 انداخته، پاتون می کردینش؟؟؟الان طرفدادران بسیاربسیار نامتعصب برند فوق محبوب نوکیا می یان می گن رنگ واقعیش همینه شما پات نکن!!! دوستان، یه نگاهی هم به عکس های اون سامسونگه بندازید، ببینید به کا800 نزدیک تره ی به ان 73
اون گلگیر هارو نگاه کنید؟ توی کدوم یکی جزئیات مشخصه؟ توی کدوم یکی انگار یه قلم آبرنگ برداشتن و رنگ آبی رو پخش کردن؟؟! آسفالت هارو نگاه کنید؟ کدوم یکی آبرنگیه؟! کدوم یکی واقعیه؟ البته برای یه نفر که 6680 آبی داره مسلمه که آبی یک دست بهتر تره!
کفش ها هم که فکر می کنن خودشون گویای فاجعه ی ان 73 باشن!!! نیستن؟ نه توروخدا اگه می گین نیستن شما بیاین بگین چرا اینجوری شدن؟!؟! چرا رنگ صورتی قرمز شده؟! :blink: چرا ان 73 از نشون دادن جزئیات در حضور رنگ سفید-در همه جا، عاجزه؟؟! :happy:
دوستان زیبایی شناس و زیبایی پرست، من ترجیح می دم یه عکس واقعی و باکیفیت و با جزئیات کامل داشته باشم، بعداً خودم توی فوتوشاپ هر بلایی دوست داشتم سرش بیارم! نه اینکه یه عکس به ف... رفته بگیرم و دلمو به این خوش کنم که بعداً وقتی کوچیکش می کنم جزئیات گندیدگی مشخص نمی شه! ولی یه تصویر شفاف می گیرم!
علیرضا جان دلیل خندیدن من یکی مشخص شد فک می کنم!
به نقل از X_Farhad :xPlod عزیز، نظر شما برای من محترمه، ولی فکر نمی کنید قضاوتتون اشتباهه؟ یه نگاه به اون عکس کفش ها بندازید؟ توی تـمام عکس هاش، n73 رنگ هارو درب و داغون نکرده؟؟ به نظر نمی یاد یه چیزی عین فیلتر آبرنگ انداخته روی تموم عکس ها؟! به خاطر خدا، یه کم واضح بین باشید!
تورو خدا!!! شما اگه کفش هاتون رنگش رنگی بود که ان 73 انداخته، پاتون می کردینش؟؟؟الان طرفدادران بسیاربسیار نامتعصب برند فوق محبوب نوکیا می یان می گن رنگ واقعیش همینه شما پات نکن!!! دوستان، یه نگاهی هم به عکس های اون سامسونگه بندازید، ببینید به کا800 نزدیک تره ی به ان 73
اون گلگیر هارو نگاه کنید؟ توی کدوم یکی جزئیات مشخصه؟ توی کدوم یکی انگار یه قلم آبرنگ برداشتن و رنگ آبی رو پخش کردن؟؟! آسفالت هارو نگاه کنید؟ کدوم یکی آبرنگیه؟! کدوم یکی واقعیه؟ البته برای یه نفر که 6680 آبی داره مسلمه که آبی یک دست بهتر تره!
کفش ها هم که فکر می کنن خودشون گویای فاجعه ی ان 73 باشن!!! نیستن؟ نه توروخدا اگه می گین نیستن شما بیاین بگین چرا اینجوری شدن؟!؟! چرا رنگ صورتی قرمز شده؟! :blink: چرا ان 73 از نشون دادن جزئیات در حضور رنگ سفید-در همه جا، عاجزه؟؟! :happy:
دوستان زیبایی شناس و زیبایی پرست، من ترجیح می دم یه عکس واقعی و باکیفیت و با جزئیات کامل داشته باشم، بعداً خودم توی فوتوشاپ هر بلایی دوست داشتم سرش بیارم! نه اینکه یه عکس به ف... رفته بگیرم و دلمو به این خوش کنم که بعداً وقتی کوچیکش می کنم جزئیات گندیدگی مشخص نمی شه! ولی یه تصویر شفاف می گیرم!
علیرضا جان دلیل خندیدن من یکی مشخص شد فک می کنم!
به نقل از xPlod :متوجه منظورتون نشدم
نخیر قربان، این تصاویر فقط نشون دهنده نقطه ضعف های N73 در سه مورد خاصه، وگرنه در اکثر موارد به K800 برتری داره.
به نقل از DariushAgah :خوب کسی نگفته در همه موارد N73 برتری داره زیاد هنری نکردید هم شما و هم جناب Xplod که تونستید چند تا عکس هم پیدا کنید که توی اونها K800 برتری داره ولی در اکثریت عکسها این K800 است که ضعیف نشان داده. ضمن اینکه تا همین چند روز پیش عکس طبیعی انداختن بد بود! وقتی N80 یا حتی 6681 عکسهاشون طبیعی تر از گوشیهای سونی اریکسون بود کسی به طبیعی بودن وقعی نمیگذاشت.همین که N73 پردازش تصویر رو روی عکسها انجام میده طبیعی بودن عکسها و کار کردن با فتوشاپ مهم شد!!! خوب همون 6681 با برنامه PHOTO OPTIMIZER عکسهاش از K750 هم قشنگتر میشه ولی اون موقع از این حرفها خبری نبود!
با عرض معذرت باید خدمتتون بگم که یکم خجالت بکشید. سونی اریکسون K800 رو با اون اسم بی مسمای cyber shot داده به بازار اونهم با طراحی سنتی K750 و ابعاد بزرگ و بدون سیستم عامل خوب حتی اگر عکسهای N73 بدتر هم بود N73 گوشی بهتری میبود حالا چه برسه به اینکه عکسهای N73 بهتر هم هست. چه بخواهید قبول کنید چه نخواهید K800 یک گوشی شکست خورده است.
بدون سیستم عامل خوب حتی اگر عکسهای N73 بدتر هم بود N73 گوشی بهتری میبود حالا چه برسه به اینکه عکسهای N73 بهتر هم هست. چه بخواهید قبول کنید چه نخواهید K800 یک گوشی شکست خورده است.
به نقل از X_Farhad :
ایول!!! بد خراب کردی ها دایوش جون! حیف n73 نبود واقعاً؟؟؟:happy:
خوب
اولاً که کلاً اون review دو صفحه داره، که اینا از 4 تا عکس در صفحه ی اول هستن. و مشخصه که کدوم گوشی برتری داره. در صفحه ی دوم هم ماشالله هزار ماشالله باید واقعاً یه کوزه گیر آورد واسه ان 73 که بزاریدش کنارش
بعدم کی طبیعی انداختن بد بود؟؟ کی دوربین های se جزئیات رو حذف می کردن؟؟ نه فقط شما همین یک سوال رو جواب بدید، کی رنگ هارو پخش می کردن؟:blink: 6681 عکس هاش طبیعی تر از گوشی های سونی اریکسونه؟؟؟ جون من، یه مقایسه ازش برام لینک کنید؟! ها؟ چی شد؟
استفاده از نرم افزار هم همیشه تصویر رو می تونه بهتر کنه. البته اگر و فقط اگر سورس تصویر دست کاری شده نباشه.تقریباً مثل فیلم برداری و تبدیلش به mpeg-4 می مونه، اگه دوربین شما خوب بود و تونستید تصویر رو با کیفیت خوب بیارید توی کامپیوتر، بعد می تونید با کیفیت عالی تبدیلش کنید به divx. ولی اگه یه فیلم divx شده داشته باشید، هیچ وقت، نمی شه برگشت به اون چیزی که اول بوده! شما عکس های 6681تون رو با photo optimizer تغییر می دید و اونوقت به گفته ی شما قشنگ تر از k750 می شه. ولی همین کار رو- بر خلاف نیاز- با عکس های k750 بکنید! 6681 به گرد پاش هم نخواهید رسید!
عکس های k800 به نظر من فوق العاده بودن. در بعضی عکس ها ضعف هایی هم داشت، و کمرنگ بود عکس هاش، ولی حداقل تک تک جزئیات مشخص بود. یعنی 3 مگاپیسل واقعی بود.
