یه سری تجربه از پلیس فتا اینجا ذکر میکنم .. تا اگر دچارش شدین کمی اطلاع داشته باشید ..
مورد اول : بر فرض از شما کلاهبرداری شده - پولتون رو دزدیدن . هکتون کردن - محتویات شما رو دزدیدن
و شما قصد دارید شکایت کنید . اول از همه میرید . پلیس فتا جزئیات قضیه رو اعلام میکنید ... کلی سول بی ربط ازتون میپرسن
یادمه حساب یکی از دوستان مارو از طریق اینترنت هک کرده بودند . باهاش رفتم پلیس فتا تا تنها نباشه . طرف پلیسه برگشته بهش میگه اقا شما هک شدین ؟
دوستم : بله
پلیس : هکر رمز اول شمارو چطوری میدونسته؟
دوستم : ببخشید از طریق اینترنت هک شدم. و پول از حسابم کم شده
پلیس : نه خوب رمز اول شمارو میدونسته دیگه پولتون رو دزدیده
دوستم : بله :general105:
من : ببخشید قربان .ایشون قربانی اینترنتی هستند . تو اینترنت نیاز به رمز اول نیست .
پلیس : مگه پول از حساب شما کم شده؟ من با شما حرف زدم ؟
بعد از اینکه جزئیات پروندتون مشخص شد . بعد از یک هفته بهتون اطلاع میدن از دادگاه دستور قضایی بیارید . ..
باید برید دادگاه کلی مراحل اداری طی کنید . تا بهتون این دستور رو بدن - علاوه بر اینکه هزینه هم داره - ممکنه تا اینجای کار شما قید پولتون رو زده باشید .
دستور رو میبرید به پلیس ... بعد از یک هفته برای مثال ... بهتون اطلاع میدن : هکر شما فلان شهره ! باید برید اونجا دادگاه . باز باید هزینه کنید و برید .
به پرونده هایی که شاکی شما باشید . سرعت رسیدگی بسیار بسیار کنده . که به چشم خودم دیدم خیلی ها وسط راه بیخیال شدن ...
اما پرونده هایی که شاکی خود پلی.س باشه یا ارگان ها با سرعت تمام رسیدگی میشه ... و فرد قربانی بیچاره میشه:general210: