• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون عالي بود
پس با اين حساب بايد قيد N70 رو زد ديگه!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از parsbin :
N70 چي?
ميشه درباره كيفيت فيلمبرداري و عكس و شفافيت تصوير اون هم راهنمايي كنيد؟
ممنون

فیلمش حرف نداره .. واقعا عالیه و امثال کا 750 و دبلیو 800 و حتی کا 790 که قراره بیاد و خیر سرش بترکونه رو میذاره تو جیبش! .. در مورد عکس توی روز عالیه من تو موقعیت های مختلف گرفتم خیلی خوبه توی شب هم خوب و قابل قبوله .. ایرادش توی تصاویر نزدیک و ماکرو هست که نداره و نقطه ضعفشه که البته به کار من هم نیومده تا حالا .. ضمن اینکه من خیلی راضی هستم که اتوفکوس نداره چون حداقل بخاطر تاخیر اتوفوکوس امکان خراب شدن و تار شدن عکس رو نمیده!!! گرچه شما اگه دنبال عکاسی باشی و بخواهی با وسواس عکس بندازی اتوفکوس خوبه ولی من که در حد معمول میخوام و را به را هم عکس نمیندازم با گوشیم همین دوربین کفایت میکنه و کاملا ازش راضیم:)

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون دوست گرامي
ولي خودمونيم هيچ كي نميتونه مثل شما از فوكوس اتوماتيك اينطوري ايراد پيدا كنه و بگيره
در ضمن امكانات ديگر n70 چطوره مثلا كيفيت صدا و اين كه صداش استريو هستش؟
كلا ارزش داره انقدر به پاش پول بدم؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از parsbin :
ممنون دوست گرامي
ولي خودمونيم هيچ كي نميتونه مثل شما از فوكوس اتوماتيك اينطوري ايراد پيدا كنه و بگيره!
biggrinsmiley.gif

در ضمن امكانات ديگر n70 چطوره مثلا كيفيت صدا و اين كه صداش استريو هستش؟
كلا ارزش داره انقدر به پاش پول بدم؟

دوست عزیز من ایراد نگرفتم ازش .. گفتم برای یوزر معمولی مثه من که دنبال خلق شگفتی! نیس از دوربینش کافیه وگرنه من گوشی خودمو با کا 750 یکی از همکارام توی یه ویوی یکسان تست کردم و کا 750 تصویر بهتری رو میده ولی مطمئن باش(بدون تعصب) به جز ماکرو توی موقعیتای دیگه مخصوصا عکس توی روز تفاوت اونقدر زیاد نیست که به کا 750 بگی عالی و به ان 70 بگی ضعیف .. گفتم که برای من کفایت میکنه وگرنه 100 درصد قابلیت خوبیه اتوفکوس /// در سایر موارد مخصوصا سیمبین چون برای من یک اولویت بزرگ محسوب میشه تا 100 سال دیگه نمیرم بخاطر کیفیت عکس بهتر گوشی جاوا رو به سیمبین خودم ترجیح بدم(سلیقه ایه) کیفیت صداش خوب و شفافه مخصوصا کیفیت مکالمه و انتنش عالیه .. به راحتی و بدون هیچ قطع و وصلی با یه خط انتن باهاش صحبت میکنم .. منکه همه جوره راضی هستم و به نظرم کاملا ارزش پولی رو که دادم داره . شما رو نمیدونم .. اگه عکس و اهنگ فقط مدنظرته خوب سونی بهتره ولی در سایر موارد ان 70 کم نمیاره و حتی گفتم اگه فیلمبرداری کا 750 رو ببینی با ان 70 متوجه میشی برتری ان 70 چقدر فاحشه ..

