• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه خرخون های پی تی - همه چیز در مورد فنون مطالعه و موفقیت تحصیلی

FarzanParsayar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از فردا امتحان دارم :دی ! علارغم تنفر شدید از این کتاب های مزخرف آموزش و پرورش مجبورم بشینم بخونم اینا رو .
البته هر چه قدر هم برم زیر ار حرف زور دیگه عمرا" زیر بار خوندن دیفرانسیل و فیزیک از تو کتاب های آموزش پرورش نمی رم . بخدا !

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
اگه بخوای رتبه بالا بیاری واقعا باید از همه چی بزنم ؟!
آره؟ :(
بازی نکنم؟؟ فکر کن! نهههه!!
نت نیامم .. عمرا :(
چه ربطی داره؟
دقیقا من همه این کارا را با هم میکنم
به شت دت هم درس میخونم
دو تا مسئله جداست

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من از فردا امتحان دارم :دی ! علارغم تنفر شدید از این کتاب های مزخرف آموزش و پرورش مجبورم بشینم بخونم اینا رو .
البته هر چه قدر هم برم زیر ار حرف زور دیگه عمرا" زیر بار خوندن دیفرانسیل و فیزیک از تو کتاب های آموزش پرورش نمی رم . بخدا !

سلام.
ببین متاسفانه سیستم آموزش و پرورش این جوریه و تا قبل از اومدن به دانشگاه، شما باید هر چی جلوت می ذارن رو مثل یه بچه خوب بخونی و اعتراض هم نکنی.
الآن فعلا نمی تونی بگی من چون از فلان درس خوشم نمیاد زیر بارش نمیرم. ولی توی انتخاب رشته دانشگاه می تونی بری به سمت رشته ای که بیشتر دوست داری. :happy:
من هم خودم دبیرستانی که بودم از بعضی مباحث فیزیک حالم به هم می خورد و چون معلم درست و حسابی هم نداشتم درست نمی تونستم اطلاعاتش رو وارد مغز کنم، ولی با یه کم وقت گذاشتن حل میشه نگران نباش.
تجربه شخصی: مباحث خیلی سخت و بد، وقتی روشون انرژی می ذاری و یاد می گیری شون تبدیل به شیرین ترین مباحث برات میشن. :دی :happy:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام

ببخشید که بین بحث پست زدم
اما
چون پی تی دکمه تشکر نداره مجبور شدم
و چون برای اولین باره که اینجا اومدم خواستم از ماهی عزیز واقعا تشکر کنم :wub:چون این تاپیک هم مثل سایر تاپیکهاش واقعا آموزنده :graduatedو قابل تامله
واقعا از وقتی که برای این کار میگذاری به نوبه خودم ممنونم
این به معنی واقعی ذکات علمه

موفق باشی:thumbsup:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با سلام

ببخشید که بین بحث پست زدم
اما
چون پی تی دکمه تشکر نداره مجبور شدم
و چون برای اولین باره که اینجا اومدم خواستم از ماهی عزیز واقعا تشکر کنم :wub:چون این تاپیک هم مثل سایر تاپیکهاش واقعا آموزنده :graduatedو قابل تامله
واقعا از وقتی که برای این کار میگذاری به نوبه خودم ممنونم
این به معنی واقعی ذکات علمه

موفق باشی:thumbsup:

سلام به رفیق قدیمی. خوب هستی؟
نظر لطفته Skyeagle خان.
130fs1258263.gif

شما که یه جورایی توی این چند ساله 3 برابر ما زکات علم دادی توی اون یکی تاپیک و در واقع دیگه بیشتر مال شماست اونجا.
امیدوارم اینجا هم کاربردی باشه برای شما و همگی دوستان و بهترین بهره ها رو ازش ببرید.

