گیلد که رتبش افت کرده!!!
کی گیلد رو اپگرید میکنید ما هم عضو شیم؟
چشم داداش
گیلد که رتبش افت کرده!!!
کی گیلد رو اپگرید میکنید ما هم عضو شیم؟
این مقدار وجوهاتی هست که همه اعضا با هم ریختیم
برادر ها کم طلفی نفرمایند
مل دنیا به کسی وفا نکرده
لطفا خمس و زکات خود را به گیلد بفرستید
بر طبق آخرین فتوای علما واریز طلا به حساب اتهادیه ( گویلد ) بر هر عضو بالای لول 10 واجب میباشد
بابا خسیس بازی در نیارید ما ها از لول 1 ریختیم حسین خان هم که قبل از اینکه عضو بشه پول میریخت
خساست به خرج ندین ....
راستی یک نفر از کفار این مسیج رو واسه من فرستاده گفته میخواد عضو گیلد بشه به نظر شما دوستان عزیز وقتی گیلد آپگرید شد و جا باز شد ایشون رو به گیلد راه بدیم یا اینکه فقط ایرانیا باشن نظر شما چیه؟
Can i join ur guild?
i know i'm not the best player of this but i'm not the worst...
http://s1.gladiatus.com/game/index.php?mod=player&p=45360
ممنون!
خوب دوستان یه خبر خوش 4000 تای آخر رو هم من ریختم و گویلد به خوبی و خوشی آپ گرید شد
هورااااااااااااااااااااااااااااا
اینم خونه جدیدمون
خوب مبلغ تا آپگرید بعدی یه نمه زیاده ....
حسیین جون از زحمات شما من یکی که قدر دانی میکنم :X من هیجان زده شدم نتونستم تا اومدن شما صبر کنم آپگرید کردم و خبرشو گفتم بازم جسارت منو ببخشید
سیاست بنیان گذار گیلد در خصوص عضویت کفار خیلی روشن هست " ما به هیچ عنوان اجازه نمی دهیم که شخص کافر تن نجسش را به گیلد ما بزند ... " خط 15 باب 7 جلد 18 کتاب جعل التواریخ اثر شهید آیت الله سید داریوش وکیل
ولی با توجه به مقتضیات زمان و مکان و افکار پوسیده بنیان گذار که مربوط به زمان خودش می بود اگر و فقط اگر مسلمانی برای آمدن به گیلد وجود نداشت یا شخص مسلمان خیلی وقت می بود که هیچ فعالیت قابل قبولی از خود نشان نمی داد و میزان خمس زکات فرد مسلمان ربع جمیع جزیه که کافر در نصف مدت پرداخت مسلمان می پردازد بود
در آن صورت با توجه به رای ولی فقیه ( اینجانب ) و مشورت با اولیای گیلد می توان در خصوص فعالیت کافر البته در صورتی که حداقل یک ماه از زمان مسلمان شدنش گذشته باشد می تواند به صورت آزمایشی در گیلد فعالیت کند
سلام
ما را به گیلدتون راه نمیدید؟ آی دیم Milad هست.
امکان جدید بازی کیمیاگر هست (Alchemist) که انواع و اقسام معجون هارو واسه فروش داره.
موقع خرید به نکات زیر توجه کنید:
Using: همون تاثییر معجون هست و کاری که انجام میده.
Use at: همه آیستم ها اینو ندارن. و اونایی که ندارن یعنی به بدن میرسن. و اونایی که دارن نوشته به چی میرسن. مثلا به اسلحه یا زره.
Duration: مدت زمان پایداری معجون هست. بعضی معجونا مینویسه Permanent که فکر کنم یعنی بی نهایت.
Price: قیمت
Hint: نکته هایی که برای طرز استفاده. یا طرز استفاده بهتر هست. که انگلیسی مینویسه امیدوارم بفهمید.
2 هزار سکه به حساب گیلد واریز شد .
داش حسین برای آپگرید بعدی چقد نیازه ؟
بازم دمت گرم بدون سلاح و اسلحه و بدون لباس به صورت عریان چطور با دشمنا مبارزه مکنی و سکه میگیری جل الخالق
حتما قبلا داشتی که واریز کردی نه :lol: