• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه خرخون های پی تی - همه چیز در مورد فنون مطالعه و موفقیت تحصیلی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام من رشته ام ریاضی میخوام برای دندان پزشکی تبریز سراسری امتحان بدم.
الان هم ترم آخر عمران هستم ولی می خوام بی خیال شم نمی دونم چی باید بخونم چه کتابهای و چه کتابهای کمکی لطفا راهنمائی بفرمائید دیپلم را سال 78 گرفتم . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید مرسی

سلام و ممنون از لطف شما. :)

بذارید تصمیم شما رو برای خوندن دندانپزشکی با همدیگه بررسی کنیم:

با احتساب این که شما سال 78 دیپلم گرفتید الان باید حدود 30 سال سن شما باشه. اگر شما بخواید توی رشته دندانپزشکی درس بخونید باید از حالا مطالعه برای کنکور رو آغاز کنید، که در بهترین وضعیت می تونید سال دیگه یعنی در سن 31 سالگی وارد رشته دندانپزشکی بشین. دندان حدود 6 سال تحصیلش طول می کشه که سن تون میشه حدود 37 سال، و بعد از اون هم ممکنه طبق معمول تمام رشته های زیر نظر وزارت بهداشت و درمان، یه طرح خوشگل براتون بذارن توی مناطق محروم، و احتمالا با تحمل رنج و مشقت زیاد توی سن 40 سالگی از سیستم خلاص می شید و می خواید کار خودتون رو شروع کنید!

من نمی خوام بگم این کار رو نکنید، ولی می خوام بگم مشکلات و سختی هایی که سر راه تون قرار داره رو به طور کامل آنالیز کنید و ببینید می ارزه یا نه؟ (این رو هم در نظر بگیرید که در رشته دندانپزشکی هم مثل رشته های خوب دیگه و مثل تخصص های پزشکی، به دلیل فارغ التحصیل های زیاد و دانشگاه ازادی ها و فارغ التحصیل های خارج از کشور، داره یه حالت اشباع ایجاد میشه).
پس بنابراین اولین توصیه اینه که به شنیده های عامیانه بسنده نکنید و حتما چند بار برید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه های تهران و شهید بهشتی و ایران و با بچه ها راجع به تصمیم خودتون صحبت کنید...

دقت کنید که تمام این مسائل رو در نظر بگیرید و بعد تصمیم بگیرید، وگرنه اگر بدون در نظر گرفتن عوامل مختلف جلو برید، ممکنه وسط راه ببرید...

اگر تصمیم تون قطعی شد، خوب باید کنکور بدید، و در صورتی که قبلا در دانشگاه سراسری درس نخونده باشید اجازه امتحان دادن مجدد سراسری رو دارید (این قانون زمان ما بود). برای کنکور تجربی یادتون باشه که باید دروسی که ضریب بالای 2 دارند (یعنی ضریب 3 یا 4) رو دقیقا بخونید تا نمره بالای 90 درصد درشون کسب کنید. این دروس زمان ما ادبیات - معارف - زیست شناسی و شیمی بودند، تحقیق کنید الان قوانین کنکور چه جوریه و دروس مهم تر رو برای هدف 100 درصد زدن (یا حداقل بالای 90 زدن) و دروسی که اهمیت معمولی دارند رو به هدف 80 درصد زدن بخونید.

نمرات نفرات قبول شده پارسال رو هم تحقیق کنید و ببینید.

از کمک موسسات و اساتید معروف هم می تونید استفاده کنید. خصوصا برای دروسی که ضریب بالایی داره و برای مشاوره در مورد قوانین امتحان و مشاوره تحصیلی.

موفق باشید. :)

xBehix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من سال سوم رشته کامپیوتر فنی هستم

میخام بعد از دیپلم تحصیلاتم رو خارج از کشور ادامه بدم.

الان یک راهنمایی بکنید من چیکار کنم امسال ؟ برای معدل بالا تلاش کنم ؟ کنکور ؟ چی ؟

در ضمن مشکل pre-uni هم اونجا خواهم داشت و باید اونجا بخونم چون اینجا نداره

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام و ممنون از لطف شما. :)

بذارید تصمیم شما رو برای خوندن دندانپزشکی با همدیگه بررسی کنیم:

با احتساب این که شما سال 78 دیپلم گرفتید الان باید حدود 30 سال سن شما باشه. اگر شما بخواید توی رشته دندانپزشکی درس بخونید باید از حالا مطالعه برای کنکور رو آغاز کنید، که در بهترین وضعیت می تونید سال دیگه یعنی در سن 31 سالگی وارد رشته دندانپزشکی بشین. دندان حدود 6 سال تحصیلش طول می کشه که سن تون میشه حدود 37 سال، و بعد از اون هم ممکنه طبق معمول تمام رشته های زیر نظر وزارت بهداشت و درمان، یه طرح خوشگل براتون بذارن توی مناطق محروم، و احتمالا با تحمل رنج و مشقت زیاد توی سن 40 سالگی از سیستم خلاص می شید و می خواید کار خودتون رو شروع کنید!

من نمی خوام بگم این کار رو نکنید، ولی می خوام بگم مشکلات و سختی هایی که سر راه تون قرار داره رو به طور کامل آنالیز کنید و ببینید می ارزه یا نه؟ (این رو هم در نظر بگیرید که در رشته دندانپزشکی هم مثل رشته های خوب دیگه و مثل تخصص های پزشکی، به دلیل فارغ التحصیل های زیاد و دانشگاه ازادی ها و فارغ التحصیل های خارج از کشور، داره یه حالت اشباع ایجاد میشه).
پس بنابراین اولین توصیه اینه که به شنیده های عامیانه بسنده نکنید و حتما چند بار برید دانشکده دندانپزشکی دانشگاه های تهران و شهید بهشتی و ایران و با بچه ها راجع به تصمیم خودتون صحبت کنید...

دقت کنید که تمام این مسائل رو در نظر بگیرید و بعد تصمیم بگیرید، وگرنه اگر بدون در نظر گرفتن عوامل مختلف جلو برید، ممکنه وسط راه ببرید...

اگر تصمیم تون قطعی شد، خوب باید کنکور بدید، و در صورتی که قبلا در دانشگاه سراسری درس نخونده باشید اجازه امتحان دادن مجدد سراسری رو دارید (این قانون زمان ما بود). برای کنکور تجربی یادتون باشه که باید دروسی که ضریب بالای 2 دارند (یعنی ضریب 3 یا 4) رو دقیقا بخونید تا نمره بالای 90 درصد درشون کسب کنید. این دروس زمان ما ادبیات - معارف - زیست شناسی و شیمی بودند، تحقیق کنید الان قوانین کنکور چه جوریه و دروس مهم تر رو برای هدف 100 درصد زدن (یا حداقل بالای 90 زدن) و دروسی که اهمیت معمولی دارند رو به هدف 80 درصد زدن بخونید.

نمرات نفرات قبول شده پارسال رو هم تحقیق کنید و ببینید.

از کمک موسسات و اساتید معروف هم می تونید استفاده کنید. خصوصا برای دروسی که ضریب بالایی داره و برای مشاوره در مورد قوانین امتحان و مشاوره تحصیلی.

سلام .
تصمیم را گرفته ام . و می خوام شروع کنم بخوندن . فقط نمی دونم دیپلم ریاضی می تونه در سراسری امتحان بده ، منظورم پزشکی . مرسی ممنون

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام

من سال سوم رشته کامپیوتر فنی هستم

میخام بعد از دیپلم تحصیلاتم رو خارج از کشور ادامه بدم.

الان یک راهنمایی بکنید من چیکار کنم امسال ؟ برای معدل بالا تلاش کنم ؟ کنکور ؟ چی ؟

در ضمن مشکل pre-uni هم اونجا خواهم داشت و باید اونجا بخونم چون اینجا نداره
سلام.
ببخشید، ولی متاسفانه اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.
شاید بچه های دیگه بتونند کمک بیشتری بکنند، ولی فکر می کنم بهترین حالت اینه که از موسساتی که در این زمینه مشاوره ارائه می کنند، یکی که از همه بهتره پیدا کنید و باهاشون مشورت کنید.
سلام .
تصمیم را گرفته ام . و می خوام شروع کنم بخوندن . فقط نمی دونم دیپلم ریاضی می تونه در سراسری امتحان بده ، منظورم پزشکی . مرسی ممنون
زمانی که من کنکور می دادم مطمئنم که این مساله هیچ مشکلی نداشت و شما با هر دیپلمی، هر رشته ای می تونستید شرکت کنید (خیلی از بچه های ریاضی کنکور پزشکی می دادند).

