• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین گوشی از نظر کیفیت عکس کدام است ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینکه گوشی ها الان کاملا نیازهای عکس برداری آدم رو برطرف میکنن رو که روش بحثی نیست
این هم که حالا حالاها طول میکشه که یه گوشی با امکانات یه هندی کم واقعی بیاد بیرون شکی نیست!
ولی کیفیت فیلم 352*288 خیلی خوبه، اگه بخواید تو موقعیت های خاص مثل سوتی گرفتن از دوستا یا مثلا ژانگولر بازی ملت توی دانشگاه و اینطور چیزا فیلم بگیرین... اگه اینجور کارا واستون مهم باشه یه کیفیت حداقلی لازمه که qcif جواب نمیده...
ولی خاصه ی k800 ، اون فلش xenon و کیفیت عالی عکساش، باعث میشه شدیداً تک باشه و نظر خریدار رو جلب کنه صرف نظر از کیفیت پایین فیلم برداریش

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از fuhnen :
بازم برگشتيم سر جاي اول شما هي ميگيد سوني ما هم بايد بگيم نوكيا :hmm:
اينجا رو كرديد ميدان جنگ اصلا همه اينايي كه سوني دارن يه تعصب خاصي كه گير ميدن به ما !:D
لطفا سايت معرفي نكنين اين 10000 بار:(
بعدش هم من الان هم ان 90 دارم و اصلا هم به اين فكر نيستم كه ردش كنم (منتظرم ان 72 بياد )

استاد بزرگ!!! شما که این کاره ایی میخوای N90 رو با N72 عوض کنی :blink: اون وقت میگی سایت هم معرفی نکنید و من خودم همه گوشیها رو داشتم و از تمامشون هم اطلاعات کافی دارم؟

یعنی چی سایت معرفی نکنید یعنی شما در حد کسی هستی که هر هفته 4 تا گوشی جدید میاد دستش و همه رو تست میکنه؟:p

هیچ کی نمیتونه بگه همه گوشیها رو میشناسم و...

به هر حال توی مقایسه های سایت های مختلف به برتری K750 توی عکس( نه فیلم) اشاره شده نسبت به N90 و دیگه یه بحث تموم شده هست

اگه N90 شده بهترین گوشی دوربین دار چون فیلم برداریش از K750 بهتر بوده اگه نه توی عکس ضعیف تر عمل میکنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از X_Farhad :
ولی خدایی، علیرضا جان اسم تاپیک رو نگاه کن؟ یادمه تاپیکی هم که Sony Ericsson دامه برکاته:cool: باز کرد تیترش بود مقایسه "عکس" n80 و k800 و برتری مطلق سونی اریکسون... ولی همونجا هم طرفدارای نوکیا اومدن حرف کیفیت دوربین رو زدن! تا جایی که من این تیپ کل کل هارو دنبال کردم، دوسه نفر آدم فوق تعصبی روی نوکیا مثل برادرارزشی dariushagah و رفیق ورزشی!شون funhen و امثالهم بحثارو منحرف میکنن! همینجا تاپیک کیفیت عکسه و شما میگی کیفیت فیلم! طرفدارای SE اینجا اگه بگن عکس های K750 خداست و برو بخرش بجا گفتن، کوچیک کردن ضعف ها هم نبوده...درست نمیگم؟!;)

تایید میشه ...واقعا حرف دل همه رو زدی با این جمله ات :)

( قابل توجه جناب Xplod) :lol: :lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
خب مگه غیر از این توی متن مذکور چیزی دیدی؟! منظور از اینا همون دوستان سونی هست دیگه و بقیش هم به حرفای اونا برمیگرده .. سونی داره کا 790 میده که فیلمش هم کیفیت با کا 700 هست ولی اینا میگن فیلم مهم نیست!!

درسته که از نظر اندازه (176x144) اینها عین هم هست فیلمهاشون ولی کیفیت K790 خیلی خیلی فرق داره و خیلی بهتر شده حالا اندازه فیلم بله کوچیکتره

شما هم مثل اینکه یه کم احتیاج به خوندن چندتا review داری ها علیرضا....:)

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
بر اساس آخرین خبرها ! یکی از اساتید عکاسی گوشی K750 رو بعنوان گوشی مورد علاقه ( کیفیت عکس بالا ) برای خودشون انتخاب کردند . ایشون محدودیت مالی ندارند و عکاسی تدریس میکنند ( میفهمه که دوربین چیه . زایس ! چیه !! ) و هیچ تعصبی هم روی برندهای نوکیا و سونی و یا هر .... ندارند !
و نمونه عکسهائی که خودش گرفته رو برام فرستاده ...... من که فر خوردم !!! ریویو از این بهتر ؟؟؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
کلا این تاپیک در مورد دوربین بود ولی چون بحث فیلمبرداری باز شد:

این که من میگم عکسبرداری مهمتر از فیمبرداری هست نظر شخصی من فقط نیست . ببینید شما تقریبا تو هر خونه ای یه دوربین عکاسی پیدا میشه ولی فیلمبرداری نه!

