• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اینقدر خودتونو اذیت نکنید!
اونجایی هم که گفته n71 میتونه با k750 رقابت کنه هیچ دلیلی بر برتری و یا حتی مساوی بودن اون نمیتونه باشه ;)
جالب اینجاست که همین سایت محترم gsmarena ( که تا حالا از طرف دوستان, سونی اریکسونی بود!) و برای همه موادرش در باره سونی 100 تا دلیل و مقایسه میاره و حتی مثلا در مقایسه عکسها زوم میکنه روی عکس و میگه که مثلا دوربین سونی جزییات بیشتری رو نشون داده , چطور در این مورد بدون هیچ نمونه عکس و مدرک و مقایسه با عکس گوشی های دیگه همینجوری در یک جمله! میگه که قابل مقایسه با سونی اریکسون هست! که البته قابل مقایسه بودن هیچ دلیلی بر مساوی بودن نمیشه ;) و حتی در جمله بعدش که میگه در لینک فلان مقایسه k750 , k800 , n80 رو ببینید , از k750 با اینکه در مقابل 3 مگاپیکسلیها رقابت کرده , تقدیر کرده.

http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=92&idPage=4

For everything except macro shots Nokia N71 can rival the top rated 2 megapixel cameras of Sony Ericsson K750 and friends. You can see how K750 performs at the same scenes in our 3 megapixel shootout, K750 was a honorable referee there.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
اینقدر خودتونو اذیت نکنید!
اونجایی هم که گفته n71 میتونه با k750 رقابت کنه هیچ دلیلی بر برتری و یا حتی مساوی بودن اون نمیتونه باشه ;)
جالب اینجاست که همین سایت محترم gsmarena ( که تا حالا از طرف دوستان, سونی اریکسونی بود!) و برای همه موادرش در باره سونی 100 تا دلیل و مقایسه میاره و حتی مثلا در مقایسه عکسها زوم میکنه روی عکس و میگه که مثلا دوربین سونی جزییات بیشتری رو نشون داده , چطور در این مورد بدون هیچ نمونه عکس و مدرک و مقایسه با عکس گوشی های دیگه همینجوری در یک جمله! میگه که قابل مقایسه با سونی اریکسون هست! که البته قابل مقایسه بودن هیچ دلیلی بر مساوی بودن نمیشه ;) و حتی در جمله بعدش که میگه در لینک فلان مقایسه k750 , k800 , n80 رو ببینید , از k750 با اینکه در مقابل 3 مگاپیکسلیها رقابت کرده , تقدیر کرده.

http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=92&idPage=4

For everything except macro shots Nokia N71 can rival the top rated 2 megapixel cameras of Sony Ericsson K750 and friends. You can see how K750 performs at the same scenes in our 3 megapixel shootout, K750 was a honorable referee there.

مشکلتون با یافتن معنی کلمه rival حل خواهد شد

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
شهامت اعتراف
راستش ظاهرا همه ی مشکلات از اون سوالی که من پرسیدم (چه دلیل یا سندی برای اثبات برتری دوربین N71 , نسبت به K750 و خانواده اش - حتی بدون در نظر گرفتن حالت اتو فوکوس - وجود دارد؟) شروع شد.
باید اینجا عرض کنم من شهامت اعتراف رو دارم!
من این تاپیک رو از ابتدا و از صفحه ی اول خوندم و به نظرم برخی حرف ها تکراری اومدن. تصور و ذهنیت من در مورد دوربین N71 چیزی مشابه همون N90 بود و با توجه به آنکه قبلا ریویوی کامل مقایسه ی دوربین N90 و K750 رو خونده بودم فکر کردم این هم در همون رده است. البته قبلا (حدود 4 ماه پیش) مشخصات N71 رو هم خونده بودم (دیگه لزومی نداره که هی بگم اخبار مربوط به نوکیا رو پیگیری می کنم) بنابراین به قول حضرت مستطاب داریوش آگاه به خودم زحمت ندادم و لینک مربوطه رو دنبال نکردم! و باز هم اینجا باید بگم که برخی از پست ها رو سرسری رد شدم.
(چون واقعا حوصله اش رو نداشتم)
امروز بعد از چند هفته به سایت gsmarena مراجعه کردم و تصمیم گرفتم ریویوی N71 رو هم بخونم. اینجا بود که بعد از مطالعه ی قسمت دوربین N71 متوجه شدم چه احساسی به دوست عزیزمون آقای داریوش آگاه دست داده!
به این ترتیب شاید ایشون حق داشته اند که از حرف من ناراحت بشن، اما آیا واقعا لحن صحبت های ایشون هم می تونست قابل قبول باشه؟!
برای من هم امروز! روشن شد (لابد به من خواهید گفت: بهع!! صحت خواب!!) که دوربین N71 جزء بهترین های 2 مگاپیکسلی هاست؛ فقط مساله ای که باقی می مونه اینه که ریویوی مربوطه تنها به ذکر یک جمله اکتفا کرده و سند دیگری رو هم ذکر نکرده یعنی مقایسه ی دقیقتری بین دوربین N71 و K750 انجام نداده و به این ترتیب نمی شه نتیجه گیری قطعی کرد و شاید هم بهتر باشه در عمل کاربر خودش از نزدیک تست مقایسه ای بین این دو را انجام بده و ببینه بدون در نظر گرفتن اتوفوکوس کیفیت عکس های این دو چطوری است.

نتیجه ی نهایی:
به احتمال زیاد هر کی جای من بود در اینجا (بعد از شنیدن اون حرف ها!) هرگز نمی یومد خودش رو زیر سوال ببره؛ اما من این کار رو کردم و اشکالی هم نمی بینم. من برای خودم منیتی قایل نیستم که با حرف این و آن خودم رو ببازم یا از فرط خوشحالی بال در بیارم. هر کسی خودش می دونه کی هست و چه کاره است. امیدوارم دوست عزیز سخت گیرمون آقای داریوش آگاه هم قبول کرده و متوجه شده باشه که من خصومتی با او نداشته ام.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
بحثی بوده در مورد هر گوشی و هر کی هم اومده نظرش رو داده و حرفش رو زده....خواننده هم خودش میتونه نتیجه گیری بکنه...

با این قسمت موافقم . خواننده ها خودشون باید قضاوت کنند بحث ما در این مورد به نتیجه نخواهد رسید

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
برای اینکه فضای بحث عوض بشه در اینجا نکته ی دیگری رو طرح می کنم:
عنوان تاپیک بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است؟
به نظرم می شه این بحث رو از دو برند SE و NOKIA خارج کرد (شاید اینطوری از بحث های تکراری فاصله بگیریم)؛ چون غیر از این دو برند هم گوشی های خوبی از برندهای دیگه وجود دارند که دارای دوربین های قوی ای هستند. من قبلا مروری کلی در این باب کرده بودم و دیده بودم که برندهایی مثل سامسونگ، ال جی، موتورولا و... هم گوشی هایی با دوربین های خوب ارائه کرده اند، هر چند بسیاری از اونا هنوز comming soon هستند، اما باید در این تاپیک نام این موارد رو اشاره کنیم (البته تعدادی گوشی Avalable نیز در این میان وجود دارد):

1- SAMSUNG - مدل های:
D870 (در دسترس) با 3.2 مگاپیکسل
P850 (در دسترس) با 3.2 مگاپیکسل و حالت اتوفوکوس
P860 (به زودی) با 5 مگاپیکسل
Z710 (به زودی) با 3.2 مگاپیکسل و حالت اتوفوکوس
Z560 (به زودی) با 2 مگاپیکسل و حالت اتوفوکوس
D900 (به زودی) با 2 مگا پیکسل

2- LG - مدل های:
P7200 (در دسترس) با 2 مگا پیکسل و حالت اتوفوکوس
KG920 (به زودی) با 5 مگا پیکسل و حالت اتوفوکوس
KE600 (به زودی) با 2 مگاپیکسل و حالت اتوفوکوس

3- Motorola - مدل های:
V3x (در دسترس) با 2 مگاپیکسل
A 1200 با 2 مگا پیکسل

4- Pantech - مدل های:
PG 3900 - PG 8800 - PG 6200 - PG 6100 (همگی با 2 مگا پیکسل)

5- Philips
دو مدل 960 و 868 (هر دو با 2 مگا پیکسل)

6- NEC
دو مدل e 636 و N840 (هر دو با 2 مگا پیکسل)

7- Innostream
INNO A20 (با 2 مگا پیکسل)

8- Sharp - مدل های:
904 با 3.2 مگا پیکسل، حالت اتوفوکوس و 2x زوم اپتیکال
903 با 3.2 مگا پیکسل، حالت اتوفوکوس و 2x زوم اپتیکال
902 با 2 مگا پیکسل و 2x زوم اپتیکال
TM 200 با 2 مگا پیکسل و حالت اتوفوکوس
7055H با 2 مگا پیکسل

9- VK mobile
2200 با 4 مگا پیکسل

موارد دیگری هم بوده اند که از ذکرشان در اینجا خودداری کرده ام. همونطوری که در بالا عرض کردم تعدادی از این گوشی ها در حال حاضر موجودند؛ اما نکته ی مهم اینجاست که ریریویی در مورد آنها ذکر نشده و به درستی به آنها پرداخته نشده است و به طور مشخص مثلا سایت GSMarena بیشتر روی دو برند سونی اریکسون و نوکیا مانور می دهد. فکر نمی کنم این قضیه صرفا به محبوبیت این دو برند مربوط باشد و این مساله به عنوان یک علامت سوال باقی می مونه و باعث می شه این احتمال تقویت بشه که مدیران و هدایت کنندگان این سایت جهت گیری های خاصی دارند و به تولیدات سایر برندها با یک چشم نگاه نمی کنند.
به نظر می رسه شرکت Sharp در این بین محصولات قابل توجهی داره و در اونها حالت زوم اپتیکال رو هم داره تعبیه می کنه. اگر روند واردات گوشی در کشور به سمت مثبتی پیش می رفت اکنون می تونستیم شاهد تنوع بیشتری در این باب باشیم و نیازهای سلایق مختلف بهتر برآورده می شد، ولی فعلا که همون روند قبلی هم دچار اشکال شده و برای تنوع! محصولات هایر رو پیش روی ملت قرار داده اند!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
هیچ دلیلی وجود نداره که وقت سایر بیننده های اینجا با مسائل شخصی بعضی افراد تلف بشه، پس لطفن این قبیل سوء تفاهم ها رو در پیغام خصوصی یا محیط دیگه ای با هم حل و فصل کنید.

"رک گویی" توجیح مناسبی برای بی احترامی به سایر کاربرا نیست، جناب DariushAgah مراعات کنید.
fuhnen،Sony Ericsson!!، tintin، لطف کنید وسط دعوا از کسی طرفداری و یا بر علیه کسی قیام نکنید، بدون این کارا هم اینجا همه می تونن از پس خودشون و دیگران بر بیان.
جناب mori_model54، خودت می دونی چه کردی، من هیچی نگم بهتره!

پ.ن. تا یادم نرفته بگم که هیچ کدوم از پسرخاله های من هنوز توی این فروم عضو نشدن.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بسیار خوب، جناب xPlod تقصیر این جریان رو من به گردن می گیرم، اما واقعا قصد و غرضی نداشتم.

بالا