parsbin
Registered User
ممنون عالي بود
پس با اين حساب بايد قيد N70 رو زد ديگه!
پس با اين حساب بايد قيد N70 رو زد ديگه!
به نقل از parsbin :N70 چي?
ميشه درباره كيفيت فيلمبرداري و عكس و شفافيت تصوير اون هم راهنمايي كنيد؟
ممنون
به نقل از parsbin :ممنون دوست گرامي
ولي خودمونيم هيچ كي نميتونه مثل شما از فوكوس اتوماتيك اينطوري ايراد پيدا كنه و بگيره!
در ضمن امكانات ديگر n70 چطوره مثلا كيفيت صدا و اين كه صداش استريو هستش؟
كلا ارزش داره انقدر به پاش پول بدم؟
به نقل از fuhnen :يعني چي كه شما اومدي به من ميگي برو ريويو بخون ! دوست عزيز من خودم همه اين گوشي هارو داشتم كه دارم نظر ميدم از رو ظاهر گوشي كه تشخيص نميدم !
شما اصلا نبايد كا 750 رو اسمشو پيش ان 90 بياريد . ان 90 گوشي دوربين دار سال گذشته شناخته شده يعني موقعي كه كا 750 ديگه خز شده بود اين بهترين گوشي دوربين دار بود !
آخه واقعيت كدومه ؟ شما كا 750 رو با ان 90 مقايسه ميكنيد بعد اومديد ميگيد بر اساس واقعيت ها بگيد !
به نقل از noisymind :همه میدونن که کیفیت دوربین N90 از k750 پایینتره!! ضمنا هنوز هم این گوشی خز نشده و نمیشه! چون طوری هست که کسی نمیتونه بگیره دستش ولی هر کی n90 گرفته الان به فکر اینه که سریع ردش کنه بره! چون هم دست بچه سوسولای سر کوچه و خیابون هست که بخاطر قیمتش پز! بدن و هم دست حاجی بازاری های خر پول! ( اگه واقعا هر دو تا رو داشتی اینو نمیگفتی!)
بله قابل مقایسه نیستند ولی به هر حال کیفیت دوربینش خیلی پایینتره میتونید برید تو سایت gsmarena و هر سایت دیگه که دوست دارین و مقایسه عکسهاش رو ببیند!
به نقل از alireza_juve :هیچ تعصبی در جملات شما دیده نمیشه نویزی! مخصوصا اون قسمت که میگی کا 750 خز نیس! و دست هرکسی هم نیست! خب شاید چشمای ما اشتباه میبینن! ضمنا وقتی میگی دوربین بهتره در کنار عکسی به فیلم هم اشاره کنی .. حداقل من ان70 خودم رو با 750 همکارم مقایسه توی فیلم کردم و کاملا مشخصه که تو این مورد کا 750 یه فاجعه کامله که البته کا 790 هم ادامه میدش!!
به نقل از X_Farhad :"داشتن" و تجربه ی شخصی شما با review یه گروه متخصص که توی کار review دادن روی گوشی ها و محک زدنشون هستن، فرق داره نه؟! (ولی البته یه آفرین داره که شما همه ی این گوشی هارو داشتی )
گوشی دوربین دار سال گذشته؟ عرض کنم خدمت مبارکتون که من شخصاً ازین عنوان اینطور برداشت میکنم:"بهترین گوشی از نظر امکانات، که دوربین هم همراه خودش داشته باشه"! بماند که شما معلوم نیست کجا همچین چیزی رو شنیدی
سایت ها و گروه ها و افراد زیادی مقایسه بین انواع گوشی ها انجام میدن و نظر خودشون رو در مورد برنده بودن فلان گوشی از یک لحاظ خاص اعلام میکنن، درسته؟ سایت mobile-review.com فکر میکنم اگه معتبرترین نباشه یکی از معتبرترین سایت هاست که واسه review های فوق کاملش! معروفه.
