• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
گوشی شارپ مدل 903 که البته سال 2005 معرفی شده و 3.2 مگاپیکسلی هست و زوم 2x اوپتیکال هم داره.
البته فعلا نمونه عکس ازش پیدا نکردم که بذارم!! :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
k750 دیگه کم کم داره دو ساله میشه و شما دارین دوربین گوشی 2 ماه به بازار اومده رو با اون مقایسه میکنید
ضمنا کیفیت ساخت همین n71 به اصطلاح فنلاندی تون همچین خوب نیست ( نقل از gsmarena ) اینقدر چینی چینی کردید حوصلم دیگه سر رفت!!:f34r: :wacko:
حالا اون روزی که ما هندی هندی میکنیم هم میرسه;)

اینجا تاپیک تاریخچه گوشیهای موبایل نیست!!!

به من چهکه کا 750 دوساله شده! صحبت از کیفیت عکاسیه چرا مسایل دیگه رو مخلوط میکنید ! ضمن اینکه همون دابلیو 900 هم دوربینش کا 750 حساب میشه . دابلیو 800 هم همینطور.
اما صحبت ما کیفیت عکاسیه گوشیهای یبازاره و به تاریخچه و فلسفه وجودی و حرکت جوهری دوربین گوشیهای موبایل کار نداریم!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
اینجا تاپیک تاریخچه گوشیهای موبایل نیست!!!

به من چهکه کا 750 دوساله شده! صحبت از کیفیت عکاسیه چرا مسایل دیگه رو مخلوط میکنید ! ضمن اینکه همون دابلیو 900 هم دوربینش کا 750 حساب میشه . دابلیو 800 هم همینطور.
اما صحبت ما کیفیت عکاسیه گوشیهای یبازاره و به تاریخچه و فلسفه وجودی و حرکت جوهری دوربین گوشیهای موبایل کار نداریم!

بله تاریخ رو کسی کار نداره . اصل مطلب اینه که پایینتر از k750 قرار میگیره . ضمنا دیگه الان بحث مقایسه 2 مگاپیکسلی ها تموم شد و رفت .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اصل مطلبتون هم خیلی پرت است ان 71 پایینتر از کا 750! با اون اتوفکوس کند سر درد آور!؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از DariushAgah :
فقط ماکرو نداشتن نقطه ضعفشه ولی اتوفوکوس اصلا از امکانات عکاسی نیست! این یک تکنولوژیه برای اینکه عکسها کیفیتشون بهتر باشه وقتی ان 71 بدون اتوفوکوس همون کیفیت رو داره نداشتن اتوفوکوس نه تنها ضعف نیست بلکه نقطه قوته در حالیکه دوربین کا 750 کنده دوربین ان 71 از دوربینهای سریع به حساب میاد
کاملن با این نظرتون مخالفم. Autofocus اتفاقن یکی از بهترین امکانات دوربین ها و گوشی های عکاسی ـه که شما توسط اون می تونید به بیننده بفهمونید که از "چی" دارید عکس میگیرید. در کنار مواردی مثل Dynamic Range ، شفافیت تصویر، پایین بودن نویز و ... که به سنسور مربوط می شن، اتوفوکوس یکی از مواردیه که تفاوت کیفیت رو به وجود میاره. از طرفی بدون اتوفوکوس عملن چیزی به اسم ماکرو معنا نداره، چرا که اگرهم شما بتونی ماکرو بگیری و اتوفوکوس نداشته باشی عملن مجبوری عکس های ماکرو رو هم فقط در یه فاصله ی ثابت بگیری، نه در فاصله ی دلخواه و این یعنی عملن شما یه بازه رو تبدیل کردی به یه نقطه. مثلن اگه شما N80 رو در حالت ماکرو قرار بدی و بخوای از یه شی نزدیک عکس بگیری اون قدر باید گوشی رو جلو عقب کنی تا شی مورد نظرت به حداکثر وضوح برسه در حالیکه در N90 و K750 شما در کمتر از یک ثانیه روی شی مورد نظرت فوکوس کردی و می تونی اون رو از بقیه ی زمینه جدا کنی.
از طرف دیگه، در گوشی های Autofocus دار شما می تونی این قابلیت رو غیر فعال کنی و در موقع لزوم ازش استفاده کنی، بنابراین لزومی نداره که شما وقتی می خوای از یه منظره یا یه موضوع در خارج از محدوده ی ماکرو عکس بگیری از اتوفوکوس استفاده کنی، در این حالت این گوشی ها دقیقن مثل سایر گوشی های Point & Shoot میشن. از طرفی در k750 شما با یک مرحله فشار دادن ممتد کلید شاتر، عملن اتوفوکوس رو نادیده گرفتی و از غیرفعال کردن دستی اون بی نیاز شدی، سوژه رو هم از دست نمی دی. پس هیچ وقت داشتن یه قابلیت اضافی که می تونه غیرفعال بشه نقطه ضعف به حساب نمیاد.
در مورد کیفیت هم با این که تصاویر کاملن گویا هستند اما من چندان به عکس هایی که این سایت ها می ذارن استناد نمی کنم، امیدوارم فرصتی پیش بیاد تا بازهم بتونیم خودمون یه Roundup از گوشی های مطرح عکاسی امسال داشته باشیم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
کاملن با این نظرتون مخالفم. Autofocus اتفاقن یکی از بهترین امکانات دوربین ها و گوشی های عکاسی ـه که شما توسط اون می تونید به بیننده بفهمونید که از "چی" دارید عکس میگیرید. در کنار مواردی مثل Dynamic Range ، شفافیت تصویر، پایین بودن نویز و ... که به سنسور مربوط می شن، اتوفوکوس یکی از مواردیه که تفاوت کیفیت رو به وجود میاره. از طرفی بدون اتوفوکوس عملن چیزی به اسم ماکرو معنا نداره، چرا که اگرهم شما بتونی ماکرو بگیری و اتوفوکوس نداشته باشی عملن مجبوری عکس های ماکرو رو هم فقط در یه فاصله ی ثابت بگیری، نه در فاصله ی دلخواه و این یعنی عملن شما یه بازه رو تبدیل کردی به یه نقطه. مثلن اگه شما N80 رو در حالت ماکرو قرار بدی و بخوای از یه شی نزدیک عکس بگیری اون قدر باید گوشی رو جلو عقب کنی تا شی مورد نظرت به حداکثر وضوح برسه در حالیکه در N90 و K750 شما در کمتر از یک ثانیه روی شی مورد نظرت فوکوس کردی و می تونی اون رو از بقیه ی زمینه جدا کنی.
از طرف دیگه، در گوشی های Autofocus دار شما می تونی این قابلیت رو غیر فعال کنی و در موقع لزوم ازش استفاده کنی، بنابراین لزومی نداره که شما وقتی می خوای از یه منظره یا یه موضوع در خارج از محدوده ی ماکرو عکس بگیری از اتوفوکوس استفاده کنی، در این حالت این گوشی ها دقیقن مثل سایر گوشی های Point & Shoot میشن. از طرفی در k750 شما با یک مرحله فشار دادن ممتد کلید شاتر، عملن اتوفوکوس رو نادیده گرفتی و از غیرفعال کردن دستی اون بی نیاز شدی، سوژه رو هم از دست نمی دی. پس هیچ وقت داشتن یه قابلیت اضافی که می تونه غیرفعال بشه نقطه ضعف به حساب نمیاد.
در مورد کیفیت هم با این که تصاویر کاملن گویا هستند اما من چندان به عکس هایی که این سایت ها می ذارن استناد نمی کنم، امیدوارم فرصتی پیش بیاد تا بازهم بتونیم خودمون یه Roundup از گوشی های مطرح عکاسی امسال داشته باشیم.