بعدم چشم، من و تموم دوستان سونی اریکسون خجالت می کشیم، فقط به خاطر گل روی شما:happy: اتفاقاً از همین چهره های خجل و معصوم همدیگمونه که اینقدر می خندیم به ریش شما که نمی خندیم
درضمن k800 طراحی بسیار زیبایی داره، ساده و باکلاس و باحال، فقط و فقط هم کی بوردشه که شبیهه k750س، اصلاً شما دیگه کجاش رو شبیه k750 دیدین؟ بعدم اگه CyberShot بی مسماست، ان(!) 73 دقیقا حکمش چی می شه؟
و این جمله ی آخرتونم واقعاً باید گل بگیرن بچسبونن بالای فروم به عنوان یک متن بی تعصب و منطقی برگرفته از واقعیت ها :::
حالا یه ساعت بگیر عکس جدا کن، مقایسه کن، آپلود کن، بحث کن روش، آخر می بینی جای یه جواب درست حسابی یا حرکت مشابه، می یان می گن چه بخواهید چه نخواهید ان 73 سیمبین دارد...:lol:
به نقل از X_Farhad :ورژن سامسونگش برای این که شبهه براتون بوجو نیاد که کفشه قرمز بوده در واقع!
نوکیا جزئیات رو حذف می کنه. و رنگ هارو پخش. با رنگ های ملایم هم مشکل داره، درب و داغونشون می کنه!
به نقل از X_Farhad :
ایول!!! بد خراب کردی ها دایوش جون! حیف n73 نبود واقعاً؟؟؟:happy:
خوب
اولاً که کلاً اون review دو صفحه داره، که اینا از 4 تا عکس در صفحه ی اول هستن. و مشخصه که کدوم گوشی برتری داره. در صفحه ی دوم هم ماشالله هزار ماشالله باید واقعاً یه کوزه گیر آورد واسه ان 73 که بزاریدش کنارش
بعدم کی طبیعی انداختن بد بود؟؟ کی دوربین های se جزئیات رو حذف می کردن؟؟ نه فقط شما همین یک سوال رو جواب بدید، کی رنگ هارو پخش می کردن؟:blink: 6681 عکس هاش طبیعی تر از گوشی های سونی اریکسونه؟؟؟ جون من، یه مقایسه ازش برام لینک کنید؟! ها؟ چی شد؟
استفاده از نرم افزار هم همیشه تصویر رو می تونه بهتر کنه. البته اگر و فقط اگر سورس تصویر دست کاری شده نباشه.تقریباً مثل فیلم برداری و تبدیلش به mpeg-4 می مونه، اگه دوربین شما خوب بود و تونستید تصویر رو با کیفیت خوب بیارید توی کامپیوتر، بعد می تونید با کیفیت عالی تبدیلش کنید به divx. ولی اگه یه فیلم divx شده داشته باشید، هیچ وقت، نمی شه برگشت به اون چیزی که اول بوده! شما عکس های 6681تون رو با photo optimizer تغییر می دید و اونوقت به گفته ی شما قشنگ تر از k750 می شه. ولی همین کار رو- بر خلاف نیاز- با عکس های k750 بکنید! 6681 به گرد پاش هم نخواهید رسید!
عکس های k800 به نظر من فوق العاده بودن. در بعضی عکس ها ضعف هایی هم داشت، و کمرنگ بود عکس هاش، ولی حداقل تک تک جزئیات مشخص بود. یعنی 3 مگاپیسل واقعی بود.
بعدم چشم، من و تموم دوستان سونی اریکسون خجالت می کشیم، فقط به خاطر گل روی شما:happy: اتفاقاً از همین چهره های خجل و معصوم همدیگمونه که اینقدر می خندیم به ریش شما که نمی خندیم
درضمن k800 طراحی بسیار زیبایی داره، ساده و باکلاس و باحال، فقط و فقط هم کی بوردشه که شبیهه k750س، اصلاً شما دیگه کجاش رو شبیه k750 دیدین؟ بعدم اگه CyberShot بی مسماست، ان(!) 73 دقیقا حکمش چی می شه؟
و این جمله ی آخرتونم واقعاً باید گل بگیرن بچسبونن بالای فروم به عنوان یک متن بی تعصب و منطقی برگرفته از واقعیت ها :::
حالا یه ساعت بگیر عکس جدا کن، مقایسه کن، آپلود کن، بحث کن روش، آخر می بینی جای یه جواب درست حسابی یا حرکت مشابه، می یان می گن چه بخواهید چه نخواهید ان 73 سیمبین دارد...:lol: