• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فکر می کنم نیازی به یادآوری مرامنامه ی پرشین تولز نباشه، اما ظاهرن باید چن تا نکته باید روشن بشه.
با وجود این که فرصت کافی برای فعالیت دلخواهم رو توی بخش موبایل دیگه ندارم، اما پستی رو نخونده نمی ذارم، از طرفی تعداد افرادی که اینجا فعالیت می کنن متاسفانه هنوز اون قدر نشده که نتونم به یاد بسپارم که کی توی کدوم تاپیک چی گفته. پس لطفن طوری برخورد نکنید که بقیه فک کنن اینجا یه دبستان و منم اون ناظم دگم چوب به دستم. در ضمن از chogholi کردن هم شدیدن بر حذر باشید. معنای حذف پست رو قبلن توضیح داده بودم که اگه دقت شده بود الان کسی نمی گفت که چرا به اون هیچی نمی گی.
برای بار دوم تکرار می کنم، این قدر توپ رو توی زمین همدیگه نندازید. اگه قصوری بوده، اگه گذشتی شده و یا اگه برخوردی اتفاق افتاده در مورد هر دو طرف بوده. هنوز علت مشخصی برای جانبداری از شخص یا جریانی ندارم.

اما جناب علیرضا خان یووه، موارد قبلی رو که خوندید، پس به این یکی هم دقت کنید. آخرین باری که من یه گوشی از
se.gif
داشتم مربوط به 8-9 ماه قبل میشه و بعد از اون تا الان یه دور دیگه تقریبن همه ی برندها رو دور زدم. فعلن هم تنها چیز سونی ای که دارم باتری واکمن پاناسونیک ام ـه که اون هم اون قدر تعصب برانگیز نیست که باعث بشه من بخوام در مقابل برند مورد علاقه ی شما جبهه گیری و یا عدالت رو فدای طرفداری از بچه های برند دیگه بکنم.
به شما توصیه می کنم که مرامنامه و قوانین محدودیت در امضا رو یه بار دیگه مطالعه بفرمایید. اگه امضای شما این قوانین رو نقض کرده بود نیازی به تذکر نبوده، کما این که من همیشه این کار رو می کنم. شما هم اگه به متن جایگزین شده ی امضاتون دقت می کردید متوجه می شدید که امضاتون رو چه کسی ادیت کرده.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
فکر می کنم نیازی به یادآوری مرامنامه ی پرشین تولز نباشه، اما ظاهرن باید چن تا نکته باید روشن بشه.
با وجود این که فرصت کافی برای فعالیت دلخواهم رو توی بخش موبایل دیگه ندارم، اما پستی رو نخونده نمی ذارم، از طرفی تعداد افرادی که اینجا فعالیت می کنن متاسفانه هنوز اون قدر نشده که نتونم به یاد بسپارم که کی توی کدوم تاپیک چی گفته. پس لطفن طوری برخورد نکنید که بقیه فک کنن اینجا یه دبستان و منم اون ناظم دگم چوب به دستم. در ضمن از chogholi کردن هم شدیدن بر حذر باشید. معنای حذف پست رو قبلن توضیح داده بودم که اگه دقت شده بود الان کسی نمی گفت که چرا به اون هیچی نمی گی.
برای بار دوم تکرار می کنم، این قدر توپ رو توی زمین همدیگه نندازید. اگه قصوری بوده، اگه گذشتی شده و یا اگه برخوردی اتفاق افتاده در مورد هر دو طرف بوده. هنوز علت مشخصی برای جانبداری از شخص یا جریانی ندارم.

اما جناب علیرضا خان یووه، موارد قبلی رو که خوندید، پس به این یکی هم دقت کنید. آخرین باری که من یه گوشی از
se.gif
داشتم مربوط به 8-9 ماه قبل میشه و بعد از اون تا الان یه دور دیگه تقریبن همه ی برندها رو دور زدم. فعلن هم تنها چیز سونی ای که دارم باتری واکمن پاناسونیک ام ـه که اون هم اون قدر تعصب برانگیز نیست که باعث بشه من بخوام در مقابل برند مورد علاقه ی شما جبهه گیری و یا عدالت رو فدای طرفداری از بچه های برند دیگه بکنم.
به شما توصیه می کنم که مرامنامه و قوانین محدودیت در امضا رو یه بار دیگه مطالعه بفرمایید. اگه امضای شما این قوانین رو نقض کرده بود نیازی به تذکر نبوده، کما این که من همیشه این کار رو می کنم. شما هم اگه به متن جایگزین شده ی امضاتون دقت می کردید متوجه می شدید که امضاتون رو چه کسی ادیت کرده.

:) ایکس پلاد خان در مورد پاراگراف اخرت .. منظور من این نبود که اشکالی تو این هست که شما یوزر سونی باشی گفتم حتی اگه قدری هم جاهایی (از نظر من ) عدالت رعایت نشه طبیعیه ولی بهرحال شما مدیر هستی و مسوولیت گاهی محدودیت هم داره دیگه;) ولی کلا بهرحال از توجهی که داری خوشحالم .. در اون مورد امضا هم من چون دیدم قضیه رو خب از چشم مدیر دیدم( مهم نبود البته) گو اینکه همونطور که گفتی سیستم برخوردت دموکراتیک هست .. ولی بهرحال اگر تو اون مورد اشتباه یا سوءتفاهمی بوده متاسفم البته من به جز پست قبل مساله رو مطرح نکرده بودم ... امیدوارم شما هم سرت خلوتر بشه بیشتر اینطرفا بیای:)

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
بیا یه خونه تکونی اساسی شد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
همینو ما هم نفهمیدیم آخرش! مثلا الان 3250 با n70 چه فرقی داره؟ (غیر از ظاهر) که اون یکی چون روش اسم N داره میگین بهتره؟

میبینم که این 2-3 روزی که نبودم حسابی کتک کاری بوده و کلی پست حذف شده و....:p :p

عیب نداره....من الان میام فرق 6680 رو با N70 براتون توضیح میدم که همه متوجه بشید نوکیا چه کلاه گشادی سر ملت میزاره:

N70 در واقع همون 6680 هست با همون سیمبین همون اندازه صفحه.همون رزولوشن. فقط قیافه تغییر کرده . دوربینش هم از 1.3 رسیده به 2 همین و همین....والسلام..نامه تمام...

این سری N و این بچه بازیها همش سیاست فروشه....یکی که میبینه نوکیا از xxxx مثلا رفته سراغ Nxx میگه برم بخرم ببینم چی چیه؟:D در واقع همونه....

خر همون خره فقط پالونش عوض شده....همین

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام خدمت همه ی کاربران فعال بخش موبایل (طرفداران نوکیا و سونی اریکسون کثّرالله امثالهم!)
من اگه جای جناب Xplod عزیز بودم همون اولی که (به نظرم صفحه ی سوم یا چهارم بود) بحث فیلمبرداری مطرح شد می یومدم به دوستان تذکر می دادم که فقط و فقط در مورد دوربین و کیفیت عکس بحث کنن. متاسفانه در تاپیک های متعددی این بحث ها به صورت ناراحت کننده ای به کشمکش های تکراری تبدیل شده که شایسته ی کاربران اینجا که به احتمال قریب به یقین همه هم تحصیل کرده هستن نیست. حالا باز به من بگید دنیای هر کس مخصوص خودشه و به تو هیچ ربطی نداره!........
بحث کردن باید در فضای معقول و دوستانه صورت بگیره تا همه بتونیم از خلال بحث ها چیزی یاد بگیریم. فکر نکنید که من خوشم میاد کسی رو نصبحت کنم (چون ادعای فهم و کمال ندارم) یا بیام وسط دعوا نرخ تعیین کنم. من فقط دارم یه خواهش دوستانه رو مطرح می کنم:
به جای اینکه خودتون رو خسته کنید و بی جهت در مورد یک برند موبایل نفس بزنید (اونهم به دفعات و در تاپیک های متعدد!) ، کاملا به عنوان اون تاپیک وفادار باشید. اینکار ضمن صرفه جویی در وقت، ارزش بالاتری در حفظ و پایداری احساس دوستی و رفاقت در فورم داره. این مساله رو دست کم نگیرید. اجازه بدید دوستان جدیدی که میان و عضو PT می شن بتونن از مطالب گفته شده استفاده کنن، نه این که شاهد کل کل های بی پایان من و شما باشن و دست آخر مطلبی رو که دنبالش بودن پیدا نکنن. امیدوارم از نوشته ی من سوء برداشت نشه، و همه با هم کمک کنیم تا تاپیک های بخش موبایل پربار تر از اینی که الان هست بشه.
از توجه همگی ممنون.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از Sony Ericsson!! :
میبینم که این 2-3 روزی که نبودم حسابی کتک کاری بوده و کلی پست حذف شده و....:p :p

عیب نداره....من الان میام فرق 6680 رو با N70 براتون توضیح میدم که همه متوجه بشید نوکیا چه کلاه گشادی سر ملت میزاره:

N70 در واقع همون 6680 هست با همون سیمبین همون اندازه صفحه.همون رزولوشن. فقط قیافه تغییر کرده . دوربینش هم از 1.3 رسیده به 2 همین و همین....والسلام..نامه تمام...