چون مدت زیادی از اون موقع گذشته باز هم یه تحقیق بکنید، ولی بعید می دونم این قضیه محدودیتی داشته باشه.

به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم تصمیم خوبی از آب در بیاد.

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام آیا اینها کمکی در مطالعه می کنه ؟

جعبه‌های لاتینر، فلش کارت و کتاب‌های کوچک ، آموزش تکنیک های تست زنی مهندسی معکوس

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلامی دوباره

سوال من در مورد اینه کتابهای اصلی منظورم عمومی و تخصصی ازاول باید بخونم یا مثل برم کتابها فرضا گاج را بگیرم مثل تشریحی و اموزش تست اونو بخونم بهتره ؟

منظورم هم وقتم تلف نشه هم بدونم کدوم مطالب بهتره ؟ مرسی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام آیا اینها کمکی در مطالعه می کنه ؟

جعبه‌های لاتینر، فلش کارت و کتاب‌های کوچک ، آموزش تکنیک های تست زنی مهندسی معکوس
سلام.

من نظر شخصی خودم رو می نویسم:
جعبه لایتنر و فلش کارت ها (برای مطالبی که عمدتا حفظی هستند) و کتاب های خلاصه، می تونند برای شما بسیار مفید باشند و خصوصا برای مرور کردن مطالب در شب امتحان بسیار مفید باشند.
البته به شرطی که حواس تون باشه اینها به تنهایی بعیده کافی باشند و باید همیشه توی برنامه تون مطالعه منابع اصلی و زدن تست های کنکور در حداقل 10 سال گذشته قرار داشته باشه.

در مورد مهندسی معکوس شخصا اعتقاد چندانی بهش ندارم و بهتره خیلی وقت تلف نکنید براش، چون احتمال نتیجه گرفتن از چنین روش هایی در امتحانی مثل کنکور خیلی بالا نیست...
سلامی دوباره

سوال من در مورد اینه کتابهای اصلی منظورم عمومی و تخصصی ازاول باید بخونم یا مثل برم کتابها فرضا گاج را بگیرم مثل تشریحی و اموزش تست اونو بخونم بهتره ؟

منظورم هم وقتم تلف نشه هم بدونم کدوم مطالب بهتره ؟ مرسی

قبل از هر چیز توصیه می کنم مطالب صفحه یک رو کامل بخونید. خیلی بهتون ایده میده (از جمله در مورد انتخاب منبع).

واقعا خیلی فرقی نمی کنه منبع تون چی باشه، و کسی نمی تونه پیش بینی کنه کدوم شون در آزمون سال بعد موفق ترند. هر کدوم از این روش ها رو که در پیش بگیرید احتمال موفقیت تون پایین نیست، ولی اگر دیسیپلینی که در صفحه اول نوشته شده رعایت کنید (برای زمان بندی مطالعه) می تونید بسیار در درس خوندن موفق باشید و بسیاری از این منابع رو در فرصتی که قبلا فکر می کردید کفایت نمی کنه، مطالعه کنید...

موفق باشید... :)

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
من الان اول دبیرستان هستم و از الان میخوام واسه کنکور بخونم.ولی نمیدونم به چه شکل واسه کنکور برنامه ریزی کنم.به همین دلیل به راهنمایی نیاز دارم:
1-که چه جوری واسه کنکور درس بخونم و برنامه ریزی کنم؟
2-کدوم کتابهای کمک آموزشی رو بگیرم؟
3-و به چه صورت این کتابهای کمک اموزشی رو بخونم؟
4-روش تست زنی؟
دوستان اگه واقعا میخواین کمک کنین پست بدین و در غیر این صورت پست ندین که به مدیران گزارش میشه.

مطالبتون رو کامل خوندم وخیلی خیلی عالی بود.ولی به نظرتون این روش ها به درد ما دبیرستانی ها هم میخوره یا نه؟

Last edited:

xBehix

Registered User
لایک‌ها
1
من الان اول دبیرستان هستم و از الان میخوام واسه کنکور بخونم.ولی نمیدونم به چه شکل واسه کنکور برنامه ریزی کنم.به همین دلیل به راهنمایی نیاز دارم:
4-روش تست زنی؟
دوستان اگه واقعا میخواین کمک کنین پست بدین و در غیر این صورت پست ندین که به مدیران گزارش میشه.

مطالبتون رو کامل خوندم وخیلی خیلی عالی بود.ولی به نظرتون این روش ها به درد ما دبیرستانی ها هم میخوره یا نه؟

کار خوبی می کنی .

از الان به فکر باش .

من الان سال سوم هستم موندم چه خاکی بریزم تو سرم کلی کلاس کنکور باید برم

هیچ کار خاصی لازم نیست عزیزم !

فقط درس هات رو بخون بازیگوشی نکن وقتت رو پای کنسول ها هدر نده منم همش پای بازی بودم الان پشیمونم

درس ها نذار انباشته بشن هی باید دوره کنی

کلاس هم الان فایده نداره به نظر من بذار سال دوم یا سوم برو

الان فقط درس هارو کامل یاد بگیر تابستون هم هی دوره کن تا یادت نره

کنکور رتبه خوب اوردن کار سختی نیست !!!! برای کسانی که سال سوم به فکر میوفتن تازه سخته

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
4-روش تست زنی؟

چه رشته ای میخوای بری؟

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
کار خوبی می کنی .

از الان به فکر باش .

من الان سال سوم هستم موندم چه خاکی بریزم تو سرم کلی کلاس کنکور باید برم

هیچ کار خاصی لازم نیست عزیزم !

فقط درس هات رو بخون بازیگوشی نکن وقتت رو پای کنسول ها هدر نده منم همش پای بازی بودم الان پشیمونم

درس ها نذار انباشته بشن هی باید دوره کنی

کلاس هم الان فایده نداره به نظر من بذار سال دوم یا سوم برو

الان فقط درس هارو کامل یاد بگیر تابستون هم هی دوره کن تا یادت نره

کنکور رتبه خوب اوردن کار سختی نیست !!!! برای کسانی که سال سوم به فکر میوفتن تازه سخته

ممنون از راهنماییت;)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
4-روش تست زنی؟

سلام.
ممنون از لطف تون. :)

1. باید سعی کنید از همین ابتدای دبیرستان یه پایه علمی قوی برای خودتون درست کنید تا در آینده دچار مشکل نشین. یه سماله ای رو هم قویا بهتون توصیه می کنم: بحث حذف کنکور جدی هستش و ممکنه تا زمانی که شما دیپلم می گیرید روش های ورود به دانشگاه عوض شده باشند. بنابراین توصیه می کنم پیگیر تغییرات قوانین باشید.

من دقیقا نمی دونم کدوم موسسه برای این قضایا قوی تره، ولی شاید بهتر باشه از همین الان با یه موسسه معتبر مثل قلم چی در تماس باشید تا هم در جریان تغییرات خاص قوانین قرار بگیرید، و هم از روش هایی که بهتون توصیه می کنند آگاه بشید.

اگر هم نخواستید این کار رو بکنید، تحقیق کنید ببینید هنوز سازمان سنجش نشریه ای منتشر می کنه یا نه؟ (زمان ما پیک سنجش رو منتشر می کرد). این کار بهتون کمک می کنه که در طول این چهار سال دقیقا بدونید با چه قوانینی طرف حساب خواهید بود...

2. برای انتخاب کتاب شاید دوستان منبع بهتری باشند، چون من خیلی وقت پیش کنکور دادم، ولی توصیه همیشگی ام استفاده از خرد جکعی (هر چیز که تعداد بیشتری از بچه ها تایید می کنند) هستش.

3. توصیه همیشگی ام به همون دیسیپلینی هستش که در صفحه اول اشاره شده (یعنی زمان بندی کردن در حد دقیقه به دقیقه). البته این روش برای دروس حفظی موثرتره، برای ریاضی و دروس مشابهش باید تا می تونید تمرین کنید و مساله حل کنید.

4. برای تست زنی هم تا جایی که می تونید تمرین تست بکنید و تست های 10 سال قبل کنکور رو از همین الان بزنید و هر سالی هم که کنکور برگزار شد، تست هاش رو بگیرید و بزنید، تا به تست هایی که قراره جلوتون قرار بگیره مسلط تر بشین.

توصیه نهایی:
در انتخاب رشته دانشگاهی حتما حتما علاقه و استعدادهای خودتون رو در نظر بگیرید. اگر استعداد و علاقه تون چیزی باشه، و به اصرار خونواده برید سراغ رشته دیگه ای، احتمال بالایی داره که پشیمون بشید...