حرفهاتون در حالت ماکرو معنی پیدا میکنه و من هم ضعف نداشتن ماکرو در ان 71 رو قبول دارم ولی از حالت ماکرو بگذریم کیفیت عکسههای ان 71 با کا 750 و اتو فکوسش برابری میکنه پس نداشتن خود اتوفکوس اصلا نقطه ضعفی نیست.
باز هم باید مثال ماشینی بزنیم! مثلا میگن برای فلان ماشین توربو شارژ گذاشتن قدرتش 200 اسب بخار شده! ولی این داشتن توربو شارژ هیچ برتری نیست وقتی مثلا یک ماشین دیگه بدون توربو شارژ قدرتش همون 200 اسب بخاره. این امکانات برای رسیدن به یک نتیجه ای هستند وقتی اون نتیجه حاصل شده چه باشن چه نباشند فرقی نداره

البته دوستداران سونی اریکسون بیشتر از افرادی هستند که خیلی به عکس گرفتن از یک گل یا عنکبوت در 5 سانتی متری علاقه دارند و این به ماکرو و اتوفکوس احتیاج داره و ان 71 این انتظار رو بر آورده نمیکنه ولی در حالت کلی عکسهای ان 71 بدون همون اتوفکوس از بهترینهای دومگاپیکسلیهاست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
حرفهاتون در حالت ماکرو معنی پیدا میکنه و من هم ضعف نداشتن ماکرو در ان 71 رو قبول دارم ولی از حالت ماکرو بگذریم کیفیت عکسههای ان 71 با کا 750 و اتو فکوسش برابری میکنه پس نداشتن خود اتوفکوس اصلا نقطه ضعفی نیست.
باز هم باید مثال ماشینی بزنیم! مثلا میگن برای فلان ماشین توربو شارژ گذاشتن قدرتش 200 اسب بخار شده! ولی این داشتن توربو شارژ هیچ برتری نیست وقتی مثلا یک ماشین دیگه بدون توربو شارژ قدرتش همون 200 اسب بخاره. این امکانات برای رسیدن به یک نتیجه ای هستند وقتی اون نتیجه حاصل شده چه باشن چه نباشند فرقی نداره

البته دوستداران سونی اریکسون بیشتر از افرادی هستند که خیلی به عکس گرفتن از یک گل یا عنکبوت در 5 سانتی متری علاقه دارند و این به ماکرو و اتوفکوس احتیاج داره و ان 71 این انتظار رو بر آورده نمیکنه ولی در حالت کلی عکسهای ان 71 بدون همون اتوفکوس از بهترینهای دومگاپیکسلیهاست

دوست عزیز مطمئن باشید اگه معنای اتوفوکوس رو به درستی بدونید و یا اگه باهاش کار میکردید خودتون قبول میکردید که در بهترین شرایط هم کیفیت n71 بدون اتوفوکوس به یه دوربین اتوفوکوس دار نمیرسه ( حتی غیر از ماکرو)
تو همین سایت چند تا دو مگاپیکسلی رو مقایسه کرده و تو اتاق از یک صندلی ( غیر ماکرو) عکس گرفته و به وضوح دیده میشه دوربین اتوفوکوس دار تصویر بهتری رو نشون میده.
اونی هم که سایت gsmarena گفته فقط در یک جمله و بدودن مقایسه مثل باقی مدلها بوده . کسی هم منکر خوب بودنش نیست.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
دوست عزیز مطمئن باشید اگه معنای اتوفوکوس رو به درستی بدونید و یا اگه باهاش کار میکردید خودتون قبول میکردید که در بهترین شرایط هم کیفیت n71 بدون اتوفوکوس به یه دوربین اتوفوکوس دار نمیرسه ( حتی غیر از ماکرو)
تو همین سایت چند تا دو مگاپیکسلی رو مقایسه کرده و تو اتاق از یک صندلی ( غیر ماکرو) عکس گرفته و به وضوح دیده میشه دوربین اتوفوکوس دار تصویر بهتری رو نشون میده.
اونی هم که سایت gsmarena گفته فقط در یک جمله و بدودن مقایسه مثل باقی مدلها بوده . کسی هم منکر خوب بودنش نیست.

