• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سریع cancelesh کن تا وقت بیشتر از این تلف نشه دوباره از اول شروع کن همیشه هم قسمت hard رو بزن و تو tavern مبارزه رو ادامه بده یادت نره;)

منم همیشه همینکارو میکنم اینم هارد هستش مرحله دومشه!
اون یه دونه را هم توی کمپ ببر ها کشتم. اما دیگه پیدا نکردم هرجا میرم فقط هارپی میاد.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خب همونطور كه گفتم من بدون اجازه كاري نمي كنم فقط ديدم تمام گيلدهاي بزرگ بازي زيرمجموعه دارن گفتم ما هم داشته باشيم بد نيست. ولي خب با كاري كه من كردم كلي عضو پركار مي خوان عضو شن.
حالا به فرض ايندفعه هم آپگريد شد و سه نفر ديگه عضو شدن براي آپگريد بعدي حداقل دوبرابر اين مقدار لازمه! مي دونين چقدر وقت مي بره؟!
با اين حال من پيرو امر بزرگان گيلدم. ولي خب فكر كردم اينطوري خيلي بهتره. چون اگر گيلدي نباشه كه بتونن درش عضو شن به زودي مجبور مي شن برن و كفر رو بپذيرن! اين كه بدتره.
در ضمن من نمي فهمم چرا شما تا اين حد مخالف ايجاد گيلد جديد هستيد؟ مگرچه اشكالي داره. براي شما هم بهتره! يك گيلد زيرمجموعه كلي هم برامون بزرگي به ارمغان مياره.
بااين حال اگر شما نمي پذيريد(اگر لطف كنيد و دليلش رو بگيد!) من اصراري ندارم ولي خب اينطوري جوان هاي باايمان و قدرتمند هم وطنمون كه راه دراز رو دو روزه مي رن روزي برعليه خودمون مي جنگن. و من واقعاً نمي خوام شاهد چنين ماجرايي باشم.
اگر هم به من اعتماد ندارين يكي از علماي گيلد بره و يك گيلد جديد بسازه. باور كنيد همش به خاطر خود گيلده!
من موافقم ولی به این صورت که گیلد دوم به صورت یه گیلد ذخیره عمل کنه و اعضای اون فعالیت خودشون رو به خوبی ادامه بدن و هر سری که گیلد خودمون آپگرید شد سه نفر برتر اون گیلد به گیلد اصلی راه پیدا کنن.به این ترتیب هر کسی که خواست عضو گیلد بشه اول باید عضو گیلد ذخیره بشه و اگه در زمان آپگرید گیلد اصلی جزو سه نفر برتر بود به گیلد راه پیدا میکنه.این کار خوبیش اینه که اعضای کم کار دیگه به گیلد راه پیدا نمیکنن و فقط کسانی که باعث پیشرفت گیلد میشن میتونن به گیلد راه پیدا کنن.به نظر من که این کار عالی میشه.امیدوارم موافقت بشه.

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من موافقم ولی به این صورت که گیلد دوم به صورت یه گیلد ذخیره عمل کنه و اعضای اون فعالیت خودشون رو به خوبی ادامه بدن و هر سری که گیلد خودمون آپگرید شد سه نفر برتر اون گیلد به گیلد اصلی راه پیدا کنن.به این ترتیب هر کسی که خواست عضو گیلد بشه اول باید عضو گیلد ذخیره بشه و اگه در زمان آپگرید گیلد اصلی جزو سه نفر برتر بود به گیلد راه پیدا میکنه.این کار خوبیش اینه که اعضای کم کار دیگه به گیلد راه پیدا نمیکنن و فقط کسانی که باعث پیشرفت گیلد میشن میتونن به گیلد راه پیدا کنن.به نظر من که این کار عالی میشه.امیدوارم موافقت بشه.

