• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه خرخون های پی تی - همه چیز در مورد فنون مطالعه و موفقیت تحصیلی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
منم می خوام درس بخونم چی کار کنم ؟
سلام گلم، صفحه اول تاپیک رو بخون. :)
ممنون داداش خیلی کمک کردی.مخصوصا پست اولت
قربون تو. خوشحالم مفید بود...
rose.gif

واقعا از mahi58 ممنون هستم
تاپيك عالي و مفيد هست
بازم ممنونم. لطف دارید و خوشحالم برای شما هم مفید بود...
rose.gif

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
راستي من سر كلاس اصلا نميتونم خوب تمركز كنم چيكار كنم؟؟؟ اصلا هم دنبال دختر و... نيستم كه ذهنم منحرف بشه ولي از 3 دبيرستان تا الان كه ترم3 مهندسي برق هستم هيچوقت نتونستم سر كلاس درس ياد بگيرم.
كسي راهي براي افزايش تمركز داره تمريني چيزي........
در ضمن mahi85 عزيز اون روشي كه گفتي بالاي هر صفحه دقيقه ها رو بنويسيد عالي بود واسه من. چون من حواسم يكدفعه از درس پرت بشه ديگه زمان از دستم ميره .....يكدفعه ديدي 20 دقيقه گذشت و من 2 خط نخوندم!!!!

AlgoBits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي من سر كلاس اصلا نميتونم خوب تمركز كنم چيكار كنم؟؟؟ اصلا هم دنبال دختر و... نيستم كه ذهنم منحرف بشه ولي از 3 دبيرستان تا الان كه ترم3 مهندسي برق هستم هيچوقت نتونستم سر كلاس درس ياد بگيرم.
در ضمن mahi85 عزيز اون روشي كه گفتي بالاي هر صفحه دقيقه ها رو بنويسيد عالي بود واسه من. چون من حواسم يكدفعه از درس پرت بشه ديگه زمان از دستم ميره .....يكدفعه ديدي 20 دقيقه گذشت و من 2 خط نخوندم!!!!

شما تصادفا" ردیف های آخر کلاس نمی شینی؟ سعی کنی بری اون جلو بشینی و فقط استاد و وایت بورد رو ببینی، کنار یک غریبه هم بشین نه دوستات. اگر دانشگاه آزادی هستی، یکبار هم سری به دانشکده برق دانشگاه های دولتی خوب بزن و سر یک کلاس بشین ببین باز هم همون مشکلی که توی دانشگاه خودت رو داری همچنان خواهی داشت یا نه.
شاید اینجوری تاثیر داشت:) برق رشته سختیه، اگر از ترم های اول مواظب نباشی به مشکل می خوری.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

سلام و ببخشید دیر جواب میدم. دسترسی ام به اینترنت سخته...

چقدر اخلاق شما در این جور موارد به من شبیهه! :دی

من خودم هم سر کلاس این مشکلات رو داشتم و مدت ها اذیت شدم. البته این مساله برای بسیاری از کلاس های دانشگاهی ما، به غیراستاندارد بودن فضای کلاس ها، تعداد زیاد دانشجو، و یا مهارت پایین اساتید برمی گرده، ولی فراموش نکنید این ما هستیم که باید خودمون رو با این شرایط وفق بدیم و این شرایط هیچ وقت به خاطر حساسیت های ماها تغییری نمی کنند... :(

روش هایی که برای من جواب داد یکیش به قول دوست مون همین جلو نشستن بود، و یکی هم نوشتن مطالب استاد.

در مورد نوشتن، خیلی از مواقع مطالب نوشته شده اصلا خونده هم نمیشن، ولی کاربرد عالی یی که نوشتن سر کلاس داره اینه که تمرکز آدم رو روی مطلب افزایش میده.

در عین حال، اگر بتونید یه مرور سریع هم عصر همون روز روی مطالب داشته باشید، یا مطالب هر جلسه رو قبل از جلسه بعد مرور کنید که دیگه عالی میشه...

