• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
گیلد که رتبش افت کرده!!!
197.gif
198.gif
100.gif
101.gif
229.gif
113.gif
114.gif

کی گیلد رو اپگرید میکنید ما هم عضو شیم؟

چشم داداش
icon12.gif
چمنتیم

MP6564

Registered User
لایک‌ها
0
بر طبق آخرین فتوای علما واریز طلا به حساب اتهادیه ( گویلد ) بر هر عضو بالای لول 10 واجب میباشد

بابا خسیس بازی در نیارید ما ها از لول 1 ریختیم حسین خان هم که قبل از اینکه عضو بشه پول میریخت

خساست به خرج ندین .... ;)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
این frightlord کیه؟چرا اینجا چیزی نمینویسه؟
در ضمن داره ضعیف بازی میکنه.خودش لول 4 اه ولی تجهیزاتش ماله لولهای پایینتر از خودشه!

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
برادر ها کم طلفی نفرمایند

مل دنیا به کسی وفا نکرده
لطفا خمس و زکات خود را به گیلد بفرستید

حالا زیاد فشار نیارید رستم جان

از بین بچه های گیلد هر کدوم هر چه در توانشون هست واریز میکنن :happy:
فوقش آپگربد بعدی دوستان تلافی می کنن :D و جبران می کنن و به گروه خودشون بیشتر می رسن فعلا دارن همه تلاش خودشون رو می کنن تا لولشون بره بالا و Honor گروه افزایش پیدا کنه و برسن به 15لول که کار در اصطبل اون موقع بیشتر ارزش پیدا میکنه :lol:

بر طبق آخرین فتوای علما واریز طلا به حساب اتهادیه ( گویلد ) بر هر عضو بالای لول 10 واجب میباشد

بابا خسیس بازی در نیارید ما ها از لول 1 ریختیم حسین خان هم که قبل از اینکه عضو بشه پول میریخت

خساست به خرج ندین .... ;)

آمحمد لطف داری من وظیفم هست چون فعلا لولم بیشتره و می تونم سکه بیشتری جمع آوری کنم

ولی لول 10 به بالاها سعی کنن هر چه در توانشون هست رو به کار بگیرن تا گیلد پیشرفت کنه و اول بشیم;)

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
راستی یک نفر از کفار این مسیج رو واسه من فرستاده گفته میخواد عضو گیلد بشه به نظر شما دوستان عزیز وقتی گیلد آپگرید شد و جا باز شد ایشون رو به گیلد راه بدیم یا اینکه فقط ایرانیا باشن نظر شما چیه؟:)

Can i join ur guild?
i know i'm not the best player of this but i'm not the worst...

http://s1.gladiatus.com/game/index.php?mod=player&p=45360

MP6564

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه خارجی ها هم لطف مارو ببینن

من میگم بیاد

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
این گیلدتون کی آئگرید میشه مام بیایم توش!؟ :D

یه سری بازی مشابه همین بازی که با همین اسکریئت ساخته شده:
کد:
http://www.gameforge.de/products/8,0,0,0,2.html

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هادی جان فرایت لرد از دوستای منه و ضعیف هم نیست. البته این نکته رو بهش گوشزد می کنم ولی با اینکه یکبار در یک سرور دیگه عضو شده بود با دو روز کار به لول چهار رسیده. در ضمن از طریق من با بازی آشنا شده.
من وارد لول 7 شدم و 3000 سکه به گیلد کمک کردم! این هم کل پولم بود ولی خب با خمس و زکات کل اموالم همینقدر می شد! امیدوارم مالم حلال باشه.
دوستان بعد از آپگرید شدن برای سه نفر دیگه جا خواهیم داشت یا کمتر؟
من می دونم که حداقل یکی از دوستام هست که می خواد عضو شه. اگر جا داشتین بگین بیاد!
خب دیگه من برم. کاری ندارین؟

MP6564

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان یه خبر خوش 4000 تای آخر رو هم من ریختم و گویلد به خوبی و خوشی آپ گرید شد

هورااااااااااااااااااااااااااااا

level5.jpg

اینم خونه جدیدمون

خوب مبلغ تا آپگرید بعدی یه نمه زیاده .... ;)

حسیین جون از زحمات شما من یکی که قدر دانی میکنم :X من هیجان زده شدم نتونستم تا اومدن شما صبر کنم آپگرید کردم و خبرشو گفتم بازم جسارت منو ببخشید ;) :)

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی یک نفر از کفار این مسیج رو واسه من فرستاده گفته میخواد عضو گیلد بشه به نظر شما دوستان عزیز وقتی گیلد آپگرید شد و جا باز شد ایشون رو به گیلد راه بدیم یا اینکه فقط ایرانیا باشن نظر شما چیه؟:)

Can i join ur guild?
i know i'm not the best player of this but i'm not the worst...

http://s1.gladiatus.com/game/index.php?mod=player&p=45360

سیاست بنیان گذار گیلد در خصوص عضویت کفار خیلی روشن هست " ما به هیچ عنوان اجازه نمی دهیم که شخص کافر تن نجسش را به گیلد ما بزند ... " خط 15 باب 7 جلد 18 کتاب جعل التواریخ اثر شهید آیت الله سید داریوش وکیل

ولی با توجه به مقتضیات زمان و مکان و افکار پوسیده بنیان گذار که مربوط به زمان خودش می بود اگر و فقط اگر مسلمانی برای آمدن به گیلد وجود نداشت یا شخص مسلمان خیلی وقت می بود که هیچ فعالیت قابل قبولی از خود نشان نمی داد و میزان خمس زکات فرد مسلمان ربع جمیع جزیه که کافر در نصف مدت پرداخت مسلمان می پردازد بود
در آن صورت با توجه به رای ولی فقیه ( اینجانب ) و مشورت با اولیای گیلد می توان در خصوص فعالیت کافر البته در صورتی که حداقل یک ماه از زمان مسلمان شدنش گذشته باشد می تواند به صورت آزمایشی در گیلد فعالیت کند

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
ما را به گیلدتون راه نمیدید؟ آی دیم Milad هست. :D

Wolfbane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امکان جدید بازی کیمیاگر هست (Alchemist) که انواع و اقسام معجون هارو واسه فروش داره.

موقع خرید به نکات زیر توجه کنید:

Using: همون تاثییر معجون هست و کاری که انجام میده.
Use at: همه آیستم ها اینو ندارن. و اونایی که ندارن یعنی به بدن میرسن. و اونایی که دارن نوشته به چی میرسن. مثلا به اسلحه یا زره.
Duration: مدت زمان پایداری معجون هست. بعضی معجونا مینویسه Permanent که فکر کنم یعنی بی نهایت.
Price: قیمت
Hint: نکته هایی که برای طرز استفاده. یا طرز استفاده بهتر هست. که انگلیسی مینویسه امیدوارم بفهمید.

Wolfbane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1077 سکه به بیت المال واریز شد.

@میلاد:
به گیلد خوش اومدی

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
123.gif
123.gif
123.gif
124.gif
109.gif
180.gif
177.gif

تبریک می گم لطفن من رو هم اکسپت کنین بیام تو !!!!!!!!!!!!!!! ID = SiNAROX

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2 هزار سکه به حساب گیلد واریز شد .
داش حسین برای آپگرید بعدی چقد نیازه ؟

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
خوب دوستان یه خبر خوش 4000 تای آخر رو هم من ریختم و گویلد به خوبی و خوشی آپ گرید شد

هورااااااااااااااااااااااااااااا

level5.jpg

اینم خونه جدیدمون

خوب مبلغ تا آپگرید بعدی یه نمه زیاده .... ;)

حسیین جون از زحمات شما من یکی که قدر دانی میکنم :X من هیجان زده شدم نتونستم تا اومدن شما صبر کنم آپگرید کردم و خبرشو گفتم بازم جسارت منو ببخشید ;) :)