هم عکس لحظه ها رو ثبت میکنه و هم فیلم. ولی همه جا عکس رو ثبت کننده لحظات و اون رو ماندگار میدونن. عکس رو در هر حالتی میشه استفاده کرد. تو سایت, تو روزنامه, مجله , آلبوم و حتی قاب عکس روی دیوار! ولی فیلم این امکان رو نمیده.

عکس و عکاسی یک هنر هست و جز رشته های دانشگاهی هست و حتی خیلی از موسسات غیر انتفاعی مدرک عکاسی هم میدن ( حالا بماند که این جور چیزا تو ایران ارزشی نداره!) ولی فیلمبردای رو هنر نمی دونن.

قبلا در مورد گوشی ها هم اصلا بحث مقایسه نبود. و فقط این که گوشی دوربین داشت کفایت میکرد! مثلا قبلا کسی عکسهای 6220 و T610 و ... رو با هم مقایسه نمیکرد چون اونقدر ارزش نداشت و تفاوت هم فرقی نمیکرد تو اون رده . ولی الان نه. الان وضع فیلمبرداری تو موبایل مثل همون جریان چند سال پیش دوربین رو موبایل هست.
مثلا الان من بدون اینکه یه دوربین کنون یا سونی چند مگاپیکسلی داشته باشم هم میتونم با همین k750 یا n90 و n80 , k800 از مثلا یه مهمونی یا عروسی! عکس بگیرم و البته تفاوتها موجود هست ولی بازم کارم راه میوفته! ولی اینجوری نیست که بگم k750 فیلمبرداریش خوب نیست ولی با n90 میشه مثلا از اون عروسی فیلمبرداری کنم!! و کارم هم راه میفته!!!!
شاید تا یکی دو سال دیگه که کیفیتها بالا رفت بشه تو سایتها مقایسه فیلمبرداری موبایلها رو هم دید.ولی هنوز زوده.

به شدت تائيد ميشه .

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
استاد بزرگ!!! شما که این کاره ایی میخوای N90 رو با N72 عوض کنی :blink: اون وقت میگی سایت هم معرفی نکنید و من خودم همه گوشیها رو داشتم و از تمامشون هم اطلاعات کافی دارم؟

یعنی چی سایت معرفی نکنید یعنی شما در حد کسی هستی که هر هفته 4 تا گوشی جدید میاد دستش و همه رو تست میکنه؟:p

به هر حال توی مقایسه های سایت های مختلف به برتری K750 توی عکس( نه فیلم) اشاره شده نسبت به N90 و دیگه یه بحث تموم شده هست

اگه N90 شده بهترین گوشی دوربین دار چون فیلم برداریش از K750 بهتر بوده اگه نه توی عکس ضعیف تر عمل میکنه

من از تمامي گوشيها اطلاعات كافي ندارم و نگفتم هم كه همه گوشي هارو ميشناسم من كا 750 و ان 90 رو مقايسه ميكردم .:D
فيلم برداري ان 90 از كا 750 بهتره فكر كنم اينو بايد به اون يكي دوستمون بگيد !
اندازه فيلم برداري ان 90 640 * 460 (اگه اشتباه نكنم .)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nikonian :
بر اساس آخرین خبرها ! یکی از اساتید عکاسی گوشی K750 رو بعنوان گوشی مورد علاقه ( کیفیت عکس بالا ) برای خودشون انتخاب کردند . ایشون محدودیت مالی ندارند و عکاسی تدریس میکنند ( میفهمه که دوربین چیه . زایس ! چیه !! ) و هیچ تعصبی هم روی برندهای نوکیا و سونی و یا هر .... ندارند !
و نمونه عکسهائی که خودش گرفته رو برام فرستاده ...... من که فر خوردم !!! ریویو از این بهتر ؟؟؟

در اينجا يا شما اشتباه ميكنين يا او (استاد) كم داره !:D
آخه دوربين هايي كه عكاسها بههاش عكاسي ميكنن بالاي 5 مگاپيكسل هست . اون استاد موبايلش كا 750 بوده و هرزگاهي هم باهاش عكس مي انداخته (احتمالا) :lol: :lol: :lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از fuhnen :
من از تمامي گوشيها اطلاعات كافي ندارم و نگفتم هم كه همه گوشي هارو ميشناسم من كا 750 و ان 90 رو مقايسه ميكردم .:D
فيلم برداري ان 90 از كا 750 بهتره فكر كنم اينو بايد به اون يكي دوستمون بگيد !
اندازه فيلم برداري ان 90 640 * 460 (اگه اشتباه نكنم .)