FarzanParsayar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ببین متاسفانه سیستم آموزش و پرورش این جوریه و تا قبل از اومدن به دانشگاه، شما باید هر چی جلوت می ذارن رو مثل یه بچه خوب بخونی و اعتراض هم نکنی.
الآن فعلا نمی تونی بگی من چون از فلان درس خوشم نمیاد زیر بارش نمیرم. ولی توی انتخاب رشته دانشگاه می تونی بری به سمت رشته ای که بیشتر دوست داری. :happy:
من هم خودم دبیرستانی که بودم از بعضی مباحث فیزیک حالم به هم می خورد و چون معلم درست و حسابی هم نداشتم درست نمی تونستم اطلاعاتش رو وارد مغز کنم، ولی با یه کم وقت گذاشتن حل میشه نگران نباش.
تجربه شخصی: مباحث خیلی سخت و بد، وقتی روشون انرژی می ذاری و یاد می گیری شون تبدیل به شیرین ترین مباحث برات میشن. :دی :happy:

مشکل من میحث فیزیک و ریاضی نیست ، مشکل من کتاب های تالیفی هست و این همه بد اخلاقی های علمی که همه جا پره حتی تو دانشگاه ها ( تو داشنگاه نیستم ولی مثلا وقتی کتاب های دانشگاهی پسر عمو و دختر عمو رو نگاه می ندازم می بینم دست کمی از دبیرستان نداره ) . در کل اینکه من تا سال سوم سخت درس می خوندم ، خیلی زیاد و به عشق صنعتی شریف، اما وقتی رسیدم پیش دانشگاهی ، کلا همه این مباحث تالیف شده ی تو دبیرستان برام بی ارزش شدن ، با قطعیت می تونم بگم که از دی ماه امسال لای کتاب های مدرسه رو تا همین الان باز نکرده بودم .
اینه که لطف کنین یه دعایی هم واسه ما بکنید که صبح کنکور خواب نمونیم ( آخه من سر ورودی تیزهوشان مرحله دوم سابقه دارم در خواب موندم :D ) قبول شدنش رو حالا دعا هم نکردید ( چون کارگر نمی افتد ) نکردید ! .

در مورد شیرین بودن یک مبحث هم ، من کلا با هر مبحثی که پیچیده باشه ( نه سخت ، مثه این سوالای کنکوری که اینقدر سختش می کنن که آخرش خودشونم نمی فهمن چی کار کردن ) حال می کنم ! مخصوصا اگه فیزیکی باشه .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
مشکل من میحث فیزیک و ریاضی نیست ، مشکل من کتاب های تالیفی هست و این همه بد اخلاقی های علمی که همه جا پره حتی تو دانشگاه ها ( تو داشنگاه نیستم ولی مثلا وقتی کتاب های دانشگاهی پسر عمو و دختر عمو رو نگاه می ندازم می بینم دست کمی از دبیرستان نداره ) . در کل اینکه من تا سال سوم سخت درس می خوندم ، خیلی زیاد و به عشق صنعتی شریف، اما وقتی رسیدم پیش دانشگاهی ، کلا همه این مباحث تالیف شده ی تو دبیرستان برام بی ارزش شدن ، با قطعیت می تونم بگم که از دی ماه امسال لای کتاب های مدرسه رو تا همین الان باز نکرده بودم .
اینه که لطف کنین یه دعایی هم واسه ما بکنید که صبح کنکور خواب نمونیم ( آخه من سر ورودی تیزهوشان مرحله دوم سابقه دارم در خواب موندم :D ) قبول شدنش رو حالا دعا هم نکردید ( چون کارگر نمی افتد ) نکردید ! .

در مورد شیرین بودن یک مبحث هم ، من کلا با هر مبحثی که پیچیده باشه ( نه سخت ، مثه این سوالای کنکوری که اینقدر سختش می کنن که آخرش خودشونم نمی فهمن چی کار کردن ) حال می کنم ! مخصوصا اگه فیزیکی باشه .
براتون دعا می کنم دوست من.
سعی کنید زود قضاوت نکنید، اگر Base قوی و خوبی دارید چه بسا توی کنکور نتیجه ای بسیار نزدیک به هدف تون بگیرید و افسوس بخورید که چرا یه کم دیگه تلاش نکردم که اونی که می خواستم بشه.

صفحه اول رو بخونید و سعی کنیدبا توصیه هایی که در مورد مدیریت زمان کردم از زمان باقی مونده حداکثر استفاده رو بکنید.

به گذشته هم فکر نکنید، جلوی ضرر رو هر جا بگیرید استفاده است. :)

موفق باشید. :happy:

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
جالبه، یه یارو حزب اللهیه برداشته مطالب این تاپیک رو کپی کرده توی این تاپیک در یه فروم مذهبی به اسم "کانون گفتمان قرآن"!

بنده به وضوح توی پست اول نوشتم که لطفا اگر مطالب رو جایی می ذارید لینک این تاپیک رو بدید، ولی از لینک هم خبری نیست!

تمام مطالب رو هم عینا Copy - Paste کردند، منهای قسمت دوست جنس مخالف که چون شهامت بیان مطلب رو نداشتند، برداشتند به سبک آقاشون ضرغامی سانسورش کردند و نصفه نیمه گذاشتندش:

نسخه اصلی:

نسخه سانسور شده ایشون:

واقعا ممنونم که چهره واقعی تون رو یه موقع هایی خیلی قشنگ نشون می دین!!

بنده خدا گفته که از پی تی ربداشته فقط لینک مستقیم نداده :p:p
البته شاید ویرایش کرده :f34r:

نکته : این پست کاملا برگرفته از فروم پرشین تولز هست ولی چون من دیدم کاربردی و بدرد بخور هست اون را اینجا اوردم تا دوستان استفاده بکنند..

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بنده خدا گفته که از پی تی ربداشته فقط لینک مستقیم نداده :p:p
البته شاید ویرایش کرده :f34r:
بله برای رفع تکلیف یه چیزی نوشته، ولی شما خودتون رو یه لحظه بذارید جای کپی کننده محترم، در لحظه ای که می خواسته لینک رو بذاره...

به چی فکر کرده؟ چرا علی رغم این که مطمئنا صفحه اول رو خونده، و می دونسته باید لینک رو بذاره، این کار رو نکرده؟

علتش فقط می تونسته این باشه که می خواسته گند سان*سور مسخره اش در نیاد!
N_aggressive%20(19).gif

ali reza majidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم به همه ی بچه ها مخصوصا به آقا محمود گل
(راستش محمود میخواستم بهت خصوصی بفرستم ولی انگار نمیشه فرستاد باید پستهام زیاد باشن منم حوصله ندارم زیادشون کنم اینکه اینجا مینویسم))
راستیتش واسه پره میخواستم یه کمکی بکنی 7 ماه مونده ولی فکر می کنم چیزی نخوندم

3450 تست مهدی ایزدی رو گرفتم نمی دونم خوبه اینو بزنم یا نه؟
یه راهنمایی بکنی ممنون میشم

ali reza majidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر شما در مورد درصدهای من تو کنکور چیه ؟ فکر می کنید من چی جوری درس خوندم ؟ من بشدت دچار عذاب وجدان هستم و نیازمند هر نوع دلداری...:(
ریاضی:54 فیزیک:64 شیمی: 71 معارف : 100 ادبیات و زبان و عربی : 95
حالا که که اینجا رو خوندم می فهمم چرا از اون همه درس خوندن نتیجه خاصی نگرفتم. به خاطر بی هدف درس خوندن و بد خوندن. من از اونهایی بودم که با وسواس همه چیز رو می خوندم. سعی نمی کردم چیزهای مهم رو بخونم و وقتی در صدهام اومد از خودم شرمنده شدم و چالبتر از همه.....
یه عده گفتند که شما فقط درسهای عمومیت خوبه!!! و کی می تونست ثابت کنه که من عربی و معارف رو 2 هفته مونده به کنکور شروع کردم و گناهم چیه که حافظم خوبه؟
خیلی دلم می خواد برگردم به عقب و این بار درست درس بخونم.حیف که دیر شده
با سلام دوست عزیز

درصدهاتون عالیه!!!!!!:)

اصلا جای هیچ نگرانی نیست /امیدوارم به خواستتون برسین . به حرفهای هیچ کس هم گوش نکنین
بعضی وقتا اطرافیان آدم حرفهای چرت و پرت و تضعیف کننده خیلی میزنن شما به دل نگیرین باشه؟

من میگم شما که داشتین عمومی ها رو میزدین یه دفه همشو صد میزدین میرفت دیگه !!!!!:D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام علیکم به همه ی بچه ها مخصوصا به آقا محمود گل
(راستش محمود میخواستم بهت خصوصی بفرستم ولی انگار نمیشه فرستاد باید پستهام زیاد باشن منم حوصله ندارم زیادشون کنم اینکه اینجا مینویسم))
راستیتش واسه پره میخواستم یه کمکی بکنی 7 ماه مونده ولی فکر می کنم چیزی نخوندم

3450 تست مهدی ایزدی رو گرفتم نمی دونم خوبه اینو بزنم یا نه؟
یه راهنمایی بکنی ممنون میشم
به به. سلام علیرضا جان. خوبی؟ چه خبر؟

آره، متاسفانه یه عده ای توی انجمن دائم برای بچه ها ای میل تبلیغاتی می فرستادند، و مدیرهای سایت هم قانون گذاشتند که زیر 20 تا پست کسی پی ام نمی تونه بزنه.

