fuhnen
کاربر تازه وارد
به نقل از Nikonian :جناب !
اگر کمی با حوصله و بدون تعصب به برندها......... به پستهای ارسالی توجه کنید فکر میکنم که 50% مشکلات شما با بچه های فروم حل بشه .
اگر به پست ارسالی بنده ...پست شماره 65 ..... دقت کنید متوجه این نکته میشوید که بنده گفتم که استاد یا اون شخص یا اون هیچی !!!! K750 رو به عنوان گوشی مورد علاقه برای خود انتخاب کردند و نه دوربین مورد علاقه !
بنده هیچ تعصبی به هیچ برندی ندارم ولی لازم دونستم که جهت آگاهی شما دوست عزیز چند مورد رو یادآوری کنم.
1- شرکت سونی در ساخت تراشه و سنسور کاملا مستقل عمل میکنه و حتی سنسور پیشرفته ترین دوربین هارو ( دوربینهای عکاسی ) این شرکت تولید میکنه . بطور مثال دوربین D50 شرکت نیکون که بهترین دوربین در رده خود میباشد از سنسور ساخت سونی بهره میبرد که دارای کمترین نویز و بالاترین داینامیک رنج در سطح دوربینهای زیر 1000دلار میباشد .و دوربین نیکون D200 بهترین دوربین نیمه حرفه ای نیز از سنسور سونی بهره میبرد .
2- شرکت اریکسون همانطوریکه جنابعالی هم بایستی اطلاع داشته باشید از پیشتازان صنعت ارتباطی بوده که با ادغام این دو ( سونی و اریکسون ) نتیجه کار عرضه چنین گوشیهایی میباشد .
3- سعی کنید از قضاوت تعصبی پرهیز کرده و رنج قیمت و کلاس گوشی هارو هم هنگام مقایسه در نظر داشته باشید. و مارک سازنده رو فراموش کرده و به ویژگیها و قابلیتهای وسیله مورد نظر بپردازید. تا دوستان دیگری که میخواهند ازمطالب این تاپیک یا هر تاپیک دیگری استفاده کنند وقتشان با مطالب بی ربط تلف نشود .
و مطالب بسیار دیگری که در این تاپیک و در این انجمن ( موبایل ) نمیتوان بیش از این در موردش بحث کرد .
دوست عزيز اول اين رو بدونيد كه من با كسي مشكل ندارم و كسي هم توي اين فروم با من مشكل نداره مشكل اونها با نوكيا هست و روي سوني تعصب دارن فكر كنم اگه اين تعصب از ميان بره بتونيم 90% مشكل رو حل كنيم .قابل توجه كساني كه با نوكيا پدر كشتگي دارن!
در مورد اين هم كه گفتيد شركت سوني در ساخت سنسور و ... مستقل است اينو بدونيد كه در ساخت هرچي مهارت داشته باشه يا مستقل هم باشه اين كا 750 رو دوربين ديجيتال ! مناسب براي عكاسي نميكنه .
اگه شما هم موافقت كنيد از بحث كا 750 يا ان 90 بيرون بياييم چون ديگه خيلي خسته كننده شده يا اين كه حداقل بيخيال تعصب بشويم .