• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به این گلادیاتور در راه خدا کمک کنید

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

98.gif
241.gif

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به. همه چیز به سود گیلده و من همینطور دارم عضو می گیرم. الآن تعداد اعضایی که از طریق من عضو شدن خودش با تعداد یک گیلد برابری می کنه ولی من به گیلد وفادارم و فقط برای خدمت به گیلد و اعضایش عمل می کنم!
ببینم هنوز کسی recepie پیدا نکرده؟ اگر پیدا کردین در library بگذارین تا یکی از ادمین های گیلد فعالش کنه!
بااجازه دوستان!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها.من چند روز نبودم!
خونه جدید مبارک دست همه درد نکنه.
110.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها من یه دونه از این موادی که damage رو زیاد میکنه خریدم ولی وقتی میکشم میندازم رو اسلحه مینویسه not possible .باید چیکار کنم؟

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من یه دونه از این موادی که damage رو زیاد میکنه خریدم ولی وقتی میکشم میندازم رو اسلحه مینویسه not possible .باید چیکار کنم؟

منم همین مشکلو دارم
بچه ها هیچ کدومتون راه چاره رو نمیدونین ؟

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
در قسمت اورویو شی را بر روی تصویر بکشید و رها کنید!!!
112.gif

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عمو جان

هر کدام از این تقویت کننده ها برای یک شی بکار می رود

مثلا اون دوا ها را باید رو خوده عکس شخصیت بیاندازید و رو خوده اون شی ها می نویسی هر چی برای چکاری هست
مثلا یکی فقط رو شمشیر می خوره یکی فقط رو اون انگشتر ها

بعدش هم 2 تا را نمی تونید به یک وسیله اضافه کنید

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عمو جان

هر کدام از این تقویت کننده ها برای یک شی بکار می رود

مثلا اون دوا ها را باید رو خوده عکس شخصیت بیاندازید و رو خوده اون شی ها می نویسی هر چی برای چکاری هست
مثلا یکی فقط رو شمشیر می خوره یکی فقط رو اون انگشتر ها

بعدش هم 2 تا را نمی تونید به یک وسیله اضافه کنید

اینها مال شمشیر هستن ولی وقتی میندازی رو شمشیر قبول نمی کنه از همینا که به damage اضافه میکنه

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
اینها مال شمشیر هستن ولی وقتی میندازی رو شمشیر قبول نمی کنه از همینا که به damage اضافه میکنه
ببینم تو شمشیری که داری قبلا بهش damage اضافه شده؟من یه دونه خریدم که 4 تا damage بهش اضافه شده.شاید به خاطر این باشه؟

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شرمنده ي روي همتون!
يك سوال از اساتيد بزرگوار داشتم!
راستش با اجازتون من در يكي از سايت هاي بسيار پركاربر(wizardingworld) يك تاپيك در مورد بازي باز كردم! تا به حال هم كلي عضو مفيد و پركار گرفتم. نمونش frightlord و saeedcholang! ولي خب بعضي هاشون به دليل پر بودن گيلد نتونستن در گيلد عضو شن. راستش فكر مي كنم با اين اقدام كلي عضو ديگه هم بيان بنابراين ازتون يك درخواست دارم.
لطفاً بريد و گيلد اول رو ببينيد. يك گيلد زير مجموعه هم داره. من از شما مي خوام كه يك تبصره ايجاد كنيد و بگذاريد يك گيلد زير مجموعه براي گيلدمون بسازيم!
البته اعلام كنم كه من كاملاً تابع نظر علماي گيلد هستم. ولي خب فكر مي كنم اينطوري بهتره چون اعضاي ايراني بازي دارن زياد مي شن و دير يا زود يك نفر بودن اجازه ي شما يك گيلد ايراني مي زنه و بقيه كه در گيلد ما جاشون نمي شه مي رن اون تو!
حالا تصميم با شماست ولي خب قبل از نظر دادن لطفاً روش حسابي فكر كنيد!

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي لطفاً frightlord و saeedcholang رو ترفيع بديد. honor هردوشون از 1000 بيشتره! من كه نبايد بگم؟ لولشون هم داره هفت مي شه.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
آقا Deserter نایاب شده!
من یه کوئست دارم باید دوتاشو بکشم توی دوروز گذشته چندین بار رفتم فقط یدونه گیرم افتاده! به جاش تا دلت بخواد Harpy ریخته!

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم داشتم و پدرم دراومد تا كشتمشون. نمي دونم چرا اينطوريه؟ قبلاً تو دارك وودز پر بود! حالا ديگه نيست.
توي بندر و كمپ بربرها هم بگرد شايد پيدا كردي!