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
سلام.
ممنون از لطف تون. :)

1. باید سعی کنید از همین ابتدای دبیرستان یه پایه علمی قوی برای خودتون درست کنید تا در آینده دچار مشکل نشین. یه سماله ای رو هم قویا بهتون توصیه می کنم: بحث حذف کنکور جدی هستش و ممکنه تا زمانی که شما دیپلم می گیرید روش های ورود به دانشگاه عوض شده باشند. بنابراین توصیه می کنم پیگیر تغییرات قوانین باشید.

من دقیقا نمی دونم کدوم موسسه برای این قضایا قوی تره، ولی شاید بهتر باشه از همین الان با یه موسسه معتبر مثل قلم چی در تماس باشید تا هم در جریان تغییرات خاص قوانین قرار بگیرید، و هم از روش هایی که بهتون توصیه می کنند آگاه بشید.

اگر هم نخواستید این کار رو بکنید، تحقیق کنید ببینید هنوز سازمان سنجش نشریه ای منتشر می کنه یا نه؟ (زمان ما پیک سنجش رو منتشر می کرد). این کار بهتون کمک می کنه که در طول این چهار سال دقیقا بدونید با چه قوانینی طرف حساب خواهید بود...

2. برای انتخاب کتاب شاید دوستان منبع بهتری باشند، چون من خیلی وقت پیش کنکور دادم، ولی توصیه همیشگی ام استفاده از خرد جکعی (هر چیز که تعداد بیشتری از بچه ها تایید می کنند) هستش.

3. توصیه همیشگی ام به همون دیسیپلینی هستش که در صفحه اول اشاره شده (یعنی زمان بندی کردن در حد دقیقه به دقیقه). البته این روش برای دروس حفظی موثرتره، برای ریاضی و دروس مشابهش باید تا می تونید تمرین کنید و مساله حل کنید.

4. برای تست زنی هم تا جایی که می تونید تمرین تست بکنید و تست های 10 سال قبل کنکور رو از همین الان بزنید و هر سالی هم که کنکور برگزار شد، تست هاش رو بگیرید و بزنید، تا به تست هایی که قراره جلوتون قرار بگیره مسلط تر بشین.

توصیه نهایی:
در انتخاب رشته دانشگاهی حتما حتما علاقه و استعدادهای خودتون رو در نظر بگیرید. اگر استعداد و علاقه تون چیزی باشه، و به اصرار خونواده برید سراغ رشته دیگه ای، احتمال بالایی داره که پشیمون بشید...

کنکور تا سال 93 میگن هست و از اون به بعد به احتمال 40% حذف میشه و من سال 93 پیش دانشگاهی هستم و حذف نمیشه.پیگی هستم.
میشه شماره قلم چی رو بدین.
من در ضمن یه طوری درس هارو میخونم که زود از یادم میره نه این که حافظم خوب نیست یعنی درس هارو یاد نمیگرم حفظ میکنم و نمیدونم چجوری بخونم که یادم نره یعنی درس هارو بفهمم.

کلاسهای گزینه دو برای تست زنی خوبه یا نه.

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
کنکور تا سال 93 میگن هست و از اون به بعد به احتمال 40% حذف میشه و من سال 93 پیش دانشگاهی هستم و حذف نمیشه.پیگی هستم.
میشه شماره قلم چی رو بدین.
من در ضمن یه طوری درس هارو میخونم که زود از یادم میره نه این که حافظم خوب نیست یعنی درس هارو یاد نمیگرم حفظ میکنم و نمیدونم چجوری بخونم که یادم نره یعنی درس هارو بفهمم.

کلاسهای گزینه دو برای تست زنی خوبه یا نه.

در مورد کنکور هر بار یه چیزی میگن (یادمه گفته بودند حداکثر تا 91 حذف میشه)! به هر حال امیدوارم تا زمان شما باقی بمونه، چون اگر کنکور نباشه همین دو ریال عدالتی که وجود داشت هم از بین میره و تحصیل علم به وضعیت زمان ساسانیان (فقط مخصوص خواص و نور چشمی ها) بر می گرده... :(

در مورد حافظه هم باید حتی المکان تکرار کنید تا بهتر یادتون بمونه (توضیح مفصل در صفحه اول تاپیک). یه تحقیقی هم در مورد جعبه های لایتر یا G5 بکنید (من تجربه شخصی ندارم و هیچ وقت استفاده نکردم).

