• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
حالا مثلا سری ان خیلی سرتر از سری های دیگس ؟

همینو ما هم نفهمیدیم آخرش! مثلا الان 3250 با n70 چه فرقی داره؟ (غیر از ظاهر) که اون یکی چون روش اسم N داره میگین بهتره؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
همینو ما هم نفهمیدیم آخرش! مثلا الان 3250 با n70 چه فرقی داره؟ (غیر از ظاهر) که اون یکی چون روش اسم N داره میگین بهتره؟

پس شما که نفهمیدی اخرش چرا تو فکر خرید یکی از همین گوشیای سری N هستی؟ برو همون کا 790 یا .. رو بگیر که جزو هیچ سری ای! هم نیست و سازنده کشور محبوبت چین هم هست!;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
پس شما که نفهمیدی اخرش چرا تو فکر خرید یکی از همین گوشیای سری N هستی؟ برو همون کا 790 یا .. رو بگیر که جزو هیچ سری ای! هم نیست و سازنده کشور محبوبت چین هم هست!;)

شما که قبلا فهمیدی برای ما هم بگو!
بله احتمالا همون k800 یا p990 رو میگیرم;)

منتظرم که بگی

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

بله شما هم لطفا فرق سری N رو برامون توضیح بدین:rolleyes: ;)
برا من عجیبه که چرا تا حالا کسی اینو نگفته و شما هم که میدونستی نگفتی!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
شما که قبلا فهمیدی برای ما هم بگو!
بله احتمالا همون k800 یا p990 رو میگیرم;)

منتظرم که بگی

نویزی جان:) امیدوارم نری تو فاز تیکه و متلک و اینا:) فرقاشون مشخصه دوست عزیز .. بله دوربین های ان 70 و 3250 هر دو دو مگاپیکسلی هستن ولی همونطور که احتمالا میدونی دوربین 3250 خوب نیست به بیان بسیاری از کاربرای نه ایرانی که بسیاری فروم های خارجی کیفیتش در حد ضعیف ارزشگذاری شده در حالیکه عکسای ان 70 بسیار با کیفیت و خوب هستند .. این یه مورد .. مورد بعدی مموری داخلی هست که توی 3250 10 مگ و توی ان 70 22 مگ هست که این مورد حداقل توی گوشیای نوکیا که رم داخلی پایینی دارند بسیار مهمه .. ضمن اینکه سیمبین 9 فعلا با قحطب برنامه مواجه هست که شاید تا چن ماه هم ادامه پیدا کنه ... ضمن اینکه کیفیت پخش اهنگ با استفاده از نرم افزارای موجود اونقدر ایمپرو میشه که تفاوت 3250 با ان 70 چندان زیاد نباشه .. فقط میمونه بلندی صدا که معروفیت 3250 به اونه که من ضعفی تو این مورد تو ان 70 ندیدم که بگم صداش کمه که بخوام یه برتری به 3250 بدم .. اگر موارد دیگه ای به ذهنم اومد حتما میگم .. پس تفوتاش کم هم نیس

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
نویزی جان:) امیدوارم نری تو فاز تیکه و متلک و اینا:) فرقاشون مشخصه دوست عزیز .. بله دوربین های ان 70 و 3250 هر دو دو مگاپیکسلی هستن ولی همونطور که احتمالا میدونی دوربین 3250 خوب نیست به بیان بسیاری از کاربرای نه ایرانی که بسیاری فروم های خارجی کیفیتش در حد ضعیف ارزشگذاری شده در حالیکه عکسای ان 70 بسیار با کیفیت و خوب هستند .. این یه مورد .. مورد بعدی مموری داخلی هست که توی 3250 10 مگ و توی ان 70 22 مگ هست که این مورد حداقل توی گوشیای نوکیا که رم داخلی پایینی دارند بسیار مهمه .. ضمن اینکه سیمبین 9 فعلا با قحطب برنامه مواجه هست که شاید تا چن ماه هم ادامه پیدا کنه ... ضمن اینکه کیفیت پخش اهنگ با استفاده از نرم افزارای موجود اونقدر ایمپرو میشه که تفاوت 3250 با ان 70 چندان زیاد نباشه .. فقط میمونه بلندی صدا که معروفیت 3250 به اونه که من ضعفی تو این مورد تو ان 70 ندیدم که بگم صداش کمه که بخوام یه برتری به 3250 بدم .. اگر موارد دیگه ای به ذهنم اومد حتما میگم .. پس تفوتاش کم هم نیس

ای بابا! تو دیگه چرا؟!:wacko:

بابااااااا! منظورم اینه که غیر از اینا! مثلا اگه اسم n70 بود 70xx و توش اسم n نداشت اونوقت چی؟;) منظورم سری n به طور کلی هست نه اینکه این دوربینش یه کم بهتره یا ...
مثلا n90 حتی ویبره هم نداه! با نرم افزار میخوین ویبره بذارین روش؟
حالا بحث دوربین اگه تمام سری هایn از کارل زایس استفاده میکردن یه چیزی ( میگفتیم رفته به سوی حرفه ای گری و ... ) اما الان چی؟

چون روی سری n خیلی تبلیغ کردن . میخوام بدونم چرا مثلا همینا رو مثل بقیه مدلهای نوکیا اسم گذاری نکردن؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :

بابااااااا! منظورم اینه که غیر از اینا! مثلا اگه اسم n70 بود 70xx و توش اسم n نداشت اونوقت چی؟;) منظورم سری n به طور کلی هست نه اینکه این دوربینش یه کم بهتره یا ...
حالا بحث دوربین اگه تمام سری هایn از کارل زایس استفاده میکردن یه چیزی ( میگفتیم رفته به سوی حرفه ای گری و ... ) اما الان چی؟

چون روی سری n خیلی تبلیغ کردن . میخوام بدونم چرا مثلا همینا رو مثل بقیه مدلهای نوکیا اسم گذاری نکردن؟

ان 90 به خاطر لنز كارل زايسش ويبره نداره ( شما كه بايد بدوني لنز كارل زايس حساسه و .... )
چه ربطي به تبليغات داره عزيز من روي دي 500 هم يه زماني خيلي تبليغات كردن ولي اون موقع ما چارلي داشتيم .
چون حرف اول نوكيا ان هست اونو سري ان نامگذاري كردن تفاوتشونو هم همه ميدونن

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
ان 90 به خاطر لنز كارل زايسش ويبره نداره ( شما كه بايد بدوني لنز كارل زايس حساسه و .... )
چه ربطي به تبليغات داره عزيز من روي دي 500 هم يه زماني خيلي تبليغات كردن ولي اون موقع ما چارلي داشتيم .
چون حرف اول نوكيا ان هست اونو سري ان نامگذاري كردن تفاوتشونو هم همه ميدونن

شما که دست به سرچتون خوبه! و این همه مدعی فهم هستید و دیگران رو بی شعور قلمداد میکنید!( هر چند که ندونستن اینها هیچ ربطی به شعور افراد نداره;) ) یه حرفی بزن که درست باشه. اگه به خاطر این حرف شما ویبره نداشته باشه پس چطور n73 یا n93 با همون لنز کارل زایس ویبره داره؟! قبلش حد اقل در مورد برند محبوبتون یه کم سرچ میکردی:cool:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
شما که دست به سرچتون خوبه! و این همه مدعی فهم هستد و دیگران رو بی شعور قلمداد میکنید!( هر چند که ندونستن اینها هیچ ربطی به شعور افراد نداره;) یه حرفی بزن که درست باشه. اگه به خاطر این حرف شما ویبره نداشته باشه پس چطور n73 یا n93 با همون لنز کارل زایس ویبره داره؟! قبلش حد اقل در مورد برند محبوبتون یه کم سرچ میکردی:cool:
اول اين كه گوشي كه خودم باهاش كار ميكنم چه نيازي به سرچ در موردش هست ؟ گوشي ان 90 تقريبا قديمي هست 2005 گوشي هايي كه شما فرموديد هنوز كامينگ سونه ! ( مثل اين ميمونه كه شما ميگيد چرا 3310 دوربين نداره ولي 6600 داره در صورتي كه هردو نوكيا هستند!) باز به داستان فهم و شعور بر ميگرديم .:p
مورد دوم اين كه من در خطاب به شما بيشعور گفتم نه به بقيه كاربرا ( پستهاي قبلي هنوز هست ميتونين چك كنين)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :

ببین خب در مورد سری ای چی میگی؟ خب کلاس بندی های متفاوت هست .. تو میتونی بگی مثلا سری ای چرا اسمش شده ای؟ (چقد ای شد!) .. مثلا میگن سری ای بیزینس کلاس هست .. یا مثلا میگن سری ان سری گوشیای مولتی مدیای نوکیا هست (اگر اشتباه نکنم) ولی این رو انکار نمیکنم بهرحال تی هر تغییر و تحولی مانورهای تبلیغاتی هم هست که ممکنه لزوما تفاوتهای بنیادی که ممکنه منظورت باشه رو شامل نشه .. من منظورت رو اینجوری برداشت کردم حالا اگر کلا منظورت تفاوت ماهیت سری ان مثلا ان70 با 3250(به عنوان غیر ان) هست شاید جوابش بحثای دیگه ای غیر از فنی رو هم شامل بشه ..

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fuhnen :
اول اين كه گوشي كه خودم باهاش كار ميكنم چه نيازي به سرچ در موردش هست ؟ گوشي ان 90 تقريبا قديمي هست 2005 گوشي هايي كه شما فرموديد هنوز كامينگ سونه ! ( مثل اين ميمونه كه شما ميگيد چرا 3310 دوربين نداره ولي 6600 داره در صورتي كه هردو نوكيا هستند!) باز به داستان فهم و شعور بر ميگرديم .:p
مورد دوم اين كه من در خطاب به شما بيشعور گفتم نه به بقيه كاربرا ( پستهاي قبلي هنوز هست ميتونين چك كنين)

n90 رو که همه میدونن ویبره نداره! همون هایی که کامینگ سون هستند تو مشخصاتشون ویبره نوشته شده! ( این یکی رو جدا بر میگردیم به بحث شعور!!) و بقیه صحبتهای شما هم در مورد 3310 و ... هیچ ربطی به موضوع نداره!!
من هم چون به من توهین کردی جوابتو دادم و هنوز هم میگم!! چون مثل اینکه فارسی زیاد نمیفهمی!! هنوز هست!

مرحله دوم اینکه شما خیلی بیجا کردی که به من اینو گفتی و راحت اعتراف هم میکنی! اینو قبل از اینکه شما که نمیفهمی چی میخونی بنویسی میدونستم به کی گفتی!!! برا همون جوابتو دادم !! ( این که واقعا بر میگرده به فهم و ...)
مسلما حق دفاع از خودم برای من محفوظ هست

خیلی جالبه! من میگم وقتی مدیران اومدن سزای بی احترامی به کاربران دیگه ( منظور من! ) رو میبینی , تو میگی من به تو توهین کردم نه به دیگران!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
fuhnen, noisymind, tintin
تعدادی از پست های شما حذف شد، معنای این کار رو قبلن توضیح داده بودم.
جناب fuhnen، حرمت کاربرهای قدیمی تر رو نگه دارید. درضمن این اخطار من رو جدی تلقی کنید.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
جناب fuhnen، حرمت کاربرهای قدیمی تر رو نگه دارید. درضمن این اخطار من رو جدی تلقی کنید.
نمی خوام پاچه خواری کنم ( خدای نکرده ) ولی ممنون رییس
آدم وقتی عصبی میشه یک حرفهایی می زنه که بعدا که دوباره می خوندشون می خنده !
مرسی که پاکشون کردی .

