درود!
آقا من تا حالا دو تا قلم چی دادم.. شکر خدا 500 تایی افزایش تراز داشتم - دومی 6100 - ولی درصدام خیلی پایینه و تا حد زیادی مدیون عمومی هام. هندسه تحیلی و پایه و گسسته به تریتیب 7،13،7 درصد زدم!! اصلا نمیتونم زمان رو کنترل کنم. این در حالیه که مثلا در همون گسسته جزو شاگردای خوب کلاسم.. آخرین امتحانی که ازمون گرفت 77 درصد زدم که دومین نمره کلاس بود، و وقتی گفتم درصد قلمچیم یک یازدهم این شده طرف کپ کرد.
در مورد هندسه تحلیلی هم همین طور..
البته مشکلی که داریم - و امروز کم مونده بود دبیر دیفرانسیلمون قهر کنه بره وقتی فهمید - این ـه که 90 درصد بچه ها از شیمی شروع میکنند میزنند. قضیه هم اصلا تقصیر ما نیست. معلم شیمی مون برای درصد های زیر 70 رسما خون به پا میکنه.. من شیمی پیش چند تا رو جابجا زدم و شدم 63، و روز جمعه تقریبا فقط زار زدم به این خاطر. احساس کسی رو دارم که تاریخ دقیق اعدامش رو بهش گفتن. جلسه بعدی داغونم میکنه، و من تصمیمم رو گرفتم.. اگه دفترم رو پاره کرد و صداش رو برد بالا و "گمشو بیرون از کلاس من، تا با سر پرتت نکردم از پله پایین" یا "غلط کردی جابجا زدی. بیجا کردی دقت نکردی!" از یارو بشنوم صاف میرم بیرون و بقیه سال معلم خصوصی میگیرم. معلم معروف نخواستیم!
مشکل دیگه ای که فکر کنم ژنی باشه و بدون راه حل!، بی دقتی فجیعم در محاسبات ـه. امتحان فیزیک 2-3 تا سوالی که مثلا نکته داشت و جدید بود رو درست حل کردم، اما در سوالات خیلی چرت - در حد وزن ظاهری در آسانسور مثلا - اشتباهات محاسباتی دارم. یا مثلا نیروی اصطکاک رو میخوان من عکس العمل سطح حساب میکنم.. خیلی خیلی تا حالا ضربه خوردم از این قضیه.
سلام. خوب هستید؟
خواهر یا برادر عزیز، از نوشته تون در مورد وضعیت دروس مختلف، به استرس شدید و ناراحت کننده تون پی بردم! چطور ممکنه وقتی شما نگرانی دارید که ممکنه این طور ترور شخصیت بشید، امتحان درستی رو برگزار کنید؟
من نمی دونم کلماتی که نوشتید معلم شیمی سر کلاس میگه قبلا هم سابقه داشتند، یا این که با مبالغه همراه هستند، ولی مطلقا نمی تونم درک کنم که کسی از سر "خیرخواهی" بیاد این طوری با شاگردهاش برخورد کنه! این طرز برخورد فقط باعث افزایش استرس و کاهش عملکرد میشه.
اگر واقعا چنین برخورد هایی از طرف ایشون وجود داره، اکیدا توصیه می کنم یا یه تعداد از بچه ها جمع بشین و به مقام بالاتر ایشون شکایت کنید، یا این که خیلی ساده برید سراغ یه معلم دیگه. ادامه این شرایط قطعا باعث اسیب به درس خوندن تون میشه!
انقدر هم مملکت الکی نیست که کسی بچه مردم رو با بچه خودش اشتباه بگیره! :blink:
در مورد دروس دیگه هم با توجه به این که عمدتا ریاضیات و هندسه هستند، بهتون توصیه می کنم تا می تونید تمرین کنید و مساله حل کنید تا دست تون راه بیافته. بعد از یه مدت تمرین، تمام مطالب و فرمول ها ملکه ذهن میشن،و به حل کردن محاسبات به طور سریع و دقیق عادت می کنید. خودبخود سرعت و دقت تون انقدر بالا میره که درصدتون 7 برابر این میشه. :happy:
این مساله خیلی هم باحال هستش و وقتی یه محاسبه ساده مثل ضرب دو رقمی در دو رقمی (و حتی بعضی موقع ها جمع دو رقمی با دو رقمی!) رو سریع تر از ماشین حساب انجام میدین ملت کیف می کنند و میگن: "ای والله چقدر باهوش هستش" و آدم کلی ذوق می کنه!!
هیچ مشکل ارثی یی هم این وسط وجود نداره که نشه با تمرین حلش کرد، مطمئن باشید! اگر قرار بود ایراد از ژن باشه توی کلاس گسسته تون از بقیه بهتر نمی شدید.
موفق باشید.