حتما فقط شماها با اتوفکوس کار کردید و معنای اون رو به خوبی میدونید!
چرا اینقدر توهم زدید و فکر میکنید جز خودتون هیچکس دیگه ای سونی اریکسون تا حالا دستش نگرفته! اتفاقا یکی از دلایلی که از سونی اریکسون خوشم نمیاد همینه وقتی دستم گرفتم اصلا احساس نگردم مثللا این دابلیو 800 300 تومن می ارزه! اون دوربینشون هم کنده برای عکس گرفتن از گل تو 5 سانتی خوبه ولی هیچ چیز هوس انگیزی نداره . میگم بد نیست از این توهم که فقط خودتون با سونی اریکسون کار کردید بیایید بیرون . یک روزی کم بود تعدادش و میشد این حرفها رو زد ولی الان دیگه ماشالا همه جا ریخته کا 750 و دابلیو 800

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
حتما فقط شماها با اتوفکوس کار کردید و معنای اون رو به خوبی میدونید!
چرا اینقدر توهم زدید و فکر میکنید جز خودتون هیچکس دیگه ای سونی اریکسون تا حالا دستش نگرفته! اتفاقا یکی از دلایلی که از سونی اریکسون خوشم نمیاد همینه وقتی دستم گرفتم اصلا احساس نگردم مثللا این دابلیو 800 300 تومن می ارزه! اون دوربینشون هم کنده برای عکس گرفتن از گل تو 5 سانتی خوبه ولی هیچ چیز هوس انگیزی نداره . میگم بد نیست از این توهم که فقط خودتون با سونی اریکسون کار کردید بیایید بیرون . یک روزی کم بود تعدادش و میشد این حرفها رو زد ولی الان دیگه ماشالا همه جا ریخته کا 750 و دابلیو 800

نظر فقط شماست و البته محترم;)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

منم هزار بار به دوستان همینو گفتم! البته یه دوستی اومد گفت که از قابلیت ماکرو برای تقلب در جلسه امتحان هم استفاده میکنه!!! علاوه بر عکاسی از پشه و ملخ! .. برای من که اهمیتی پیدا نمیکنه واقعا .. چون برای من همین حد کفایت میکنه که کیفیت عکسایی که میگیرم در حد خوب باشه (هر چند که عکسای توی روز ان 70 واقعا خیلی خوبه) و اصلن علاقه ای به عکاسی از فواصل چن سانتی ندارم .. این یه قابلیت اضافه هست و شاید برای کسی که دوس داره اینجوری عکاسی کنه جذاب باشه ولی برای من واقعا تفاوتی نمیکنه ..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم اتوفوکوس اگه بد بود و تاثیری توی عکس نداشت تمام کارخانه ها به سمت گذاشتنش روی دوربینهاشون حرکت نمیکردن....

حتی یه مدل PDA که می دونید تو دوربین اصلا تو فاز گوشی های موبایل نیستن و خیلی عقب تر حرکت میکنن. از asus ( الان یادم نیست مدلش رو) دیدم که روش اتوفوکوس زده بود دیگه بماند بقیه برندهای معروف که الان هم دارن . خودتون هم میدونید چه مدلهایی منظورمه....

این که بگیم به درد نمیخوره و فلانه و فلانه ...توجیه یه نقص هست تو یه گوشی....

اگر داشته باشه خیلی خیلی بهتره...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خب اینکه به کار شما نمیاد حسابش جداس و به قول xplod داشتن این امکانات از نداشتنش بهتره و شما میتونید غیر فعال کنید ;) و چون به کار شما نمیاد دلیلی بر نقض اون نمیشه .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی اتوفکوس رو زیر سوال نبرده ولی وقتی صحبت از کیفیت عکاسیه کا 750 و خانواده اش(دابلیو 900 و دابلیو 800) با اتوفکوس همون عکس ان 71 رو میگیرند . موضوع ربطی به بدی و خوبی اتوفکوس نداره . موضوع اینه که ان 71 بدون اتوفکوس همون عکس رو میگیره پس این دوربین کا 750 است که عقب افتاده و با اتوفکوس الان مثل یک دوربین معمولی نوکیاست که دوربین مخصوص عکاسی هم نیست. خوب دنیا در حال پیشرفته توصیه میکنم برید به همون کا 800 و اینها بچسبید کا 750 دیگه نخ نما شده و چیزی نداره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
کسی اتوفکوس رو زیر سوال نبرده ولی وقتی صحبت از کیفیت عکاسیه کا 750 و خانواده اش(دابلیو 900 و دابلیو 800) با اتوفکوس همون عکس ان 71 رو میگیرند . موضوع ربطی به بدی و خوبی اتوفکوس نداره . موضوع اینه که ان 71 بدون اتوفکوس همون عکس رو میگیره پس این دوربین کا 750 است که عقب افتاده و با اتوفکوس الان مثل یک دوربین معمولی نوکیاست که دوربین مخصوص عکاسی هم نیست. خوب دنیا در حال پیشرفته توصیه میکنم برید به همون کا 800 و اینها بچسبید کا 750 دیگه نخ نما شده و چیزی نداره