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :

مدير جان در مورد پستها ببخشيد ولي اگه كاربران قديمي حرمت ما رو نگه ندارند و هرچي ميشه شروع كنن به فحش دادن ما چي كار كنيم ؟ آيا بشييم اونارو تماشا كنيم ! به هر حال من شروع نكردم .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
مدير جان در مورد پستها ببخشيد ولي اگه كاربران قديمي حرمت ما رو نگه ندارند و هرچي ميشه شروع كنن به فحش دادن ما چي كار كنيم ؟ آيا بشييم اونارو تماشا كنيم ! به هر حال من شروع نكردم .

متاسفانه کاری نمیشه کرد قبلا بدتر از این هم شده بود باز خدا این مدیر جان رو عمر بده که بالاخره یک تذکری داد! همیشه آخرش این بود که سه چهار نفر خاص پستهای زنجیره ای میزدند و از گوشتکوب و شعور پایین کاربران نوکیا میگفتند و از همین تذکر خشک و خالی هم خبری نبود باز هم خدا رو شکر!

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
متاسفانه کاری نمیشه کرد قبلا بدتر از این هم شده بود باز خدا این مدیر جان رو عمر بده که بالاخره یک تذکری داد! همیشه آخرش این بود که سه چهار نفر خاص پستهای زنجیره ای میزدند و از گوشتکوب و شعور پایین کاربران نوکیا میگفتند و از همین تذکر خشک و خالی هم خبری نبود باز هم خدا رو شکر!

آره دست مدير بخاطر تذكر درد نكنه :) ولي من آخرش نفهميدم جناب نويزي :p مياد از نوكيا بد ميگه ! :hmm: بعد هم دوتا فحش هم ميده ولي آخر سر مدير جان فقط به من تذكر ميده !
آخه اين همه اددعاتون ميشه تو اين كشور دموكراسي هست ! پس كو !:blink: پس چرا من ! مگه من چيكار كردم ؟
من فقط از نوكيا دفاع كردم و تا آخرش هم دفاع ميكنم .:hmm:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
آره دست مدير بخاطر تذكر درد نكنه :) ولي من آخرش نفهميدم جناب نويزي :p مياد از نوكيا بد ميگه ! :hmm: بعد هم دوتا فحش هم ميده ولي آخر سر مدير جان فقط به من تذكر ميده !
آخه اين همه اددعاتون ميشه تو اين كشور دموكراسي هست ! پس كو !:blink: پس چرا من ! مگه من چيكار كردم ؟
من فقط از نوكيا دفاع كردم و تا آخرش هم دفاع ميكنم .:hmm:

البته مدیریت محترم اینجا خودش یوزر سونی هست و شاید قدری طبیعی به نظر برسه که جانبداری هم تو برخی کاراش باشه (ایشون در مورد امضای من هم محبت کرد یه طرفه بدون هیچ حرفی خودش ایدت کرد و... در حالیکه برای موارد مشابه برخوردش اینطور نبود) یا انواع و اقسام توهینهای بعضی کاربرای پر سابقه سونی رو با اغماض در مواردی لایی رد میکنه که همچنان هم بعضیاش موجودن) ولی بهرحال همینکه ایشون همین قدم رو هم برداشت جایی بسی شکره ..

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته الان پستها پاک شدن و نیستن! ولی خود مدیر میدونه اول کی شروع کرد ;) و نفهم و بیشعور رو به کار برد اول
( حتما برای دفاع شروع به فهش دادن کردن! )
البته هنوز هم اون پستش هست که با پرویی میگه "
من در خطاب به شما بيشعور گفتم نه به بقيه كاربرا ( پستهاي قبلي هنوز هست ميتونين چك كنين) "
به هر حال از مدیر محترم به خاطر تذکر تشکر میکنم.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
نمیدونم بخندم یا گریه کنم اما به هر حال به نظر من خیلی مضحکه.یوزر سونی یوزر نوکیا رو بیشعور لقب میده و یوزر نوکیا یوزر سونی رو مورد الطاف خویش قرار میده!یه نظر سنجی ساده=جنگ و جدل میان دو جبهه متفاوت
واقعا فرومها جامعه های مجازیی هستن که میشه (معذرت میخوام)فرهنگ اون جامعه رو توش جستجو کرد.
متاسفم.

بالا