ممنونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
بچه ها من یه دونه از این موادی که damage رو زیاد میکنه خریدم ولی وقتی میکشم میندازم رو اسلحه مینویسه not possible .باید چیکار کنم؟
در قسمت اورویو شی را بر روی تصویر بکشید و رها کنید!!!
عمو جان
هر کدام از این تقویت کننده ها برای یک شی بکار می رود
مثلا اون دوا ها را باید رو خوده عکس شخصیت بیاندازید و رو خوده اون شی ها می نویسی هر چی برای چکاری هست
مثلا یکی فقط رو شمشیر می خوره یکی فقط رو اون انگشتر ها
بعدش هم 2 تا را نمی تونید به یک وسیله اضافه کنید
ببینم تو شمشیری که داری قبلا بهش damage اضافه شده؟من یه دونه خریدم که 4 تا damage بهش اضافه شده.شاید به خاطر این باشه؟اینها مال شمشیر هستن ولی وقتی میندازی رو شمشیر قبول نمی کنه از همینا که به damage اضافه میکنه
ببینم تو شمشیری که داری قبلا بهش damage اضافه شده؟من یه دونه خریدم که 4 تا damage بهش اضافه شده.شاید به خاطر این باشه؟
سلام
آقا Deserter نایاب شده!
من یه کوئست دارم باید دوتاشو بکشم توی دوروز گذشته چندین بار رفتم فقط یدونه گیرم افتاده! به جاش تا دلت بخواد Harpy ریخته!
دوستان شرمنده ي روي همتون!
يك سوال از اساتيد بزرگوار داشتم!
راستش با اجازتون من در يكي از سايت هاي بسيار پركاربر(wizardingworld) يك تاپيك در مورد بازي باز كردم! تا به حال هم كلي عضو مفيد و پركار گرفتم. نمونش frightlord و saeedcholang! ولي خب بعضي هاشون به دليل پر بودن گيلد نتونستن در گيلد عضو شن. راستش فكر مي كنم با اين اقدام كلي عضو ديگه هم بيان بنابراين ازتون يك درخواست دارم.
لطفاً بريد و گيلد اول رو ببينيد. يك گيلد زير مجموعه هم داره. من از شما مي خوام كه يك تبصره ايجاد كنيد و بگذاريد يك گيلد زير مجموعه براي گيلدمون بسازيم!
البته اعلام كنم كه من كاملاً تابع نظر علماي گيلد هستم. ولي خب فكر مي كنم اينطوري بهتره چون اعضاي ايراني بازي دارن زياد مي شن و دير يا زود يك نفر بودن اجازه ي شما يك گيلد ايراني مي زنه و بقيه كه در گيلد ما جاشون نمي شه مي رن اون تو!
حالا تصميم با شماست ولي خب قبل از نظر دادن لطفاً روش حسابي فكر كنيد!