زنگ نزنی بهتردو روز پیش زنگ زدم بهش ... و قرار شد روز بعدش برم پیش اش
فرداش رفتم ... گفتش برم ... خودش زنگ می زنه
شما چند سالتون هست؟من اگه همچين اتفاقي برام بيافته خانواده ام رايانه ام را جمع ميكند! ديگه نميذارند نت بيام
سنم پايين نيست عزيز!شما چند سالتون هست؟
برو در مورد واژه استقلال تحقیق کنسنم پايين نيست عزيز!
(تحصيلات دانشگاهي دارم )بحث سن نيست! صد سال هم داشته باشي تو نگاه پدر و مادرت بچه اي بيش نيستي!!!!!!!!
سلامامروز ساعت 1 موبایلم زنگ خورد. شماره نشون نمی داد (ناشناس) . طرف خودش رو به اسم معرفی کرد و گفت فردا صبح ساعت 10 به پلیس فتا اتاق شماره ... بیام. مودبانه صحبت می کرد و فامیلی منو می دونست.
ایمیل اخطار نداشتم. در ضمن سایت اشتراک اخبار دارم. محتوا تولید نمی کنم. بر اساس قوانین مملکت سایتم را اداره می کنم. در ضمن سایت ام پربازید است.
به نظرتون جریان چی می تونه باشه؟
استقلال يعني خونه اي كه پليس ميريزه توش تا كامپيوترت را جمع كنه يا احضاريه اي كه دادگاه به خونه ات ميفرسته مال خودت باشه نه مال پدرت!برو در مورد واژه استقلال تحقیق کن
کجای کاری حاجی؟انگاری کارت به اینجور چیزا نیوفتاده هااا پرونده من بالای یکسال طول کشید عجله نکنبیش از سه ماه از احضار بنده می گذره ... و تنها کاری که کرده ام کارت ملی ام را گرفته ام و به جاش کارت پایان خدمت داده ام! (کارت ملی را لازم داشتم)
اصلا تماسی با من نگرفتند. اون نفری که منو احضار کرده بود به یه بخش دیگه منتقل شده ... چندین بار زنگ زدم حدس می زنم طرف نمی خواد با من صحبت بکنه
احساس می کنم اینها هیچ وقت با من تماس نخواهن گرفت و به نوعی کارت پایان خدمت منو گرو نگه داشتن ....
می خوام بی خیال کارت پایان خدمت بشم و یکی المثنی بگیرم