آیدین نامی
Registered User
- نوشتهها
- 734
- لایکها
- 407
تا دیروز که همگی می گفتید حداکثر تا یک ماه پرونده ات رو می فرستن دادسرا ....
اره درستتا دیروز که همگی می گفتید حداکثر تا یک ماه پرونده ات رو می فرستن دادسرا ....
دم انتخاباتو خووب اومدی... :general601:اره درست
خوب حتما یه پروندشون زیاده دم انتخاباتو فلان
ببخشید این سایت های که ف ی ل م /م و زی ک و اینا کار میکنن کسی کارشون نداره؟ اینا که صدجا شماره تلفناشون رو گذشتن دامنه آی آر هم دارن؟ دلیلش چیه؟
کلا برای فیلتیرنگ محتوای بد و خوب تعریف نشده خخخخیه سوال دیگه
اگه یه سایت معروف بشه و بیاد جز سایتای اول اینجا (بدون هیچ محتوای بدی) ولی نرفته باشه تو ساماندهی ثبت کنه مشکلی براش پیش نمیاد مثلا فیلش نمیکنن به همین دلیل ثبت نکردن؟
سلامبالاخره بعد از چند ماه بلاتکلیفی پرونده بنده در پلیس فتا بسته شد و امروز بنده مدرک شناسایی خودمو تحویل گرفتم
تجربه جالبی برای بنده بود.
توصیه ای هم به دوستان وبمستر دارم . حواستون جمع باشه که اشتباه نکنید. فریب نخورید و بی خودی بهانه دست فتا و یا اماکن ندهید
اگر خدای نکرده یه زمانی هم اشتباهی کردید و گذرتون به پلیس فتا افتاد , کاری نکنید که باهاتون لج بکنند. تحریک نشوید و با متانت و آرامش سعی کنید مشکل را در همانجا بدون اینکه به دادگاه فرستاده شوید, حل بکنید. از کار کرده خود اظهار پشیمانی و ندامت بکنید و تعهد بدهید که تکرار نخواهد شد.
در این مدت چند ماهه دوستانی که بنده را به صورت خصوصی و چه در فروم راهنمایی کردن , همین جا تشکر می کنم
از صاحب بنر خبر ندارم
جریمه ندادم
امروز می خواستم برم واسه کارت پایان خدمت المثنی بگیرم .... همین جوری تصمیم گرفتم یه زنگی بزنم .. بلکه کارتم را پس دادن .... تماس گرفتم و کارتم رو خواستم ... مسئول پرونده من گفت بیا کارتت رو بگیر ... همین
این تجربیات خیلی با ارزشه اگه موردی باشه که حتی 1 درصد احتمال میدید واسمون مفید باشه به اشتراک بذارید تا بقیه دوستان استفاده کنن چون حالا حالاها ما وبمسترها زیاد درگیر فتا هستیمبالاخره بعد از چند ماه بلاتکلیفی پرونده بنده در پلیس فتا بسته شد و امروز بنده مدرک شناسایی خودمو تحویل گرفتم
تجربه جالبی برای بنده بود.
توصیه ای هم به دوستان وبمستر دارم . حواستون جمع باشه که اشتباه نکنید. فریب نخورید و بی خودی بهانه دست فتا و یا اماکن ندهید
اگر خدای نکرده یه زمانی هم اشتباهی کردید و گذرتون به پلیس فتا افتاد , کاری نکنید که باهاتون لج بکنند. تحریک نشوید و با متانت و آرامش سعی کنید مشکل را در همانجا بدون اینکه به دادگاه فرستاده شوید, حل بکنید. از کار کرده خود اظهار پشیمانی و ندامت بکنید و تعهد بدهید که تکرار نخواهد شد.
در این مدت چند ماهه دوستانی که بنده را به صورت خصوصی و چه در فروم راهنمایی کردن , همین جا تشکر می کنم
خواهشا شما ارسالی تو این سری تاپیک ها نداشته باشید چون یه هیچ وجه حرف هاتون واسه کسی مفید نیسجوونای مملکت ما چقدر بدبختن که از تجربیات ارزشمندشون از احظار به دادگاه و فتا و دادسرا و . . . یاد میکنن . بله خیلی این تجربیات با ارزشه . جمع شین دور هم تجربیات خودتون رو به اشتراک بزارین که برا قرار دادن آهنگ فلان خواننده یکسال در انتظار پرونده دادسرا بودین . خلایق هرچه لایق :general502:
پسر تو دیگه شورشو بریدی ها !قبل رفتن سایتت رو بده من