در مورد نوشتن شماره صفحات هم خوشحالم که براتون موثر بود (من خودم این روش رو برای خودم که دقیقا مشکل مشابه شما رو داشتم استفاده کردم، و برای خودم هم در حد معجزه جواب داد)...

موفق باشید مهندس عزیز. :)

Lady Macbeth

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود!

آقا من تا حالا دو تا قلم چی دادم.. شکر خدا 500 تایی افزایش تراز داشتم - دومی 6100 - ولی درصدام خیلی پایینه و تا حد زیادی مدیون عمومی هام. هندسه تحیلی و پایه و گسسته به تریتیب 7،13،7 درصد زدم!! اصلا نمیتونم زمان رو کنترل کنم. این در حالیه که مثلا در همون گسسته جزو شاگردای خوب کلاسم.. آخرین امتحانی که ازمون گرفت 77 درصد زدم که دومین نمره کلاس بود، و وقتی گفتم درصد قلمچیم یک یازدهم این شده طرف کپ کرد.

در مورد هندسه تحلیلی هم همین طور..

البته مشکلی که داریم - و امروز کم مونده بود دبیر دیفرانسیلمون قهر کنه بره وقتی فهمید - این ـه که 90 درصد بچه ها از شیمی شروع میکنند میزنند. قضیه هم اصلا تقصیر ما نیست. معلم شیمی مون برای درصد های زیر 70 رسما خون به پا میکنه.. من شیمی پیش چند تا رو جابجا زدم و شدم 63، و روز جمعه تقریبا فقط زار زدم به این خاطر. احساس کسی رو دارم که تاریخ دقیق اعدامش رو بهش گفتن. جلسه بعدی داغونم میکنه، و من تصمیمم رو گرفتم.. اگه دفترم رو پاره کرد و صداش رو برد بالا و "گمشو بیرون از کلاس من، تا با سر پرتت نکردم از پله پایین" یا "غلط کردی جابجا زدی. بیجا کردی دقت نکردی!" از یارو بشنوم صاف میرم بیرون و بقیه سال معلم خصوصی میگیرم. معلم معروف نخواستیم!

مشکل دیگه ای که فکر کنم ژنی باشه و بدون راه حل!، بی دقتی فجیعم در محاسبات ـه. امتحان فیزیک 2-3 تا سوالی که مثلا نکته داشت و جدید بود رو درست حل کردم، اما در سوالات خیلی چرت - در حد وزن ظاهری در آسانسور مثلا - اشتباهات محاسباتی دارم. یا مثلا نیروی اصطکاک رو میخوان من عکس العمل سطح حساب میکنم.. خیلی خیلی تا حالا ضربه خوردم از این قضیه.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
درود!

آقا من تا حالا دو تا قلم چی دادم.. شکر خدا 500 تایی افزایش تراز داشتم - دومی 6100 - ولی درصدام خیلی پایینه و تا حد زیادی مدیون عمومی هام. هندسه تحیلی و پایه و گسسته به تریتیب 7،13،7 درصد زدم!! اصلا نمیتونم زمان رو کنترل کنم. این در حالیه که مثلا در همون گسسته جزو شاگردای خوب کلاسم.. آخرین امتحانی که ازمون گرفت 77 درصد زدم که دومین نمره کلاس بود، و وقتی گفتم درصد قلمچیم یک یازدهم این شده طرف کپ کرد.

در مورد هندسه تحلیلی هم همین طور..

البته مشکلی که داریم - و امروز کم مونده بود دبیر دیفرانسیلمون قهر کنه بره وقتی فهمید - این ـه که 90 درصد بچه ها از شیمی شروع میکنند میزنند. قضیه هم اصلا تقصیر ما نیست. معلم شیمی مون برای درصد های زیر 70 رسما خون به پا میکنه.. من شیمی پیش چند تا رو جابجا زدم و شدم 63، و روز جمعه تقریبا فقط زار زدم به این خاطر. احساس کسی رو دارم که تاریخ دقیق اعدامش رو بهش گفتن. جلسه بعدی داغونم میکنه، و من تصمیمم رو گرفتم.. اگه دفترم رو پاره کرد و صداش رو برد بالا و "گمشو بیرون از کلاس من، تا با سر پرتت نکردم از پله پایین" یا "غلط کردی جابجا زدی. بیجا کردی دقت نکردی!" از یارو بشنوم صاف میرم بیرون و بقیه سال معلم خصوصی میگیرم. معلم معروف نخواستیم!

