به نقل از fuhnen :
يعني چي كه شما اومدي به من ميگي برو ريويو بخون ! دوست عزيز من خودم همه اين گوشي هارو داشتم كه دارم نظر ميدم از رو ظاهر گوشي كه تشخيص نميدم !
شما اصلا نبايد كا 750 رو اسمشو پيش ان 90 بياريد . ان 90 گوشي دوربين دار سال گذشته شناخته شده يعني موقعي كه كا 750 ديگه خز شده بود اين بهترين گوشي دوربين دار بود !
آخه واقعيت كدومه ؟ شما كا 750 رو با ان 90 مقايسه ميكنيد بعد اومديد ميگيد بر اساس واقعيت ها بگيد !
"داشتن" و تجربه ی شخصی شما با review یه گروه متخصص که توی کار review دادن روی گوشی ها و محک زدنشون هستن، فرق داره نه؟!
(ولی البته یه آفرین داره که شما همه ی این گوشی هارو داشتی
)
گوشی دوربین دار سال گذشته؟ عرض کنم خدمت مبارکتون که من شخصاً ازین عنوان اینطور برداشت میکنم:"بهترین گوشی از نظر امکانات، که دوربین هم همراه خودش داشته باشه"! بماند که شما معلوم نیست کجا همچین چیزی رو شنیدی
سایت ها و گروه ها و افراد زیادی مقایسه بین انواع گوشی ها انجام میدن و نظر خودشون رو در مورد برنده بودن فلان گوشی از یک لحاظ خاص اعلام میکنن، درسته؟ سایت mobile-review.com فکر میکنم اگه معتبرترین نباشه یکی از معتبرترین سایت هاست که واسه review های فوق کاملش! معروفه.
این صفحه رو یه نگاه بنداز، بهترین گوشی های 2005 (از 4 لحاظ) رو معرفی کرده. من n90 بینشون نمیبینم؟
محض اطلاع شما هم که باشه، بله، k750 با n90 قابل مقایست! چرا؟! چونکه جفتشون mobile phone هستند! ولی قابلیت هاشون باهم فرق داره. پس باید جنبه های خاصی که در جفتشون مشترکه رو بررسی کنیم، آهان؟
دوربین k750 و w800 یکیه ،
توی این صفحه، gsmarena گرفته دوربین w800 رو با n90 مقایسه کرده! خودتون میتونین عکس هارو ببینین و متن رو بخونین، من فقط پاراگراف آخر رو میزارم براتون:
We can't do anything but announce
the winner - Sony Ericsson W800, respectively K750. Nokia N90 creates simply lower quality pictures which could be seen in the samples above.
در ادامه، اومده که Nokia N90 however managed better with
video recording.
ولی اینجا، بحث کیفیت عکسه دیگه؟!
دوست عزیز، ما اینجا کل کل هارو توی تاپیک مربوطه میکنیم، ولی توی قسمت مشاوره، یه خورده وجدان به خرج میدیم
(
اینجا هم کیفیت عکس v3x رو ببینید)
Experienced users know well, that not even Carl Zeiss can fully guarantee camera's high performance.