خب همونطور كه گفتم من بدون اجازه كاري نمي كنم فقط ديدم تمام گيلدهاي بزرگ بازي زيرمجموعه دارن گفتم ما هم داشته باشيم بد نيست. ولي خب با كاري كه من كردم كلي عضو پركار مي خوان عضو شن.
حالا به فرض ايندفعه هم آپگريد شد و سه نفر ديگه عضو شدن براي آپگريد بعدي حداقل دوبرابر اين مقدار لازمه! مي دونين چقدر وقت مي بره؟!
با اين حال من پيرو امر بزرگان گيلدم. ولي خب فكر كردم اينطوري خيلي بهتره. چون اگر گيلدي نباشه كه بتونن درش عضو شن به زودي مجبور مي شن برن و كفر رو بپذيرن! اين كه بدتره.
در ضمن من نمي فهمم چرا شما تا اين حد مخالف ايجاد گيلد جديد هستيد؟ مگرچه اشكالي داره. براي شما هم بهتره! يك گيلد زيرمجموعه كلي هم برامون بزرگي به ارمغان مياره.
بااين حال اگر شما نمي پذيريد(اگر لطف كنيد و دليلش رو بگيد!) من اصراري ندارم ولي خب اينطوري جوان هاي باايمان و قدرتمند هم وطنمون كه راه دراز رو دو روزه مي رن روزي برعليه خودمون مي جنگن. و من واقعاً نمي خوام شاهد چنين ماجرايي باشم.
اگر هم به من اعتماد ندارين يكي از علماي گيلد بره و يك گيلد جديد بسازه. باور كنيد همش به خاطر خود گيلده!
برادر ارجمند
نفوذ شیطان در دل مومن از راه رفتن یک مورچه بر روی یک سنگ صاف در شب تیره مخفی تر است
بهوش و آگاه باش که زره زره داری به شرک نزدیک می شوی و کم کم داری کفر گویی می کنی
رها کن !
این حرف های کفر آمیز چی هست که می گویی ؟
مگر ندیده ای که چه بلایی بر سر خیانت کار ها آورده شده است
دور شو از شیطان
شهید حضرت آیت الله حاج داریوش وکیل (خ ر )* بار ها در کتب خود فرموده اند ما به هیچ عنوان نمی توانیم حضور گیلد دومی را تحمل کنیم
این که چرا نمی توانیم تحمل کنیم از قدرت درک من و شما خارج هست
آن اسراری هست بین آیت الله داریوش وکیل و خدایش
* خیلی رشید