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
يعني چي كه شما اومدي به من ميگي برو ريويو بخون ! دوست عزيز من خودم همه اين گوشي هارو داشتم كه دارم نظر ميدم از رو ظاهر گوشي كه تشخيص نميدم !
شما اصلا نبايد كا 750 رو اسمشو پيش ان 90 بياريد . ان 90 گوشي دوربين دار سال گذشته شناخته شده يعني موقعي كه كا 750 ديگه خز شده بود اين بهترين گوشي دوربين دار بود !
آخه واقعيت كدومه ؟ شما كا 750 رو با ان 90 مقايسه ميكنيد بعد اومديد ميگيد بر اساس واقعيت ها بگيد !:D

همه میدونن که کیفیت دوربین N90 از k750 پایینتره!! ضمنا هنوز هم این گوشی خز نشده و نمیشه! چون طوری هست که کسی نمیتونه بگیره دستش ;) ولی هر کی n90 گرفته الان به فکر اینه که سریع ردش کنه بره! چون هم دست بچه سوسولای سر کوچه و خیابون هست که بخاطر قیمتش پز! بدن و هم دست حاجی بازاری های خر پول! ( اگه واقعا هر دو تا رو داشتی اینو نمیگفتی!)
بله قابل مقایسه نیستند ولی به هر حال کیفیت دوربینش خیلی پایینتره;) میتونید برید تو سایت gsmarena و هر سایت دیگه که دوست دارین و مقایسه عکسهاش رو ببیند!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
همه میدونن که کیفیت دوربین N90 از k750 پایینتره!! ضمنا هنوز هم این گوشی خز نشده و نمیشه! چون طوری هست که کسی نمیتونه بگیره دستش ;) ولی هر کی n90 گرفته الان به فکر اینه که سریع ردش کنه بره! چون هم دست بچه سوسولای سر کوچه و خیابون هست که بخاطر قیمتش پز! بدن و هم دست حاجی بازاری های خر پول! ( اگه واقعا هر دو تا رو داشتی اینو نمیگفتی!)
بله قابل مقایسه نیستند ولی به هر حال کیفیت دوربینش خیلی پایینتره;) میتونید برید تو سایت gsmarena و هر سایت دیگه که دوست دارین و مقایسه عکسهاش رو ببیند!

هیچ تعصبی در جملات شما دیده نمیشه نویزی! مخصوصا اون قسمت که میگی کا 750 خز نیس! و دست هرکسی هم نیست! خب شاید چشمای ما اشتباه میبینن! ضمنا وقتی میگی دوربین بهتره در کنار عکسی به فیلم هم اشاره کنی .. حداقل من ان70 خودم رو با 750 همکارم مقایسه توی فیلم کردم و کاملا مشخصه که تو این مورد کا 750 یه فاجعه کامله که البته کا 790 هم ادامه میدش!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
هیچ تعصبی در جملات شما دیده نمیشه نویزی! مخصوصا اون قسمت که میگی کا 750 خز نیس! و دست هرکسی هم نیست! خب شاید چشمای ما اشتباه میبینن! ضمنا وقتی میگی دوربین بهتره در کنار عکسی به فیلم هم اشاره کنی .. حداقل من ان70 خودم رو با 750 همکارم مقایسه توی فیلم کردم و کاملا مشخصه که تو این مورد کا 750 یه فاجعه کامله که البته کا 790 هم ادامه میدش!!

ببین باز برمیگردیم به اینکه به چه گوشی میگن جواد!؟
اگه یه گوشی دست چند تا دانشجو یا حتی این بچه های علاف! باشه تا اینجاش میکلی نیست ( هر چند زیاد هم باشه) ولی وقتی دست حاجی بازاری و ...( همون بحث قصاب و ...) باشه قضیه کاملا عوض میشه . طراحی و شکل k750 طوری هست که هیچ وقت دست اون قشر نمیره;)
بحث تاپیک کیفیت عکس هست نه فیلمبرداری . ( و معمولا تا حالا هم اینجا و هم تو فرومهای خارجی از گوشی بیشتر به عنوان دوربین عکسبردای استفاده میشه بیشتر و نه دوربین فیلمبرداری.)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
"داشتن" و تجربه ی شخصی شما با review یه گروه متخصص که توی کار review دادن روی گوشی ها و محک زدنشون هستن، فرق داره نه؟!;) (ولی البته یه آفرین داره که شما همه ی این گوشی هارو داشتی:D )