ببین، در مورد پره انترنی من چون مدتها قبل در جریان آخرین تحولاتش بودم ممکنه نتونم خیلی دقیق منابع فعلی بهترش رو بهت بگم، ولی زمان ما بچه ها برای امتحان فقط تست می زدند (البته اون موقع پره خیلی مهم نبود و تنها ارزشش در تقسیم بیمارستان بود).

به هر صورت برای این زمانی که باقی مونده بسته به آمادگی قبلی یی که داری برنامه ریزی کن. یکی از گزینه های خوب هم همین است که زمان باقی مونده رو به تست زدن بگذرونی (که معمولا در سال های گذشته جواب قابل قبولی داده، از جمله دوره ما که همه FIRST می خوندند). از کتاب های تست مهدی ایزدی من فقط گزینه برتر رو می شناسم و 3450 تست رو ندیدم، ولی کلا ایزدی قلم خوبی داره و اگه کتاب هاش رو بخونی هیچ وقت ضرر نمی کنی.

توصیه های کلی من:

1. صفحه اول تاپیک رو یه دور کامل بخون (اگه خوندی مرور کن). حداقل مطمئنم خیلی به درد رشته خودمون می خوره.

2. اون آیتم درس خوندن از واجبات به مستحبات رو به طور خاص دقیقا بخون و پیاده کن. یادت باشه، اگر تصمیمت بر خوندن همین کتاب تست شد اول دو دور کامل همین کتاب تست رو بخون، و بعد، اگر وقت اضافه اومد، برو سراغ منابع دیگه (مثلا منابع تشریحی برای دروس مهم تر مثل داخلی و زنان و اطفال). واجبات که کاملا تموم شد، بعد میری سراغ مستحبات. یک دور کامل هم مرور مطالب در 15 روز آخر قبل از پره فراموش نشه.

3. در مورد این که کدوم منبع رو بخونی بهتره، از خرد جمعی (حرف های دوستانت و بچه های هم دانشگاهی) استفاده کن و هر چی که جمع بیشتر باهاش موافق است بخون، بعیده ضرر کنی.

4. یه آیتم بسیار مهم دیگه در صفحه اول اون قسمت "برنامه ریزی منظمی برای مطالعه داشته باشید" است که برای یه همچین امتحانی بسیار کاربردیه. اگر می تونی اون جوری درس بخونی قویا توصیه میشه همین کار رو بکنی.

5. یک دور کامل مرور مطالب از روی منبعی که قبلا دو دور خوندیش (مثلا کتاب تست) در 15 روز آخر قبل از پره فراموش نشه.

6. یادت باشه، نمره پره در آینده در امتحان دستیاری دخالت داده خواهد شد. پس باید حتما حتما حتما نمره خوبی بیاری.

منتظر خبرهای خوبت هستم. :happy:
نظر شما در مورد درصدهای من تو کنکور چیه ؟ فکر می کنید من چی جوری درس خوندم ؟ من بشدت دچار عذاب وجدان هستم و نیازمند هر نوع دلداری...:(
حالا که که اینجا رو خوندم می فهمم چرا از اون همه درس خوندن نتیجه خاصی نگرفتم. به خاطر بی هدف درس خوندن و بد خوندن. من از اونهایی بودم که با وسواس همه چیز رو می خوندم. سعی نمی کردم چیزهای مهم رو بخونم و وقتی در صدهام اومد از خودم شرمنده شدم و چالبتر از همه.....
یه عده گفتند که شما فقط درسهای عمومیت خوبه!!! و کی می تونست ثابت کنه که من عربی و معارف رو 2 هفته مونده به کنکور شروع کردم و گناهم چیه که حافظم خوبه؟

سلام.

درصد های شما اصلا به اندازه ای که فکر می کنید بد نیستند.

البته کاش می نوشتید که چه گروهی هستید، ولی از این دروسی که نوشتید این طور بر میاد که شما ریاضی - فنی بودید. اگر همین طور است که دروس عمومی شما که دیگه بحثی نداریم و بسیار نمرات عالی یی دارند. از بین دروس تخصصی هم شیمی رو نسبتا خوب زدید، و فیزیک و ریاضی تون در حد متوسط مایل به خوب است.

یه نکته عالی هم توی ضرایب تون اینه که هیچ درسی رو پایین تر از 50 ندارید. اگر همین نمرات رو مثلا به جای 50-50، به صورت 80-20 می زدید توی نمودار خیلی به ضررتون می شد که خوشبختانه این طور نیست.

کنکور ریاضی زمان ما درس ریاضی ضریب 4، فیزیک 3، شیمی 2، ادبیات 4، معارف 3، و عربی و زبان ضریب 2 بودند. اگر کماکان به همون ترتیب باشه من پیش بینی یه رتبه خوب رو براتون می کنم. یعنی فکر می کنم زمان خود ما همچین نمره هایی رتبه زیر 500 می آوردند. البته الان نمی دونم دقیقا چه رتبه ای رو میاره، بستگی به سختی و آسونی امتحان هم داره قطعا، ولی فکر می کنم امتحان رو از اون چیزی که فکر می کنید خیلی بهتر دادید.

موفق باشید. :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام. بله رشته ام ریاضیه. شما ظاهرا رشته تون پزشکیه. جالبه ضریبهای رشته ریاضی رو می دونید.

بله، من دوست بین بچه های ریاضی زیاد داشتم و یه کم در جریان کنکور اونها هم بودم.

نتایج اومد حتما خبر بدین.

فعلا.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
درصد رياضيتون خوبه كه اميدوارم كمكتون كنه . البته رقابت بالاست. ناحيه چندين؟؟1؟2؟3؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ایول چه تاپیک خوبی؟ من ندیده بودم اینو !
دوستان من واسه ماه رمضون نمیدونم چه جوری باید واسه کنکور درس بخونم؟
4 سال پیش که کنکور کارشناسی داشتم ماه رمضون تو مهر بود،بعد از اذان نمیخوابیدم و درس میخوندم تا ساعت 3-4 بعد ار ظهر الان نمیدونم چه کار کنم؟ساعت روزه گرفتن بیشتر شده میترسم کم بیارم،شما بودین چه جوری میخوندین ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ایول چه تاپیک خوبی؟ من ندیده بودم اینو !
دوستان من واسه ماه رمضون نمیدونم چه جوری باید واسه کنکور درس بخونم؟
4 سال پیش که کنکور کارشناسی داشتم ماه رمضون تو مهر بود،بعد از اذان نمیخوابیدم و درس میخوندم تا ساعت 3-4 بعد ار ظهر الان نمیدونم چه کار کنم؟ساعت روزه گرفتن بیشتر شده میترسم کم بیارم،شما بودین چه جوری میخوندین ؟

ممنون لطف دارید. :)

اتفاقا در مورد این ماه رمضون من یه تجربه خیلی عالی دارم که خیلی بهم کمک کرد.

ببینید اگر روزه های ماه رمضون رو می گیرید (یا اگر جایی هستید که نمی تونید چیزی بخورید! :lol:) هر کاری بکنید باز هم به درس خوندن تون لطمه می خوره، به غیر از این یه کار: درس خوندن در شب ها!

بسیار تاکید می کنم روی این پیشنهاد، اصلا از شب بیداری نترسید و حتما امتحانش کنید.

من خودم تابستون پارسال این کار رو کردم (هر چند متاسفانه یه مقدار دیر به ذهنم رسید). اول یه 4-3 روزی باید خودتون رو عادت بدین، مثلا شب اول ساعت 2 بخوابید، شب بعد ساعت 3، و بعد همین طور ادامه بدید تا کاملا به شب بیداری عادت کنید. بعد از اون می تونید مثلا از ساعت 9 شب بخونید تا 11 صبح و بعد اگر شاغل نیستید روزها رو بخوابید. اگر هم روزها گرفتاری دارید (که البته شغل و گرفتاری روزانه با درس خوندن خیلی جور در نمیاد) باید یه مقداری ساعات درس خوندن رو از این کمتر کنید، ولی به هر حال تمرکز اصلی تون روی شب ها باشه.