مسئله اینجاست که اتوفکوس فقط در حالت ماکرو کاربرد نداره . همونطور که چند تا پست بالاتر گفتم ( مقایسه ای که قبلا gsmarena با چند تا گوشی انجام داده بود و در حالت های عادی عکسش زیاد با k750 فرقی نداشت ولی عکس صندلی توی یک اتاق که فکر کنم حداقل 2-3 متر هم فاصله داشت ... ) و جایی هم نگفته که n71 همون کار گوشی اتوفوکوس دار رو بدون اتوفوکوس انجام میده:blink: مسما هر چقدر هم لنزش خوب باشه باز هم به دوربینی که این امکان رو داره نمیرسه.
ضمنا این که میگید کسی این امکان رو زیر سوال نبرده , در چند پست بالاتر در جواب من گفتید که اتوفوکوس کند و سردرآور! :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
مسئله اینجاست که اتوفکوس فقط در حالت ماکرو کاربرد نداره . همونطور که چند تا پست بالاتر گفتم . و جایی هم نگفته که n71 همون کار گوشی اتوفوکوس دار رو بدون اتوفوکوس انجام میده:blink: مسما هر چقدر هم لنزش خوب باشه باز هم به دوربینی که این امکان رو داره نمیرسه.
ضمنا این که میگید کسی این امکان رو زیر سوال نبرده , در چند پست بالاتر در جواب من گفتید که اتوفوکوس کند و سردرآور! :D

مسلما رو همینطوری یلخی استفاده نکنید!

فعلا که میبینید ان 71 بدون اتوفکوس به اون نقطه رسیده

همون ان 80 هم چیزی از کا 800 سایبرشات پر مدعی کم نداره

مسلما!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :

من که جایی ندیدم!;)
میتونید برید تو قسمت دوربین دیجیتال و ... بپرسید در مورد اتوفوکوس و غیر اتوفوکوس.
در ضمن پست قبلیم ادیت شد! ( اضافه شد)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :

همون ان 80 هم چیزی از کا 800 سایبرشات پر مدعی کم نداره

مسلما!

بيخودي خودتو خسته نكن داريوش جان . من هم حرفاتو تائيد ميكنم ولي سر اين كا 750 مقدس اينا ! ما يه هفته درگير بوديم :hmm: اينو كل دنيا ميدونن كه دوربين ان 71 چيه و چه كيفيتي داره مال كا 750 رو هم ميدونن .
:)p اينم براي بعضيا - در ضمن كا 750 شما هم همچين مقدس نيست ديگه تقريبا رفت تو دو سال )

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از DariushAgah :
کسی اتوفکوس رو زیر سوال نبرده ولی وقتی صحبت از کیفیت عکاسیه کا 750 و خانواده اش(دابلیو 900 و دابلیو 800) با اتوفکوس همون عکس ان 71 رو میگیرند .

با عرض معذرت؛
چطور اين گفته رو اثبات مي كنيد؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
با عرض معذرت؛
چطور اين گفته رو اثبات مي كنيد؟

شما یکم دیر رسیدی دیگه باید آرشیو روزنامه ها رو مرور کنی
:D

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربين ان 70 در مقايسه با کا 750 چطور عمل ميکنه ؟
آيا با هم قابل مقايسه هستن ؟

بالا