گوشی دوربین دار سال گذشته؟ عرض کنم خدمت مبارکتون که من شخصاً ازین عنوان اینطور برداشت میکنم:"بهترین گوشی از نظر امکانات، که دوربین هم همراه خودش داشته باشه"! بماند که شما معلوم نیست کجا همچین چیزی رو شنیدی ;)
سایت ها و گروه ها و افراد زیادی مقایسه بین انواع گوشی ها انجام میدن و نظر خودشون رو در مورد برنده بودن فلان گوشی از یک لحاظ خاص اعلام میکنن، درسته؟ سایت mobile-review.com فکر میکنم اگه معتبرترین نباشه یکی از معتبرترین سایت هاست که واسه review های فوق کاملش! معروفه.
این صفحه رو یه نگاه بنداز، بهترین گوشی های 2005 (از 4 لحاظ) رو معرفی کرده. من n90 بینشون نمیبینم؟;) ;)

محض اطلاع شما هم که باشه، بله، k750 با n90 قابل مقایست! چرا؟! چونکه جفتشون mobile phone هستند! ولی قابلیت هاشون باهم فرق داره. پس باید جنبه های خاصی که در جفتشون مشترکه رو بررسی کنیم، آهان؟

دوربین k750 و w800 یکیه ، توی این صفحه، gsmarena گرفته دوربین w800 رو با n90 مقایسه کرده! خودتون میتونین عکس هارو ببینین و متن رو بخونین، من فقط پاراگراف آخر رو میزارم براتون:
We can't do anything but announce the winner - Sony Ericsson W800, respectively K750. Nokia N90 creates simply lower quality pictures which could be seen in the samples above.

در ادامه، اومده که Nokia N90 however managed better with video recording.

ولی اینجا، بحث کیفیت عکسه دیگه؟!;)

دوست عزیز، ما اینجا کل کل هارو توی تاپیک مربوطه میکنیم، ولی توی قسمت مشاوره، یه خورده وجدان به خرج میدیم:cool:

(اینجا هم کیفیت عکس v3x رو ببینید)

اول اينكه اينو همه ميدونن كه دبليو 800 رو همون پلت فرم كا 750 اومده و نه تنها دوربين اكثر چيزهاش ماله همونه .
دوم اينكه ان 90 بهترين دوربين رو تو گوشيهاي سال گذشته داشت (اصلا يكي از دلايلي كه سري ان معروفن دوربينشونه ) شما هر چي بگي نميتوني بگي دبليو 800 از ان 90 بهتره(از لحاظ همه چيز از جمله دوربين ).
سوم اينكه اين درست نيست كه هر چي ميشه چهار تا سايت معرفي كنيد بگيد ايناها اينجا نوشته :lol:
چهارم اينكه من به عكسي كه خودم با موبايلم گرفتم اعتماد كنم يا به سايت شما ! :D :D
پنجم : اين بار قضاوت رو ميزارم پيش بقيه اساتيد (شما كه حرف منو باور نداري) : دوبين ان 90 با لنز كارل زايس قويتره يا دوربين دبليو 800 ؟ اينو همه ميدونن ولي بازم ميبينيم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
ببین باز برمیگردیم به اینکه به چه گوشی میگن جواد!؟
اگه یه گوشی دست چند تا دانشجو یا حتی این بچه های علاف! باشه تا اینجاش میکلی نیست ( هر چند زیاد هم باشه) ولی وقتی دست حاجی بازاری و ...( همون بحث قصاب و ...) باشه قضیه کاملا عوض میشه . طراحی و شکل k750 طوری هست که هیچ وقت دست اون قشر نمیره;)
بحث تاپیک کیفیت عکس هست نه فیلمبرداری . ( و معمولا تا حالا هم اینجا و هم تو فرومهای خارجی از گوشی بیشتر به عنوان دوربین عکسبردای استفاده میشه بیشتر و نه دوربین فیلمبرداری.)

نه اون بحث تمومه و نظرات هرکی مختلف! من خودم اصلن با ان 90 حال نمیکنم از اول هم نمیکردم یعنی گوشی ای نیس که من حاضر باشم پاش مثلا 600 بدم .. ولی اینجوری که راجبه کا 750 استدلال میکنی به نظرم فقط بخاطر اینه که خودت کا 750 داری و نمیخوای بپذیری این گوشی رو هم خیلیا بخاطر دهن بینی و معروفیت دوربینش خریدن نه چیز دیگه ..