در ضمن یادتون باشه که از عادت بسیار غلط 3 وعده غذایی سنگین پر خوردن در ماه رمضون اجتناب کنید، متاسفانه یه عده ای از مردم روزه هاشون رو می گیرند، ولی افطاری کلی آش و حلیم و ... می خورند و بعد شام حسابی و بعد هم سحری سنگین، که این جوری درس خوندن رو خراب می کنه.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
میخام برای ارشد بخونم

ولی اصلا حتی یه نیم ساعت هم نمی تونم بشینم پای کتاب

حیف از پول کلاس کنکوری که دادم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ممنون لطف دارید. :)

اتفاقا در مورد این ماه رمضون من یه تجربه خیلی عالی دارم که خیلی بهم کمک کرد.

ببینید اگر روزه های ماه رمضون رو می گیرید (یا اگر جایی هستید که نمی تونید چیزی بخورید! :lol:) هر کاری بکنید باز هم به درس خوندن تون لطمه می خوره، به غیر از این یه کار: درس خوندن در شب ها!

بسیار تاکید می کنم روی این پیشنهاد، اصلا از شب بیداری نترسید و حتما امتحانش کنید.

من خودم تابستون پارسال این کار رو کردم (هر چند متاسفانه یه مقدار دیر به ذهنم رسید). اول یه 4-3 روزی باید خودتون رو عادت بدین، مثلا شب اول ساعت 2 بخوابید، شب بعد ساعت 3، و بعد همین طور ادامه بدید تا کاملا به شب بیداری عادت کنید. بعد از اون می تونید مثلا از ساعت 9 شب بخونید تا 11 صبح و بعد اگر شاغل نیستید روزها رو بخوابید. اگر هم روزها گرفتاری دارید (که البته شغل و گرفتاری روزانه با درس خوندن خیلی جور در نمیاد) باید یه مقداری ساعات درس خوندن رو از این کمتر کنید، ولی به هر حال تمرکز اصلی تون روی شب ها باشه.

در ضمن یادتون باشه که از عادت بسیار غلط 3 وعده غذایی سنگین پر خوردن در ماه رمضون اجتناب کنید، متاسفانه یه عده ای از مردم روزه هاشون رو می گیرند، ولی افطاری کلی آش و حلیم و ... می خورند و بعد شام حسابی و بعد هم سحری سنگین، که این جوری درس خوندن رو خراب می کنه.

ممنون !
منم نظرم همینه،ولی فکر نمیکنم تا ساعت 11 صب بتونم بخونم تا9 بتونم بخونم خیلی خوبه،من میخوام روزه بگیرم امسال،کارم گیره خداش:lol: ولی باید کنکور رو هم بخونم،فکر کنم از ساعت 10 شب شروع کنم تا ساعت 9 صب میشه 9 ساعت در روز مفید درس خوند:happy: خوشحالم:happy:
به نظرتون خوردن 3 وعده بده ؟ من هرچی میخورم بهتر درس میخونما

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1

دوست عزیز مگه چیکار می خوای بکنی که این درصدها برات بد شده!:D
ببین جدی میگم! حدفت چی بود! صنعتی شریف! فکر کنم حدودای 1000 تا 3000 آورده باشی! درسته؟
بابا بیخیال حالا فکر کردی شریف حلوا خیرات می کنن! ما که رفتیم و از اون ور در رفتیم! دانشگاه نیست که بیزینس کدست! کلا بیخیال شو! منم مثل شما بودم و فقط به خاطر شریف خوندم ولی از روزی که یه ترم رفتم اونجا و برگشتم دچار شریف زدگی شدم! بمیرم حاضر نیستم جنازم به اونجا برسه!:)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
میخام برای ارشد بخونم

ولی اصلا حتی یه نیم ساعت هم نمی تونم بشینم پای کتاب

حیف از پول کلاس کنکوری که دادم

والا خیلی الان وقت هست تا بهمن،ارشد هم 2-3 ماه بیشتر نمیخواد اگه بخونی ها،نخونی 2 سال هم کمه !
در کل اگه میخوای شرکت کنی حتما تلاشت رو کن،ارشد کنکورش آسون تر از کارشناسیه،چون درس ها همهش مورد علاقه ات و رشتته هال میده بخونیش !

بالا