نه بابا اندازه اش 352x288 هست با فریم ریت 15:p

مال w900 سونی فریم ریتش 30 هست یعنی دو برابر:p اینم از ان 90!! که مینازید بهش

بحثی هم نداریم تمام لینکها و ریویها معتبر هنوز موجوده و توی همه اش به برتری K750/w800 اعتراف شده توی عکس

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه بابا اندازه اش 352x288 هست با فریم ریت 15:p

مال w900 سونی فریم ریتش 30 هست یعنی دو برابر:p اینم از ان 90!! که مینازید بهش

بحثی هم نداریم تمام لینکها و ریویها معتبر هنوز موجوده و توی همه اش به برتری K750/w800 اعتراف شده توی عکس

شما اصلا خودتون رو ناراحت نكنيد ! خوش باشيد ! اصلا سوني همه چيش از نوكيا بهتره ! :D :D :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درسته که از نظر اندازه (176x144) اینها عین هم هست فیلمهاشون ولی کیفیت K790 خیلی خیلی فرق داره و خیلی بهتر شده حالا اندازه فیلم بله کوچیکتره

شما هم مثل اینکه یه کم احتیاج به خوندن چندتا review داری ها علیرضا....:)

سعی میکنم تا اونجا که خوندم و تجربه ای دارم بگم و ببشتر از اون هم جایی نمیبینی ادعا کنم .. ولی خوب نیس خودتون رو اینقدر عقل کل بدونیدا :) ولی بهرحال شما هرجا دیدی من اشتباه کردم لینک بده:p شک نکن رو هوا حرف نمیزنم :) به فرموده فک کنم حضرت علی باید از کفار هم دانش رو کسب کرد:D پس حتما کوتاهی نمیکنم;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
طرف رفت گوشی رو هم خرید فکر کنم. هنوز شما ها کوتاه نمیومدین؟!!! :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
طرف رفت گوشی رو هم خرید فکر کنم. هنوز شما ها کوتاه نمیومدین؟!!! :D
اولا که میبینم میری باشگاه و حسابی بدنو ساختی;) :D
دوما فک کنم نخریده یه استادی!! ک هاستاد عکاسی هم هست مثکه بررسی کرده و گفته کا 750 بهتر از همس! احتمالا از اون اساتیدی هست که هر 10 سال یه بار اطلاعاتشونو اپ میکنن! وگرنه الان که ان 80 هست واقعا جای حرفی نمیمونه ..

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
در اينجا يا شما اشتباه ميكنين يا او (استاد) كم داره !:D
آخه دوربين هايي كه عكاسها بههاش عكاسي ميكنن بالاي 5 مگاپيكسل هست . اون استاد موبايلش كا 750 بوده و هرزگاهي هم باهاش عكس مي انداخته (احتمالا) :lol: :lol: :lol:

دوست با ادب و با شخصیت من !!!!

آیا با گوشی موبایل کار عکاسی حرفه ای میکنند ؟ آیا مگاپیکسل بالاتر نشانه حرفه ای بودن دوربین عکاسی است ؟ کیفیت عکس یک دوربین موبایل را چه کسی میتواند بطور تخصصی ارزیابی کند ؟ شما ؟ من ؟ یا کسی که در رشته عکاسی سالها تحصیل کرده و تجربه کسب کرده ؟ و شاید هم شما !!! احتمالا با این روش برخورد با تاپیک ها که از جانب شما میبینیم .... شما عالم جامع العلوم میباشید ! :blink:
شما اگر در موردی اطلاعات دارید میتوانید آنرا در اختیار اعضای دیگر فروم قرار دهید ولی حق ندارید به کسی توهین کنید .

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5

قابل توجه آقای Fuhnen !!!

ضمن تایید و تاکید مطالب بالا ....باید خدمتتون عرض کنم که شما مثل اینکه یادتون رفته که موضوع تاپیک چیه ! بالاترین کیفیت عکس در گوشیهای موبایل
و تا اونجا که میدونید عکس با فیلم تفاوت داره ..... مگه نه ؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nikonian :
دوست با ادب و با شخصیت من !!!!