متاسفانه شماره قلم چی رو ندارم، ولی از 118 راحت می تونید بگیرید (تبلیغات تلویزیونی اش هم یه شماره 4 رقمی میگه).

کلاس های گزینه دو و هر کلاس دیگه ای هم که براش وقت بذارید ارزشش رو داره، ولی من توصیه می کنم از بچه های دیگه کمک بگیرید و بهترین کلاس هایی که با توجه به وضعیت تون مقدوره براتون انتخاب کنید. معمولا خرد جمعی خطا نمی کنه.

موفق باشید.

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
در مورد کنکور هر بار یه چیزی میگن (یادمه گفته بودند حداکثر تا 91 حذف میشه)! به هر حال امیدوارم تا زمان شما باقی بمونه، چون اگر کنکور نباشه همین دو ریال عدالتی که وجود داشت هم از بین میره و تحصیل علم به وضعیت زمان ساسانیان (فقط مخصوص خواص و نور چشمی ها) بر می گرده... :(

در مورد حافظه هم باید حتی المکان تکرار کنید تا بهتر یادتون بمونه (توضیح مفصل در صفحه اول تاپیک). یه تحقیقی هم در مورد جعبه های لایتر یا G5 بکنید (من تجربه شخصی ندارم و هیچ وقت استفاده نکردم).

متاسفانه شماره قلم چی رو ندارم، ولی از 118 راحت می تونید بگیرید (تبلیغات تلویزیونی اش هم یه شماره 4 رقمی میگه).

کلاس های گزینه دو و هر کلاس دیگه ای هم که براش وقت بذارید ارزشش رو داره، ولی من توصیه می کنم از بچه های دیگه کمک بگیرید و بهترین کلاس هایی که با توجه به وضعیت تون مقدوره براتون انتخاب کنید. معمولا خرد جمعی خطا نمی کنه.

موفق باشید.
کنکور که مطمئنم حذف نمیشه.

جعبه های لایتر یا G5 چیه از کجا میشه گیر آورد؟

تو دهات ما فقط گزینه دو هست.اما گاج یه طرحی گذاشته به اسم طرح طلایی گاج که برای مناطق محروم:

بسته هاي پيشنهادي پايه اول دبيرستان
*لطفا يكي از موارد را انتخاب نمائيد*

بسته 300000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 150000 ريال بابت خدمات
آزمون و كتاب هاي زير پرداخت مي نماييد.)
آزمونها :
آزمون بزرگ ( حضوري،تاريخ آزمون بزرگ متعاقباً اعلام خواهد شد.)
كتاب ها :
مداد آزمون(تيك مگ) 20000 ريال
وقتي همه خوابند 30000 ريال
تيك ايت سال اول (موضوعي) 15000 ريال
فلش كارت علوم زيستي و بهداشت 20000 ريال
فلش كارت زبان انگليسي 1 20000 ريال
مطالعات اجتماعي (پرسمان) 30000 ريال
شيمي 1 (امتحان‌يار) 15000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين

بسته 500000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 250000 ريال بابت خدمات
آزمونها :
آزمون مورخ : 21/08/89 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 01/11/89 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 27/03/90 (مكاتبه اي)
كتاب ها :
فلش كارت فيزيك 1 (فلش كارت) 20000 ريال
فلش كارت زبان 1 (فلش كارت) 20000 ريال
رياضي 1 (امتحان‌يار) 15000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين

بسته 1000000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 500000 ريال بابت خدمات
آزمونها :
آزمون مورخ : 03/10/89 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 19/01/90 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 16/02/90 (مكاتبه اي)
كتاب ها :
تاك تيك(دفتر برنامه ريزي) 75000 ريال
بي نام 45000 ريال
مطالعات اجتماعي (امتحان‌يار) 15000 ريال
علوم زيست و بهداشت (امتحان‌يار) 15000 ريال
فلش كارت فيزيك(‌1) 20000 ريال
زبان فارسي 1 (امتحان‌يار) 15000 ريال
فلش كارت دين و زندگي(1) 20000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين

بسته 1500000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 750000 ريال بابت خدمات
آزمونها :
آزمون مورخ : 12/09/89 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 20/12/89 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 02/02/90 (مكاتبه اي)
كتاب ها :
بي نام 45000 ريال
شيمي 1 (ميكرو) 50000 ريال
زبان انگليسي 1 (محوري) 55000 ريال
ادبيات فارسي 1 (پرسمان) 38000 ريال
فلش كارت فيزيك (1) 20000 ريال
فلش كارت دين و زندگي (1) 20000 ريال
فلش كارت علوم زيست و بهداشت 20000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين
به نظرت تو این ثبت نام کنم یا گزینه دو.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
کنکور که مطمئنم حذف نمیشه.