مشکل دیگه ای که فکر کنم ژنی باشه و بدون راه حل!، بی دقتی فجیعم در محاسبات ـه. امتحان فیزیک 2-3 تا سوالی که مثلا نکته داشت و جدید بود رو درست حل کردم، اما در سوالات خیلی چرت - در حد وزن ظاهری در آسانسور مثلا - اشتباهات محاسباتی دارم. یا مثلا نیروی اصطکاک رو میخوان من عکس العمل سطح حساب میکنم.. خیلی خیلی تا حالا ضربه خوردم از این قضیه.
سلام. خوب هستید؟

خواهر یا برادر عزیز، از نوشته تون در مورد وضعیت دروس مختلف، به استرس شدید و ناراحت کننده تون پی بردم! چطور ممکنه وقتی شما نگرانی دارید که ممکنه این طور ترور شخصیت بشید، امتحان درستی رو برگزار کنید؟

من نمی دونم کلماتی که نوشتید معلم شیمی سر کلاس میگه قبلا هم سابقه داشتند، یا این که با مبالغه همراه هستند، ولی مطلقا نمی تونم درک کنم که کسی از سر "خیرخواهی" بیاد این طوری با شاگردهاش برخورد کنه! این طرز برخورد فقط باعث افزایش استرس و کاهش عملکرد میشه.

اگر واقعا چنین برخورد هایی از طرف ایشون وجود داره، اکیدا توصیه می کنم یا یه تعداد از بچه ها جمع بشین و به مقام بالاتر ایشون شکایت کنید، یا این که خیلی ساده برید سراغ یه معلم دیگه. ادامه این شرایط قطعا باعث اسیب به درس خوندن تون میشه!

انقدر هم مملکت الکی نیست که کسی بچه مردم رو با بچه خودش اشتباه بگیره! :blink:

در مورد دروس دیگه هم با توجه به این که عمدتا ریاضیات و هندسه هستند، بهتون توصیه می کنم تا می تونید تمرین کنید و مساله حل کنید تا دست تون راه بیافته. بعد از یه مدت تمرین، تمام مطالب و فرمول ها ملکه ذهن میشن،و به حل کردن محاسبات به طور سریع و دقیق عادت می کنید. خودبخود سرعت و دقت تون انقدر بالا میره که درصدتون 7 برابر این میشه. :happy:

این مساله خیلی هم باحال هستش و وقتی یه محاسبه ساده مثل ضرب دو رقمی در دو رقمی (و حتی بعضی موقع ها جمع دو رقمی با دو رقمی!) رو سریع تر از ماشین حساب انجام میدین ملت کیف می کنند و میگن: "ای والله چقدر باهوش هستش" و آدم کلی ذوق می کنه!!
icon10.gif
icon10.gif

هیچ مشکل ارثی یی هم این وسط وجود نداره که نشه با تمرین حلش کرد، مطمئن باشید! اگر قرار بود ایراد از ژن باشه توی کلاس گسسته تون از بقیه بهتر نمی شدید.

موفق باشید.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.
با توجه به نزدیک شدن به امتحانا گفتم این تاپیک رو بیارم بالا تا دوستان از پست های مفید محمود خان استفاده کنن.
به شخصه فکر میکنم خیلی تاپیک خوبیه و مشابهش کمتر جایی پیدا میشه.
با تشکر از محمود عزیز.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام.
با توجه به نزدیک شدن به امتحانا گفتم این تاپیک رو بیارم بالا تا دوستان از پست های مفید محمود خان استفاده کنن.
به شخصه فکر میکنم خیلی تاپیک خوبیه و مشابهش کمتر جایی پیدا میشه.
با تشکر از محمود عزیز.