این سری N و این بچه بازیها همش سیاست فروشه....یکی که میبینه نوکیا از xxxx مثلا رفته سراغ Nxx میگه برم بخرم ببینم چی چیه؟:D در واقع همونه....

ببینید! این جمله آخرتون تحریک کننده است. یه طرفدار نوکیا خیال می کنه به اون توهین شده (ولو که واقعیت مطلب توهین نباشه) و اونوقت سعی می کنه چون یکی دستش انداخته به هر کلکی که شده در یه پست دیگه به اصطلاح حال شما رو بگیره، در حالی که اصلا لزومی به گفتن چنین حرفی نبود و شما اصل حرف رو بالاتر گفته اید. همینجوری می شه که دوباره جر و بحث در می گیره.......

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :

کلاه سونی میذاره سر مردم که روی یه پلتفرم سه جور گوشی میزنه با کارایی های یکسان فقط یکیش میشه کا یکیش میشه دبیلو یکیش هم دی ( 750-800-750).. یکیش نارنجی اون یکی مشکی!و اون یکی صورتیبعد دل ملت خوشه رفتن واکمن خریدن! اره عزیز خر سونی هست که فقط رنگ پالوناش رو عوض میکنه .. پالون هم نداره چون انقد زپرتیه که با پالون یا بی پالون همون آشغالی هست که بود ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آف تاپیک رو هم لطفا دیگه بکار نبر! مرد حسابی کجای این پستها مقایسه ان 70 و 6680 بود؟ فقط دوباره اومدی یه چیزی بپرونی دعوا را بندازی؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مهمترین نکنه اینه که اون برتریهایی که سونی اریکسون داشت بی معنا شده هر وقت صحبت دوربین بود کا 750 رو مینداختند جلو . در حالیکه امروز ان 71 مثلا علاوه بر اینکه همون عکسها رو میگیره سیمبین هم هست تاشو هم هست طراحی جدیدی هم داره چینی هم نیست دیگه اون امتیازات خاص سونی اریکسون شکسته . حالا بگذارید بععضیها از کلاه برداری نوکیا بگویند مهم نیست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
مهمترین نکنه اینه که اون برتریهایی که سونی اریکسون داشت بی معنا شده هر وقت صحبت دوربین بود کا 750 رو مینداختند جلو . در حالیکه امروز ان 71 مثلا علاوه بر اینکه همون عکسها رو میگیره سیمبین هم هست تاشو هم هست طراحی جدیدی هم داره چینی هم نیست دیگه اون امتیازات خاص سونی اریکسون شکسته . حالا بگذارید بععضیها از کلاه برداری نوکیا بگویند مهم نیست

چینی بودن که اصلا دلیل نمیشه
دوربینش هم ماکرو نمیگیره و اتو فوکوس نداره
100% کیفیت موسیقی خوبی هم نداره

فقط سیمبین هست که نوکیا این همه سیمبین ارزونتر هم داره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
آف تاپیک رو هم لطفا دیگه بکار نبر! مرد حسابی کجای این پستها مقایسه ان 70 و 6680 بود؟ فقط دوباره اومدی یه چیزی بپرونی دعوا را بندازی؟

آف تاپیک کجا بود بابا؟؟

دوستم جناب نویزی گفته بود فرق سری ان(!) با بقیه چیه منم براش مثال ان (!) 70 با 6680 رو زدم که چجوریه جریانش....

زیاد خونتون رو کثیف نکنید....خر ( نوکیا)اگر لباس اطلس هم بپوشه همونه که بود.... با این بچه بازیها و سری ان (!) و ای و...این جور چیزها هم هیچ تغییری نمیکنه.....