جعبه های لایتر یا G5 چیه از کجا میشه گیر آورد؟

تو دهات ما فقط گزینه دو هست.اما گاج یه طرحی گذاشته به اسم طرح طلایی گاج که برای مناطق محروم:

بسته هاي پيشنهادي پايه اول دبيرستان
*لطفا يكي از موارد را انتخاب نمائيد*

بسته 300000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 150000 ريال بابت خدمات
آزمونها :
كتاب ها :
فلش كارت علوم زيستي و بهداشت 20000 ريال
شيمي 1 (امتحان‌يار) 15000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين

بسته 500000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 250000 ريال بابت خدمات
آزمونها :
كتاب ها :
فلش كارت فيزيك 1 (فلش كارت) 20000 ريال
فلش كارت زبان 1 (فلش كارت) 20000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين

بسته 1000000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 500000 ريال بابت خدمات
آزمونها :
كتاب ها :
بي نام 45000 ريال
مطالعات اجتماعي (امتحان‌يار) 15000 ريال
علوم زيست و بهداشت (امتحان‌يار) 15000 ريال
فلش كارت فيزيك(‌1) 20000 ريال
فلش كارت دين و زندگي(1) 20000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين

بسته 1500000 ريالي
(شما داوطلب عزيز صرفاً مبلغ 750000 ريال بابت خدمات
آزمونها :
آزمون مورخ : 12/09/89 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 20/12/89 (مكاتبه اي)
آزمون مورخ : 02/02/90 (مكاتبه اي)
كتاب ها :
بي نام 45000 ريال
شيمي 1 (ميكرو) 50000 ريال
زبان انگليسي 1 (محوري) 55000 ريال
ادبيات فارسي 1 (پرسمان) 38000 ريال
فلش كارت فيزيك (1) 20000 ريال
فلش كارت دين و زندگي (1) 20000 ريال
فلش كارت علوم زيست و بهداشت 20000 ريال
خدمات مشاوره آنلاين
به نظرت تو این ثبت نام کنم یا گزینه دو.

سلام.

من متاسفانه مدت زیادی از کنکورم گذشته و در این مورد اطلاعات خیلی زیادی ندارم، ولی همین جوری بر مبنای اطلاعات عامیانه میگم که گاج معمولا انتخاب بهتریه و توی محیط اطراف من معمولا اقبال بیشتری بهش میشه و افراد بیشتری ازش نتیجه گرفتند.

اگر توی محیط اطراف شما بچه های کنکوری مثل خودتون زیاد نیستند سعی کنید از طریق همین انجمن های اینترنتی با بچه های دیگه در تماس باشید و در مورد کتاب ها و موسسات مختلف با هم صحبت کنید و ببینید برای بچه های دیگه کدوم بهتر جواب داده.

ببخشید که خیلی کمک زیادی نتونستم بکنم... :blush:

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
سلام.

من متاسفانه مدت زیادی از کنکورم گذشته و در این مورد اطلاعات خیلی زیادی ندارم، ولی همین جوری بر مبنای اطلاعات عامیانه میگم که گاج معمولا انتخاب بهتریه و توی محیط اطراف من معمولا اقبال بیشتری بهش میشه و افراد بیشتری ازش نتیجه گرفتند.

اگر توی محیط اطراف شما بچه های کنکوری مثل خودتون زیاد نیستند سعی کنید از طریق همین انجمن های اینترنتی با بچه های دیگه در تماس باشید و در مورد کتاب ها و موسسات مختلف با هم صحبت کنید و ببینید برای بچه های دیگه کدوم بهتر جواب داده.

ببخشید که خیلی کمک زیادی نتونستم بکنم... :blush:

ممنون داداش خیلی کمک کردی.مخصوصا پست اولت

بالا