آیا با گوشی موبایل کار عکاسی حرفه ای میکنند ؟ آیا مگاپیکسل بالاتر نشانه حرفه ای بودن دوربین عکاسی است ؟ کیفیت عکس یک دوربین موبایل را چه کسی میتواند بطور تخصصی ارزیابی کند ؟ شما ؟ من ؟ یا کسی که در رشته عکاسی سالها تحصیل کرده و تجربه کسب کرده ؟ و شاید هم شما !!! احتمالا با این روش برخورد با تاپیک ها که از جانب شما میبینیم .... شما عالم جامع العلوم میباشید ! :blink:
شما اگر در موردی اطلاعات دارید میتوانید آنرا در اختیار اعضای دیگر فروم قرار دهید ولی حق ندارید به کسی توهین کنید .
دوست عزيز اول اين رو بدونيد كه من قصد توهين نداشتم ولي وقتي شما اين حرفو ميزنيد يكي از دو حالتي كه در بالا گفتم پيش مياد ! اصلا شما دوربين كا 750 را بهترين دوربين دنيا ! هم بدونيد و اين طور هم باشه يه آدم عاقل كه كارش و به قول شما رشته اش عكاسي است نمياد بره با يه موبايل عكاسي كنه . اين طور كه شما ميگيد حتما ميشه ديگه ! ( اينجا ايرانه هر چي ممكنه بشه )

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
در مورد گوشی ها صحبت کنید، نه در مورد آدما.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nikonian :
قابل توجه آقای Fuhnen !!!

ضمن تایید و تاکید مطالب بالا ....باید خدمتتون عرض کنم که شما مثل اینکه یادتون رفته که موضوع تاپیک چیه ! بالاترین کیفیت عکس در گوشیهای موبایل
و تا اونجا که میدونید عکس با فیلم تفاوت داره ..... مگه نه ؟

فكر كنم اينو نبايد به من بگيد :hmm: . اگه دقت كنيد در اول تاپيك بهتررين كيفيت عكس تو گوشيهاي موبايل رو ان 80 و پي 850 معرفي كردم :p . من اومدم ميگم كا 750 آخره گوشي !؟؟ :D يا عكسبرداريش حرف نداره ؟:D

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
منم که دارم با دبلیو800 حال میکنم عکساش فوقولادست

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
دوست عزيز اول اين رو بدونيد كه من قصد توهين نداشتم ولي وقتي شما اين حرفو ميزنيد يكي از دو حالتي كه در بالا گفتم پيش مياد ! اصلا شما دوربين كا 750 را بهترين دوربين دنيا ! هم بدونيد و اين طور هم باشه يه آدم عاقل كه كارش و به قول شما رشته اش عكاسي است نمياد بره با يه موبايل عكاسي كنه . اين طور كه شما ميگيد حتما ميشه ديگه ! ( اينجا ايرانه هر چي ممكنه بشه )

جناب !

اگر کمی با حوصله و بدون تعصب به برندها......... به پستهای ارسالی توجه کنید فکر میکنم که 50% مشکلات شما با بچه های فروم حل بشه .

اگر به پست ارسالی بنده ...پست شماره 65 ..... دقت کنید متوجه این نکته میشوید که بنده گفتم که استاد یا اون شخص یا اون هیچی !!!! K750 رو به عنوان گوشی مورد علاقه برای خود انتخاب کردند و نه دوربین مورد علاقه !

بنده هیچ تعصبی به هیچ برندی ندارم ولی لازم دونستم که جهت آگاهی شما دوست عزیز چند مورد رو یادآوری کنم.

1- شرکت سونی در ساخت تراشه و سنسور کاملا مستقل عمل میکنه و حتی سنسور پیشرفته ترین دوربین هارو ( دوربینهای عکاسی ) این شرکت تولید میکنه . بطور مثال دوربین D50 شرکت نیکون که بهترین دوربین در رده خود میباشد از سنسور ساخت سونی بهره میبرد که دارای کمترین نویز و بالاترین داینامیک رنج در سطح دوربینهای زیر 1000دلار میباشد .و دوربین نیکون D200 بهترین دوربین نیمه حرفه ای نیز از سنسور سونی بهره میبرد .

2- شرکت اریکسون همانطوریکه جنابعالی هم بایستی اطلاع داشته باشید از پیشتازان صنعت ارتباطی بوده که با ادغام این دو ( سونی و اریکسون ) نتیجه کار عرضه چنین گوشیهایی میباشد .

3- سعی کنید از قضاوت تعصبی پرهیز کرده و رنج قیمت و کلاس گوشی هارو هم هنگام مقایسه در نظر داشته باشید. و مارک سازنده رو فراموش کرده و به ویژگیها و قابلیتهای وسیله مورد نظر بپردازید. تا دوستان دیگری که میخواهند ازمطالب این تاپیک یا هر تاپیک دیگری استفاده کنند وقتشان با مطالب بی ربط تلف نشود .

و مطالب بسیار دیگری که در این تاپیک و در این انجمن ( موبایل ) نمیتوان بیش از این در موردش بحث کرد .

بالا