با حرفت کاملا موافقم

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب همونطور كه گفتم من بدون اجازه كاري نمي كنم فقط ديدم تمام گيلدهاي بزرگ بازي زيرمجموعه دارن گفتم ما هم داشته باشيم بد نيست. ولي خب با كاري كه من كردم كلي عضو پركار مي خوان عضو شن.
حالا به فرض ايندفعه هم آپگريد شد و سه نفر ديگه عضو شدن براي آپگريد بعدي حداقل دوبرابر اين مقدار لازمه! مي دونين چقدر وقت مي بره؟!
با اين حال من پيرو امر بزرگان گيلدم. ولي خب فكر كردم اينطوري خيلي بهتره. چون اگر گيلدي نباشه كه بتونن درش عضو شن به زودي مجبور مي شن برن و كفر رو بپذيرن! اين كه بدتره.
در ضمن من نمي فهمم چرا شما تا اين حد مخالف ايجاد گيلد جديد هستيد؟ مگرچه اشكالي داره. براي شما هم بهتره! يك گيلد زيرمجموعه كلي هم برامون بزرگي به ارمغان مياره.
بااين حال اگر شما نمي پذيريد(اگر لطف كنيد و دليلش رو بگيد!) من اصراري ندارم ولي خب اينطوري جوان هاي باايمان و قدرتمند هم وطنمون كه راه دراز رو دو روزه مي رن روزي برعليه خودمون مي جنگن. و من واقعاً نمي خوام شاهد چنين ماجرايي باشم.
اگر هم به من اعتماد ندارين يكي از علماي گيلد بره و يك گيلد جديد بسازه. باور كنيد همش به خاطر خود گيلده!

برادر ارجمند
نفوذ شیطان در دل مومن از راه رفتن یک مورچه بر روی یک سنگ صاف در شب تیره مخفی تر است
بهوش و آگاه باش که زره زره داری به شرک نزدیک می شوی و کم کم داری کفر گویی می کنی

رها کن !
این حرف های کفر آمیز چی هست که می گویی ؟
مگر ندیده ای که چه بلایی بر سر خیانت کار ها آورده شده است
دور شو از شیطان

شهید حضرت آیت الله حاج داریوش وکیل (خ ر )* بار ها در کتب خود فرموده اند ما به هیچ عنوان نمی توانیم حضور گیلد دومی را تحمل کنیم
این که چرا نمی توانیم تحمل کنیم از قدرت درک من و شما خارج هست
آن اسراری هست بین آیت الله داریوش وکیل و خدایش

* خیلی رشید

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
اینقدر متعصب و یه دنده نباشید.گیلدی که رهبرانش اینقدر متعصب باشن نمیتونه پیشرفت کنه.رو پیشنهاد من فکر کنید.خیلی عالیه.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

آره خوشم اومد روش جالبیست
این راه حل خوبیست
تا نظر بقیه فقها چی باشه
من موافقت خودم در مورد به اجرا گذاشتن این روش درصورتی که هیچ عضو خارجی و کفار رو به گیلد راه ندهید اعلام می کنم و برترینها می تونن به گیلد اصلی راه پیدا کنن

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
تقریبا 10000 سکه به گیلد واریز کردم

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بسمی تعالی

این کار موجب تفرقه افکنی بین اعضا می شود
حتی همین پیشنهاد هم جز موارد کفر و خارج شدن از دین قلمداد می شود
ولی چون زمان تغییر کرده و افکار پوسیده بنیان گذار به همراه جسدش درون گور رفته است
لازم می دانیم اصلاحاتی انجام دهیم

مراجع
ساختن گیلد زیر مجموعه را بلا مانع می دانند ولی احتیاط واجب است که قبل از آن با اولیای گیلد و ولی فقیه در خصوص چگونگی تشکیل گیلد تابع و همچنین افرادی که می بایستی بر آن نظارت کنند مشورت صورت گیرد

علاوه بر آن مساله نام گیلد است و صفحه اول آن و همچنین وبلاگ گیلد
که همه آن ها باید تابع گیلد مادر باشند و فقط در نام گذاری گیلد اندیس 2 و الی آخر را به گیلد خویش اضافه کنند
و سیاست های گیلد مادر را قبول نمایند و دستورات را بدون هیچ کم و کاستی اجرا کنند
و دشمننان گیلد مادر , دشمننان آنها خواهد بود و دوستان ما از پدر و مادرشان به آنها نزدیک تر خواهند بود

در صورت قبول کردن شرایط بالا ساختن گیلد تابع بلا مانع می باشد

البته هر شخصی که می خواهد گیلد تابع بسازد می بایستی قبل از اقدام به ساخت از اولیای گیلد و مراجع کسب تکلیف نماید در غیر اینصورت مرتد شناخته می شود و حکم خونش مباح است