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
بازم برگشتيم سر جاي اول شما هي ميگيد سوني ما هم بايد بگيم نوكيا :hmm:
اينجا رو كرديد ميدان جنگ اصلا همه اينايي كه سوني دارن يه تعصب خاصي كه گير ميدن به ما !:D
لطفا سايت معرفي نكنين اين 10000 بار:(
بعدش هم من الان هم ان 90 دارم و اصلا هم به اين فكر نيستم كه ردش كنم (منتظرم ان 72 بياد )

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
اول اينكه اينو همه ميدونن كه دبليو 800 رو همون پلت فرم كا 750 اومده و نه تنها دوربين اكثر چيزهاش ماله همونه .
دوم اينكه ان 90 بهترين دوربين رو تو گوشيهاي سال گذشته داشت (اصلا يكي از دلايلي كه سري ان معروفن دوربينشونه ) شما هر چي بگي نميتوني بگي دبليو 800 از ان 90 بهتره(از لحاظ همه چيز از جمله دوربين ).
سوم اينكه اين درست نيست كه هر چي ميشه چهار تا سايت معرفي كنيد بگيد ايناها اينجا نوشته :lol:
چهارم اينكه من به عكسي كه خودم با موبايلم گرفتم اعتماد كنم يا به سايت شما ! :D :D
پنجم : اين بار قضاوت رو ميزارم پيش بقيه اساتيد (شما كه حرف منو باور نداري) : دوبين ان 90 با لنز كارل زايس قويتره يا دوربين دبليو 800 ؟ اينو همه ميدونن ولي بازم ميبينيم

اینکه شما فرض کنید n90 صرفا به خاطر داشتن لنز کارل زایس بهترین هست مشکلی نیست و شما آزادید;) و هیچ تاثیری بر حقیقتی که الان همه بیشتر از یک ساله که میدونن نداره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از fuhnen :

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :lol:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
نه اون بحث تمومه و نظرات هرکی مختلف! من خودم اصلن با ان 90 حال نمیکنم از اول هم نمیکردم یعنی گوشی ای نیس که من حاضر باشم پاش مثلا 600 بدم .. ولی اینجوری که راجبه کا 750 استدلال میکنی به نظرم فقط بخاطر اینه که خودت کا 750 داری و نمیخوای بپذیری این گوشی رو هم خیلیا بخاطر دهن بینی و معروفیت دوربینش خریدن نه چیز دیگه ..

خب 100% خیلی ها فقط به خاطر اینکه پرفروش ترین پارسال بود خریدنش ولی 100 % هم به خاطر طراحیش کوچک بودن و ... خیلی ها هم که میخواستن برا همین موضوع بخرنش , نخریدنش. ( بیابید اون خیلی ها رو!:D )

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
خب 100% خیلی ها فقط به خاطر اینکه پرفروش ترین پارسال بود خریدنش ولی 100 % هم به خاطر طراحیش کوچک بودن و ... خیلی ها هم که میخواستن برا همین موضوع بخرنش , نخریدنش. ( بیابید اون خیلی ها رو!:D )

پس تو بالاخره جزو کدوم خیلیا بودی؟!:D احتمالا خیلی های مستتر!:p

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
اینکه شما فرض کنید n90 صرفا به خاطر داشتن لنز کارل زایس بهترین هست مشکلی نیست و شما آزادید;) و هیچ تاثیری بر حقیقتی که الان همه بیشتر از یک ساله که میدونن نداره.
لنز كارل زايس تو فيلم برداري تاثير داره و اين خوبي كه اونو از بقيه متفاوت ميسازه .
من نميگم ان 90 بهترينه ولي از اون كتلت كا 750 بهتره . ( ارزش كتلت بودن هم نداره كتلت رو هم خز كرد )

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
بازم برگشتيم سر جاي اول شما هي ميگيد سوني ما هم بايد بگيم نوكيا :hmm:
اينجا رو كرديد ميدان جنگ اصلا همه اينايي كه سوني دارن يه تعصب خاصي كه گير ميدن به ما !:D
لطفا سايت معرفي نكنين اين 10000 بار:(
بعدش هم من الان هم ان 90 دارم و اصلا هم به اين فكر نيستم كه ردش كنم (منتظرم ان 72 بياد )

ببین بحث سر برند نیست . وگرنه همه میدونن ( فعلا) بهترین دوربین از آن n80 هست;) ( n80فکر کنم نوکیا باشه ها!!!!)
ولی مطمئنا بهترین دوربین 2 مگا پیکسلی از آن k750 و w800 , w900 , ... هست. لازم نیست که من یا شما نظر بدیم یا من حرف شما رو باور کنم یا نکنم. چطور میگید نظر اساتید مهمه ولی وقتی سایت معرفی میکنیم میگید نظرش الکی هست!:blink:
ضمنا n72 اومده! زودتر n90 رو ردش کن!:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
لنز كارل زايس تو فيلم برداري تاثير داره و اين خوبي كه اونو از بقيه متفاوت ميسازه .
من نميگم ان 90 بهترينه ولي از اون كتلت كا 750 بهتره . ( ارزش كتلت بودن هم نداره كتلت رو هم خز كرد )

اینا عادتشونه که ضعفهای برند محبوبشون رو با بزرگنمایی نقاط قوتش مخفی و انکار کنند .. میگن فیلم مهم نیست!! ولی قدرت عکاسی عالی از پشه و ملخ از فاصله دو سانتی خیلی مهمه!! و قابل بحث! // برند محبوبشون داره گوشی میده بیرون به کیفیت 3.2 مگا ولی فیلم میگیره همچین که فرقی با کا 700 نداره!!! بعد میان میگم فیلم مهم نیس! بله حتما که درست میگن!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :

قبلا هم یه جای دیگه گفتم!
اصطلاح کتلت قبلا توسط نوکیا به ثبت رسیده و شما نمیتونید جایی دیگه استفاده کنید!!
فکر کنم شما تا حالا کتلت نخوردین!:lol: چون کجای k750 به کتلت شبیه؟!:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در این که n70 گوشی توپیه شکی نیست! در اینکه کیفیت فیلم برداریشم بالاتره همینتور! ولی واقعا باید دید آدم دنبال چه کارایی هست با گوشیش دیگه! و چقدر میخواد پول بده! ماکرو هم اون قدرا که شما میگی کم مصرف نیستا!! من جدای عکسای عدیده ی فوق خوشگلی که از گل و بلبل و سمبل و انواع خر خاکی و این جور چیزا!!گرفتم، کلی تو امتحانا تقل زدم و تقل رسوندم با همین!!!:D بعدم باز باید ببینید واسه ی چه کاری میخواید استفاده کنید از گوشیتون و چقد میخواید پول بدید! مثلا منی که توی راها حوصلم واقعاً سر میرفت تا الان، با داشتن یه واکمن توپ، که توش کلی آهنگ و کتاب صوتی و غیره ریختم و برنامه های جاوایی که روی گوشی ریختم(دیکشنری، کارنسی کانورتر، قرآن ریدر،...) و کلـــی بازی ، دیگه چیزی به این صورت کم نمیارم توی استفاده روزمرم! ;)
فقط یه چیزه که بــــد زجرم میده...اونم اینکه این گوشی stylus نداره!!!:wacko:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
ببین بحث سر برند نیست . وگرنه همه میدونن ( فعلا) بهترین دوربین از آن n80 هست;) ( n80فکر کنم نوکیا باشه ها!!!!)
ولی مطمئنا بهترین دوربین 2 مگا پیکسلی از آن k750 و w800 , w900 , ... هست. لازم نیست که من یا شما نظر بدیم یا من حرف شما رو باور کنم یا نکنم. چطور میگید نظر اساتید مهمه ولی وقتی سایت معرفی میکنیم میگید نظرش الکی هست!:blink:
ضمنا n72 اومده! زودتر n90 رو ردش کن!:D
بهتره بحسو همينجا تموم كنيم كل كل من با شما نبود با اون (حا لا اسمش هر چي هست ) بود . منم ميدونم بهترينش ان 80 من براي پارسال رو ميگم . بازم تاكيد ميشه بهترين دوربين براي سري ان نوكيا .
ان 90 رو هم رد نميكنم يه 6270 دارم اونو رد ميكنم راستي چنده ؟

بالا