سلام علیکم به همه ی بچه ها مخصوصا به آقا محمود گل
(راستش محمود میخواستم بهت خصوصی بفرستم ولی انگار نمیشه فرستاد باید پستهام زیاد باشن منم حوصله ندارم زیادشون کنم اینکه اینجا مینویسم))
راستیتش واسه پره میخواستم یه کمکی بکنی 7 ماه مونده ولی فکر می کنم چیزی نخوندم
3450 تست مهدی ایزدی رو گرفتم نمی دونم خوبه اینو بزنم یا نه؟
یه راهنمایی بکنی ممنون میشم
به به. سلام علیرضا جان. خوبی؟ چه خبر؟
آره، متاسفانه یه عده ای توی انجمن دائم برای بچه ها ای میل تبلیغاتی می فرستادند، و مدیرهای سایت هم قانون گذاشتند که زیر 20 تا پست کسی پی ام نمی تونه بزنه.
ببین، در مورد پره انترنی من چون مدتها قبل در جریان آخرین تحولاتش بودم ممکنه نتونم خیلی دقیق منابع فعلی بهترش رو بهت بگم، ولی زمان ما بچه ها برای امتحان فقط تست می زدند (البته اون موقع پره خیلی مهم نبود و تنها ارزشش در تقسیم بیمارستان بود).
به هر صورت برای این زمانی که باقی مونده بسته به آمادگی قبلی یی که داری برنامه ریزی کن. یکی از گزینه های خوب هم همین است که زمان باقی مونده رو به تست زدن بگذرونی (که معمولا در سال های گذشته جواب قابل قبولی داده، از جمله دوره ما که همه FIRST می خوندند). از کتاب های تست مهدی ایزدی من فقط گزینه برتر رو می شناسم و 3450 تست رو ندیدم، ولی کلا ایزدی قلم خوبی داره و اگه کتاب هاش رو بخونی هیچ وقت ضرر نمی کنی.
توصیه های کلی من:
1. صفحه اول تاپیک رو یه دور کامل بخون (اگه خوندی مرور کن). حداقل مطمئنم خیلی به درد رشته خودمون می خوره.
2. اون آیتم درس خوندن از واجبات به مستحبات رو به طور خاص دقیقا بخون و پیاده کن. یادت باشه، اگر تصمیمت بر خوندن همین کتاب تست شد اول دو دور کامل همین کتاب تست رو بخون، و بعد،
اگر وقت اضافه اومد، برو سراغ منابع دیگه (مثلا منابع تشریحی برای دروس مهم تر مثل داخلی و زنان و اطفال). واجبات که کاملا تموم شد، بعد میری سراغ مستحبات. یک دور کامل هم مرور مطالب در 15 روز آخر قبل از پره فراموش نشه.
3. در مورد این که کدوم منبع رو بخونی بهتره، از خرد جمعی (حرف های دوستانت و بچه های هم دانشگاهی) استفاده کن و هر چی که جمع بیشتر باهاش موافق است بخون، بعیده ضرر کنی.
4. یه آیتم بسیار مهم دیگه در صفحه اول اون قسمت "برنامه ریزی منظمی برای مطالعه داشته باشید" است که برای یه همچین امتحانی بسیار کاربردیه. اگر می تونی اون جوری درس بخونی قویا توصیه میشه همین کار رو بکنی.
5. یک دور کامل مرور مطالب از روی منبعی که قبلا دو دور خوندیش (مثلا کتاب تست) در 15 روز آخر قبل از پره فراموش نشه.
6. یادت باشه، نمره پره در آینده در امتحان دستیاری دخالت داده خواهد شد. پس باید حتما حتما حتما نمره خوبی بیاری.
منتظر خبرهای خوبت هستم. :happy:
نظر شما در مورد درصدهای من تو کنکور چیه ؟ فکر می کنید من چی جوری درس خوندم ؟ من بشدت دچار عذاب وجدان هستم و نیازمند هر نوع دلداری...
ریاضی:54 فیزیک:64 شیمی: 71 معارف : 100 ادبیات و زبان و عربی : 95
حالا که که اینجا رو خوندم می فهمم چرا از اون همه درس خوندن نتیجه خاصی نگرفتم. به خاطر بی هدف درس خوندن و بد خوندن. من از اونهایی بودم که با وسواس همه چیز رو می خوندم. سعی نمی کردم چیزهای مهم رو بخونم و وقتی در صدهام اومد از خودم شرمنده شدم و چالبتر از همه.....
یه عده گفتند که شما فقط درسهای عمومیت خوبه!!! و کی می تونست ثابت کنه که من عربی و معارف رو 2 هفته مونده به کنکور شروع کردم و گناهم چیه که حافظم خوبه؟
خیلی دلم می خواد برگردم به عقب و این بار درست درس بخونم.حیف که دیر شده
سلام.
درصد های شما اصلا به اندازه ای که فکر می کنید بد نیستند.
البته کاش می نوشتید که چه گروهی هستید، ولی از این دروسی که نوشتید این طور بر میاد که شما ریاضی - فنی بودید. اگر همین طور است که دروس عمومی شما که دیگه بحثی نداریم و بسیار نمرات عالی یی دارند. از بین دروس تخصصی هم شیمی رو نسبتا خوب زدید، و فیزیک و ریاضی تون در حد متوسط مایل به خوب است.
یه نکته عالی هم توی ضرایب تون اینه که هیچ درسی رو پایین تر از 50 ندارید. اگر همین نمرات رو مثلا به جای 50-50، به صورت 80-20 می زدید توی نمودار خیلی به ضررتون می شد که خوشبختانه این طور نیست.
کنکور ریاضی زمان ما درس ریاضی ضریب 4، فیزیک 3، شیمی 2، ادبیات 4، معارف 3، و عربی و زبان ضریب 2 بودند. اگر کماکان به همون ترتیب باشه من پیش بینی یه رتبه خوب رو براتون می کنم. یعنی فکر می کنم زمان خود ما همچین نمره هایی رتبه زیر 500 می آوردند. البته الان نمی دونم دقیقا چه رتبه ای رو میاره، بستگی به سختی و آسونی امتحان هم داره قطعا، ولی فکر می کنم امتحان رو از اون چیزی که فکر می کنید خیلی بهتر دادید.
موفق باشید.