حاج سید رستم کازرونی

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تغییر در درجه ها

سلام
درجه ها فعلا به این شکل هست

Gladitor
Sarbaz
Sardar

و ظاهرا نمی شه تعداد بیشتری اضافه کرد
من پیشنهاد می کنم بجای Gladiotor درجه Sarhang را بزاریم و به این شکل شود

Sarbaz
Sarhang
Sardar
و سردار های فعلی را درجه سرهنگی دهیم و افرادی که هانور و لول بالایی دارند مفتخر به دریافت درجه مقدس سرداری شوند

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
این راه حل خوبیست
تا نظر بقیه فقها چی باشه
من موافقت خودم در مورد به اجرا گذاشتن این روش درصورتی که هیچ عضو خارجی و کفار رو به گیلد راه ندهید اعلام می کنم و برترینها می تونن به گیلد اصلی راه پیدا کنن
چاکر داش حسین.به این میگن یه **** عالی.:D

MP6564

Registered User
لایک‌ها
0
این راه حل خوبیست
تا نظر بقیه فقها چی باشه

دوستان من هم با سخنان گهر بار جناب حسیین خان موافقم که با اون حرفها موافق بودن

به شرط اینکه ییهو خود مختار نشن که اگه بشن ضرری بس جبران نا پذیر بهشون وارد میشود /...../

:hmm:

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
تغییر در درجه ها

سلام
درجه ها فعلا به این شکل هست

Gladitor
Sarbaz
Sardar

و ظاهرا نمی شه تعداد بیشتری اضافه کرد
من پیشنهاد می کنم بجای Gladiotor درجه Sarhang را بزاریم و به این شکل شود

Sarbaz
Sarhang
Sardar
و سردار های فعلی را درجه سرهنگی دهیم و افرادی که هانور و لول بالایی دارند مفتخر به دریافت درجه مقدس سرداری شوند
من قبلا هم یه بار گفتم که درجه بندی honor گیلد ما خیلی کمه.
پیشنهاد من اینه.
honor تا 10000 گلادیاتور.از 10000تا 30000 سرباز. و بالاتر از 30000 سردار.
نظر شما چیه؟

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رتبه گیلد شد 42 ادامه بدین بچه ها ;)

Hosseinpro

فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من قبلا هم یه بار گفتم که درجه بندی honor گیلد ما خیلی کمه.
پیشنهاد من اینه.
honor تا 10000 گلادیاتور.از 10000تا 30000 سرباز. و بالاتر از 30000 سردار.
نظر شما چیه؟

اصل همکاری گروهی خوب در کنار هم هستش و بالا بردن رتبه گیلد و بر افرایشتن پرچم میهن ایران بر فراز گیلد ها :cool:

رتبه گیلد شد 42 ادامه بدین بچه ها ;)

خوبه ولی دوستان هنوز باید بیشتر زور بزنن :blush:

علی آبادانی

Registered User
لایک‌ها
11
جای بسی خوشحالیست که درجه ما به سرداری ارتقا پیدا کرد

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب نظر دوستان چی هست
؟
سرباز
سرهنگ
سردار
؟؟؟

اگه مساعد هست نظرتان از چه هانوری به هانور دیگری لقب اعطا فرماییم

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خوب نظر دوستان چی هست
؟
سرباز
سرهنگ
سردار
؟؟؟

اگه مساعد هست نظرتان از چه هانوری به هانور دیگری لقب اعطا فرماییم
به نظر من خوبه.honor ها رو هم چند پست قبل گفتم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
راستی توجه کردید اون گیلد خائن که از گیلد ما جدا شد رتبش الان 21 هست!
تازه با 12 عضو!
باید از خودمون خجالت بکشیم...

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه اسمه احمقانه ای برای گیلدشان انتخاب کرده اند

برو بکس !!!

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی توجه کردید اون گیلد خائن که از گیلد ما جدا شد رتبش الان 21 هست!
تازه با 12 عضو!
باید از خودمون خجالت بکشیم...

من الان 3 روزه اینا رو تحت نظر دارم چون عضو اجنبی با لول بالا گرفتن گیلدشون رفته بالا وگرنه پیشرفت آنچنانی ندارن ما هر روز داریم میریم جلوتر

بالا