این صفحه رو یه نگاه بنداز، بهترین گوشی های 2005 (از 4 لحاظ) رو معرفی کرده. من n90 بینشون نمیبینم؟
محض اطلاع شما هم که باشه، بله، k750 با n90 قابل مقایست! چرا؟! چونکه جفتشون mobile phone هستند! ولی قابلیت هاشون باهم فرق داره. پس باید جنبه های خاصی که در جفتشون مشترکه رو بررسی کنیم، آهان؟
دوربین k750 و w800 یکیه ، توی این صفحه، gsmarena گرفته دوربین w800 رو با n90 مقایسه کرده! خودتون میتونین عکس هارو ببینین و متن رو بخونین، من فقط پاراگراف آخر رو میزارم براتون:
We can't do anything but announce the winner - Sony Ericsson W800, respectively K750. Nokia N90 creates simply lower quality pictures which could be seen in the samples above.
در ادامه، اومده که Nokia N90 however managed better with video recording.
ولی اینجا، بحث کیفیت عکسه دیگه؟!
دوست عزیز، ما اینجا کل کل هارو توی تاپیک مربوطه میکنیم، ولی توی قسمت مشاوره، یه خورده وجدان به خرج میدیم
(اینجا هم کیفیت عکس v3x رو ببینید)
به نقل از noisymind :ببین باز برمیگردیم به اینکه به چه گوشی میگن جواد!؟
اگه یه گوشی دست چند تا دانشجو یا حتی این بچه های علاف! باشه تا اینجاش میکلی نیست ( هر چند زیاد هم باشه) ولی وقتی دست حاجی بازاری و ...( همون بحث قصاب و ...) باشه قضیه کاملا عوض میشه . طراحی و شکل k750 طوری هست که هیچ وقت دست اون قشر نمیره
بحث تاپیک کیفیت عکس هست نه فیلمبرداری . ( و معمولا تا حالا هم اینجا و هم تو فرومهای خارجی از گوشی بیشتر به عنوان دوربین عکسبردای استفاده میشه بیشتر و نه دوربین فیلمبرداری.)
بازم برگشتيم سر جاي اول شما هي ميگيد سوني ما هم بايد بگيم نوكيا :hmm:به نقل از noisymind :همه میدونن که کیفیت دوربین N90 از k750 پایینتره!! ضمنا هنوز هم این گوشی خز نشده و نمیشه! چون طوری هست که کسی نمیتونه بگیره دستش ولی هر کی n90 گرفته الان به فکر اینه که سریع ردش کنه بره! چون هم دست بچه سوسولای سر کوچه و خیابون هست که بخاطر قیمتش پز! بدن و هم دست حاجی بازاری های خر پول! ( اگه واقعا هر دو تا رو داشتی اینو نمیگفتی!)
بله قابل مقایسه نیستند ولی به هر حال کیفیت دوربینش خیلی پایینتره میتونید برید تو سایت gsmarena و هر سایت دیگه که دوست دارین و مقایسه عکسهاش رو ببیند!
به نقل از fuhnen :اول اينكه اينو همه ميدونن كه دبليو 800 رو همون پلت فرم كا 750 اومده و نه تنها دوربين اكثر چيزهاش ماله همونه .
دوم اينكه ان 90 بهترين دوربين رو تو گوشيهاي سال گذشته داشت (اصلا يكي از دلايلي كه سري ان معروفن دوربينشونه ) شما هر چي بگي نميتوني بگي دبليو 800 از ان 90 بهتره(از لحاظ همه چيز از جمله دوربين ).
سوم اينكه اين درست نيست كه هر چي ميشه چهار تا سايت معرفي كنيد بگيد ايناها اينجا نوشته :lol:
چهارم اينكه من به عكسي كه خودم با موبايلم گرفتم اعتماد كنم يا به سايت شما !
پنجم : اين بار قضاوت رو ميزارم پيش بقيه اساتيد (شما كه حرف منو باور نداري) : دوبين ان 90 با لنز كارل زايس قويتره يا دوربين دبليو 800 ؟ اينو همه ميدونن ولي بازم ميبينيم
به نقل از fuhnen :اول اينكه اينو همه ميدونن كه دبليو 800 رو همون پلت فرم كا 750 اومده و نه تنها دوربين اكثر چيزهاش ماله همونه .
دوم اينكه ان 90 بهترين دوربين رو تو گوشيهاي سال گذشته داشت (اصلا يكي از دلايلي كه سري ان معروفن دوربينشونه ) شما هر چي بگي نميتوني بگي دبليو 800 از ان 90 بهتره(از لحاظ همه چيز از جمله دوربين ).
سوم اينكه اين درست نيست كه هر چي ميشه چهار تا سايت معرفي كنيد بگيد ايناها اينجا نوشته :lol:
چهارم اينكه من به عكسي كه خودم با موبايلم گرفتم اعتماد كنم يا به سايت شما !
پنجم : اين بار قضاوت رو ميزارم پيش بقيه اساتيد (شما كه حرف منو باور نداري) : دوبين ان 90 با لنز كارل زايس قويتره يا دوربين دبليو 800 ؟ اينو همه ميدونن ولي بازم ميبينيم
به نقل از alireza_juve :نه اون بحث تمومه و نظرات هرکی مختلف! من خودم اصلن با ان 90 حال نمیکنم از اول هم نمیکردم یعنی گوشی ای نیس که من حاضر باشم پاش مثلا 600 بدم .. ولی اینجوری که راجبه کا 750 استدلال میکنی به نظرم فقط بخاطر اینه که خودت کا 750 داری و نمیخوای بپذیری این گوشی رو هم خیلیا بخاطر دهن بینی و معروفیت دوربینش خریدن نه چیز دیگه ..
به نقل از noisymind :خب 100% خیلی ها فقط به خاطر اینکه پرفروش ترین پارسال بود خریدنش ولی 100 % هم به خاطر طراحیش کوچک بودن و ... خیلی ها هم که میخواستن برا همین موضوع بخرنش , نخریدنش. ( بیابید اون خیلی ها رو! )
لنز كارل زايس تو فيلم برداري تاثير داره و اين خوبي كه اونو از بقيه متفاوت ميسازه .به نقل از noisymind :اینکه شما فرض کنید n90 صرفا به خاطر داشتن لنز کارل زایس بهترین هست مشکلی نیست و شما آزادید و هیچ تاثیری بر حقیقتی که الان همه بیشتر از یک ساله که میدونن نداره.
به نقل از fuhnen :بازم برگشتيم سر جاي اول شما هي ميگيد سوني ما هم بايد بگيم نوكيا :hmm:
اينجا رو كرديد ميدان جنگ اصلا همه اينايي كه سوني دارن يه تعصب خاصي كه گير ميدن به ما !
لطفا سايت معرفي نكنين اين 10000 بار
بعدش هم من الان هم ان 90 دارم و اصلا هم به اين فكر نيستم كه ردش كنم (منتظرم ان 72 بياد )
به نقل از fuhnen :لنز كارل زايس تو فيلم برداري تاثير داره و اين خوبي كه اونو از بقيه متفاوت ميسازه .
من نميگم ان 90 بهترينه ولي از اون كتلت كا 750 بهتره . ( ارزش كتلت بودن هم نداره كتلت رو هم خز كرد )
به نقل از fuhnen :لنز كارل زايس تو فيلم برداري تاثير داره و اين خوبي كه اونو از بقيه متفاوت ميسازه .
من نميگم ان 90 بهترينه ولي از اون كتلت كا 750 بهتره . ( ارزش كتلت بودن هم نداره كتلت رو هم خز كرد )
بهتره بحسو همينجا تموم كنيم كل كل من با شما نبود با اون (حا لا اسمش هر چي هست ) بود . منم ميدونم بهترينش ان 80 من براي پارسال رو ميگم . بازم تاكيد ميشه بهترين دوربين براي سري ان نوكيا .به نقل از noisymind :ببین بحث سر برند نیست . وگرنه همه میدونن ( فعلا) بهترین دوربین از آن n80 هست ( n80فکر کنم نوکیا باشه ها!!!!)
ولی مطمئنا بهترین دوربین 2 مگا پیکسلی از آن k750 و w800 , w900 , ... هست. لازم نیست که من یا شما نظر بدیم یا من حرف شما رو باور کنم یا نکنم. چطور میگید نظر اساتید مهمه ولی وقتی سایت معرفی میکنیم میگید نظرش الکی هست!:blink:
ضمنا n72 اومده! زودتر n90 رو ردش کن!