• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان عزیز

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس ( صرف نظر ار مگاپیکسل ) چیه ؟ من شنیدم که K750 i از همه گوشیها از نظر کیفیت عکس بهتره .... آیا این درسته یا غلط ؟ و اگر غلطه .... خوب کدوم گوشی واقعا بهتره ؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كا 750 از گوشي هايي كه دوربين عكاسي خوبي داره ولي بهترين نيست .
فعلا با توجه به گوشي هاي موجود در ايران بهتريناشون به ترتيب :
ان 80 و سامسونگ پي 850
ان90 فيلم برداريش بهتره
دبليو 800 و 900 وكا 750 تقريبا توي يه گروه هستند

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شفافيت تصوير در دبليو 900 از دبليو 800 و كا 750 بهتره .
تو نوكيا هم عكس برداري ان 70 و ان 91 و كمي بهتر از اونا ان 90

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت عکس v3x در مقایسه شما کجا قرار میگیره ؟

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر من n80:cool:

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
كا 750 از گوشي هايي كه دوربين عكاسي خوبي داره ولي بهترين نيست .
فعلا با توجه به گوشي هاي موجود در ايران بهتريناشون به ترتيب :
ان 80 و سامسونگ پي 850
ان90 فيلم برداريش بهتره
دبليو 800 و 900 وكا 750 تقريبا توي يه گروه هستند

ممنون . خوب حالا با این گزینه های موجود اگر بخواهیم زیر 300.000 هزینه کنیم کدوم بهتره ؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nikonian :
ممنون . خوب حالا با این گزینه های موجود اگر بخواهیم زیر 300.000 هزینه کنیم کدوم بهتره ؟
زير 300 تومان كا 750 انتخاب خوبيه . و فكر كنم تو اين قيمت بهترينه ولي اگر كمي بيشتر هزينه كنيد ميتونيد دبليو 800 يا وي تري ايكس هم بگيريد كه اونا هم دوربينشون تو همين مايه هاست .:) :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوربین V3x با اینکه 2 مگا پیکسل هست در مقایسه نسبت به نوکیا یا سونی اریکسون های هم رده یعنی 2 مگا پیکسل کیفیت کمتری داره

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
دوربین V3x با اینکه 2 مگا پیکسل هست در مقایسه نسبت به نوکیا یا سونی اریکسون های هم رده یعنی 2 مگا پیکسل کیفیت کمتری داره

پس یعنی K750 i رو پیشنهاد میکنید ؟ قیمت رو نفرمودید ؟؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با کمی پول بیشتر 6280 نوکیا رو میتونید بخرید که از نظر فیلم برداری هم سرتره . توی عکس هم تقریبا با کا 750 برابره

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
با کمی پول بیشتر 6280 نوکیا رو میتونید بخرید که از نظر فیلم برداری هم سرتره . توی عکس هم تقریبا با کا 750 برابره
تائيد ميشه . 6270 و 6280 دوربين عكاسي خوبي دارند ولي 6270 فيلم برداري خوبي نداره . از كا 750 هم جديدترن .( مهمترين ويژگي كه دارند اينه كه نوكيا اند ) :cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از fuhnen :
اون هم 2 مگاپيكسل است . اونهايي كه 2 مگاپيكسل هستند تقريبا در يه رده قرار دارن (بجز ان 90)

دوست عزیز ملت میان اینجا بر اساس قابلیت ها و واقعیت ها اطلاعات بگیرن نه سلیقه شخصی!
کیفیت عکس (نه ویدئو) در n90 به مراتب پایین تر از k750 و w800 هستش! v3x باز از n90 هم کمتره! فقط که به مگاپیکسل نیست! یه 4تا review هم بخونید قبل نظر دادن بد نیست!:eek:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
دوست عزیز ملت میان اینجا بر اساس قابلیت ها و واقعیت ها اطلاعات بگیرن نه سلیقه شخصی!
کیفیت عکس (نه ویدئو) در n90 به مراتب پایین تر از k750 و w800 هستش! v3x باز از n90 هم کمتره! فقط که به مگاپیکسل نیست! یه 4تا review هم بخونید قبل نظر دادن بد نیست!:eek:

يعني چي كه شما اومدي به من ميگي برو ريويو بخون ! دوست عزيز من خودم همه اين گوشي هارو داشتم كه دارم نظر ميدم از رو ظاهر گوشي كه تشخيص نميدم !
شما اصلا نبايد كا 750 رو اسمشو پيش ان 90 بياريد . ان 90 گوشي دوربين دار سال گذشته شناخته شده يعني موقعي كه كا 750 ديگه خز شده بود اين بهترين گوشي دوربين دار بود !
آخه واقعيت كدومه ؟ شما كا 750 رو با ان 90 مقايسه ميكنيد بعد اومديد ميگيد بر اساس واقعيت ها بگيد !:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از fuhnen :
يعني چي كه شما اومدي به من ميگي برو ريويو بخون ! دوست عزيز من خودم همه اين گوشي هارو داشتم كه دارم نظر ميدم از رو ظاهر گوشي كه تشخيص نميدم !
شما اصلا نبايد كا 750 رو اسمشو پيش ان 90 بياريد . ان 90 گوشي دوربين دار سال گذشته شناخته شده يعني موقعي كه كا 750 ديگه خز شده بود اين بهترين گوشي دوربين دار بود !
آخه واقعيت كدومه ؟ شما كا 750 رو با ان 90 مقايسه ميكنيد بعد اومديد ميگيد بر اساس واقعيت ها بگيد !:D

"داشتن" و تجربه ی شخصی شما با review یه گروه متخصص که توی کار review دادن روی گوشی ها و محک زدنشون هستن، فرق داره نه؟!;) (ولی البته یه آفرین داره که شما همه ی این گوشی هارو داشتی:D )

گوشی دوربین دار سال گذشته؟ عرض کنم خدمت مبارکتون که من شخصاً ازین عنوان اینطور برداشت میکنم:"بهترین گوشی از نظر امکانات، که دوربین هم همراه خودش داشته باشه"! بماند که شما معلوم نیست کجا همچین چیزی رو شنیدی ;)
سایت ها و گروه ها و افراد زیادی مقایسه بین انواع گوشی ها انجام میدن و نظر خودشون رو در مورد برنده بودن فلان گوشی از یک لحاظ خاص اعلام میکنن، درسته؟ سایت mobile-review.com فکر میکنم اگه معتبرترین نباشه یکی از معتبرترین سایت هاست که واسه review های فوق کاملش! معروفه.
این صفحه رو یه نگاه بنداز، بهترین گوشی های 2005 (از 4 لحاظ) رو معرفی کرده. من n90 بینشون نمیبینم؟;) ;)

محض اطلاع شما هم که باشه، بله، k750 با n90 قابل مقایست! چرا؟! چونکه جفتشون mobile phone هستند! ولی قابلیت هاشون باهم فرق داره. پس باید جنبه های خاصی که در جفتشون مشترکه رو بررسی کنیم، آهان؟

دوربین k750 و w800 یکیه ، توی این صفحه، gsmarena گرفته دوربین w800 رو با n90 مقایسه کرده! خودتون میتونین عکس هارو ببینین و متن رو بخونین، من فقط پاراگراف آخر رو میزارم براتون:
We can't do anything but announce the winner - Sony Ericsson W800, respectively K750. Nokia N90 creates simply lower quality pictures which could be seen in the samples above.

در ادامه، اومده که Nokia N90 however managed better with video recording.

ولی اینجا، بحث کیفیت عکسه دیگه؟!;)

دوست عزیز، ما اینجا کل کل هارو توی تاپیک مربوطه میکنیم، ولی توی قسمت مشاوره، یه خورده وجدان به خرج میدیم:cool:

(اینجا هم کیفیت عکس v3x رو ببینید)
Experienced users know well, that not even Carl Zeiss can fully guarantee camera's high performance.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از parsbin :
N70 چي?
ميشه درباره كيفيت فيلمبرداري و عكس و شفافيت تصوير اون هم راهنمايي كنيد؟
ممنون

این صفحهرو ببینید...
در March 2006 نوشته شده
We have decided to offer you a direct comparison between pictures of the same objects taken once with Nokia 6280 and once with the best current camera phone - Sony Ericsson D750 (btw, its camera is identical to the cameras used in the K750 and W800 models).

بالا