23t06dg.gif
23t06dg.gif

give_rose.gif

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
راستی من این تاپیکو تا صفحه های 8-9 خوندم ولی یادم رفتم بابت مطالب بســـــــیار مفید ( بخصوص پست های اول ) تشکر کنم .. مرسی mahi جان

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
راستی من این تاپیکو تا صفحه های 8-9 خوندم ولی یادم رفتم بابت مطالب بســـــــیار مفید ( بخصوص پست های اول ) تشکر کنم .. مرسی mahi جان

ممنونم، لطف دارید و خوشحالم مطالب مفید بوده...

-----------------------------------------
مدتهاست تو فکر چند تا تاپیک بزرگ تو بخش های مختلف هستم، ولی انرژی اش نیست، ضمن این که دستم درد می کنه و نمی تونم زیاد تایپ کنم...

بچه ها لطف دارند و باعث میشن آدم تشویق بشه...
241.gif

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اقا من چیکار کنم درسم نمیاد ؟ :(
یعنی الان انگیزه دارم نیتش دارم وقتش میذارم اما اصلا تمرکزش ندارم
یعنی نهایتش میشه رو خونی روزنامه وار
یه بخشیش فکر کنم بخاطر خستگی هست
که البته با توجه به شرایط من درمان هم نداره فعلا
تایم آزاد من تعریف شدست

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
اقا من میخوام برا کاردانی بخونم

هیچی از درسا یادم نمیاد ! کتاب کمک درسی گرفتم برا کامپیوتر ! انتشارات نوین پژوهش 2تا کتابه یکی نکته به نکته و یکی هم تست

همین هارو بخونم سراسری قبولم ؟!

روزی چندساعت مطالعه کنم ؟

ازالان شروع کنم یا زوده؟!
:blink:

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
برای تمرکز کردن هر کسی یه روشی داره منم برای تمرکز کردن سعی میکنم قبل مطالعه حتما یه آهنگ آرامش بخش گوش بدم برای من خیلی موثره از بچگی هم عادت کردم دروس رو یه بار شب قبل خواب مرور میکنم برای همین بیشتر شب ها دیر میخوابم صبح اول وقت پا میشم و دوباره دروس رو عمیق تر مطالعه میکنم از نکات مهم یادداشت بر میدارم و هی نکات رو مرور میکنم با همین روش دروس کنکور رو با گذشت چندین سال هنوز به خاطر دارم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اقا من چیکار کنم درسم نمیاد ؟ :(
یعنی الان انگیزه دارم نیتش دارم وقتش میذارم اما اصلا تمرکزش ندارم
یعنی نهایتش میشه رو خونی روزنامه وار
یه بخشیش فکر کنم بخاطر خستگی هست
که البته با توجه به شرایط من درمان هم نداره فعلا
تایم آزاد من تعریف شدست
برای تمرکز کردن هر کسی یه روشی داره منم برای تمرکز کردن سعی میکنم قبل مطالعه حتما یه آهنگ آرامش بخش گوش بدم برای من خیلی موثره از بچگی هم عادت کردم دروس رو یه بار شب قبل خواب مرور میکنم برای همین بیشتر شب ها دیر میخوابم صبح اول وقت پا میشم و دوباره دروس رو عمیق تر مطالعه میکنم از نکات مهم یادداشت بر میدارم و هی نکات رو مرور میکنم با همین روش دروس کنکور رو با گذشت چندین سال هنوز به خاطر دارم
ممنون از فرزاد برای توصیه شون.

امیر ببین می تونی شرایط محیط اطرافت رو یه طوری تغییر بدی که توی ساعت مناسب تری مطالعه کنی و خسته نباشی موقع درس خوندن؟ چون واقعا یه مواقعی بدن خیلی خسته است و درس خوندن تو این شرایط واقعا عین همون روزنامه خوندن که میگی میشه و کار زیادی هم نمیشه کرد برای حل کردن این قضیه...