خوب کاری کردی داش محمد دستت طلا

سیاست بنیان گذار گیلد در خصوص عضویت کفار خیلی روشن هست " ما به هیچ عنوان اجازه نمی دهیم که شخص کافر تن نجسش را به گیلد ما بزند ... " خط 15 باب 7 جلد 18 کتاب جعل التواریخ اثر شهید آیت الله سید داریوش وکیل

ولی با توجه به مقتضیات زمان و مکان و افکار پوسیده بنیان گذار که مربوط به زمان خودش می بود اگر و فقط اگر مسلمانی برای آمدن به گیلد وجود نداشت یا شخص مسلمان خیلی وقت می بود که هیچ فعالیت قابل قبولی از خود نشان نمی داد و میزان خمس زکات فرد مسلمان ربع جمیع جزیه که کافر در نصف مدت پرداخت مسلمان می پردازد بود
در آن صورت با توجه به رای ولی فقیه ( اینجانب ) و مشورت با اولیای گیلد می توان در خصوص فعالیت کافر البته در صورتی که حداقل یک ماه از زمان مسلمان شدنش گذشته باشد می تواند به صورت آزمایشی در گیلد فعالیت کند

سلام رستم جان
فعلا که تعداد یارهای ایرانی زیاده و واسه خارجی ها جا نداریم پس باشه برای بعد;)

سلام
ما را به گیلدتون راه نمیدید؟ آی دیم Milad هست. :D

خوش آمدی آقا میلاد فعالیت زیاد فراموش نشه جیگر

امکان جدید بازی کیمیاگر هست (Alchemist) که انواع و اقسام معجون هارو واسه فروش داره.

موقع خرید به نکات زیر توجه کنید:

Using: همون تاثییر معجون هست و کاری که انجام میده.
Use at: همه آیستم ها اینو ندارن. و اونایی که ندارن یعنی به بدن میرسن. و اونایی که دارن نوشته به چی میرسن. مثلا به اسلحه یا زره.
Duration: مدت زمان پایداری معجون هست. بعضی معجونا مینویسه Permanent که فکر کنم یعنی بی نهایت.
Price: قیمت
Hint: نکته هایی که برای طرز استفاده. یا طرز استفاده بهتر هست. که انگلیسی مینویسه امیدوارم بفهمید.

ممنون از اطلاعاتتون
خیلی بامعرفتی داداش که از اون دنیا هم هوای همه رو داری و اطلاعات جدید رو واسه اعضا میفرستی
روحت شاد
از پروردگار متعال برای شما طلب مغفرت می کنیم

1077 سکه به بیت المال واریز شد.

@میلاد:
به گیلد خوش اومدی

بازم دمت گرم بدون سلاح و اسلحه و بدون لباس به صورت عریان چطور با دشمنا مبارزه مکنی و سکه میگیری جل الخالق
حتما قبلا داشتی که واریز کردی نه :lol:

2 هزار سکه به حساب گیلد واریز شد .
داش حسین برای آپگرید بعدی چقد نیازه ؟

مرسی داداش
برای آپگرید بعدی به 373.819 Gold سکه احتیاج هست

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم دمت گرم بدون سلاح و اسلحه و بدون لباس به صورت عریان چطور با دشمنا مبارزه مکنی و سکه میگیری جل الخالق
حتما قبلا داشتی که واریز کردی نه :lol:

البته حاج آقا از اعضای بدنشان در جنگ استفاده می کنند
و سکه طلا بدست می آورند

که دو احتمال وجود دارد :

یک ) ایشان با اینکه لخت هستند و چیزی ندارند ولی با زور بازوی خوب حریف را خاک کرده و طلا ها را بدست می آورند

احتمال دیگر این هست که کفار مجنوس به دروغ و فقط برای خراب کردن شخصیت والای ایشان به کار برده اند این هست که روم به دیوار می گویند نقل کفر , کفر نیست ولی برای اطلاع شما باید بگویم
که این کفار ادعا می کنند که حاج آقا خلاف شرع انجام می دهند و در ازای آن این سکه ها را بدست می آورند

بالا