• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
اینا عادتشونه که ضعفهای برند محبوبشون رو با بزرگنمایی نقاط قوتش مخفی و انکار کنند .. میگن فیلم مهم نیست!! ولی قدرت عکاسی عالی از پشه و ملخ از فاصله دو سانتی خیلی مهمه!! و قابل بحث! // برند محبوبشون داره گوشی میده بیرون به کیفیت 3.2 مگا ولی فیلم میگیره همچین که فرقی با کا 700 نداره!!! بعد میان میگم فیلم مهم نیس! بله حتما که درست میگن!

علیرضا جان بیخودی شلوغش نکن! شما خودتم میدونی که کیفیت n90 ( عکس) کمتر از دو مگاپیکسلی های سونی هست;)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از alireza_juve :
اینا عادتشونه که ضعفهای برند محبوبشون رو با بزرگنمایی نقاط قوتش مخفی و انکار کنند .. میگن فیلم مهم نیست!! ولی قدرت عکاسی عالی از پشه و ملخ از فاصله دو سانتی خیلی مهمه!! و قابل بحث! // برند محبوبشون داره گوشی میده بیرون به کیفیت 3.2 مگا ولی فیلم میگیره همچین که فرقی با کا 700 نداره!!! بعد میان میگم فیلم مهم نیس! بله حتما که درست میگن!

؟ من نفهميدم ؟ مگه شما از طرفداران ما (نوكيا) نيستي ؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
علیرضا جان بیخودی شلوغش نکن! شما خودتم میدونی که کیفیت n90 ( عکس) کمتر از دو مگاپیکسلی های سونی هست;)
آقا گير دادي به ان 90 ! ! بيخيال شو خوش باش تو فكر كن كيفيت دوربين كا 750 از ان 90 بهتره .:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :

نویزی جان شلوغ میکنی ادم مجبور میشه شلوغ کنه;) اگه دقت کنی توی صفه قبل در جواب دوست دیگه ای در مورد ان 70 گفتم که کا 750 بهتره عکسش چون خودم از نزدیک تست کردم البته در مورد ان 90 دقیق نمیدونم ولی بر اساس ریویوها میشه اینجوری فرض کرد تو زمینه عکس هرچند که من از اول هم روی ان 90 بحثی نداشتم :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :

علیرضا جان خودت قضاوت کن! من همه جور منبعی واسه جناب funhen آوردم ، آخر اومده میگی من حرف دل خودم واسم مهمه! من قشنگ گرفتم این تیکرو quote کردم ها:::
Experienced users know well, that not even Carl Zeiss can fully guarantee camera's high performance.

بعد باز اومده میگه ان90 خداست، چون کارل زایس داره هم از کا750 سرتره، گور بابای باقی ملت که چی میگن!:hmm: funhen جان انگلیسی بلدی بابا؟ به اون عبارت Experienced users دقت کن؟ شما با این حرفات به اونایی که نمیدونستن هم ثابت کردی تازه به دوران رسیده یی خوشحالی الان دیگه؟:happy:

ولی خدایی، علیرضا جان اسم تاپیک رو نگاه کن؟ یادمه تاپیکی هم که Sony Ericsson دامه برکاته:cool: باز کرد تیترش بود مقایسه "عکس" n80 و k800 و برتری مطلق سونی اریکسون... ولی همونجا هم طرفدارای نوکیا اومدن حرف کیفیت دوربین رو زدن! تا جایی که من این تیپ کل کل هارو دنبال کردم، دوسه نفر آدم فوق تعصبی روی نوکیا مثل برادرارزشی dariushagah و رفیق ورزشی!شون funhen و امثالهم بحثارو منحرف میکنن! همینجا تاپیک کیفیت عکسه و شما میگی کیفیت فیلم! طرفدارای SE اینجا اگه بگن عکس های K750 خداست و برو بخرش بجا گفتن، کوچیک کردن ضعف ها هم نبوده...درست نمیگم؟!;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
؟ من نفهميدم ؟ مگه شما از طرفداران ما (نوكيا) نيستي ؟

خب مگه غیر از این توی متن مذکور چیزی دیدی؟! منظور از اینا همون دوستان سونی هست دیگه و بقیش هم به حرفای اونا برمیگرده .. سونی داره کا 790 میده که فیلمش هم کیفیت با کا 700 هست ولی اینا میگن فیلم مهم نیست!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
خب مگه غیر از این توی متن مذکور چیزی دیدی؟! منظور از اینا همون دوستان سونی هست دیگه و بقیش هم به حرفای اونا برمیگرده .. سونی داره کا 790 میده که فیلمش هم کیفیت با کا 700 هست ولی اینا میگن فیلم مهم نیست!!

من میگم هست:D نویزی تو چی میگی!؟;)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از alireza_juve :
مرسي . من اشتباه فهميده بودم .:happy:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :
علیرضا جان خودت قضاوت کن! من همه جور منبعی واسه جناب funhen آوردم ، آخر اومده میگی من حرف دل خودم واسم مهمه! من قشنگ گرفتم این تیکرو quote کردم ها:::

بعد باز اومده میگه ان90 خداست، چون کارل زایس داره هم از کا750 سرتره، گور بابای باقی ملت که چی میگن!:hmm: funhen جان انگلیسی بلدی بابا؟ به اون عبارت Experienced users دقت کن؟ شما با این حرفات به اونایی که نمیدونستن هم ثابت کردی تازه به دوران رسیده یی خوشحالی الان دیگه؟:happy:

ولی خدایی، علیرضا جان اسم تاپیک رو نگاه کن؟ یادمه تاپیکی هم که Sony Ericsson دامه برکاته:cool: باز کرد تیترش بود مقایسه "عکس" n80 و k800 و برتری مطلق سونی اریکسون... ولی همونجا هم طرفدارای نوکیا اومدن حرف کیفیت دوربین رو زدن! تا جایی که من این تیپ کل کل هارو دنبال کردم، دوسه نفر آدم فوق تعصبی روی نوکیا مثل برادرارزشی dariushagah و رفیق ورزشی!شون funhen و امثالهم بحثارو منحرف میکنن! همینجا تاپیک کیفیت عکسه و شما میگی کیفیت فیلم! طرفدارای SE اینجا اگه بگن عکس های K750 خداست و برو بخرش بجا گفتن، کوچیک کردن ضعف ها هم نبوده...درست نمیگم؟!;)

فرهاد جان من حرفات رو رد نمیکنم ولی من به شخصه توی خیلی موارد چه موقعی که ان 70 رو نخریده بودم چه الان معتقدم بسیاری از نظرات کاربرا تو استفاده های شخصیشون بهتر و جالبتر از ریویهای بیشتر مبتنی بر مسایل فنی هست .. در مورد ان 90 توی مقایسه عکسای فکر کنم جی اس ام ارنا بود (مطمئن نیستم) نمونه ای از عکسای ان 90 و فک کنم ان 70 و کا 750 رو گذاشته بود و مقایسه کرده بود(مطمئن نیستم) که در مواردی کا 750 عکساش بهتر بوده بیشتر از این چون از نزدیک تست و مقایسه نکردم ان 90 رو با کا 750 نمیتونم بگم و حرف دوست همسنگر فوهنن رو هم نمیتونم رد کنم چون بر مبنای کاربری شخصیش بوده و قابل احترام:)

در مورد بحث فیلم دقیقا خاطرم هست بحث چی بود بحث نه فقط عکس بلکه به طور کل اون تاپیک برای مقایسه دوربین کا 800 و ان 80 بود که دوستان اونجا هم داشتن بزرگنمایی میکردن و فیلم رو کم اهمیت نشون میدادن .. اینجا البته بحث در مورد عکسه ولی خوبه کسی که میخواد گوشی بگیره و براش عکس مهمه بدونه چه کیفیت فیلمی رو هم در اختیار داره که با اگاهی بیشتری انتخاب کنه قبول نداری؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از X_Farhad :

شما با همون كا 750 خوش باش تا 20 سال ديگه بيدارت ميكنم .:D شما مثل اينكه خابيدي ؟ اون دوراني كه دوربين كا 750 جزو بهترينها يا به قول خودتون بهترين! بود گذشت . (حدود 1 سال ) حالا برو تو خيابونا داد بزن سوني سوني !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
مرسي من فاشيستم .

آی نمیدونی چه حالی میکنم این پائولو دی کانیو تو بازیای لاتزیو سلام فاشیستی میکنه :cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
شما با همون كا 750 خوش باش تا 20 سال ديگه بيدارت ميكنم .:D شما مثل اينكه خابيدي ؟ اون دوراني كه دوربين كا 750 جزو بهترينها يا به قول خودتون بهترين! بود گذشت . (حدود 1 سال ) حالا برو تو خيابونا داد بزن سوني سوني !

ببین به هر حال دیگه رقابت و مسابقه بین 2 مگاپیکسلی ها تموم شد و رفت! و الان رقابت 3 مگایی ها داره شروع میشه.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از alireza_juve :
آی نمیدونی چه حالی میکنم این پائولو دی کانیو تو بازیای لاتزیو سلام فاشیستی میکنه :cool:

ميخوام يهسري تغيرات تو امضام بدم . سخن معروف فوهنن جهان رو بزارم .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب بعد از اینهمه بحث و کل کل من جمع بندی و نظر نهایی خودمو میگم (فقط تو زمینه عکس که موضوع تاپیکه)

کا 750 کیفیت عکس عالی که به قیمتش میارزه ( توی رنج قیمت متوسط بهترین انتخاب)

در صورت عدم محدودیت مالی بدون شک ان 80 (در حال حاضر) اولین و بهترین انتخاب هست.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از alireza_juve :
فرهاد جان من حرفات رو رد نمیکنم ولی من به شخصه توی خیلی موارد چه موقعی که ان 70 رو نخریده بودم چه الان معتقدم بسیاری از نظرات کاربرا تو استفاده های شخصیشون بهتر و جالبتر از ریویهای بیشتر مبتنی بر مسایل فنی هست .. در مورد ان 90 توی مقایسه عکسای فکر کنم جی اس ام ارنا بود (مطمئن نیستم) نمونه ای از عکسای ان 90 و فک کنم ان 70 و کا 750 رو گذاشته بود و مقایسه کرده بود(مطمئن نیستم) که در مواردی کا 750 عکساش بهتر بوده بیشتر از این چون از نزدیک تست و مقایسه نکردم ان 90 رو با کا 750 نمیتونم بگم و حرف دوست همسنگر فوهنن رو هم نمیتونم رد کنم چون بر مبنای کاربری شخصیش بوده و قابل احترام:)

در مورد بحث فیلم دقیقا خاطرم هست بحث چی بود بحث نه فقط عکس بلکه به طور کل اون تاپیک برای مقایسه دوربین کا 800 و ان 80 بود که دوستان اونجا هم داشتن بزرگنمایی میکردن و فیلم رو کم اهمیت نشون میدادن .. اینجا البته بحث در مورد عکسه ولی خوبه کسی که میخواد گوشی بگیره و براش عکس مهمه بدونه چه کیفیت فیلمی رو هم در اختیار داره که با اگاهی بیشتری انتخاب کنه قبول نداری؟

با قسمت دوم حرفات کاملا موافقم! :cool: کلیپ گرفتن هم چیز باحالیه که توی اکثر سونی اریکسونا (منهای w900) بخاطر پردازنده پایینشون فراموش شده!

ولی اینکه فقط برمبنای کارشخصی و carl zeiss و فقط Nokia و... اینجا ملت رو راهنمایی کنیم، اصلا پایه نیستم!:hmm:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از alireza_juve :
خب بعد از اینهمه بحث و کل کل من جمع بندی و نظر نهایی خودمو میگم (فقط تو زمینه عکس که موضوع تاپیکه)

کا 750 کیفیت عکس عالی که به قیمتش میارزه ( توی رنج قیمت متوسط بهترین انتخاب)

در صورت عدم محدودیت مالی بدون شک ان 80 (در حال حاضر) اولین و بهترین انتخاب هست.[/QUOTE

تائيد ميشه . ولي فيلم برداري ان 90 از همه بهتره (ان 80 رو نميدونم ) . دليل هم دارم بعد نگن خالي بندي :
تو ماشين با 120 تا ميرفتيم باهاش فيلم برداري كردم خيلي با كيفيت بود ولي بادوربينهاي ديگه همين كار رو ميكردي فقط صدا واضح بود . فعلا خداحافظ .:cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از fuhnen :

خوب تا صحبت امضا و تازه به دوران رسیدگی و تعصب و بعضاً خنگ بودنه، یکی به این برادر فاشیستمون بگه W800 User یعنی استفاده کننده از w800 نه k750:D
منم یادم نمیاد گفته باشم k750 بهترینه!;)
خوشم میاد آدما خودشونو حاضرن اساسی تابلو کنن هــا، ولی کم نیارن!:happy:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
کلا این تاپیک در مورد دوربین بود ولی چون بحث فیلمبرداری باز شد:

این که من میگم عکسبرداری مهمتر از فیمبرداری هست نظر شخصی من فقط نیست . ببینید شما تقریبا تو هر خونه ای یه دوربین عکاسی پیدا میشه ولی فیلمبرداری نه!

هم عکس لحظه ها رو ثبت میکنه و هم فیلم. ولی همه جا عکس رو ثبت کننده لحظات و اون رو ماندگار میدونن. عکس رو در هر حالتی میشه استفاده کرد. تو سایت, تو روزنامه, مجله , آلبوم و حتی قاب عکس روی دیوار! ولی فیلم این امکان رو نمیده.

عکس و عکاسی یک هنر هست و جز رشته های دانشگاهی هست و حتی خیلی از موسسات غیر انتفاعی مدرک عکاسی هم میدن ( حالا بماند که این جور چیزا تو ایران ارزشی نداره!) ولی فیلمبردای رو هنر نمی دونن.

قبلا در مورد گوشی ها هم اصلا بحث مقایسه نبود. و فقط این که گوشی دوربین داشت کفایت میکرد! مثلا قبلا کسی عکسهای 6220 و T610 و ... رو با هم مقایسه نمیکرد چون اونقدر ارزش نداشت و تفاوت هم فرقی نمیکرد تو اون رده . ولی الان نه. الان وضع فیلمبرداری تو موبایل مثل همون جریان چند سال پیش دوربین رو موبایل هست.
مثلا الان من بدون اینکه یه دوربین کنون یا سونی چند مگاپیکسلی داشته باشم هم میتونم با همین k750 یا n90 و n80 , k800 از مثلا یه مهمونی یا عروسی! عکس بگیرم و البته تفاوتها موجود هست ولی بازم کارم راه میوفته! ولی اینجوری نیست که بگم k750 فیلمبرداریش خوب نیست ولی با n90 میشه مثلا از اون عروسی فیلمبرداری کنم!! و کارم هم راه میفته!!!!
شاید تا یکی دو سال دیگه که کیفیتها بالا رفت بشه تو سایتها مقایسه فیلمبرداری موبایلها رو هم دید.ولی هنوز زوده.

بالا