اگه ساعت های خوب روز رو مثلا گرفتاری خاصی داری ببین می تونی از اون ساعت ها هم یه جوری استفاده کنی؟ مثلا یه گپی اگه توی زمان گرفتاری ات وجود داره از اون گپ استفاده کنی و...

ببخشید دیر جواب میدم. من از طریق جستجوی انجمن تاپیک هایی که پست توشون دارم رو پیگیری می کنم و جستجو هم تو این ورژن 4 یه کم اختلال داره و به من اصلا نگفته بود این تاپیک پست جدیدی خورده... :(
اقا من میخوام برا کاردانی بخونم

هیچی از درسا یادم نمیاد ! کتاب کمک درسی گرفتم برا کامپیوتر ! انتشارات نوین پژوهش 2تا کتابه یکی نکته به نکته و یکی هم تست

همین هارو بخونم سراسری قبولم ؟!

روزی چندساعت مطالعه کنم ؟

ازالان شروع کنم یا زوده؟!
:blink:
ببخشید، من اطلاعی راجع به امتحان خاصی که می خواید بدید ندارم، ولی در مورد ساعات لازم برای درس خوندن تون، خوب بسته به شرایط و میزان وقت آزادتون هر چی بیشتر بتونید انرژی بذارید بهتره.

امیدوارم از بچه ها کسی امتحان مشابه شما رو داشته باشه و بتونه جواب بهتری به سوالات تون بده. :)

salhasalha

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسی تجربه ش رو داره لطفا بگه چطور میشه روزی 10-12 ساعت درس خوند...توی یه شرایطیم که اگه این تعداد ساعت رو نخونم نمی تونم کارم رو تموم کنم ولی هر کاری می کنم بیشتر از روزی 5 یا 6 ساعت نمی شه!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
دوستان اگه کسی تجربه ش رو داره لطفا بگه چطور میشه روزی 10-12 ساعت درس خوند...توی یه شرایطیم که اگه این تعداد ساعت رو نخونم نمی تونم کارم رو تموم کنم ولی هر کاری می کنم بیشتر از روزی 5 یا 6 ساعت نمی شه!

روزی 10 الی 12 ساعت درس خوندن نباید هدفتون باشه میتونید همون 6 ساعت (البته 6 ساعت مفید منظورمه) رو بخونید ولی عمیق تر و مفیدتر که حتی جای اون 10 الی 12 ساعت رو بگیره . البته میتونید به مرور ساعت مفید درس خوندن رو افزایش بدید .

salhasalha

Registered User
لایک‌ها
0
بله کیفیت مهمتره. منظور من 10 یا 12 ساعت درس خوندن با کیفیت بود. همونطور که گفتم با روزی 5-6 ساعت کارم تموم نمیشه چون خیلی حجمش زیاده.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

پیشنهاد: یه کتابخونه خوب توی محیط اطراف پیدا کنید و از محیط اونجا استفاده کنید. خودتون رو ملزم کنید که هر روز از ساعت 8 صبح تو کتابخونه باشید (اگه کتابخونه معروفی باشه دیرتر برید معمولا جا گیر نمیاد اصلا! :دی)، و تا ساعت 10-9 شب اونجا بمونید.

چند فایده داره این کار، اولا این که توی کتابخونه کار دیگه ای برای انجام دادن در دست تون نیست، و بیشتر وقت تون به مطالعه می گذره، ثانیا این که با دیدن بچه های دیگه ای که زودتر از شما میان و دیرتر از شما میرن، رقابت بین شما و اونها ایجاد میشه و رقابت همیشه نقش فوق العاده مهمی توی موفقیت تحصیلی داره. :)

در ضمن اگر زمان کم برای خوندن حجم زیاد مطالب دارید شدیدا توصیه می کنم از صفحه اول قسمت "3. برنامه زمانی درستی برای مطالعه داشته باشید" رو به دقت بخونید (علی الخصوص قسمت تنظیم بندی زمان درس خوندن رو).

با آرزوی موفقیت. :)

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
با توجه به نزدیک شدن به فصل پایان ترم بد نیست دوستان بار دیگه تجربیات خوب و بد خودشون رو اینجا بگن.

بالا