:p :p

نوکیا جونتون هم که داره میره تو هند و از این به بعد گوشی هندی نوکیا هم شاهدیم:p

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از شما دو بزرگوار که ما رو با دنیای گوشی های سری N آشنا و تفاوت های اونا رو مبسوط شرح دادید تشکر می کنم. برای تنوع هم کمی در مورد عنوان تاپیک صحبت بشه بد نیست.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از xPlod :
از شما دو بزرگوار که ما رو با دنیای گوشی های سری N آشنا و تفاوت های اونا رو مبسوط شرح دادید تشکر می کنم. برای تنوع هم کمی در مورد عنوان تاپیک صحبت بشه بد نیست.

عنوان تاپیک مشخصه...بهترین گوشی از نظر عکس برداری نه فیلم برداری...

جواب هم معلومه K800 سونی اریکسون با قابلیت ماکرو و اتوفوکوس و دوربین 3.2 مگاپیکسل و فلش زنون( فلش واقعی دوربینهای دیجیتال) که تا 3 متر رو راحت روشن میکنه...

منتها یه عده نمیخوان قبول کنن و هی این وسط سفسطه میکنن...اره فیلم اون فلانه و این چنیه اون یکی مالزی این یکی فنلانده...جمع کنید بابا این حرفها رو...

هر وقت برند مورد علاقه اتون تونست همچین دوربین خدایی برای عکس برداری بزنه بعد بیان ....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
چینی بودن که اصلا دلیل نمیشه
دوربینش هم ماکرو نمیگیره و اتو فوکوس نداره
100% کیفیت موسیقی خوبی هم نداره

فقط سیمبین هست که نوکیا این همه سیمبین ارزونتر هم داره

ان 71 بهترین گوشی عکاسی سیمبنی بعد از ان 80 است و اگر از ماکرو بگذریم بهترین گوشی دو مگاپیکسلی هم هست
فقط ماکرو نداشتن نقطه ضعفشه ولی اتوفوکوس اصلا از امکانات عکاسی نیست! این یک تکنولوژیه برای اینکه عکسها کیفیتشون بهتر باشه وقتی ان 71 بدون اتوفوکوس همون کیفیت رو داره نداشتن اتوفوکوس نه تنها ضعف نیست بلکه نقطه قوته در حالیکه دوربین کا 750 کنده دوربین ان 71 از دوربینهای سریع به حساب میاد

کیفیت موزیکش هم بهتر از کا750 نباشه کمتر نیست . سیمبین و اینها هم ربطی به تاپیک حاضر نداره ولی شما هیچوقت خوبی سیمبین رو درک نکردید برای همین گفته شما چندان وزنی نداره.

چینی بودن رو هم برای اطلاع دوستانی که نمیدونند میگم! خوب و بد جنس چینی با خودشون

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
ان 71 بهترین گوشی عکاسی سیمبنی بعد از ان 80 است و اگر از ماکرو بگذریم بهترین گوشی دو مگاپیکسلی هم هست
فقط ماکرو نداشتن نقطه ضعفشه ولی اتوفوکوس اصلا از امکانات عکاسی نیست! این یک تکنولوژیه برای اینکه عکسها کیفیتشون بهتر باشه وقتی ان 71 بدون اتوفوکوس همون کیفیت رو داره نداشتن اتوفوکوس نه تنها ضعف نیست بلکه نقطه قوته در حالیکه دوربین کا 750 کنده دوربین ان 71 از دوربینهای سریع به حساب میاد

کیفیت موزیکش هم بهتر از کا750 نباشه کمتر نیست . سیمبین و اینها هم ربطی به تاپیک حاضر نداره ولی شما هیچوقت خوبی سیمبین رو درک نکردید برای همین گفته شما چندان وزنی نداره.

چینی بودن رو هم برای اطلاع دوستانی که نمیدونند میگم! خوب و بد جنس چینی با خودشون

k750 دیگه کم کم داره دو ساله میشه و شما دارین دوربین گوشی 2 ماه به بازار اومده رو با اون مقایسه میکنید
ضمنا کیفیت ساخت همین n71 به اصطلاح فنلاندی تون همچین خوب نیست ( نقل از gsmarena ) اینقدر چینی چینی کردید حوصلم دیگه سر رفت!!:f34r: :wacko:
حالا اون روزی که ما هندی هندی میکنیم هم میرسه;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خب برای اینکه برگردیم به تاپیک! چند نمونه عکس از BenQ-Siemens EF81 گذاشتم که ببینید

البته EF81 علاوه بر اینکه حالت ماکرو نداره night مد هم نداره!!

بالا