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم تو شمشیری که داری قبلا بهش damage اضافه شده؟من یه دونه خریدم که 4 تا damage بهش اضافه شده.شاید به خاطر این باشه؟

آره یه بار damage اضافه میشه دیگه اضافه نمیشه

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام
آقا Deserter نایاب شده!
من یه کوئست دارم باید دوتاشو بکشم توی دوروز گذشته چندین بار رفتم فقط یدونه گیرم افتاده! به جاش تا دلت بخواد Harpy ریخته!

سریع cancelesh کن تا وقت بیشتر از این تلف نشه دوباره از اول شروع کن همیشه هم قسمت hard رو بزن و تو tavern مبارزه رو ادامه بده یادت نره;)

دوستان شرمنده ي روي همتون!
يك سوال از اساتيد بزرگوار داشتم!
راستش با اجازتون من در يكي از سايت هاي بسيار پركاربر(wizardingworld) يك تاپيك در مورد بازي باز كردم! تا به حال هم كلي عضو مفيد و پركار گرفتم. نمونش frightlord و saeedcholang! ولي خب بعضي هاشون به دليل پر بودن گيلد نتونستن در گيلد عضو شن. راستش فكر مي كنم با اين اقدام كلي عضو ديگه هم بيان بنابراين ازتون يك درخواست دارم.
لطفاً بريد و گيلد اول رو ببينيد. يك گيلد زير مجموعه هم داره. من از شما مي خوام كه يك تبصره ايجاد كنيد و بگذاريد يك گيلد زير مجموعه براي گيلدمون بسازيم!
البته اعلام كنم كه من كاملاً تابع نظر علماي گيلد هستم. ولي خب فكر مي كنم اينطوري بهتره چون اعضاي ايراني بازي دارن زياد مي شن و دير يا زود يك نفر بودن اجازه ي شما يك گيلد ايراني مي زنه و بقيه كه در گيلد ما جاشون نمي شه مي رن اون تو!
حالا تصميم با شماست ولي خب قبل از نظر دادن لطفاً روش حسابي فكر كنيد!

به شدت مخالفیم

********** جناب آقای رستم خان هم فکر کنم با من هم عقیده باشن

آیت آلله شهید حاج داریوش وکیل هم مخالف این عمل هستند

استاد اعظم جناب محمد خان هم این عمل شما رو به شدت نهی میکنن

بنده هم این عمل شما رو نوعی شیطون رفته تو جلدتون قلمداد می کنم

بنابراین همه فقها از این عمل نادرست رو شرک به گیلد قلمداد می کنن شما مطمئن باش سریع گیلد آپدیت میشه و به زودی آپگرید میشه حالا لازم نیست هر کی میاد سریع بیاد تو گیلد خب یه چند روز فعالیت مفید بکنه بعد ما وقتی آپگرید کردیم قدمشون رو جفت تخم چشامون .
قوربون داش لاکهارت
ممونو از اطلاعتون و دلسوزی شما نسبت به گیلد

گیلدروی لاکهارت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب همونطور كه گفتم من بدون اجازه كاري نمي كنم فقط ديدم تمام گيلدهاي بزرگ بازي زيرمجموعه دارن گفتم ما هم داشته باشيم بد نيست. ولي خب با كاري كه من كردم كلي عضو پركار مي خوان عضو شن.
حالا به فرض ايندفعه هم آپگريد شد و سه نفر ديگه عضو شدن براي آپگريد بعدي حداقل دوبرابر اين مقدار لازمه! مي دونين چقدر وقت مي بره؟!
با اين حال من پيرو امر بزرگان گيلدم. ولي خب فكر كردم اينطوري خيلي بهتره. چون اگر گيلدي نباشه كه بتونن درش عضو شن به زودي مجبور مي شن برن و كفر رو بپذيرن! اين كه بدتره.
در ضمن من نمي فهمم چرا شما تا اين حد مخالف ايجاد گيلد جديد هستيد؟ مگرچه اشكالي داره. براي شما هم بهتره! يك گيلد زيرمجموعه كلي هم برامون بزرگي به ارمغان مياره.
بااين حال اگر شما نمي پذيريد(اگر لطف كنيد و دليلش رو بگيد!) من اصراري ندارم ولي خب اينطوري جوان هاي باايمان و قدرتمند هم وطنمون كه راه دراز رو دو روزه مي رن روزي برعليه خودمون مي جنگن. و من واقعاً نمي خوام شاهد چنين ماجرايي باشم.
اگر هم به من اعتماد ندارين يكي از علماي گيلد بره و يك گيلد جديد بسازه. باور كنيد همش به خاطر خود گيلده!

بالا